Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η μπέμπα έγινε μπέμπης!!!!

χαχαχαχα!!

Παίζει πολύ συχνά πάντως αυτό το "λάθος": αν είναι κρυμμένο το τσουτσούνι θα σου πουν ότι είναι κοριτσάκι!!

Στον υπέρηχο φαίνεται καθαρά η τσουτσού??

Διότι σε μία γνωστή μου το κοριτσάκι της στον υπέρηχο είχε το χέρι στο μνάκι της και το δαχτυλάκι της το εξέλαβαν ως τσουτσούνι, οπότε στην β' επιπέδου της είπαν: "Αγοράκι είχαμε πει? Γράψτε λάθος! Κοριτσάκι είναι"

Μου φαίνεται vasdelάκι μου ότι θα είσαι μία Kinder έκπληξη μέχρι την β' επιπέδου...

Σε παιδεύει το σκατούλι, είναι πειραχτήρι!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τσιπούρα όλα καλά με το τέστ παπ. Πάει και αυτό:D!

Άντε τώρα την Παρασκευή θα αφήσουμε πίσω και τη κυστούλα και θα πάμε ανέμελες διακοπές με αισιοδοξία!

Vasdeli συγχαρητήρια για το μικρό φασολάκι, λες τελικά να είναι αγοράκι; Τι σου είναι το ένστικτο! υπομονή μέχρι τον επόμενο υπέρηχο για να ξεκαθαριστεί το τοπίο.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Η μπέμπα έγινε μπέμπης!!!!

χαχαχαχα!!

Παίζει πολύ συχνά πάντως αυτό το "λάθος": αν είναι κρυμμένο το τσουτσούνι θα σου πουν ότι είναι κοριτσάκι!!

Στον υπέρηχο φαίνεται καθαρά η τσουτσού??

Διότι σε μία γνωστή μου το κοριτσάκι της στον υπέρηχο είχε το χέρι στο μνάκι της και το δαχτυλάκι της το εξέλαβαν ως τσουτσούνι, οπότε στην β' επιπέδου της είπαν: "Αγοράκι είχαμε πει? Γράψτε λάθος! Κοριτσάκι είναι"

Μου φαίνεται vasdelάκι μου ότι θα είσαι μία Kinder έκπληξη μέχρι την β' επιπέδου...

Σε παιδεύει το σκατούλι, είναι πειραχτήρι!!!

Ναι, το μανάρι μου....

Τι να κάνω, να αλλάξω το τικεράκι σε μπλέ; Μάλλον θα το κάνω πράσινο!:mrgreen: Αχ, μακάρι αυτά να είναι μόνο τα βάσανά μου!!!!

Καλά, ε! Θα σκάσω!!! Θέλω να μάθω εδώ και τώρα! Μου φαίνεται ότι τώρα που θα πάω στην Αλεξ/πόλη για διακοπές θα χτυπήσω κι εκεί ένα έκο...

Ελένη μου, σ' ευχαριστώ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καταρχήν ευχαριστω για το καλωσὀρισμα. Αλλα τι να πω σας διάβαζα για 2 μιση περίπου ώρες, τι πολυλογία ήταν αυτή και τι σκαμπανευάσματα στη διαθεσή σας ήταν αυτα; Τη μια ἠσασταν χαλια ψυχολογικά, την άλλη καλύτερα, απο την άλλη φτάσατε και στον τοκέτο, άλλες ΦΤ και άλλες καισαρική τι άγχος είναι αυτο που σας έπιασε. Τελοσπάντων επείδη δεν μπορώ να τα σχολιασω όλα, χαίρομαι για κάποιες που ψώνισαν για τους εαυτούς τους αλλα και μωρουδιακα.

Περαστικα σε όσες είχαν συσπάσεις κλπ δεν θυμάμαι άλλα.

Συμφωνω και εγω να συναντηθούμε στο Σύνταγμα α και ήθελα να σας πω οτι άνοιξα επιτέλους λογαριασμο στο Φατσοβιβλιο και σας εχω κάνει αίτηση φιλίας, μην με παρεξηγησετε δεν το κατεχω ακόμα καλά το θέμα, θα μου πάρει λίγο αλλα που θα πάει θα το μάθω.

Τσιπουρίτσα στεναχωρήθηκα που δεν θα είσαι στην συναντηση μας γιατι πως να το κάνουμε είσαι η ψυχή της παρέας αλλα να πράξεις οπως θα αισθάνεσαι εσύ καλύτερα, και θα βρεθούμε καποια αλλη στιγμή σίγουρα.

Φιλάκια καλο βράδυ και θα πούμε τις λεπτομέρειες αυριο.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

κοριτσακια μπηκα να διαβασω περι συναντησης και διαβασα για το αγορακι της vasdeli!!!! μπραβο, ειδες η μανα διαισθηση που ειχε???γεια σου ρε vasdeli!!! ολα καλα απο δω και μπρος και θα μαθουμε για σιγουρα στον β επιπεδου!

Οσο για την συναντηση, μας βλεπω για Συνταγμα, λεπτομερειες αυριο στο φατσοβιβλιο!!!!

καλο βραδυ κοριτσακιαααααααααααααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου, δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω…. μπήκα να δω για τη συνάντησή μας… πρόλαβα να δω για το γλυκό μας τσιπουράκι που προς το παρόν δεν θα το σχολιάσω γιατί δεν ξέρω τι να της πω… τη μια το σκέφτομαι έτσι και την άλλη αλλιώς…. το ξέρεις όμως ότι σʼ έχουμε αγαπήσει μέσα από εδώ, αυτό θα σου πω προς το παρόν και τα υπόλοιπα κάποια άλλη στιγμή.

Είδα και για το vasdelaki και για το μαράκι και για τη Γιωτίτσα που επέστρεψε. Δεν έχω πολύ χρόνο πλέον να σας διαβάζω και να σχολιάζω, αλλά μπορεί να το κάνω τη νύχτα… ουφ πήγε ήδη 10:30+

Για τη συνάντηση ότι κανονίσουμε στείλτε μου πμ ή μνμ στο φβ ή στο κιν, γιατί μέσα στις σελίδες και στον ανύπαρκτο χρόνο μπορεί να σας χάσω. Απʼ τη δουλειά πλέον δεν μπαίνω καθόλου…..

Liana ---->

ellain----> ΟΚ

clelia ----> OK

maraki32---> ok

Ελένη --->

Γιωτίτσα---> ok

δεσποινα--->

Angelique ---> οκ

Βασω 79 --->

ενημερώστε κοριτσάκια για οτιδήποτε. Θα προσθέσω και το κιν.

Φιλάκια!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Aυτά ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι θα είναι μόνο τα βάσανά σου, vasdeli!! Με 3 παιδιά, καλά θα δεις :tongue: :tongue: :tongue:

Αναρωτιέται Πετρούλα μου!! Θέλει να χαϊδεύει την κοιλίτσα και να απευθύνεται σε κάποιο γένος, όχι μόνο κουτσούνι μου, μωράκι μου!! Προς το παρόν vasdeli στα ουδέτερα, ακούς!! Στα ουδέτερα!!

GEXxp3.png

Λοιπόν, ας φωνάξω:

άβω τι είναι η καθεμιά

ΑΛΛΑ

Φύτρωσε τσουτσούνι!!!!!!

....................................................................................

Έπαθα σοκ γιατί όπως είχα δηλώσει και στην τιγρέ φωτό μου στο fb εδώ και 1 βδομάδα άρχισα να έχω προαίσθημα για αγοράκι!!! Γιαυτό σοκαρίστηκα!:mrgreen: Αν επαληθευτεί το προαίσθημα μήπως να πάω για μέντιουμ;;;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

από γκομενάρα... τσουτσουνάτος!!!!!!!! ερε γλέντια!!!!!!

γουστάρω τρελά, γερό και τυχερό!!!!!!!!!

αν όντως είναι τσουτσουνάτος......... ετοιμάσου σε βγάζω σε κανάλια και ιντερνετ και θα χεσ...ούμε με το κληρονομικό χάρισμα! Τζουσουα και Μυριαμ θα γίνουμε!!!! εγώ θα είμαι η παρατρεχαμενη! χιχιχιιιιιι

τσιπούρα όλα καλά με το τέστ παπ. Πάει και αυτό:D!

Άντε τώρα την Παρασκευή θα αφήσουμε πίσω και τη κυστούλα και θα πάμε ανέμελες διακοπές με αισιοδοξία!

Ελένη μου από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!!!!!!

Γιωτίτσα μου σε ευχαριστώ και <3 , θα βρεθούμε λίγο αργότερα να έχετε κάνει τα μπεμπάκια και να έχω να παίζω! :wink:

Γεια σας κοριτσάκια μου, δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω…. μπήκα να δω για τη συνάντησή μας… πρόλαβα να δω για το γλυκό μας τσιπουράκι που προς το παρόν δεν θα το σχολιάσω γιατί δεν ξέρω τι να της πω… τη μια το σκέφτομαι έτσι και την άλλη αλλιώς…. το ξέρεις όμως ότι σʼ έχουμε αγαπήσει μέσα από εδώ, αυτό θα σου πω προς το παρόν και τα υπόλοιπα κάποια άλλη στιγμή.

]

τι να μου πεις κι εσύ μαρή;;;;;;;; εννοείτε πως με αγαπάς κι εσύ!!!!! :tongue:

άιντε γιατί πολύ μελό το κάναμε το october power εμεις οι κυνικές και αδυσώπητες γκαστροκόρες και wanna - will - be- gastrotsipoura!!!!!!

αγγελική <3

φιλιά σας!

Θέλει να χαϊδεύει την κοιλίτσα και να απευθύνεται σε κάποιο γένος, όχι μόνο κουτσούνι μου, μωράκι μου!! Προς το παρόν vasdeli στα ουδέτερα, ακούς!! Στα ουδέτερα!!

Εεε ας εχει και λίγο σασπενς η υπόθεση...Πάντως λένε οτι απαξ και φανει αγορι, τις πιο πολλες φορες επαληθευεται..Θα εχεις τους γιους Βικυ να προσεχουν την μικρη και εσενα!!!

Κοριτσια νομιζω οι φωτο στο γκρουπακι ειναι ορατες απο ολους???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Στο εύχομαι!!!!Για σιγουρα στη β' επιπεδου, αλλα γιατι εχει τοση σημασια για σενα???

Όχι, Πετρούλα μου, καμιά σημασία δεν έχει!αλλά είναι αυτό που λέει αυτό το Κλελόπαιδο και πάντα με καταλαβαίνει:D:tongue::

Αναρωτιέται Πετρούλα μου!! Θέλει να χαϊδεύει την κοιλίτσα και να απευθύνεται σε κάποιο γένος, όχι μόνο κουτσούνι μου, μωράκι μου!! Προς το παρόν vasdeli στα ουδέτερα, ακούς!! Στα ουδέτερα!!

Ναι, ναι, αντε πάλι να λέμε το μωράκι μας, το κουτσουνάκι μας κτλ!!!:-D Ήδη πρασίνισα το τικεράκι!!!

από γκομενάρα... τσουτσουνάτος!!!!!!!! ερε γλέντια!!!!!!

γουστάρω τρελά, γερό και τυχερό!!!!!!!!!

αν όντως είναι τσουτσουνάτος......... ετοιμάσου σε βγάζω σε κανάλια και ιντερνετ και θα χεσ...ούμε με το κληρονομικό χάρισμα! Τζουσουα και Μυριαμ θα γίνουμε!!!! εγώ θα είμαι η παρατρεχαμενη! χιχιχιιιιιι

Μαρή τσιπούρα, εγώ δεν μπορώ να χ@στ΄* μαζί σου γιατί σε αγαπάω κάργα!!!!:cool: Με παίρνεις βοηθό;:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Πετρούλα, στο fb δεν φαίνεται καν η ονομασία του γκρουπ... Δεν φαίνεται τπτ, γιατί το λες αυτό?? Αφού είναι απόρρητο -->

Κρυφό: Κανένα δημοσιοποιημένο περιεχόμενο. Τα μέλη μπορούν να δουν όλο το περιεχόμενο. Δεν εμφανίζεται στα προφίλ των μελών.

Παιδιά έφαγα μισό κουβά scandal :rolleyes:. Ξεκίνησα για λίγο, αλλά ξέρετε ήταν αυτό με την σοκολάτα και το σιρόπι σοκολάτας και τα κομματάκια σοκολάτας και εγώ έσκαβα και έψαχνα για σιρόπι και κομματάκια. Και σκάβοντας έτρωγα κιόλας και κατέβασα μισό κουβά :confused:.

Θα κάνω μέτρηση στην 1 ώρα και θα σας πω...

(Δεν πάω καλά)

GEXxp3.png

Κοριτσάκια μου!!! Μόλις είδα ότι μπήκα στον 7ο!!!!!!!!!!!!!!!!

I like it!!!!!!!!!

(Καλέ πως φούσκωσε έτσι το μωράκι στο τικεράκι!!!! :D )

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Παιδιά έφαγα μισό κουβά scandal :rolleyes:. Ξεκίνησα για λίγο, αλλά ξέρετε ήταν αυτό με την σοκολάτα και το σιρόπι σοκολάτας και τα κομματάκια σοκολάτας και εγώ έσκαβα και έψαχνα για σιρόπι και κομματάκια. Και σκάβοντας έτρωγα κιόλας και κατέβασα μισό κουβά :confused:.

Θα κάνω μέτρηση στην 1 ώρα και θα σας πω...

(Δεν πάω καλά)

Clelia μη λες τέτοια κορίτσι μου και προσπαθώ αυτή την εβδομάδα να μην τρώω γλυκά-παγωτά... ενόψει Σαββατιάτικης καμπύλης....... Μόνο λίγο hemo βάζω στο γαλατάκι γιατί αλλιώς ούτε να το δω.... :(

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ναι ρε Κλέλια, ηρεμησε!!Εχω και εγω μες το ψυγειο σιροπιαστα Κολιονασιου απο Γιαννενα και μεχρι στιγμης ημουν πολύ Κιουρία!!!χαχα

Αν ειναι απορρητες, οκ τοτε..Δεν βρισκω τη μηχανη μου, αυριο θα σας βαλω

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...