Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρένα?? Αφού χαιρέτησα γενικά σε όλες: Καλημέρα σκατούλες.

Καλά, για να μην βάζεις τον σκύλο σου να κλαίει: Καλημέρα (καλησπέρα) Ρένα!! Διάβασα που φώναξες στο παιδάκι και μετά έκλαιγες :(. Μην κλαις μωρέ!! Σιγά πια, πόσο φώναξες? Ούρλιαζες σαν το παρλιακό? Δεν νομίζω, οπότε να μην στενοχωριέσαι!!

Εγώ νυστάαααζω αλλά περιμένω την κουμπάρα μου να έρθει (δεν θα καθίσει πολύ) και στο ενδιάμεσο πρόλαβα και λούστηκα (να είμαι καθαρή σήμερα :tongue:) και τώρα φτιάχνω φάβα για να φάει ο donkey (χιχιχι!! Εγώ θα πλακώνω τα μεζεδάκια και αυτός φάαααααααβα!!!).

Ρένα το σκυλί σου κλαίει επειδή πεινάει (ή διψάει)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ναι αφηστε τα αυτα..θα συναντηθειτε σημερα και αμς ξεχασατε εμας εδω στα ψηλα....χοχοχοοχοχοχο(ολη η ιστορια εγινε για να δειτε το σκυλακι που κλαιει..χιχιχιχιχι..πωπωπ τι εχω να σας βαλω 2 μερες που θα καθομαι.....ολο εικονιτσες!!!!)

482595bp20ksiiv6.gif

Διαφημίσεις

Ρενακι ελα παρε πολλες <3<3<3 λινεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!παραπονιαρα!!!

εγω εκανα γαυρο ριγανατο στο φουρνο με χορτα, 300 ωρες μαγειρεμα για να φας σε 15 λεπτα! αι στο καλο!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

πείνασα το ψαράκι :)

έφαγα το φαί μου (ντάκο σε ταπεράκι από τα χεράκια του καλού μου γιατί το πρωί εγώ είμαι άχρηστος άνθρωπος..... οπότε εκεινος φτιάχνει τη σαλάτα-ταπεράκι) αλλά θέλω το παγωτό και την τούρτα και τα ψαράκια και τα χορταράκια! λαλαλαλαααα

αλλά... όχι.... κιουρία θα μείνω με τα όλα μου! αύριο έχω διαιτολόγο και ελπίζω σε ευχάριστα (αν και θα είμαι ακόμα πρησμένη + κατακράτηση από την περίοδο, δεν πειράζει)

Xόρτα θα φτιάξω αύριο που θα έχω λεμόνια. Με την φάβα τέρμα τα λεμόνια, οπότε θα παραγγείλω για να μου έρθουν αύριο μαζί με τα υπόλοιπα του σούπερ μάρκετ...

Θες κέρασμα ellain?? Τρελλή είμαι?? Αν είναι να κεράσω, κατά πρώτον θα κεράσω ένα τσούρμο κοπέλες οι οποίες είναι ΚΑΙ έγκυες??? Πας καλά?? Μετά θα κεράσω που θα είμαστε στην πείνα για να χάσουμε τα κιλά :tongue: :tongue: :tongue:.

Το σκυλάκι είναι πολύ καλύτερα, είδα ότι χθες το βράδυ σηκώθηκε και έφαγε μόνη της. Μέχρι να κοιμηθώ (μετά τις 3 κοιμήθηκα) άκουγα γκρ-γκρ το στομάχι της αλλά δεν έκανα κίνηση να την ταΐσω... Αν την μάθω έτσι, μετά με το μωρό και την καταθλιψούλα της πρέπει να είμαι συνεχώς από πίσω της. Μία να ταΐζω το μωρό και μία το σκύλο... Αμ δε!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Έλα να πέφτουν τα στοιχήματα: Πόσο θα έχει χάσει η τσιπούρα αύριο που θα μετρηθεί στον διαιτολόγο??

Εγώ λέω 1,5 κιλό!!

Να ακούσω τις λοιπές!!

GEXxp3.png

Έλα να πέφτουν τα στοιχήματα: Πόσο θα έχει χάσει η τσιπούρα αύριο που θα μετρηθεί στον διαιτολόγο??

Εγώ λέω 1,5 κιλό!!

Να ακούσω τις λοιπές!!

μακάρι να έχασε η τσιπούρα μας 1500 μακάρι το παπάκι το βρήκες τελικά που έψαχνες ?

:tongue::tongue:

Μαρη vasdeli!!!!!!!! ΦΥΤΡΩΣΕ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ???:D:D:D:D:D:D:D

Έτσι μου είπανε!:D:tongue:

Εγώ σκέφτομαι για πιτζαμάκια, το νυχτικό (όσο και να φαίνεται σαν φόρεμα - έχω βρει κάποια) δεν ξέρω κατά πόσο θα βολεύει. Η τομή της καισαρικής δεν θα πονάει με το παντελοπιτζαμάκι, έτσι δεν είναι? Αφού είναι πιο κάτω...

Τα πιτζαμάκια με είχανε βολέψει πολύ περισσότερο από την νυχτικιά.....

Πάω να φάω την ωραία μελιτζανοσαλάτα και τα γεμιστά που έφτιαξα με τα χεράκια μου!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ηλιάννα μου δεν το έχω βρει πουθενά!! Βέβαια ψάχνω στο ίντερνετ σε διάφορα sites ελληνικά και ξένα. Τίποτα!! Σαν να μην υπάρχει αυτό το βρωμόπαπο!! Ούτε κάτι παρεμφερές με ήχο... Και το θέλω να το κάνω χάζι γμτ!!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...