Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καμιά φορά λέω κάποια πράγματα γίνονται για καλό, στη συγκεκριμένη περίπτωση έκοψα το τσιγάρο που το θεωρούσα αδύνατον (οπότε είμαι έτοιμη για την επόμενη εγκυμοσύνη χωρίς τοοοοοοσα νεύρα, λέμε τώρα χιχιχιχι), ελπίζω να έχω αδυνατίσει λίγο... και θεωρώ ότι θα είμαι προσεκτική στη διατροφή μου αλλά κι ότι βρήκα αληθινές φίλες, εσας!

<3 <3 <3

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

tsipoura σίγουρα θα μας λείψεις αλλά καταλαβαίνουμε! <3 <3 <3

εγώ θα έρθω με το μετρό, ξεκινάω από Δουκ. Πλακεντίας και θα κατέβω Σύνταγμα. Από εκεί νομίζω θα αλλάξω μετρό και θα έρθω Μοναστηράκι; Καλά τα λέω;;;;

πάω να γράψω και το κινητό μου στο fb.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

tsipoura σίγουρα θα μας λείψεις αλλά καταλαβαίνουμε! <3 <3 <3

εγώ θα έρθω με το μετρό, ξεκινάω από Δουκ. Πλακεντίας και θα κατέβω Σύνταγμα. Από εκεί νομίζω θα αλλάξω μετρό και θα έρθω Μοναστηράκι; Καλά τα λέω;;;;

πάω να γράψω και το κινητό μου στο fb.

<3

σιγά μην σας λείψω καλέ! θα είμαι σε ανοιχτή συνομιλία, όσο τρώτε εγώ θα μιλάω και θα τραγουδάω λαλαλαλαλαλαααααα

μαριεττακι καταλαβαινουμε ολες μας, ασχετα που θα θελαμε να σε εχουμε κοντα μας γιατι εισαι και πολυ παιδι, αλλα δεν πειραζει. Παλι καλα που σε εχουμε στην παρεα μας να λεμε. Θα ερθει το πληρωμα του χρονου και θα δουμε την φατσουλα σου απο κοντα!!! <3<3<3<3 πολλεςςςςςςς!!!

Γιωτιτσα καλως ηρθες!!!! μπραβο που περασες ωραια στις διακοπες σου! θα μας τα πεις αυριο απο κοντα!

Ρε κοριτσια τωρα που δεν θα ερθει η μαριεττα ο leader ειμαστε σιγουρες οτι ξερουμε τον Ηλια? Τον ξερει καμια?? Οσο για το τηλεφωνο στο facebook, το βλεπουμε μονο μεταξυ μας???ειμαι και λιγο ξανθια :( Και τελος, συναντιομαστε Μοναστηρακι ή Θησειο?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

την βρηκα!!!Επειδη νομιζω θα εχουμε απωλειες και για να ξερουμε ποιες να περιμενουμε βαζουμε παλι ενα οκ διπλα???

-SUMMER 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/07

Liana ---->

ellain----> ΟΚ

clelia ---->

maraki32--->

Ελένη --->

Γιωτίτσα--->

δεσποινα--->

Angelique --->

Βασω 79 --->

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Δεν έχω ιδέα για το που είναι ο Ηλίας και τελικά που ακριβώς θα συναντηθούμε;;;;;

Τα κινητά δε νομίζω ότι τα βλέπει κανείς άλλος μόνο όσοι είναι μέλη του group. Αλλά αν δε θέλεις να το γράψεις είτε απλά σημείωσε τα δικά μας είτε στείλε pm ή sms:tongue:!

SUMMER 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/07

Liana ---->

ellain----> ΟΚ

clelia ---->

maraki32--->

Ελένη --->

Γιωτίτσα---> ok

δεσποινα--->

Angelique --->

Βασω 79 --->

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Μια καλησπέρα στης έγκυες μανούλες αχ πλησιάζουμε κοπελιές η λίστα που είναι να δούμε πιες γένναν ?

Ελπίζω να είστε όλες καλά εγώ πονά στην μέση μου σήμερα αχ πως θα περάσουν η μέρες αχ πως

:tongue::tongue:

γεια σου μαμαλευτερακι, καιρο ειχαμε να σε δουμε! αντε βρε κανε λιγο υπομονη, θα περασει ο καιρος! γερα μωρακια να χουμε και θα ερθει η ωρα να τα δουμε!

Κοριτσια της συναντησης, εχω και μια αντιπροταση, θα την πω εγω κι αν δεν αρεσει μην βαρεσετε ολες μαζι! Επειδη μαλλον μας βολευει ολες περισσοτερο το Συνταγμα (μετρο, λεωφορεια, τρολει, ταξι και μια και ειναι κλειστο το τρενο Μοναστηρακι ), ελεγα αν θα θελατε να συναντηθουμε Συνταγμα, να κατεβουμε την Ερμου και να παμε προς Υδρια ή Τερινα ή εκει τριγυρω (10 λεπτα περπατημα απο Συνταγμα) και τουμπαλιν ο γυρισμος. Τι λετε? Παω για καφε και μολις γυρισω θα σας διαβασω, φιλακια

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Liana ---->

ellain----> ΟΚ

clelia ----> OK

maraki32--->

Ελένη --->

Γιωτίτσα---> ok

δεσποινα--->

Angelique --->

Βασω 79 --->

Ellain δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, τουναντίον μάλιστα... Θέλει κάποια άλλα να αλλάξουμε σχέδια να κατευθυνθούμε στο Σύνταγμα??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πωπωπωπω ποσο βαριεμαι......

3+ σημερα....πφφφφφφφφφφφφφφφ

Δεν σας ειπα την βλακεια που εκανα προχθες το βραδυ..Πηγα να ξεβαψω ματι με ΑΣΕΤΟΝ!!!!μεχρι και το παδι κοκκαλωσε απο τα ουρλιαχτα της μανας του!!!Με κοιταζε με τρομο...

μμμ...τα ρενεδακια παρομοιεσ γκαφεσ κανουν βλεπω...χι χι!!!!!εγω προχτεσ εβαλα στο βαμβακι ασετον (υποψιν ειχα μισησ μερασ μανικιουρ ωραιοτατο,...)και πηγα να σκουπισω την κοιλουμπιτσα για την ενεση....ναι με το ασετον!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τσιπουριτσα μου εισαι απο τα πιο γεναια παιδια που γνωριζω!!!!!!!!!!!το λεω και το εννοω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειλικρινα δεν ξερω αν πριν 2 χρονια που εχασα το πρωτο παιδακι μου ,θα ειχα το κουραγιο κ την δυναμη να μπαινω σε καποιο καφε σαν κι αυτο....ειλικρινα σε θαυμαζω και σε καμαρωνω και μονο που μασ μιλασ!!!!!!!!!!!!!!!!!κ να σου πω και κατι?τοτε που γεννησα ετυχε να γενναν αρκετεσ γνωστεσ μου....τα βλεπω τα παιδακια τουσ ,τουσ παιζω,τα καμαρωνω αλλα (δεν ξερω κοριτσια πωσ θα ακουστει αυτο)καποιεσ φορεσ βουρκωνω και κλαιω απο μεσα μου(εννοεοιται χωρισ να με βλεπει κανεισ...)γιατι απλα σκευτομαι οτι θα ειχα αλλο ενα κοριτσακι στην ηλικια τουσ....

αχ κοριτσια αποχωρω...η αγγελικη εχει ξεσαλωσει σημερα.........................................................

α και κατι αλλο βρε μην γραφετε

πολλεσ πολεσ,λεπτομερειεσ για την συναντηση εδω.....στο γκρουπακι μονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

αλλο!!!!!

τί κοριτσούδια είστε εσεις; με κάνετε και κλαίω θκατούλες μου !!!!!

λογικά δεν θα έχω πρόβλημα να σας συναντήσω αλλά δεν θέλω και να το ρισκάρω, πόσο μάλλον μην με πιάσουν τίποτα ζουμιά και σας χαλάσω το κέφι! θέλω να είστε χαρουμενογκαστρούλες!!!!!!!!!!

καλά λεει η ειρήνη οχι λεπτομέρειες εδω για τη συνάντηση, καλύτερα στο γκρουπάκι και με προσωπικό μηνυμα σε όποια δεν είναι στο φατσοβιβλίο!

όσο για τον ηλία... θα πάμε την επόμενη φορά που θα μπορώ κι εγώ!!!!!!!!!

(κοιλούμπα χιιχιχιχιι)

πήρα στον γιατρό να κλείσω ραντεβού για την παρασκευή, η κοπέλα μου είπε οτι το τεστ ΠΑΠ μου είναι μια χαρά, χάρηκα γιατί έχει τρομάξει το μ.... άτι ;) μου πλέον....!!!!!!

φιλιά στις κοιλίτσες!!!! <3

Λοιπόν, ας φωνάξω:

Βοήθειαααααααααα!

Τσιπούρα και Clelia SOS!!!!

Στο echo, δόξα τω Θεώ όλα καλά, έγινε το μωράκι 190 γραμμάρια, είχε 142 χτύπους το μανάρι μου....Μου δώσανε μπόλικες φωτό και έχει χίλιες δυο μετρήσεις που πρέπει να ψάξω στο ιντερνετ για να καταλάβω τι είναι η καθεμιά

ΑΛΛΑ

Φύτρωσε τσουτσούνι!!!!!! Τουλάχιστον έτσι μου είπαν εδώ στο νησί. Ποιον να πιστέψω τώρα η άμοιρη μάνα;:D Στον γιατρό μου έχω άπειρη εμπιστοσύνη, και τις 3 προηγούμενες φορές είχε πέσει διάνα από την 13 βδομάδα(αυχενική).

Έπαθα ένα σοκ, ομολογώ....Δεν με νοιάζει καθόλου αν είναι αγοράκι τελικά, ή αν είναι κοριτσάκι....Έπαθα σοκ γιατί όπως είχα δηλώσει και στην τιγρέ φωτό μου στο fb εδώ και 1 βδομάδα άρχισα να έχω προαίσθημα για αγοράκι!!! Γιαυτό σοκαρίστηκα!:mrgreen: Αν επαληθευτεί το προαίσθημα μήπως να πάω για μέντιουμ;;;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...