Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μελιτζανοσαλάτα και γεμιστά !!!!! να τα βάλω κι αυτά στη λιστα μου!

μπράβο βρε βασδελάκι, χρυσοχέρικο κι εσύ!

όσο για το τσουτσούνι...έχεις κάποια προτίμηση σε φαγητά, γλυκά κλπ? λένε οτι αν θέλεις να τρως γαλακτοκομικά, γλυκά είναι κορίτσι αν θέλεις αλμυρά, αλαντικά κλπ αγόρι :roll:

ο vasdelohusbant τί προτιμάει; αγόρι ή κορίτσι; λέει κάτι;

κλέλια τί έγινε με τον μπογιατζή; ξεκίνησε ή θα έρθω να βαρέσω σφαλιάρα;

- 1.500? εγώ μακάρι μαναράκια μου!!!!! αλλά δεν το πολυνομίζω! αν έχω χάσει πάνω από 1 κερνάω!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αύριο έρχεται ο μπογιατζής/υδραυλικός, στις 9 το πρωί. Λογικά θα τελειώσει και αύριο, έτσι δεν είναι?? Σιγά τα τετραγωνικά που έχει να βάψει. Πριν από λίγο θυμήθηκα και κατέβασα τις μπλε κουρτίνες, τελικά θα αγοράσω ροζ όπως μου είπες ψαρίνι μου!!

Το είχα δει και εγώ αυτό το παπί στο ouaou.gr, αλλά δεν αναφέρει κάτι για ηχητική ειδοποίηση. Θα τους στείλω e-mail ρωτώντας τους... Θέλω ένα παπί να φωνάζειειειει!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Κλωτσάει!!

Σήμερα έγινε 30 εβδομάδων!!

Εν τω μεταξύ όταν κοιμάμαι και κλωτσάει δεν με ενοχλεί, απλά μεταφέρω αυτή την αίσθηση στον ύπνο μου. Εκεί που ονειρεύομαι κάτι, λέω στο όνειρό μου "Η μπέμπα κλωτσάει" (προφανώς κλωτσάει στην πραγματικότητα και το νιώθω) :D

GEXxp3.png

Κλωτσάει!!

Σήμερα έγινε 30 εβδομάδων!!

Εν τω μεταξύ όταν κοιμάμαι και κλωτσάει δεν με ενοχλεί, απλά μεταφέρω αυτή την αίσθηση στον ύπνο μου. Εκεί που ονειρεύομαι κάτι, λέω στο όνειρό μου "Η μπέμπα κλωτσάει" (προφανώς κλωτσάει στην πραγματικότητα και το νιώθω) :D

σκόρδα βρε ματάκια! 30 εβδομάδων! δεν το πρόσεξα!!!!! με το καλό και οι υπόλοιπες εβδομάδες! <3 περνάει ο καιρός και δοξω τω Θεούλη όλα είναι καλά!!!! τί καλά!!!!!

:D

όσο για το τσουτσούνι...έχεις κάποια προτίμηση σε φαγητά, γλυκά κλπ? λένε οτι αν θέλεις να τρως γαλακτοκομικά, γλυκά είναι κορίτσι αν θέλεις αλμυρά, αλαντικά κλπ αγόρι :roll:

ο vasdelohusbant τί προτιμάει; αγόρι ή κορίτσι; λέει κάτι;

Mάλλον με τα αλμυρά περισσότερο....Αλλά που και που χτυπάω και κανένα γλυκάκι...Ρε λες γι' αυτό να μην φανερώνεται το παιδί;:-D

Ο vasdelohusbant απο χτες περπατάει και λέει: 'Ρε, λες να έχουμε αγοράκι τελικά;' Δεν τον ενδιαφέρει το φύλο αλλά έπαθε και αυτός ένα κατιτί!!!

ωραια τραγουδια θυμασε vas!!!μπραβο!!!!

Κοριτσια....

122808i51nd2x1xi.gif

Μου αρέσει πάρα πολύ το συγκεκριμένο!

Θέλω ένα παπί να φωνάζειειειει!!!

Να σου στείλω ένα που έχουμε και άμα το πατάς στην κοιλιά φωνάζει κουα,κουα;:lol: Έχω και ένα αρκούδο επίσης που τον πατάς και λέει:'Μπορείς να βρεις το αριστερό αυτάκι μου;' Αν το βρεις λέει:'Μπράβο, είσαι πολύ έξυπνο. Αυτό είναι το αριστερο αυτάκι μου'. Αν δεν το βρεις και πατήσεις το δεξί, λέει:' Μην είσαι κουτό, αυτό είναι το δεξί αυτάκι μου, όχι το αριστερο':-D Ε, ρε πλάκα που έχει!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

αχαχαχα!!

Όχι!! Θέλω ένα παπί να κάνει άουτς όταν το νερό είναι ζεστό και ααααχχχχχχχ όταν το νερό είναι στην θερμοκρασία που πρέπει

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

ειναι κανεις εδωωωωωωωω?????

δεν πηγα στη συναντηση και το σκυλομετανιωσα....

ειμαι ενα πτωμα και τωρα εχω περισσοτερους πονους απο χθες..

και πειναω και οι παλιοσουσουραδες θα τρωνε κοψιδια τωρα!!!μπουχουχου..

κοριτσια σορρυ που δεν ειδοποιησα, οταν με πηρε η κλελια νομιζα οτι ηταν ακομα 6!! τα εχω χαμενα απο την κουραση σημερα (μαλλον ακουστηκα και στο τηλ ετσι γιατι βιαστηκε να μου το κλεισει!!!

ελπιζω να περασατε σουπερ...

ζηλευω...

Γεια σου Δεσποινάκι!

Εγώ μπήκα να σας χαιρετήσω μέχρι την Κυριακή, θα λείπω ταξιδάκι με τον vasdeloσύζυγο, τα δυο μας!

Τσούπρες, ξέρω ότι περάσατε τέλεια!!!

Περιμένω νέα και φωτό όταν γυρίσω!!!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γύρισα!!!

Περάσαμε τέλεια, εγώ έχω την μεγαλύτερη κοιλιά, οι υπόλοιπες δεν έχουν κοιλιά έχουν δείγματα!!! Οκ, και η Μαρία έχει κοιλιά της προκοπής :tongue: :tongue: :tongue: Όχι σαν κάτι άλλες αδύνατες, χάλια, χάλια είναι, πολλά χάλια!! :tongue: :tongue:

Αύριο θα ανεβάσω τις φώτο, εγώ είμαι σαν την Miss Piggy!!

Φάγαμε όντως κοψίδια, σκάσαμε, η Έλενα έχει μια λατρεία με τις γάτες ουουουουου!! Γι' αυτό και αυτές την προτιμάνε και την περιτριγυρίζουν!! :tongue: :tongue:

Ο κόσμος μας έκανε χάζι και μας σταμάτησαν με απορία: "Πώς το κάνατε αυτό?? Όλες έγκυες και στον ίδιο μήνα??" Χα!!

Ο ταρίφας που με επέστρεψε έριχνε κάτι ροχάλες στον εσωτερικό καθρέφτη και συνέχεια τον καθάριζε με ένα χαρτομάντηλο. Αλλά μιλάμε για ροχάλες από μακριά χρρρρ φτου και δώστου καθάριζε τον καθρεφτάκο :D :D :D Ευτυχώς που δεν του φάνηκα βρώμικη :tongue: :tongue: :tongue:

Δέσποινα όντως μου φάνηκες πάρα πολύ κουρασμένη!! Αλλά καλύτερα που δεν ήρθες διότι θα πονούσες παραπάνω μάτια μου... Κοίτα ξεκουράσου και θα τα ματαπούμε, μην ανησυχείς...

Κλείνω αγαπούλες, τα λέμε αύριο, καληνύχτα!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...