Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Εξακολουθώ να πονάω , αλλά πιστεύω είμαι λίγο καλύτερα από χθες το βράδυ... Να πάρω τον γιατρούλη λέτε??

irene το μαξιλάρι που παρήγγειλα είναι αυτό http://www.mytoys.de/Theraline-Stillkissen-Economy-mit-Bezug-Fische-blau-ca-170-cm/Stillkissen/KID/de-mt.ba.ca01.05/1470037. Το αγόρασα 30 ευρώ + 15 ευρώ τα μεταφορικά. Σε 4-5 εργάσιμες το είχα στα χέρια μου. Είναι πολύ καλή σελίδα και κάποια πράγματα τα έχει απείρως φθηνότερα από το Ελλάντα... Κύριο μειονέκτημα είναι η γερμανική γλώσσα, δεν έχει επιλογή για αγγλικά, πρέπει να πας στην μετάφραση του google για να καταλάβεις τι σου γίνεται...

Βρε τσιπούρα έτσι είναι τα ζωάκια, σαν τα παιδάκια: απρόβλεπτα!! Σου αρρώστησε ο χοντρούλης ο γατούλης?? Περαστικούλια του!! Με την αντιβίωση θα γίνει περδίκι, δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέσαι, τα ζώα μας καλοπερνάνε και ακόμα και στις ασθένειές τους τους φερόμαστε βασιλικά!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλελιάκι μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα, θα έλεγα ότι δεν χάνεις τίποτα να πάρεις τον γιατρό για υπερ σουπερ ντουπερ υπερβολή, έτσι μαζί με μία καλημέρα βρε παιδί μου :)

Πάρε και πες μας!

Ο γατούλης μου που είναι αρρωστούλης δεν είναι ο χοντρούλης είναι ο μικρούλης μου (6 μήνες διαφορά έχουν.... σιγά)

Μακάρι να του περάσει γρήγορα κι όμορφα!!!!!!!!

χαχα! Εγώ νόμιζα ότι και τα δύο είναι χοντρούλια!!

Πήρα τον γιατρό μου, του εξήγησα τον πόνο και πώς τον προκάλεσα και μου είπε ότι είναι από κούραση και 1-2 μέρες να είμαι ξάπλα ή καθιστή. Λογικά θα μου περάσει. Αν όχι να πάω να με δει...

Απλά μου είπε να προσέξω διότι αν τώρα δεν ξεκουραστώ θα αρχίσει η μήτρα να κάνει δραστηριότητα (έτσι το είπε?? δεν θυμάμαι) δλδ συσπάσεις...

GEXxp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα

Κλειω καλύτερα να τον πάρεις τον γιατρο τηλ. για να είσαι εσυ πιο ήρεμη, μάλλον απο την χθεσινή κουραση θα είναι με λιγη ξεκουραση θα σου περάσει.

Ellain μεγια η μαξιλάρα, ε ρε κατι ξάπλες που θα κάνεις τώρα. Και εμένα μου αρέσουν αυτες οι σειρές που είπες.

Νενάκι περαστικά, ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα.

Δέσποινα τι μπέμπαρος είναι αυτος καλέ; Τέλεια φευγεις και για το χωριό σήμερα καλα να περάσεις.

Τσιπουρίτσα περαστικά στο γατάκι σου και περιμένουμε το απογευμα να μας πεις για την κύστη που εξαφανίστηκε.

Αγγελική καλό κουράγιο, μια εβδομάδα έμεινε στη δουλειά.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

χαχα! Εγώ νόμιζα ότι και τα δύο είναι χοντρούλια!!

Πήρα τον γιατρό μου, του εξήγησα τον πόνο και πώς τον προκάλεσα και μου είπε ότι είναι από κούραση και 1-2 μέρες να είμαι ξάπλα ή καθιστή. Λογικά θα μου περάσει. Αν όχι να πάω να με δει...

Απλά μου είπε να προσέξω διότι αν τώρα δεν ξεκουραστώ θα αρχίσει η μήτρα να κάνει δραστηριότητα (έτσι το είπε?? δεν θυμάμαι) δλδ συσπάσεις...

να προσέξεις κυρία μου, ολόκληρη γκουσγκούνα έχεις !!!! ξάπλα!

για πες το δωμάτιο σούπερ ντούπερ????? γουστάρουμε πολύ??!!!!

ο καλός σου τί είπε; του άρεσε;:D

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταια μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τσιπ περαστικα στο γατακι σας....9να σημειωσω ομως εδω οτι για τα γατουδια νοιωθω οπως ακριβως και η ellain!!!)

Δεσποινα τι αντρα θα βγαλεις παιδι μου;;Να τον κλεισω απο τωρα!!!!

Κλειω να προσεχεις....εγω για να πω την αληθεια εχω συσπασεις απο τον 4ο!!!!Και στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα αλλα νομιζα οτι κουνιοταν το μωρο και δεν ειχα ρωτησει τον γιατρο...ΑΣΧΕΤΙΔΟΥ!!!

Νενακι;;;Τι κανεις;;;;

Φιλακια σε ολες και οσες ξεκινανε διακοπες...ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!

Τώρα κάααααθομαιαιαι! Όταν είμαι ξάπλα και επιχειρώ να αλλάξω πλευρό πονάω αφάνταστα, οπότε κάααθομαιαιαι!!

Το δωμάτιο είναι τέλιο τσιχλοφουσκέ!! Τι σου είναι αυτές οι οικολογικές βαφές όμως, δεν μυρίζει καθόλου μα καθόλου! Σαν να μην βάφτηκε!! Εννοείται του συζύγου του άρεσε, αυτό του έλειπε! Δεν είχε ιδέα πώς θα το κάνουν, διότι την πρώτη φορά που ήρθαν οι μπογιατζήδες αυτός έλειπε... Αλλά και εγώ που ήξερα πώς θα είναι, δεν το περίμενα τόσο όμορφο :D

GEXxp3.png

Γειά σου Ρενάκι!!!!! Σήμερα σήμερα! (για σένα γιατί για εμένα άλλαξαν τα σχέδια)

εγώ έχω λόξα με όλα τα ζώα, ειδικά με τα σκυλάκια, αλλά έχοντας τους 2 γάτουλες του έχω λατρέψει και έχω αποκτήσει άλλο σεβασμό για τις γάτες... είναι να τις μάθεις .... και να σε μάθουν! αν και οι δικοί μου είναι σαν μικρά σκυλάκια (πιο μεγάλα από της κλέλιας....)

για πες απελευθερωνεσαι σήμερα;;;;;; τα μαλλιά σου κάνεις μπούκλες που με έλεγα και η έλενα???? :D:D:D:D

Διαφημίσεις

Tσιπουρίτσα μου καλά είμαι αραχτή στο σπίτι, χθες δεν βγήκα καθόλου εξω γι αυτο δεν είχα νεα, αράξαμε με το αμόρε σπίτι και είδαμε dvd.

Ρενα αντε πάει ο γαιδαρος καλή ξεκούραση τώρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Τώρα κάααααθομαιαιαι! Όταν είμαι ξάπλα και επιχειρώ να αλλάξω πλευρό πονάω αφάνταστα, οπότε κάααθομαιαιαι!!

Το δωμάτιο είναι τέλιο τσιχλοφουσκέ!! Τι σου είναι αυτές οι οικολογικές βαφές όμως, δεν μυρίζει καθόλου μα καθόλου! Σαν να μην βάφτηκε!! Εννοείται του συζύγου του άρεσε, αυτό του έλειπε! Δεν είχε ιδέα πώς θα το κάνουν, διότι την πρώτη φορά που ήρθαν οι μπογιατζήδες αυτός έλειπε... Αλλά και εγώ που ήξερα πώς θα είναι, δεν το περίμενα τόσο όμορφο :D

Να ξαπλώσεις καλύτερα!!!!!!! έστω στον καναπέ!

Ποια μάρκα χρησιμοποίησαν; Φτου φτου μπράβο!!! έτοιμη η φωλίτσα της γκουσγκούνας σου! Αντε να ροδοκοκκινήσει ένα μήνα τουλάχιστον ακόμα και μετά με το καλό... σαν έρθει η μέρα... αλαλαλλλαααα <3

Γιώτα μου καλό και το αραλίκι, δεν το συζητώ!!!!!! <3 Σκ μπανάκι, βολτίτσα?

Ρένα τέεεεερμα!!! Κοίτα καλά το γραφείο σου διότι θα κάνεις να το ξαναδείς πολύυυυυυυυυυ καιρό :D

Τσιπούρα:D δεν έχω ιδέα για την μάρκα. Μας άφησαν ό,τι περίσσεψε από τις μπογιές με τα τενεκεδάκια τους, αλλά ο σύζυγος τα κατέβασε στο υπόγειο, οπότε ιδέα δεν έχω...

Σε λίγο όντως θα ξαπλώσω πάντως διότι βαριέμαι ακούνητη... Χαζεύω (δλδ μεταφράζω) την σελίδα www.mytoys.de

GEXxp3.png

Χαχαχα μα δεν θελω να το ξαναδω....

Η κακιστρω που θελε να κοψει την αδεια της φιλης μου μου τα πρηξε σημερα γιατι δεν εφερα χαρτι..και ποτε ξεκιναει η αδεια..και ποια ημερομηνια και κατι μα#@$#%#ς...αι μωρη....

Εντωμεταξυ εχω ανακοινωσει στη διευθυνση εδω και 2 μηνες οτι 31/7 σταματαω ,οτι δεν γνωριζω ακριβη ημερομηνια, ειναι αρχες Αυγουστου αλλα επειδη κουραστηκα θα σταματησω και οσες μερες υπολλειπονται θα τις καλυψω με αναρρωτικη...Αυτη εκει να χωθει..να δειξει την ξινιλα της και την κακια της..χει φρικαρει 3 εγγυες και η μια μολις 24 ετων και παντρευεται το αφεντικο..χαχαχαχαχα .Θα της δωσω και γω μια ανρρωτικη 10μερες να την εχει να κανει αερα...Χαχαχαχαχαχαχαχα

Eννοείται Ρένα μου!! Να της γράψεις και να κάνεις ό,τι σε βολεύει!!

Στην θέση σου βέβαια δεν θα ήμουν τόσο ξεκάθαρη. Δλδ δεν θα τους έλεγα ότι θα φύγω τάδε του μηνός και θα πάρω αναρρωτική. Απλά δεν θα εμφανιζόμουν στην δουλειά μου μια ωραία πρωία και θα τους έφερνα κατόπιν εορτής το χαρτί αναρρωτικής. Έτσι έκανα στην δουλειά μου. Σιγά μην τους δώσω δικαίωμα να λένε τις βλακείες τους!!

Αλλά εσύ είσαι έντιμο πλασματάκι...

Γράααααφτους!!

Πάω για ξάπλα

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...