Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιωτιτσα νομιζω οτι το σχεδιο για φαγητο δεν αλλαξε, τοσα εστιατορια και μεζεδοπωλεια εχει η Πλακα, αλλα και για καφε να παμε παλι καλα θα ειναι (εγω παντως θα ερθω νηστικη και το πολυ-πολυ χτυπαω ενα καλαμακι γυρνωντας σπιτι!!)

Τσιπουριδιον καλη σου μερα κι εσενα και <3 λινεεεςςςς πολλες!!!

(η γιαγια μου, που εχει αλτσι σε αρχικο σταδιο, ειναι τοσο χαρουμενη που με εχει συντροφια ενω μεχρι τωρα τα πρωινα ηταν μονη της που ολο τραγουδαει η καημενη! το ιδιο τραγουδι καθε μερα και καθε μερα μου λεει πως της το τραγουδουσε ο παππους....)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω προτιμώ φαγητάκι αλλα δεν εχω πρόβλημα, οτι θέλουμε το συζητάμε εκείνη την ώρα. Καλα η γιαγια σουπερ δεν το συζητάω, μαθε το κι εσυ το τραγουδάκι να το τραγουδήσεις στο αμόρε σου οταν με το καλό επιστρέψει.

Τσιπουρίτσα καλημέρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλημερα γκαστρουλες!!!!

ημερα εχετε συναντηση ε;;;;Ππωπωπω ενα ματσο κοιλιτσες ολες μαζι...θα σας προσεχουν οπου κι αν πατε...Αυριο πρωι πρωι περιμενω να δω φωτο στο φατσοβιβλιο..Νταξ;;;;;;

2+ σημερα και πανετοιμη!!!!Τελειωσα τα παντα εδω στο γραφειο.Εκκρεμοτητες ,συμμαζεμα και περιμενω να ερθει η Παρασκευη.

Αντε γιατι κουραστηκε και το ζουζουνακι μου και σημερα το πρωι του φωναξα και εκλαιγε το καημενο(τι φταιει κι αυτο να ξυπναει απο τις 6,30!!!) και μετα εκλαιγα και γω.....Της ελεγα διαφορα και στο αμαξι της λεω ''Συγγνωμη μωρο μου κανω και γω καμια φορα χαζομαρες''και μου λεει σοβαρα ''Μαμα πρεπει να μαθεις να μην κανεις χαζομαρες'' Να τετοια μου λεει και με λιωνει!@!!!!!

Θα βγω και γω σημερα μετα την δουλεια με την φιλη και συναδερφο απο δω γαι αποχαιρετηστηριο και καλα!!!!

Αντε καλα να περασουμε!!!!

Γεια σας και χαρα σας!!!επεστρεψα,χε χε!!!με [πηγε ο μπαμπακας σε δυο μαγαζια για ψωνια και με εφερε......ρε κοριτσια δεν βρισκω πουθενα καμια νυχτικια της προκοπης με ρομπιτσα που να μπορεις να θηλασεις και να μην ειναι σαν της γιαγιας μου τι θα κανω???:roll::roll::roll:ασε που εχουν αρχισει να φρνουν τα χειμωνιατικα με χειμωνιατικα θα παω???:roll:

ψωνισα ομως για την μπουμπου απο Ζαρα φοβερα πραγματακια!!!δεν μπορουσα να σταματησω...ασε που επειδη πρωτη φορα ψωνιζω για αυτην μου φαινοτανε σαν ψεματα οτι δεν παιρνω ρουχαλακια για δωρο αλλα για το παιδακι μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τσιπουριτσα μου να ξερες ποσο σε νιωθω ομως!!!:roll: παρε μια μεγαλη αγκαλιτσα(((((((((((((<3)))))))))))))

Βασντελακι μου εγω επιμενω για κοριτσι ....κοριτσι ειναι κοριτσι ειναι!!!:tongue::tongue:

Σημερα ειναι η συναντηση σας παλιοτσουπριτσες ε????θα περασετε υπεροχα αυτο ειναι το μονο σιγουρο αλλα κοιταξτε αμα πατε τελικα για φαι μην αρχιζετε η μια μετα την αλλη να παραγγελνετε κολυκηθακια βραστα και φιλετακια στεγνα γιατι θα νομιζουν οτι τους κοροιδευετε και εχετε μαξιλαρακια αντι για μωρακια!!!:tongue::D

μακια μακια σε ολες!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Παιδιά έφαγα μισό κουβά scandal :rolleyes:. Ξεκίνησα για λίγο, αλλά ξέρετε ήταν αυτό με την σοκολάτα και το σιρόπι σοκολάτας και τα κομματάκια σοκολάτας και εγώ έσκαβα και έψαχνα για σιρόπι και κομματάκια. Και σκάβοντας έτρωγα κιόλας και κατέβασα μισό κουβά :confused:.

Θα κάνω μέτρηση στην 1 ώρα και θα σας πω...

(Δεν πάω καλά)

Σε νιώθω άπειρα!!! Χθες τσάκισα μια κομμάτα τουρτίτσα....μια χαρά η μέτρηση μετά...:cool:

χαχαχα!

Λοιπόν, σύμφωνα με την μέτρηση έχω 124 ζάχαρο 1 ώρα μετά που κατέβασα μισό κουβά scandal. Να μην έχω τύψεις δλδ, ναι?? (δεν θα το ξανακάνω, δεν ξέρω τι έπαθα :| )

ΧΧΧ

Πόσες φορές το έχω πει αυτό, ε; πόσες; Μάλλον υπογλυκαιμία παθαίνω και ξαναπέφτω....με ρέγουλα πάντα...:cool:

Λοιπόν το αγνώστου φύλου μωρό μου με έχει τρελάνει από χθες!!!:P Όλο κουνιέται!

Σας φιλώ όλες!

Τσιπούρα: Μαζί σου και στην κόλαση!!!!<3:mrgreen:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σκατούλες (μεσημέριασε, αλλά τέσπα, καλή καρδιά!!)!!

Γύρισα από το ΙΚΑ. Περίμενα 1 ώρα (καθόμουν, αν δεν υπάρχει λόγος δεν διεκδικώ προτεραιότητα - κουτσή είμαι?) και τελικά πήρα 348 ευρώ :D. Θα έρθει η κουμπάρα μου το μεσημέρι για να πάρει την απόδειξη πληρωμής και να την δώσει στην δουλειά μου...

Αγγελική, για να υπολογίσεις πότε ξεκινάς την άδεια κυοφορίας: από την ΠΗΤ που αναγράφεται στην Β' επιπέδου σου αφαιρείς 56 ημέρες ημερολογιακές (όχι εργάσιμες). Η ημερομηνία που θα φτάσεις μετρώντας προς τα πίσω είναι αυτή που ξεκινάει η άδειά σου. Θα κλείσεις ραντεβού στο 184 για το Κέντρο Μάνας και Παιδιού της περιοχής σου ή σε κάποια κοντινή περιοχή για να πας 1 εβδομάδα πριν ξεκινήσει η άδεια (όχι νωρίτερα!! Θα φύγεις άπραγη!!). Οπωσδήποτε θα έχεις μαζί σου και την εξέταση της Β' επιπέδου για να δουν την ΠΗΤ. Όταν σου δώσουν την άδεια θα την πας στην δουλειά σου και έτσι ξεκινάς να κάααααθεσαι (και καλά, αφού θα πλένεις και θα σιδερώνεις μωρουδιακά :D )

Ποιος δεν θα φάει το βράδυ, πάτε καλά?? Για μάσα πηγαίνουμε!! Ωρε γκαστρούλες: εκμεταλλευτείτε τώρα και φάαααατε όπου και όταν μπορείτε!! Μετά έχει δίαιτα :tongue:

ellain η γιαγιά σου έχει πολύ πλάκα!! Ακόμα θέλει να βάλει κορδελάκια στο μωρό όταν γεννηθεί?? Τουλάχιστον να είναι γαλάζια!! :D

Πάω στο fb να κανονίσουμε για την συνάντηση (Γράψτε τα τηλ σας!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Α ρε vasdelάκι δηλώσεις (στην τσιπούρα)!! :D :D

Chris δεν ξέρω κατά πόσο εμπιστεύεσαι τις αγορές από το ίντερνετ, αλλά μπορείς να ψωνίσεις στο www.asos.com από το οποίο έχουν ψωνίσει πάρα πολλές συμφορουμίτισες και έχει τέλεια και φθηνά πραγματάκια!! Μεταφορικά: 6 ευρώ η απλή αποστολή (κάνει 10 ημέρες περίπου), 14 ευρώ αν θες σε 3 ημέρες να έρθουν τα πράγματα. Έχει τέλεια πραγματάκια, τέλειες νυχτικούλες και πιτζαμούλες και ρομπίτσες σε πολύ καλή τιμή... Για δες!!

Πάντως χθες δεν έπαθα υπογλυκαιμία, χαζομάρα έπαθα!! Μια χαρά ήμουν, έπαθα λαιμαργία απλώς

GEXxp3.png

Καλησπερεςςς!!! τρεχατε ποδαρακια μουυυ!!!

κοριτσα μη βριζετε αλλα ακομα δεν ξερω αν θα ερθω το βραδυ!!:confused: ειχαμε διαφορα τρεχαματα και εχω ενα καρο δουλειες να κανω!! την παρασκευη το πρωι φευγουμε, δεν εχω φτιαξει τιποτα, δεν εχω πλυνει σιδερωσει τιποτα, βαλιτσες μηδεν, και αυριο το στεφανι δουλευει και το απογευμα εχω το ντοπλερ και να παω και τη μελινα για εμβολιο:confused: ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ???? Εντωμεταξυ απο χθες το βραδυ εχω κατι ψιλοπονους και ο συζηξ με εκραξε που θελω και εξοδους..:|:-|

παω στο φατσοβιβλιο να γραψω το τηλ μου γιατι τελικα τελευταια στιγμη θα δω αν θα προλαβω να ερθω (ασχετο αλλα εγω προτιμουσα για καφεδακι παρα φαι γιατι αν φαω βραδυ με πιανουν καουρες και δεν κοιμαμαι ολη νυχτα:evil:...)Μη μου φωναζετε θα προσπαθησω πολυ να ειμαι εκει!!

τρελοδεσποινα παλι καλα που εμφανιστηκες γιατι θα σε εκραζα. Σημερα το πρωι ειχα μια μινι μπουγαδα στο χερι και εκει που ετριβα η νοικοκυρα σκεφτομουν, που να ειναι αυτη η Δεσποινα??? Και να σου την, δεν πειραζει τρελοκοριτσο αν δεν τα καταφερεις, προσωπικα τις δουλειες τις ακουω ψιλοβερεσε (μην τις κανεις!!!!), αλλα με τα ψιλοπονακια δεν παιζουμε. Μην κουραζεσαι βρε παιδι μου! Χαλαρωσε, δες σημειο και ωρα συναντησης στο φατσοβιβλιο και αν μπορεσεις σε περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

vasdeli κι εσυ τεκνο Βρουτε με τουρτα??? Εσυ δικαιολογεισαι, εχεις υπογλυκαιμια! Οσο για την κωλοτουμπα, τωρα αρχιζουν τα ωραια! τι καλα!

Κλελια ετσι σε θελω μαχητικη, κι εγω φαι προτιμω!Οσο για τα 384 ευρω, κοριτσιαααααααααααααα κερναει η Κλειω αποψεεεεεε!!!!!ΟΛΕ!!!!!

Χρυσακι εκανες ψωνακια??? Μπραβο!!! με το καλο!! εγω δεν εχω τολμησει ακομα να αγορασω τιποτα, παντως σε καταλαβαινω οταν λες οτι νομιζεις οτι ειναι για αλλον κι οχι για σενα, ειναι φανταστικα... Οσο για τις αγορες για νυχτικα κτλ, εγω θα προτιμησω πυτζαμακια ή ακομα καλυτερα σετακια σπιτιου, φορμες κι ετσι γιατι δεν θελω να δεχομαι επισκεψεις με νυχτικο, νομιζω οτι ετσι θα νιωθω πιο ανετα. Εσυ Χρυσακι ετοιμαζεις βαλιτσακι ηδη? Εσω ετοιμη! ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

. Οσο για τις αγορες για νυχτικα κτλ, εγω θα προτιμησω πυτζαμακια ή ακομα καλυτερα σετακια σπιτιου, φορμες κι ετσι γιατι δεν θελω να δεχομαι επισκεψεις με νυχτικο, νομιζω οτι ετσι θα νιωθω πιο ανετα. Εσυ Χρυσακι ετοιμαζεις βαλιτσακι ηδη? Εσω ετοιμη! ;)

A και γω αυτο θα κανω νομιζω......

Για να δουμε θα εχουμε καμια ιδια ημερομηνια γεννησης;;;

Δέσποινα θα φας ένα βρωμόξυλο!!! Τέσπα, δες τι θα κάνεις και ΠΡΟΣΕΧΕ με τα πονάκια!! Μα και εσύ βρε τρελλό! Τελευταία στιγμή τα άφησες και τώρα τρέχεις και κουράζεσαι!!

Εγώ σκέφτομαι για πιτζαμάκια, το νυχτικό (όσο και να φαίνεται σαν φόρεμα - έχω βρει κάποια) δεν ξέρω κατά πόσο θα βολεύει. Η τομή της καισαρικής δεν θα πονάει με το παντελοπιτζαμάκι, έτσι δεν είναι? Αφού είναι πιο κάτω...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...