Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα καλήμέρα

οπως σας προείπαν και τα κορίτσια περάσαμε τέλεια χθές και φάγαμε και πολύ καλά.

Ελπίζω να το ξανακάνουμε με την πρώτη ευκαιρία και να δούμε και άλλα κοριτσάκια που δεν μπορεσαν να είναι στην συναντηση.

Ellain καλά ψωνια στο Λητω ή μαλλον καλό ματινγκ.

Vasdeli καλα να περάσετε στην εκδρομούλα σας.

Ρενα αντε κι εσυ τον έφαγες τον γάιδαρο σχεδον τέλειωσες με την δουλειά, καλή ξεκουρσαση απο αυριο.

Δεσποινα μην στεναχωριέσαι θα είσαι στην επομενη συνάντηση και κοίταξε να ξεκουραστείς και λίγάκι.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ellain με το καλό να δεις καροτσάκια και ό,τι γουστάρεις!!!

Ήρθαν οι μπογιατζήδες και μου είπαν ότι στο δωμάτιο θα κάνουν καρεδάκια σε όλο τον τοίχο. Όχι δλδ 4 που είχα καταλάβει σε κάθε τοίχο. Θα είναι καρεδάκια 60 εκ. ροζ και λιλά εναλλάξ.

Καλό δεν θα βγει?? Τσιπούρα??

ΥΓ. Ήρθε και η παραγγελία από το super market, πλένω και χόρτα, μια χαρά όλοι μαζί!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοριτσια ειμαι χαλια, η γιαγιουλα μου παιζει με τα νευρα μου και της φωναζω και μετα το μετανιωνω. Ακουστε τα σημερινα επεισοδια. Καθαριζω μαρουλι και λαχανο, τα εχω μεσα στον νεροχυτη και τα πλενω και φευγω για 2 λεπτα. Η γιαγια μου διπλα καθαριζει πατατες και ριχνει τα φλουδια πού??? μεσα στα καθαρα μαρουλια!!! :confused::confused:

Μετα τηγανιζω πατατες, εχει καψει το καλαμποκελαιο και ριχνω τις πατατες. Τηγανιζονται ωραια ωραια και μιλαω στο τηλεφωνο. Μεχρι να παω να τις γυρισω εχει προσθεσει μισο κιλο ελαιολαδο κι οι πατατες μουλιασαν μεσα στο λαδι!

:roll::roll::roll:

Και τωρα λουφαξε η κακομοιρα κι εγω καιγομαι στις τυψεις μου.... Ξερω ξερω, δεν τα σκοτωνουν τ'αλογα οταν γερασουν. Ειμαι τελειως off topic κι ισως γινομαι και κουραστικη αλλα επρεπε καπου να τα πω για να μην γινω ετσι:twisted:.

Κλελια οπως το φανταζομαι ωραιο θα γινει κι ετσι το δωματιακι της μπεμπουλας! Οσο για τα χορταρακια καλη ορεξηηηηηηηηηη!!!

Τσιπουριδιον εσυ καθε μερα το μεσημερι ξηγιεσαι σαλατα???

Γεια σου Γιωτιτσα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ελενάκι μου σε καταλαβαίνω για τη γιαγιακα σου... κι η δικιά μου έτσι ήταν......

αλλά να ήξερες μόνο το πόσο μου λείπει τώρα......

Εννοείτε πως σε τρελαίνει!!!!!!!

Εμένα θυμάμαι να μου τηλεφωνεί ένα βράδυ - κρυφά από την κοπέλα που την πρόσεχε, μέναμε σε απόσταση ενός τετραγώνου - και να μου λέει ότι δεν μπορεί να πάει στο κρεβάτι της γιατί έχουν στήσει μπλόκα οι αγρότες... έβλεπε τηλεόραση ειδήσεις! :tongue:

Πραγματικά αστείο αλλά και τραγικό μαζί!

γίνονται πολύ άτακτες :) δώσε της ένα φιλί και σκέψου πόσες ζαβολιές σου συγχώρεσε όταν ήσουν εσύ μικρή..... <3 αλλά να μην νοιώθεις και τύψεις που εκνευρίζεσαι.... λογικό είναι, άνθρωπος είσαι, απλά προσπάθησε να μην της το δείχνεις!

οσο για το φαγητό, επειδή δεν μπορώ να τρωω ψητά στο γραφείο, έχω αντιστρέψει τα γεύματα. Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν προτιμότερο να έτρωγα το κυρίως γεύμα το μεσημέρι... αλλά δεν γίνεται. Ετσι λοιπόν τα μεσημέρια έχω συνήθως σαλατατικόν με κάτι: τόνο, αυγό, τοστ, τυρί (ένα από αυτά). Συχνά πυκνά έχω ντάκο μιαμ! 2 φορές περίπου την εβδομάδα έχω γιαούρτι με 1=2 φρούτα + 2 φρυγανιές.

Διαφημίσεις

ωραιο το επεισοδιο με την γιαγια και τους αγροτες!!

προσπαθω πολυ, ειλικρινα. Σκαρφιζομαι δουλιτσες να της δινω να κανει να νιωθει απαραιτητη και να απασχολει το μυαλο της. Αλλα πραγματικα ορισμενες στιγμες δεν παλευεται... Τελοσπαντων....

Τα γευματακια σου δεν ειναι ασχημα, τοστακια, αυγουλακια, με την σαλατουλα μια χαρα. Διακρινω μια προτιμηση στον ντακο???? ;) Αλλωστε οταν δουλευεις δεν μπορεις να φας βαρια γιατι μετα το μυαλο δεν στροφαρει. Αντε μαριεττακι κρατα γερα με την διατροφουλα, σημερα εχουμε διαιτολογο ετσι? Να μας πεις τι εγινε!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain όπως τα γράφει το τσιπουρίδιο είναι... Και ο λόγος που της φωνάζεις και τσαντίζεσαι δεν είναι μόνο ότι σου σπάει τα νεύρα. Σου την σπάει περισσότερο το γεγονός ότι δεν μπορείς πια να επικοινωνήσεις μαζί της όπως παλιά, δεν είναι η γιαγιά σου που ήξερες...

Τα νεύρα μου!! Ήταν να έρθουν οι μπογιατζήδες κατά τις 9. Μου τηλ. στις 9.30 ότι θα αργήσουν λίγο, ήρθαν 11.20. Στο δωμάτιο απλά μετέφεραν τα 2 έπιπλα στην μέση του δωματίου και έβγαλαν τις πρίζες. Μετέφεραν και τον νιπτήρα με το ντουλάπι στο μπάνιο. Ο ένας έφυγε στις 12 για να αγοράσει τα χρώματα και να πάει σε μια δουλειά του. Επέστρεψε μόλις πριν 5'. Τόση ώρα ο άλλος κάτι παλεύει με το μπάνιο, δεν έχει τρυπάνι, κάνει τρύπες στο έπιπλο, δεν ξέρω τι κάνει. Α! Έστρωσε και κάτι κούτες στο δωμάτιο για να μην το λερώσουν όοοοοταν το βάψουν...

Αν δεν ερχόταν ο άλλος πριν λίγο, θα απελπιζόμουν!! Αν δεν μπορούν σήμερα να φύγουν ώστε να κοιμηθώ και ας έρθουν αύριο!! Αλλά απ' ό,τι βλέπω το έχουν πάρει πατριωτικά το θέμα και θέλουν σήμερα να τελειώσουν (τέλος του μήνα βλέπεις)

Πάω να τους φέρω καμιά τυρόπιτα...

GEXxp3.png

Επέστρεψα (και μασουλάω κριτσίνια με τυρί!!)

Βάφουν το δωμάτιο ροζ (σε λίγο τα λιλά καρέ)!!!!! Άλλο να το σχεδιάζεις και άλλο να το βλέπεις!! :D :D :D

Θα έρθει το μωρό μου!!!!!

Δεν το έχω πολυ-συνειδητοποιήσει ακόμα, φαίνεται??

Κάτι ανάλογο με έπιασε νωρίτερα που πήρα στα χέρια μου τα απορρυπαντικά προδέρμ από το super market: τα κοιτούσα και σκεφτόμουν ότι αυτά είναι τα απορρυπαντικά για τα ρούχα του μωρού μου!!! :D :D :D

GEXxp3.png

Επέστρεψα (και μασουλάω κριτσίνια με τυρί!!)

Βάφουν το δωμάτιο ροζ (σε λίγο τα λιλά καρέ)!!!!! Άλλο να το σχεδιάζεις και άλλο να το βλέπεις!! :D :D :D

Θα έρθει το μωρό μου!!!!!

Δεν το έχω πολυ-συνειδητοποιήσει ακόμα, φαίνεται??

Κάτι ανάλογο με έπιασε νωρίτερα που πήρα στα χέρια μου τα απορρυπαντικά προδέρμ από το super market: τα κοιτούσα και σκεφτόμουν ότι αυτά είναι τα απορρυπαντικά για τα ρούχα του μωρού μου!!! :D :D :D

:):):) ΣΚΟΡΔΑ!!!! είναι πάρα πολύ συγκινητικό!!!!!!! <3

αγαπούλα μιας και έχει πάει αργά... πες τους να έρθουν να κάνουν το 2ο χέρι αύριο (σε συμφέρει για να έχει στεγνώσει καλά το πρώτο)

πες κάτι ότι θέλεις να ξεκουραστείς ή να φύγεις, κάτι τέτοιο

να τέλειώσουν το πρώτο χέρι και το 2ο αύριο :)

ετοιμάζομαι για διαιτολόγο!!!!!! εγώ λέω -1 κιλάκι. χαρούμενη θα είμαι αν σκεφτεί κανείς ότι είμαι ακόμα αδιάθετη + ορμόνες που πήρα

μετά έχω μαλάκια, ανταύγιες να γίνω άνθρωπος!

μετά έχω νυχάκια..... (στο σπίτι)

μετά έχω φαγάκι όξω με φίλους!!!!!!!

φιλιά σας!

Διαφημίσεις

Με το καλό τσιπουρίτσα!!

Εγώ πιστεύω παραπάνω από κιλό. Τουλάχιστον σε μένα, πριν αδιαθετήσω έκανα κατακράτηση και δεν φαινόντουσαν ακριβώς τα κιλά που ήταν να χάσω. Άπαξ και αδιαθετούσα, τσουπ έπεφταν τα κιλά!!

Να μπεις να μας πεις νέα!!!

Μια κούκλα θα γίνεις, είναι η μέρα beute για την τσιπούρα σήμερα!!

GEXxp3.png

Τσιπουρίδιον μια χαρά μου ακούγεται το πρόγραμμά σου! Καλά να περάσεις!

clelia μια χαρά θα γίνει το δωμάτιο σας! Υπομονή λίγο με τους μπογιατζήδες.

πολλά φιλάκια σε όλα τα κορίτσια. Έχω τη κόρη μου μαζί μου που θέλει "αγκαλίτσα μαμά", ενώ ταυτόχρονα πατάει όλα τα κουμπιά και δε με αφήνει να γράψω πολλά.

χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες. Ελπίζω κάποια στιγμή να το επαναλάβουμε και να μεγαλώσει η παρέα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Κοριτσια φτου σας!!!Ειστε ολες κουκλες και γλυκητατες!!Να ειστε καλά και πάντα τετοια!!!!

Θα σχολιασω μετα και στο fb, φευγω τωρα γιατι εχω κομμωτηριο για να βαψω το μαλλι..

Κλελια καλοριζικο το δωματιακι!!!Οσο περναει ο καιρος και θα το στηνεις θα το πιστευεις ολο και περισσότερο, το ευχαριστο σοκ ομως θα ερθει μολις παρεις αγκαλια το μωρακι σου!!!Εγω ειναι φορες ακομη που δεν το πιστευω πως ειμαι μανουλα κι ας εχουν περασει δυο χρονια...

Τσιπουρα περιμενουμε τα ευχαριστα νεα@!!!

Σας φιλω ολες, το βραδυ θα εχω και χρονο να τα πουμε μιας και μπαμπας και γιος θα βγουν εξω για να παρακολουθησουν ματς της ομαδας τους!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γειά σας και από μένα. εχτές περάσαμε τέλεια φάγαμε και τα κοψίδια μας. :tongue:κορίτσια χάρηκα και εγώ πολύ που σας γνώρισα.:D

κλέλια καλορίζικο και το δωμάτιακι άντε τώρα να το γεμίσεις με όλα τα μπεμπεδοέπιπλα.

τσιπουρίτσα καλά αποτελέσματα σήμερα στη διαιτολόγο αν και δεν σε φοβάμαι εσένα το έχεις πάρεις πολύ ζεστά το θέμα όποτε το κιλάκι+ θα έχει πάει περίπατο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...