Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πεπελάρες μου να ενημερώσω - 1,200! Oh yes!!!!!

παρ' όλη την κατακράτηση (η μεζούρα έδειξε σχεδόν τα ίδια σε στήθος και κοιλιά, ενώ σε ποπό λιγότερο)

Τα μαλλάκια καλά αν και με έκανε πιο ξανθουν.... ανταύγιες κάνω

Πάω να κάνω ντουσάκι και θα έρθει η κοπέλα για νυχάκια

Πετρούλα μου κι εσύ κοτιές σήμερα ε;

Ελένη... αγκαλίτσα μαμά.. λιώνω <3

Κλέλια τί γίνεται με το δωμάτιο; τέλειο;;;;!!!!!

όπως έπιασαν οι κουβέντες σας για το κιλάκια + , εύχομαι να πιάσουν και αύριο να έχει ευχάριστα από την κυστη ...τζους καλέ κυστη!

φιλιά σας και στην κοιλιά σας :-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σου απαντήσω για το δωμάτιο επειδή νυστάζω και ξέχασα πριν να σου πω...

Λογικά θα τελειώσουν σε λίγο. Περνάνε και το 2ο χέρι... Δεν τους είπα κάτι να το αφήσουμε για άλλη μέρα επειδή το θεώρησα ότι θα πήγαινε πολύ αυτή η ιστορία. Ήδη κοιμάμαι όρθια ...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Clelia καλωρίζικο το δωματιακι, περιμένουμε φώτο να το δουμε κι εμείς.

Τσιπουρίτσα μπραβο σου τα πας πολύ καλα με την διαιτα συνέχισε έτσι.

Ellain αυτο το βιντεάκι αφιερωμένο στη γιαγιά σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γιωτιτσα.....δεν εχω λογια... ετσι ακριβως....Και το χειροτερο ειναι πως ειναι σε αρχικο σταδιο και θιγεται, στεναχωριεται, καταλαβαινει αλλα δεν θελει να παραδεχτει την δυσκολια.... Υπομονη, καθε μερα αυτο σκεφτομαι, θα φτασουμε κι εμεις σ'αυτην την ηλικια κι αν αληθευει οτι η ασθενεια ειναι κληρονομικη, προσωπικα εχω πολλεςςς πιθανοτητες.....

Τσιπουρακι μπραβο ρε θηριο!!! αντε φτιαξε και νυχι και καλη διασκεδαση! Συνεχισε ετσι, δεν σταματουμε αν δεν δικαιωθουμε. Αντε να εχει φυγει κι η παλιοκυστη αυριο....

Κλελια μου αντε με το καλο το δωματιακι! θελουμε και φωτο μολις τελειωσει το βαψιμο.

Πετρουλα, μαρακι, ελενη, φιλακιααααααααααααααα!!

μαμαλευτερακι τις φωτογραφιες μπορεις να τις δεις στο facebook, αν εχεις λογαριασμο, θα σε προσθεσουμε στο γκρουπ.

Πηγα σημερα Λητω, αγορασα μ ια μαξιλαρα αγκαλιας-υπνου-θηλασμου 70 ευρω παρακαλω!!!!επαθα εγκεφαλικο, εκπτωση δεν ειχε. Μου αρεσε κι ενα μαγιουδακι τανκινι 77 ευρω, λεω δεν ειστε καλα για 4-5 μπανια στην ΑΘηνα να δωσω 80 ευρω. Παντως καροτσακι τσεκαρα, κατα πασα πιθανοτητα αυτο θα παρουμε, να το δει κι ο μπαμπας μας πρωτα.... Μου εκανε και την καρδια περιβολο μια πωλητρια, ριξαμε μια ματια στα κρεβατακια και μου λεει "για χρωμα τι λετε? το δωματιο το ετοιμασατε?", της λεω "βασικα ακομα ειμαστε σε μετακομιση και δεν υπαρχει δωματιο προς το παρον".... :( Δεν πειραζει καλα να ειμαστε, θα γινει κι αυτο....

Σας καληνυχτιζω, παω να δω CSI, NCIS, LAW & ORDER , ο,τι με εγκλημα και δικαστηριο υπαρχει σε ολα τα καναλια....Φιλακιααααααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

τσιπουρακι ευγε!!! να δεις για ποτε θα γινεις μονδελα και εσυ!!! (θα μεινω μονη μου καλε!!)

κλελια τι οδυσσεια ειναι αυτη παιδι μου με το βαψιμο ΕΛΕΟΣ!!!

Λενακι υπομονη με τη γιαγιακα..πιο πολυ απο ολους αυτη βασανιζεται βρε..κριμα ειναι..

λοιπον τα νεοτερα..

ειμαι καλυτερα, εκανα και το ντοπλερ και ολα ειναι σουπερ..

εχει παρει θεση, οι αρτηριες τελειες, ο πλακουντας ακομα στο Ι και ελεγξε και την ανεπαρκεια που ειχαμε στην καρδουλα και εχει εξαφανιστει!!ΓΙΟΥΠΙ!!! Και το αποκορυφωμα!!! 1850 παρακαλω!!! μοσχος σιτευτος!!!

Αυριο το πρωι φευγουμε για το χωριο και δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω!! σας φιλω ολες!!καλες διακοπες και τα λεμε στις 17 που γυρναω..Να προσεχετε και κανονιστε καφε τελη αυγουστου γιατι εσκασα απο τη ζηλεια μου!!:evil::evil:

Κορίτσια το δωμάτιο βγήκε πολύ-πολύ όμορφο... Τα καρέ τελικά ήταν 4 σε κάθε τοίχο (μα γιατί την μπερδεύουν την ξανθιά την γκάστρω?)...

Δεν είμαι πολύ καλά... Πονάω χαμηλά όταν κινούμαι, δλδ ακίνητη είμαι οκ... Μάλλον ζορίστηκα με το super market, τα χόρτα, το άπλωμα ρούχο, την βόλτα του σκύλου, δεν ξέρω... Είναι πόνος σαν αυτός της μέσης, απλά είναι χαμηλά στην κοιλιά...

Είμαι ξάπλα από τις 9 παρά. Πάω να δω ό,τι βλέπει και η ellain... Αν συνεχίσει και αύριο, θα τηλ τον γιατρούλη μου...

Ellain, το μαξιλάρι το πήρες σε καλή τιμή για τα δεδομένα της Ελλαδίτσας. Το δικό μου το πήρα 30 ευρώ + 15 ευρώ τα μεταφορικά από Γερμανικό site.

Δεν μπορώ να γράφω άλλο, θα έχετε νέα μου αύριο...

Φιλάκια...

GEXxp3.png

Δέσποινα τέλειος ο μπέμπης, καλέ, όταν τον γεννήσεις θα πάει κατευθείαν φαντάρος δαύτος!!! Μπράβο κορίτσι μου!!!

(τπτ τυχαίο... 38.000 β-χοριακή στην 5η εβδομάδα, τι παιδί περίμενες να έχεις Δέσποινα??)

GEXxp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και θα χαρώ να γνωρίσω και τις υπόλοιπες κάποια στιγμή!

Λογικά θα σας διαβάσω το Σάββατο, προς το παρόν είδα στην τελευταία σελίδα τα νέα της τσιπουρίτσας με το -1,2 και με τον καλλωπισμό της! Και τα 2 κάνουν καλό κοριτσάκι μου ;). Μπράβο σου. Και τα νέα από την εξαφανιζόλ κύστη θα είναι υπέροχα αύριο!

Είδα επίσης για τα καρεδάκια της Clelias (φαντάζομαι πως θα νιώθεις) :!:. Να ξεκουραστείς κοριτσάκι μου και αύριο θα είσαι περδίκι!

Δέσποινα; 1850;;; Μπράβο στο αντράκι σου!!!! Είδες που όλα πάνε καλά;;;;; Έτσι είναι παιδί μου τ' αγοράκια... μέχρι και την μανούλα παιδεύουν... κάνουν πρόβα για αργότερα.... με τα κοριτσάκια.... :tongue:

ellain υπομονή με τη γιαγιάκα, σίγουρα είναι διαφορετικά να το ζεις όλο αυτό :|

Φιλάκια στα υπόλοιπα κοριτσάκια! Πάω να κάνω το μαλλί :mrgreen:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Ειδα φως και μπηκα!!!Βγηκατε εχθες οι γκαστρουλες και περασατε σουπερ ε???Τελεια!!!!

Ellain και Clelia εχετε να προτεινετε καποια μαρκα για το μαξιλαρι???????????

Φευγω κι εγω αυριο για Χαλκιδικη που βαφτιζει η κολλητη μου τον μπεμπακο της οποτε γκερλς φιλια πολλα και τα λεμε σε λιγες μερες!!!

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

καλημερα κοριτσακια μου!!!:P:p

Τσιπουριτσααααααααααα......μπραβο ψαρακι μου ολα πανε σοθπερ και τα κιλακια στον αγυριστο!!!!:mrgreen::mrgreen:ετσι ρε παιδακι δεν φτανει που δεν τρως να μην βλεπεις τον κοπο σου να ανταμοιβεται???αντε τωρα περιμενουμε και αλλα ωραια νεακια απο την βλαμενοκυστη:twisted:

Κλελουκο πρεπει να ειναι υπροχο το δωματιο!!!!!...πως και κρατηθηκες και δεν εριξες κανενα κλαμα???αντε με το καλο να γεμισει με τις φωνουλες τις μικρης:D:D:Dεννοειτε οτι μολις ειναι ετοιμο θελουμε φωτο!!!!!!

Μαρη Δεσποιναααααααα τι μπεμπερος ειναι τουτος????φτου φτου μπαμπατσικο ειναι το πουλακι μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αντζελικα μπου που εισει εσυ???τρεχεις η μου φαινεται???:roll::roll:

πωπω.....πρεπει να παω σουπερ και βαριεμαι:roll::roll:...τι πρωτοτυπο:rolleyes:

αααα την κυριακη το μεσημερι εχω γιατρουλη....για να δουμε τι κανει η μπουμπου μας:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα κοριτσακια και απο μενα!!!

ωραια τα νεακια σας!!!

Τσιπουρα ευχομαι να φτασεις στο επιθυμητο αποτελεσμα!!!

Κλελια μεγεια το δωματιακι σας!!τι ωραια αισθηση θα νιωθεις ε?εγω καθε μερα πηγαινω και το καμαρωνω!!!

Δεσποινακι καλα να περασετε!!!Ζουζουναρος ο δικος σου!!Μπραβο!

chrisακι πολλα ειναι να παρεις απο το σουπερ?καλα αυτη η βαρεμαρα μας διακατεχει ολους!!!

Εγω ειμαι κρεβατομενη.....

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημερα τσουπρες!!!

Τσιπουρα μπραβο καλή μου!!Κανεις θαυματα, συνεχισε ετσι και συντομα θα εχεις τα επιθυμητα αποτελέσματα!!!Καλη επιτυχια και με την κύστη σημερα, θα περιμενουμε κι απο εκει τα ευχαριστα

Κλέλια περιμενουμε φωτο!Εσυ πως εισαι σημερα???Για να ξεκουραζεσαι σιγα-σιγα

Ellain και ο δικος μου παππους ειχε αλτσχαΪμερ αλλα σε συνδιαμο με παρκισον και εκει τα πραγματα ηταν πολύ χειροτερα καθως ηταν καθηλωμενος/κατακοιτος και ανημπορος..Απο τη μια μαυριζε η καρδια σου, απο την αλλη σου ερχοταν να γελάσεις με τις ατακες και μετα κουραζοσουν να εξηγεις τα ανεξηγητα!!Πως γινεται ετσι ο ανθρωπος ρε γμτ!!!

Στα ευχαριστα τωρα!!!!Τι καροτσακι ειδες?????

Δεσποινα φτου σκορδα ο σκορδατος!!!χαχα

Ιrene καλα να περασεις και ριξε και καμια βουτιτσα!!!

Νενα πως εισαι??Αισθανεσαι καλύτερα???

Χρυσα καλά ψωνια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

αγαπούλες μου καλή σας ημέρα!

Δεσποινάκι μου μπράβο για τον σούπερ- μπόμπο!!!!!!! όλα τέλεια! σκόρδα μαρή!

Κλελια πως είσαι σήμερα; ελπίζω να σου πέρασε η ενόχληση!!!!!!! τζους ενόχληση! πήρες γιατρούλη;

Ολα μου τα κοριτσάκια τα ευχαριστώ και ελπίζω εις κατώτερα (τα κιλάκια)

Αλλά όπως φαίνεται έχω φάει μία μούτζα τελευταία!

Ο ένας μου γατούλης έπαθε ουρολοίμωξη (μάλλον όπως είπε ο γιατρός, μακάρι να είναι αυτό και όχι πέτρα κλπ). Ευχόμενη να πάνε όλα καλά - γιατί μπλοκάρω εντελώς όταν είναι άρρωστα τα γατάκια μου... φανταστείτε σε παιδί πως θα είμαι... χιχιχιι ) θα πρέπει να πάρει αντιβοίωση για μία εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα φύγουμε αύριο............

Προσπαθούμε να αλλάξουμε την άδεια μας μήπως και την κάνουμε Πέμπτη και γυρίσουμε μετά τον 15αυγουστο . Μακάρι να είναι καλά το γατόνιο μου!!!!!!!!! Εκλαιγε το πρωι που έφυγα αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι, τον είχε δει ο γιατρος είχε πάρει και την αντιβοίωση.... αχ αχαχ

ευχέλαιο μήπως;;;;;;;; έχω και γιατρούλη το απόγευμα... άιντε να δούμε

όλα καλά εύχομαι για όλες μας!

:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...