Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eτσι οπως σου ειπε ο γιατρος Αγγελικη και ξεκουραση!!Και εγω ετσι ημουν στον Ανασταση, πολύ πρηξιμο και απεφευγα τα αλμυρα, επίσης να πίνεις πολύ νερακι..

Ρενα καλη αδεια τωρα και να χαρεις οσο μπορεις τη μπουμπου μεχρι τη νεα αφιξη!

Ellain και μενα το πρωτο καροτσελι μου αρεσε!

Τσιπουρα μου φτου φτου!!Πολύ ευχαριστα τα νεα και απο το διαιτολογο και απο το γυναικολογο!!Πιανουν τοπο οι προσπαθειες σου, ειμαστε και εμεις ολιγον γουρλουδες, κτ γινεται!!!Περαστικα και στο γατονι, μη στενοχωριεσαι θα περασει και το δικο του και θα εισαι τελειως ηρεμη!!!

Ειρηνη 1.5 κιλο ε??Μπραβο σας!!Το τρωει ολο το φαϊ της και η εκ των εσω!!

Ελένη καλό κουραγιο με την πεθερα !!Οσο θεμα και να μην εχεις, αλλο να ερχεται για ολιγοωρη επίσκεψη και αλλο για τοσες μερες...Η συμβιωση ειναι δυσκολη αλλα το καλό σε ολα αυτα ειναι οτι θα ξεκουραστεις και λίγο οποτε και κτ να δεις κανε τα στραβα ματια και θα περασει ο καιρος..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο Τσιπούρα!! Νομίζεις ότι τυχαία ήμασταν σίγουρες ότι θα σου φύγει η κύστη?? Έχουμε δυνατότητες εμείς βρε!!

Το γατί θα γίνει πολύ καλά και λογικά ήδη βλέπεις ότι έχει αρχίσει να αναρρώνει... Θα πας διακοπές και θα περάσεις σούπερ!! Του χρόνου δεν έχει διακοπές, ξέρεις γιατί ;)...

Αγγελική να κάνεις ό,τι σου λέει ο γιατρός!! Μου φαίνεται είναι ο μήνας που κάτι παθαίνουμε: μία με συσπάσεις, άλλη με πρηξίματα, άλλη με ζάχαρο... Μην πτοείσαι, όλα για εμάς είναι... Μήπως να μην πήγαινες Δευτέρα στην δουλειά?? Πάρε καμιά εβδομάδα αναρρωτική, μην γίνεσαι ηρωίδα για ανθρώπους που δεν σε πονάνε!! Τα μωρά μας να είναι καλά!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα πεπελάρες μου!!!! :)

Αγγελικούλα μου περαστικά σου, να ξεκουραστείς !!!

σκέψου το να πάρεις μια αναρωτική, καλά σου λέει η Κλέλια

Σας ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκια για τη θετική ενέργεια!!!!!

Για το γατόνι δεν ξέρω να σας πω, ίσως μία μικρή βελτίωση... μακάρι να τον πιάσει η αντιβίωση και να γίνει γρήγορα καλά!!!!

(το να δίνεις χάπι σε γάτα είναι γαμ@$#@#$@... δεν το συζητώ!)

Ειρηνάκι μου νομίζω ότι από τον υπολογιστή δεν μπορούμε να διακρίνουμε καλά τα χρώματα, μόνο μια γενικά ιδέα γιατί είναι θέμα φωτεινότητας κλπ κλπ

ακόμα και σε κάθε οθόνη, δηλαδή άλλο να βλέπω εγώ κι αλλο εσύ!

Να πω ότι το πιο σκούρο μου φάνηκε λίγο μουντό, θα προτιμούσα κάτι πιο χαρούμενο, αλλά και πάλι μπορεί να φαίνεται έτσι στην οθόνη μου!

Αφου είναι φίλος σας ο άνθρωπος πάρτε 2-3 χρωματάκια να κάνετε δείγματα στον τοίχο, κατά προτίμηση σε γωνία.

Σας φιλώ πάω να φάω πρωινό με την <3 λλλίνα - θηριοδαμάστη (αυτός καταφέρνει να δίνει το χάπι......)

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνη 1.5 κιλο ε??Μπραβο σας!!Το τρωει ολο το φαϊ της και η εκ των εσω!!

φαινεται πετρουλιτσα μου ,οσο φαγητο δεν τρωει η εξω ,το τρωει η εσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:με το δικο σου ζουζουνι (εννοω το εξω..)φανταζομαι ποσο θα με καταλαβαινεισ....!!!!!!γενικα ολεσ οσεσ εχετε ζουζουνοπαιδα!!!:tongue::tongue::tongue:

images?q=tbn:ANd9GcShswZihSPe2XM6ZiHINB0LPane2tv3sY9RHFeZEnHgP0Knp0E&t=1&usg=__kOaoJNZHY2oBkdJ21LdWTNe4zMc=

Είναι πολύ γλυκειά η μινι- μίνι!!!!!!!!! θα αρέσει στην μίνι πριγκίπισσα σου!

ναι δεν ειναι γλυκουλα?ειπα πια να μην τιγκαρω το δωματιο πριγκιπισσεσ αλλα να δημιουργησω και μια γωνια με μινι μινι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ τωρα ομωσ τσιπουριτσα μου με προβληματισεσ.....................πολυ ομωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα χρωματα πρεπει να αγοραστουν τωρα γιατι μετα τισ 2 κλεινουν τα μαγαζια....να διαλεξω μαλλον αλλο ε?προτινεισ μηπωσ εσυ κατι?δεν θελω να σε παιδευω με τα θεματα μου αλλα επιξα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τζουτζούκες!!!

Ειρηνάκι μην αγχώνεσαι βρε με το δωμάτιο!! Είμαι πολύ σίγουρη ότι θα το κάνεις τέλειο, όπως και όλο το σπίτι αρχιτεκτόνισά μου!!

Τσιπούρα όταν δίνω χάπι στο πατσαβουροσκυλάκι το κρύβω σε φέτα τυρί, ζαμπόν κλπ. Δεν χαμπαριάζει ούτε έτσι ο γατούλης να μπερδευτεί να το φάει??

GEXxp3.png

Γεια σας κοριτσάκια

Τσιπουρίτσα πάει η παλιοκύστη είδες που στο είπαμε, ολα βαίνουν καλώς, τώρα στις διακοπές ξέρεις εσυ τι πρέπει να κάνεις.

Αγγελικούλα περαστικά σου και κοιτα να ξεκουράζεσαι αρκετα γιατι μάλλον σε παραπήξανε στη δουλειά, κανε κι αυτο με την παγωμένη πετσέτα για το πρήξιμο.

Κλειώ και εμένα με είχε συγκινήσει πολύ αυτο το βιντεακι για το Αλτσχαιμερ.

Ελένη καλό κουράγιο με την πεθερά αν και εσυ εισαι ήρεμος άνθρωπος και δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα, εκμεταλευσου το για ξεκούραση.

Στα υπόλοιπα κορίτσια να περάσετε ενα τέλειο ΣΚ. Φιλάκια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

κοριτσακι μου τι κανετε???βολταρετε??εμεις πηγαμε επιτελους ικεα για ψωνια και τωρα συναρμολογουμε:mrgreen:Αυριο το μεσημερι εχουμε γιατρουλη να δουμε την μπουμπουκα οποτε δεν πηγαμε θαλασσα καθισαμε στον ποπο μας:rolleyes:

Τσιπουριτσα μου!!!!!τι ωραια νεακια ειναι τουτα παλι!!!ατιμη βρωμοκυστη σε εξοντωσαμε.....χε χε!!!:D:D:Dαντε γατακι γινε καλα και εσυ να ηρεμησει το κοριτσι μας!!!:roll:

Αντζελικα μου τι τρομαρα και αυτη ρε παιδακι μου να βλεπεις ξαφνικα τουμπανο τα ποδαρακια σου....ευτυχως ειναι κατι που λιγο πολυ ολες το περιμενουμε τωρα προς το τελος.Ολα καλα θα πανε ακουμε αυστηρα τον γιατρο μας!!!φιλακια:D

Ειρηνιω εμενα μου αλεσει και τωλα ακομα που ειμαι ολοκληρη γαιδουρα πολυ η μπεμπα μινι:oops: μην σου πω την εβαζα και στο δικο μου δωματιο εαν μπορουσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυτο που δεν μου αρεσει και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα τα κοριτσακια μολις μεγαλωσουν θελουν το ιδιο ειναι αυτο με τις πριγκηπισες!!!αμαν πια μα ολα τα κοριτσακια με τις πριγκιπισες:evil:τι παθαινουν δεν ξερω....και εμεις ετσι ειμασταν λες???δεν θυμαμαι:roll::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

γειά σας κοριτσάκια μου!

ειρηνάκι μου δεν ήθελα να σε προβληματίσω, αλλά δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι βλέπουμε το ίδιο χρώμα, παίζει ρόλο η οθόνη, η κάρτα γραφικών κλπ, το ξέρω γιατί καμιά δουλεύω στον υπολογιστή του σπιτιού και δεν είναι η ίδια απόδωση των χρωμάτων!

δες τα στο κανονικό χρωματολόγιο και είμαι σίγουρη ότι θα διαλέξεις πολύ όμορφα και ταιριαστά χρώματα !!!!!! σίγουρη σιγουρότατη!!!!! άντε με γειά τους και χαρά τους των πριγκιπισσών!

για το γατόνιο μου δεν ξέρω να σας πω, μία μου φαίνεται λίγο καλύτερα... μία όχι.αχ Θεούλη μου σε παρακαλώ να γίνει γρήγορα καλά! τον λυπάμαι και αγχωνομαι παρα πολύ!

Κλέλια οι γάτες δυστηχώς δεν κατεβάζουν το μαμ σαν τα σκυλάκια, το γλύφουν οπότε δεν παίζει το γνωστό κολπάκι....

του δίνουμε την αντιβίωση 2 φορές την ημέρα και πήραμε ειδική τροφή που βοηθάει στο να λιώνουν οι πέτρες - άμμος (αν έχει), ελπίζω όλα να πάνε καλά!

τί να πω βρε παιδάκια; παγματικά έχω μαγνήτη.... να φύγει.... να γίνουν όλα καλά να ηρεμήσω λίγο!

Bρε τσιπουρόπαιδο!! Δεν είδες που ό,τι σου τυχαίνει εξαφανίζεται με την μία?? Μία η κύστη, μία τα κιλά, η άλλη ατυχία θα "εξαφανιστεί" όταν το πάρεις εσύ απόφαση...

Τα ζωάκια είναι σαν τα παιδάκια: μας παιδεύουν... Και η δικιά μου τώρα με τις ζέστες κάθε 3 και λίγο είναι με διάρροια και ταλαιπωρείται και θέλει χαδάκια...

Μην τα βάζεις με την τύχη σου διότι πιστεύω (βάσει των τελευταίων δειγμάτων) ότι έχει γυρίσει για σένα και όλα σου πηγαίνουν καλά!! Τώρα κάποια θεματάκια που τυχαίνουν, θα τα λύσουμε μαζί!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Είμαι εντελώς καλά σήμερα, αλλά το έπαιζα "πονεμένη" για να μην πάω τον σκύλο βόλτα (είπαμε, όχι με το που νιώθω καλύτερα να πριζώνομαι!!). Αραχτή ναι είμαι, όπως επίσης και εκνευρισμένη, αλλά σκασίλα μου!!

GEXxp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Καλό και δροσερο μηνα να εχουμε!!!Εχουμε και πιθανες αφιξεις αυτο το μηνα???Με το καλό να αρχισουν να ερχονται τα λουλουδακια μας σιγα σιγα..:D

Κατα τα αλλα, τι κανετε, πως ειστε???

Εμεις οχι και τοσο καλά καθως ο βηχας του μικρου επεστρεψε δυναμικα και ο δικος μου καλα κρατει εδω και μια εβδομαδα..Μιας πιανει περισσότερο το βραδυ και χτες κατα τις 3.30 το βραδυ ειχαμε ξενυχτια...

Σημερα το βραδακι θα ερθουν οι νονοι του μικρου και εχουμε ετοιμασιες..

Καλη Κυριακη σε ολες μας!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα Κοριτσάκια!

Χαθηκα! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.

Έφυγα απρογραμμάτιστα για διακοπούλες και για αυτό χάθηκα και δεν κατάφερα να έρθω στην συνάντηση μας! Πήγα Άνδρο και τώρα είμαι Νάξο! Επιστρέφω σε λίγες μέρες και θα σας διαβασω και θα σας γράψω αναλυτικα! Φιλάκιααααααααα

Καλημέρα!!

Πετρούλα, τι μπορείς να κάνεις για αυτό τον βήχα?? Διότι σε προχωρημένη κύηση είναι εξαιρετικά ενοχλητικός, άσε που μπορεί να σου προκαλέσει μικρού βαθμού ακράτεια ούρων...

Δεν τηλ. τον γιατρό σου να σου πει??

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...