Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όχι, αυγό δεν έχει κανείς...

Ο γαμπρός μου πάντως χτυπιέται ότι αυτό που έχει κάνει για μεταφορά από το μαιευτήριο. Θα το δω και θα σου πω...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανετε κοριτσακια μου?

μια χαρα νεακια εχουμε απ οτι διαβαζω...χαιρομαι πολυ πολυ!!!

απο προχθες το πρωι ειχα παει λαγονησι,στη μανουλα μου.ξεκουραστηκα λιγακι και με μου φτιαξανε ωραια φαγητακια!στη διαιτολογο δεν ξερω πως θα παω αυριο...ξυλο θα φαω!!!

εχασα και τη συναντηση μας...το ξεχασα εντελως...ειμαι χαζο!ασε που δεν ειχα ανταλλαξει και κινητο με καμια για να με ειδοποιησει...θα στειλω πμ σε καποια να μπω κι εγω στο facebook,στο γκρουπακι μας.περασατε ομορφα απ οτι διαβασα!μπραβο!και την επομενη φορα κι εγω μαζι σας!!!

ψαρακι με χορταρακια για σημερα το μενου.μια χαρα ειναι!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

κορίτσια τι κάνετε; είναι τώρα 2 μέρες στη δουλειά που έχω πήξει και το μεσημέρι είμαι πτώμα. ευτυχώς σήμερα παρασκευή και αν έχει βενζίνη θα φύγουμε και για κανα μπανάκι αύριο.

κλέλια μεγεια το δωματιάκι της μπουμπούς και τώρα ξεκούραση

εγώ από καθισματάκι αυτοκινήτου πάντως έχω της chicco από 0+ έως 18 kg και αυτό θα χρησιμοποιήσω γιατί τώρα στο μικρό έχω της chicco που είναι από 15 έως 36 κιλά. πάντως και εγώ είμαι της άποψης όχι πολλά πράγματα γιατί που τα αποθηκεύουνε μετά.

τσιπουρίτσα μου άντε να φύγει και η κύστη μακριά σήμερα, ξου ξου

ειρηνάκι μπράβο για τη μικρή σου πως μεγαλώνουν καλέ έτσι;

υ.γ. κλέλια όταν γεννήσουμε πάντως θα περάσουνε από το μαιευτήριο όλες οι εταιρείες για να μας δώσουν τσάντες με διαφημιστικά προϊόντα (πάνες, κρέμεςκ.λ.π.), ολόκληρες τσάντες

εγω παντως ημουν ατυχη με τις διαφημιστηκες κουτες απο της εταιριες....κλαψ κλαψ..ειχα μπει για προκληση την πεμπτη και βγηκα κυριακη.ολες οι εταιριες περνουσαν δευτερα και τριτη.κλαψ κλαψ.....

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

αχ κοριτσια σασ ευχαριστω για την μπουμπουκα μου!!!!!!

τσιπουριδιον...εχω πελαγωσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ψαχνω χρωματα αλλα ματαια....

προσ το παρον μπηκα στην βιβεχρωμ κ χρωτεξ...(πρεπει να διαλεξω απο εκει ,επειδη εχει γνωστοσ μαγαζι με αυτεσ...)

ελεγα εναν τοιχο να τον εκανα πιο εντονο λογω που θα ειναι και η αγγελικουλα στο δωματιο...εμ ειμαστε πια μεγαλεσ ποπελεσ!!!!α και αυτοκολλητα τοιχου κ γενικα θεμα θα εχουμε τισ πριγκιπισσεσ!!!!!(η γωνια τησ πιο μικρησ ισωσ την κανω με την minnie,αλλα την μωρο minnie..)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Τσιπούρα περιμένουμε τα νέα σου από το γιατρό!!!!

Αχ κορίτσια πονάει η μέση μου εδώ και μερικές ώρες. Δε μου έχει ξανασυμβεί από όσο θυμάμαι. Ειδικά κάτω αριστερά τη νιώθω να καίει συνέχεια. Δε μπορώ να βολευτώ πουθενά.

Οσο για τη πεθερά όσο καλή και αν είναι 24 ώρες το 24ωρο με ένα άλλο "ξένο" άνθρωπο μέσα στο σπίτι για 2 εβδομάδες πόσο καλά μπορεί να είναι;;; Και για την ίδια φαντάζομαι που έχει μάθει να ζει μόνη της. Και ενώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί της δε θα μπορούσα να τη κάνω παρέα αν δεν ήταν πεθερά μου, απλά δε ταιριάζουμε από πολλές απόψεις!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Πεπελάρες μου λέγε λέγε πραγματικά την διώξατε τη κύστη!!!!!!!!

Μου λεει ο γιατρός γελώντας... - άντε σε γιάτρεψα πάλι....

λέω ναι καλά ..... από μέσα μου , έχω την ομαδάρα που παρακαλάει και κάνει και βουντού!!!!!! εσένα περίμενα!!!!!! χιχιιχιι καλός είναι μάγκας

όλα καλά όλα ανθηρά

τώρα θέλω να γίνει καλά το γατί, να χαλαρώσει το νευρικό μου σύστημα και να νοιώσω ασφάλεια ότι μπορώ να τον αφήσω να φύγω .. από πέμπτη δηλαδή!

ελένη καταλαβαίνω ακριβώς τι λες ... ευτυχως όχι με την πεθερά μου τώρα αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα

ειρηνάκι η βιβεχρώμ έχει σουπερ ντουπερ χρώματα!!!!!!!!

αφού θα βάλεις πριγκήπισες μήν βάλεις τη Minnie γιατί είναι προς το κόκκινο αυτή αν θυμάμαι καλά, βάλε την tingelbell , την τοσοδούλα, τη γοργόνα κλπ

βάψε ένα τοιχο πιο έντονο ροζ , φούκια ωραίο θα γίνει!

άντε βρε βασιόλα!!!! κόντεψα να γεννήσω εγώ μέχρι να μπεις στο γκρουπακι κλπ κλπ!!! χιχιχιχιιχιιι

μια χαρά μονδελότατη είσαι κι εσύ!!!! φτου φτου!!!!!

μαράκι γεννήστε εσεις και θα σας φέρω ότι θέλετε τσουπρίτσες μου!!!! :)

λατρεία! <3

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Εγώ είχα θεματάκι σήμερα, τουμπάνιασαν τα πόδια μου στη δουλειά, όχι απλά δεν ξεχώριζες αστράγαλο αλλά είχε γίνει μια μάζα το πόδι. Πήρα τηλέφωνο το γιατρούλι και μου είπαν κομμένο το αλάτι, να μετρήσω πίεση που δεν πρέπει να είναι πάνω από 13 με 9 και μου έδωσε εξετάσεις. Αύριο εκτός από την καμπύλη πάω και για γεν. ούρων, κρεατίνη ορού και ουρικό οξύ. Η πίεση καλή ήταν, αλλά την έβγαλα στο κρεβάτι με τα πόδια ψηλά. Το περισσότερο πρήξιμο έχει φύγει αλλά είναι λίγο παραμορφωμένα ακόμα. Αυτά τα νέα μου, σας αφήνω γιατί δεν πρέπει να είμαι με κρεμασμένα πόδια.

Καληνύχτα σε όλες και φιλάκια!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Τσιπουρίτσα πάει και η κύστη τη ξεφορτωθήκαμε. Θα γίνει και το γατάκι μας καλά και φύγαμε!!! Αλήθεια που τα αφήνεις τα γατιά σου όταν απουσιάζεις;

Αγγελική να προσέχεις κοριτσάκι και να ξεκουράζεσαι. Καλά δε σε προσέχουν καθόλου στη δουλειά; Ντροπή τους :evil:! Καλά αποτελέσματα αύριο στις εξετάσεις σου!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

τσιπουριδιακι τελεια τα νεακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο ποπελαρα μου!!!!!αντε και μην το ξαναλεμε ε?ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ποιοσ σε πιανει τωρα.....νυχι σουπερ,μαλλι επισησ σουπερ,κιλακια σουπερ και βρωμοκυστουλα σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαρεισ την περιοδο αυτη ,γιατι θα ειναι η τελευταια!!!!!!!!!!!!!!!!!....η επομενη σε 1 χρονακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον μηπωσ μπορεισ να δεισ ωσ ειδικοσ??????

www.vivechrom.gr/htmlsite/color.asp?id=17

λοιπον ελεγα για εναν τοιχο με το bc220 και τουσ υπολοιπουσ με bc136 ή bc134.

ti les?εχω μπερδευτει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω μπροστα μου ηδη 2 χρωματολογια και στον υπολογιστη αλλα δυο!!!!!εχω διαλεξει απο το καθε ενα ξεχωριστα 2 χρωματα αλλα ακρη δεν βγαζω!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

τι να πω??????????????????ολοκληρο σπιτι βαψαμε πριν 3 χρονια οταν πρωτομειναμε και ολοι με ρωτουσαν αν πηρα διακοσμητη,τοσο ταιριαγμενα που ηταν......και τωρα παλευω τοσεσ ωρεσ με ενα δωματιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....ναι θα μου πειτε τι δωματιο?πριγκιποδωματιο ε?!!!!!!!!:tongue:

καλο βραδυ ποπελαρεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ωχ βρε αγγελικακι μου ξεκουρασε τα οσο μπορεισ!!κανε και κανενα ποδολουτρο μηπωσ ξεπριστουν!!!μηπωσ εφαγε πολλα αλμυρα χτεσ?καλη ξεκουραση κ να προσεχεισ!!!!!!!!!!!!

τσιπουρα η μικρουλα μινι ειναι με ροζ!!!!!!!!!!!!!!!!εσυ λεσ για την μεγαλη!!!!!!!!!!!!!!χε χε!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...