Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Clelia μου για να μην παιδευεσαι, στην Οδο Σεβαστουπόλεως υπαρχει ενα παραρτημα του Λαικου νοσ. που λέγεται κέντρο Μεσογειακής αναιμίας, εκει εαν υπάρχει υπονοια στίγματος που δεν φαίναιται με απλή ηλεκτραφόρηση σου κάνουν μια εξέταση που λέγεται "βιοσύνθεση αιμοσφαιρίνης¨και αυτη δείχνει σίγουρα, δεν χρειάζεται να πλήρώσεις τίποτα απλώς πρέπει να κλείσεις πρώτα ράντεβού και απο ὀτι ξέρω δν έχει μεγάληγ αναμονή. Πάντως στην εγκυμοσύνη επειδη υπάρχει φυσιολογικά υποχρωμία των ερυθρών αιμοσφαιρίων γι αυτο δεν μπορουν να διακρίνουν αν έχεις στίγμα ή όχι.

Nenaki περαστικά στη μικρούλα σου και ξαλή ξεκούραση.

Εμεις εχθες πήγαμε στο γιατρό και ακούσαμε καρδούλα και είδαμε το σποράκι μας που είναι 1,5 εκατοστό(το μαναράκι μας). Για αυχενική μας είπε 1με 3 Απριλίου.

Δέσποινα τα ρούχα attrativo τα λατρεύω είναι τα αγαπημένα μου αλλα θεωρώ οτι και αυτα είναι λίγο τσιμπημένα.

Γιωτιτσα μπραβο που ακουσατε καρδουλα και εσεις!!!:-D:-D:-D:-D:-D

δεν ειναι πολυ τσιμπημενα τα attrativo στα καλοκαιρινα τους, στα χειμερινα ειναι οντως!! αλλα δεν ειναι τελεια???εγω εχω χοντρο κολλημα μονο απο εκει ψωνιζω!!εγκυος ή οχι!!:D:D

εχει δει καμια σας τα h&m τα εγκυμοσυνης??? μου ειπαν οτι ειναι ωραια και τσαμπα και λεω να παω καμια βολτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι κοριτσια κι εγω φετος θα ψαχτω πιο οικονομικά...

Τα attrativo και εμενα μου αρεσουν εχουν ομορφα, νεανικα ρουχάκια με ωραιο στυλ, σεραφανακια, φαρδουλα παντελονια με τσεπες κλπ

Μακαρι να βγαλουν τα καταστηματα νωριτερα καμια προσφορα για να επωφεληθουμε κιόλας

Δεσποινα δεν τα εχω δει καθόλου..Απο ποιοτητα τι λέν';;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ναι κοριτσια κι εγω φετος θα ψαχτω πιο οικονομικά...

Τα attrativo και εμενα μου αρεσουν εχουν ομορφα, νεανικα ρουχάκια με ωραιο στυλ, σεραφανακια, φαρδουλα παντελονια με τσεπες κλπ

Μακαρι να βγαλουν τα καταστηματα νωριτερα καμια προσφορα για να επωφεληθουμε κιόλας

Δεσποινα δεν τα εχω δει καθόλου..Απο ποιοτητα τι λέν';;;

ποια καλε??? τα h&m??? ξερω γω?? και εγω εσας ρωταω!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλε που με ξερεις με το ονομα μου;;;;

Θα τρελαθω!!....θα πηδηχτώ απ'το παραθυρο!!!

ναι δυσκολο ηταν!!! stone....ειμαι και γεωλογος τρομαρα μου σας αναγνωριζω απο μακρια:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ασε τωρα...

Μηπως με ξερεις ή το ειδες απο το αλλο καφε βρε....

Για τα εγκυμοσυνης και εγω δεν μπορω να δω κατι...

ρε βλακα για πλακα το εγραψα το πετρουλα αληθεια!!! δεν εχεις δει οτι χαζολογαω με τα ονοματα σας? εδω την τσιπουρα τη λεω ζαργανα:mrgreen::mrgreen: στην τυχη το ειπα και μου εκατσε!!!χεχεχεχεχεχεχχε!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Αντε, ας κανω πως σε πιστευω...

Υποπτη μου φαίνεσαι πάντως..χαχα!!

χαχαχαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen: δεν παιζεσαι....εψαξα ολα τα καφε για να δω πως σε λενε....χαχαχαχχαχαχαχαχαχα

Ναι, αλλη δουλειά δεν είχες!!!

Καλε που αφηνεις τη Μελίνα και τρεχεις στα καφε;;;;;;

σημερα εχω την απιστευτη κωλοφαρδια...ξυπνησε στις 10 και μιση!!! το πρωι και ξανακοιμηθηκε στις 3 και κοιμαται ακομα!!!! επιτελους ηρεμησα λιγο, εφτιαξα και ενα φαι να φαμε και μαζεψα και το αχουρι...ααααχχχ...ηρεμια...πολυ κουραστικη η εγκυμοσυνη οταν εχεις και αλλο παιδι ρε γμτ...και τοσο μικρο...τα εχω παιξει... παει τελος!!! μετα θα το σφραγισω!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιωτίτσα!! Μπράβο που άκουσες καρδούλα!! Είδες που σου είπα ότι η ομάδα Οκτωβρίου πάει σφαίρα?? Όλα καλά θα σου πάνε!! Σχετικά με τα αιματολογικά μου, πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να κάνει και ο σύζυγος μία ηλεκτροφόρηση αιμοσφαιρίνης, λογικά θα την κάνει αύριο (δεν του το έχω πει ακόμη, είναι βραδινός)...Τα H&M είναι πολύ ωραία μαγαζάκια, δεν έχει ρούχα εγκυμοσύνης, απλά ρούχα τα οποία θα μας κάνουν (ριχτά, άνετα κλπ). Έτσι νομίζω δλδ, τελευταία φορά που τα κοίταξα ήταν πέρυσι τον Απρίλη.maraki για πες, είδατε την μωράκλα σας??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...