Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απλα μωρε ειμαστε λιγα ατομα..θα εχωνα αλλη συναδερφο ,θα της χαλωσα πιθανον την αδεια... γι αυτο ηθελα να ξερουν ολοι για να κανουν το προγραμμα τους!!Αν ηταν χειμωνας δεν θα το εκανα μαλλον.Αλλα τελικα ο καθενας την παρτη του κοιταει και σου την λενε και απο πανω!!!Αλλα απο τις 3,30 και μετα δεν θα εμ απασχολει....!!!

Καλη ξεκουραση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα πεπελαρες!!!

Ρενα απολυεσαι ψαρουκλα το μαλλι σου κανεις μπουκλα???!!! Αντε καλα κρασια τωρα, με τον καινουριο χρονο θα το ξαναδεις το γραφειακι!!!

ΚΛελουκο τι παθαμε καλε? Υπερκοπωση? Κατσε τον κ@λο σου κατω και μην κουραζεσαι γιατι αχ καημενη μου! Οχι να φτασουμε ως εδω και τωρα να αρχισουμε τα παλαβα! Οσο για το δωματιακι, αντε τραβα καμια φωτο καλε και βελα μας να την δουμε!

Τσιπουριδιον :( για το γατονακι σου, αλλα μην ανησυχεις, αφου εδωσε ο γιατρος οδηγιες ολα θα πανε καλα. Αντε να δουμε και τα νεα απο κυστη!

Ιρενε το μαξιλαρι που αγορασα απο το Λητω ειναι αυτο -->http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=539&ct=1090202&itmid=20791 Επλυνα την θηκη και περιμενω να το δοκιμασω αποψε. Ιδωμεν....

Καλε Δεσποιναριον τι μπεμπακι ειναι αυτο???? Μπραβο αντε να μεγαλωνουν και να ψηνονται τα κοτοπουλακια!!! και το ντοπλερ αψογο, ολα καλα!! Καλα να περασετε στις διακοπες σαςςςς!!!!

Νενακι <3<3<3<3

Χρυσακι βουρ για σουπερ, πηγαινε οσο ειναι δροσια να τελειωνεις. Οσο για την βαρεμαρα σου κανω παρεα αν θες... Ειμαι σε κατασταση αποσυνθεσης σημερα...

Πετρουλα χαλια και η κατασταση του παππου, οπως το λες ειναι, πώς γινεται ετσι ο ανθρωπος.... Anyway, το καροτσακι που ειδα ειναι αυτο http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1250&ct=10403&itmid=1367683 . Μου εχει κολλησει αυτο το καροτσακι, ειναι ωραιο, στιβαρο, πολυ ευκολο στην οδηγηση, κοιταει μπρος πισω, στα μειον ειναι οτι πιανει χωρο (αλλα ολα οσα μου αρεσουν ειναι στην ιδια κατηγορια) και δεν ξαπλωνει τελειως η πλατη που σημαινει οτι πρεπει να παρεις και πορτ μπεμπε. Βεβαια το συγκεκριμενο πορτ μπεμπε ασφαλιζει με ζωνες ασφαλειας κι ετσι για αρχη δεν χρειαζεται να παρεις καθισματακι αυτοκινητου. Να το δει κι ο μπαμπας μας και βλεπουμε. Εναλλακτικη εχω αυτο http://www.bugaboo.com/learn/bugaboo-bee?id=6010 .

Γιωτιτσα κι εσυ αραχτη σαν εμενα εισαι, :wink:

Αγγελικακι υπομονη, θα περασουν οι μερες!! κανε κουραγιο!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Τσιπουριδιον :( για το γατονακι σου, αλλα μην ανησυχεις, αφου εδωσε ο γιατρος οδηγιες ολα θα πανε καλα. Αντε να δουμε και τα νεα απο κυστη!

. Βεβαια το συγκεκριμενο πορτ μπεμπε ασφαλιζει με ζωνες ασφαλειας κι ετσι για αρχη δεν χρειαζεται να παρεις καθισματακι αυτοκινητου. Να το δει κι ο μπαμπας μας και βλεπουμε. Εναλλακτικη εχω αυτο http://www.bugaboo.com/learn/bugaboo-bee?id=6010 .

Ελενάκι μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

Θέλω να σου θυμίσω, όπως είχε πει και η δέσποινα , ότι από την πρώτη στιγμή πρέπει το μωρό να είναι στο ειδικό καρεκλάκι στο αυτοκίνητο και όχι σε port bebe που είναι βάρκα γυαλο!

Το λέω γιατί τυχαίνει γύρω μου να έχει γίνει ένα τεράστιο baby boom τα τελευταία 2 χρόνια ( λίγο πριν ή λίγο μετά 35..... κι αρχίσαμε να τρέχουμε όλες) και το θέμα αυτό έχει συζητηθεί πολύ! Ολοι κατέληξαν ότι φεύγοντας από το μαιευτήριο το μωρό πρέπει να μπει στο αυγό (καθισματάκι τουτου) για να πάει στο σπίτι ... με το τουτου

Οτι ξέρω σας το λέω, αν σας πρήξω μου το λέτε... :wink:

δεν σου είπα, τέλεια τα καρότσια ειδικά το πρώτο!!!!!!!!!!! με γειά του και χαρά του του παπακίου!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε?μου λειψατε θκατουλεσ!!!!!μπηκα και χτεσ.....σασ εγραφα ,εγραφα...κ ερχεται το αγγελικιδιον κ μου τα σβηνει ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πωσ τα περασατε?απο οτι διαβασα κ ειδα σουπερ!!!!μπραβο σασ!!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα θελεισ μουσακαδακι?ειδα οτι σου προτεινουν φαγητακια οι πεπελεσ....λαιτ!!!!!!!ειναι ατηγανιστεσ οι πατατομελιτζανεσ!!!!!και η μπεσαμελ λαιτ.!!!!!!!!!!!!!!σουπερ τα κιλακια σ

ου!!!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!,,

ειρήνη μου τι έγινε με το ντοπλερ κλπ χθες στην Αθήνα;;;;;

δεσποινακι εσύ; είδες τον μπόμπο σου;

λοιπον εκανα το ντοπλερακι εχω εναν κοριτσαρο 1500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι σουπερ κ επισησ αλλη μια αντιγραφη του αντωνη......:tongue::tongue::tongue::tongue:

ο ελεγχοσ αντιπηκτικοσ

μια χαρα....!!

το ντοπλερακι μονο που εδειξε πολυ αυξημενεσ αντιστασεισ στισ αρτηριεσ.....:(:(:(προσοχη θελει...

σασ αφηνω γιατι γρα

φ,ω μ3,ζι, με, την αγγελικη...θα το διαπιστωσατε!!!!:tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

τσιπουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποιο ,ητα,ν το σαιτ με τα χρωματα που δοκιμαζεσ χρωματα?????????????????????????σκ εχουμε βαψιμο πριγκιποδωματειου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να βαλω εντονο φουξια

ξια ροζ??????????????,0

DnfMp3.pngqTarp3.png

irinaki μου γειά σου!!!!

εύγε για την κοράκλα Νο2!!!!!!! γιατί λες ότι είναι ίδια ο καλός σου;;;;;;;;;

φάνηκε καθαρά μουρίτσα;;;;

προσοχή όλες σας γιατί σας έφαγα!!!!!! (δεν ξέρω τί είναι αυτό που λες για αντιστάσεις και αρτηρίες ... αλλά να προσέχεις και να ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ),με ρέγουλα όλα παρακαλώ!

ευχαριστώ για τον μουσακά, δεν έχω φάει φέτος........

το site είναι αυτό: http://www.benjaminmoore.com/bmpsweb/portals/bmps.portal?_nfpb=true&_windowLabel=portletInstance_2&portletInstance_2_actionOverride=/bm/cms/ContentRenderer/renderContent&portletInstance_2cnp=public_site/articles/main_page_articles/fh_home&portletInstance_2np=public_site/articles/application_article/app_personal_color_viewer&_pageLabel=fh_home

θα έλεγα να μην βάλεις πολύ έντονα χρώματα, πιο παστελάκια

μου αρέσει πολύ ο συνδιασμός ροζ ή μωβ με πράσινο ανοιχτό παστέλ !!!!! σκέψου το

φιλί <3

Γιώτα μου καλό και το αραλίκι, δεν το συζητώ!!!!!! <3 Σκ μπανάκι, βολτίτσα?

Μπα μπανακι δεν παίζει γιατι δυστυχώς το αμόρε ειναι αυριο υπηρεσία οποτε μοναξιές αλλα την Κυριακη καμια βολτιτσα θα πάμε σίγουρα, οπου μας το επιτρέπει η βενζίνη βέβαια.

Ellain ωραια τα καροτσάκια και μένα το πρώτο μου αρέσει καλύτερα.

Ειρήνη μια χαρά η μπουμπου σας μπράβο σας και το Αγγελικάκι ζιζάνιο βλέπω. Ασε που μας ανοιξές την όρεξη με το μουσακα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Irinaki γεια σου!! Τελεια και η δικη σου η μπεμπουλα, ψηνονται ψηνονται καλα τα κοτοπουλακια για να σκασκουν μυτη σε λιγοοοοοοοοοοοοο!!!! Οσο για το Αγγελικακι, τρελο ζιζανιακι ετσι? ετσι μου αρεσουν τα παιδακια, φασαριοζικα!

Τσιπουρακι κι εγω ειμαι της αποψης καλυτερο το καθισματακι αυγουλακι, ωστοσο το συγκεκριμενο λεει οτι εχει ειδικες ζωνες για το μωρο και ειδικες ζωνες ασφαλειας, ειναι εγκεκριμενο απο Ε.Ε.. Δεν ειναι για τα χρηματα, δεν θελω πολλα σατζαλα-ματζαλα γυρω γυρω γιατι με τις μετακομισεις δεν εχω που να βαζω καθε φορα. Ασε που ειμαι της αποψης καθισματακι για καθε ηλικιακη ομαδα κι οχι ενα για ολες με ειδικες προσθηκες που σημαινει οτι σε ενα χρονο θα εχω στο σπιτι ριλαξ, καροτσι, πορτ μπεμπε πιθανον, καθισματακιA αυτοκινητου... Δεν γινεται να βγαλουν ενα πραγμα που να τα κανει ολα?????????????(να φτιαχνει και μουσακα αν γινεται και να σου χτυπαει και τον φραπε!!!!!)

Οσο για το καροτσι, τσιπουρα και Γιωτα, εληφθη! Πιθανοτατα για το πρωτο παμε! ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Αγκυουλες μου ήρθε ενα δέμα από την λίμπερο για το νέο μωράκι αχ πολύ χάρηκα είχε μέσα κάτι μικροσκοπικές πάνες αχ πόσο μωράκι θα είναι ?

:tongue::tongue:

Τσα!! Πάλι ήρθα!!

Τώρα είδα το βιντεάκι από το you.tube που έβαλε η Γιώτα για το αλτσχάιμερ :(.

ellain μου άρεσε πολύ το πρώτο καροτσάκι, το 2ο δεν το πολυκατάλαβα όπως το είδα...

Παιδιά, εμένα μου έχουν φέρει ένα σωρό καθισματάκια αυτοκινήτου για το μωρό, για όταν είναι μικρό, για όταν μεγαλώσει, πορτ-μπεμπε και θα μου φέρει ο γαμπρός μου ένα που είναι για αυτοκίνητο και είναι για μικρά μωράκια. Δεν είναι το αυγό, αλλά μου είπε ότι ασφαλίζει με την ζώνη του αυτοκινήτου... Να το εμπιστευθώ?? Να πάρω και άλλο?? (υστερία, υστερία, υστερία)

Ειρήνη τέλεια νέα!! Θέλω και εγώ doppler για να δούμε ότι το μωρό μου μοιάζειειειειει :tongue::D:tongue:. Αλλά μου είπε ο γιατρούλης ότι αν έχει κολλήσει το πρόσωπό της στα τοιχώματα της μήτρας, δεν θα μπορέσουμε... Ε λοιπόν θα βάλω τον σύζυγο να απευθυνθεί στο "ηχείο" (βλ. fb) για να γυρίσει κεφάλι η μπουμπου!!

Ηλιάννα πακετάκι από Libero?? αααααααααααα!! Θέλω και εγώ!! Θα μπω τώρα στην σελίδα τους να το βρω. Στην σελίδα της pampers πάντως που έκανα εγγραφή δεν κατάφερα η άχρηστη να βρω το κουτί της pampers. Θέλω πάνες και βρακάκια!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

γειά σας κορίτσια!

Δέσποινα τι αγόραρος είναι αυτός! Τέλεια όλα μπράβο! Καλά να περάσετε και με προσοχή!!!

Ειρήνη είδες και εσύ το κοριτσάκι σου! Να προσέχεις και εσύ, μη τρέχουμε τελευταία στιγμή!

Έλενα νομίζω τα καθισματάκι του αυτοκινήτου δε μπορείς να το αποφύγεις. Άλλωστε ακόμα και να κάνει μέχρι πότε θα το έχεις εκεί; Τα πρώτα καθισματάκια αν δε κάνω λάθος είναι από 0 μηνών έως και το παιδάκι συμπληρώσει το πρώτο έτος της ηλικίας του και γίνει 10 κιλά (τουλάχιστον το δικό μας της chicco έτσι είναι). Βρε κορίτσια τι τιμές είναι αυτές, μιλάμε για πολλά χρήματα!!! Εμείς επειδή τα πήραμε σχεδόν όλα από την αμερικάνικη αγορά δε ξοδέψαμε τόσα χρήματα.

Τσιπουράκι τι καλά! συγχαρητήρια για τα κιλάκια, άντε να διώξουμε και τη κύστη σήμερα και το γατάκι μη στεναχωριέσαι θα γίνει καλά και θα περάσετε τέλεια στις διακοπές σας.

Clelia φαντάζομαι θα έγινε υπέροχο το δωμάτιο της μικρής μπουμπού! Ξεκούραση τώρα και εσύ και όχι πολύ κούραση. Ας κάνει τίποτα και ο μπαμπάς!

Ρένα τελευταία μέρα σήμερα αν κατάλαβα καλά. Τέλεια!!! Άντε να ξεκουραστείς και σε λίγο.

Γιώτα έστω και τη Κυριακή μια βολτούλα να κάνετε καλά θα είναι, να ξεφύγετε λίγο, να αλλάξεις και παραστάσεις. Αλήθεια τι θα γίνει με τη βενζίνη;;;

Αύριο έρχεται η πεθερά μου και θα μείνει 2 εβδομάδες σίγουρα.

Πολλά φιλάκια σε όλες!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Κλελια νομίζω ότι χρειάζεται το αυγό (καθισματάκι), όπως το λέει η Ελένη! όλο και κάποιος θα έχει , η αδελφή σου;

Ελένη μου σε ευχαριστώ, ελπίζω όλα να πάνε καλά γιατί είμαι ένα βήμα πριν βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο....... :roll:

Βαθιά Ανάσα ... και ... όλα θα πάνε καλά! :)΄

από ότι άκουσα μαλλον θα έχουμε βενζίνη... είδωμεν

αυτό με τη πεθερά είναι καλό τώρα;;;;;;; χχιιχιιιι

φιλι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...