Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσιπουρακι εγω δεν ειχα τετοιο θεμα παντως .τα ζητησα ομως ταχυδρομειο απλο.Απο οτι ξερω αν τα ζητησεις με κουριερ συμβαινουν ολα αυτα.Και τα αρωματακια μια χρα γνησιοτατα.

Σιγουρα θα ξαναπαρω παντως!!!

Ελα!!!! κι εγώ ταχυδρομείο απλό τα είχα ζητήσει και τα σταμάτησαν στο τελωνείο του αεροδρομίου.... αλλά ήταν ακριβώς 2 χρόνια πριν, μπορεί να άλλαξε το σύστημα!!!!!!!!!!! λες να το ξανασκεφτώ; τί να πω; είχε σούπερ πράγματα και σούπερ ντούπερ τιμούλες, αλλά μόνο που θυμάμαι την ταλαιπωρία.....

εκτός από άρωμα πήρες κάτι αλλο; εμένα το θέμα ήταν σε κρέμα και μάσκαρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι μονο αρωματα γαιτι λεγανε οι κοπελες στο τοπικ που διαβαζει η Κλελια οτι τα αρωματα σιγουρα ηταν καλα ,αλλα για τα καλλυντικα ειχαν αμφιβολιες!!!Οποτε πηρα μονο αρωματα..και αρκετα..φετος τα Χριστουγεννα σε ολους αρωμα εκανα δωρο....χαχαχαχαχα

οχι μονο αρωματα γαιτι λεγανε οι κοπελες στο τοπικ που διαβαζει η Κλελια οτι τα αρωματα σιγουρα ηταν καλα ,αλλα για τα καλλυντικα ειχαν αμφιβολιες!!!Οποτε πηρα μονο αρωματα..και αρκετα..φετος τα Χριστουγεννα σε ολους αρωμα εκανα δωρο....χαχαχαχαχα

ίσως για αυτό! για βάλε μας μια ροκιά! :cool:

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε!! Όλα καλά με το ΙΚΑ, στην ουσία η επιτροπή είναι κάτι απλό, αντιγράφει το παραπεμπτικό του γιατρού σου και σου δίνει την αναρρωτική. Το θέμα είναι να καταφέρεις να πάρεις αυτό το παραπεμπτικό από τον γιατρό, άπαξ και το έχεις, όλα οκ... Πήραμε την αναρρωτική, την πήγαμε στην δουλειά μου, την σφράγισαν, αύριο θα την πάω στο ΙΚΑ για να μου δώσουν ένα τρελλό ποσό (νομίζω 70-100 ευρώ για τις 15 ημέρες, δεν είμαι σίγουρη) και μετά αυτή η πολυταξιδεμένη άδεια θα ξαναπάει στην δουλειά μου ώστε να μου αφαιρέσουν το ποσό των 70-100 ευρώ από τον μισθό μου. Σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Ρένα!! Πόσο μα πόσο ξεφτιλισμένος μπορεί να είναι ένας γιατρός που έχει τα μούτρα και ρωτάει γιατί έφυγες από εκείνον?? Αξιοπρέπεια=0. Όσο για το μαγνήσιο, πες του να πάει στο δι@ολο!! Είναι πολύ σημαντικό για τις συσπάσεις!! Το καταλαβαίνω να μην το συστήνει στις πελάτισσές του, όταν όμως μία κοπέλα του το ζητάει, σημαίνει ότι ήδη το παίρνει... Άρα τι? Να σταματήσει να το παίρνει ή να το πληρώσει από την τσέπη της ρε πανίβλακα πανγελοιότατο υποκείμενο????? :evil: (τα πήρα τώρα)

Vasdeli όλο διακοπούλες μου είσαι σκατούλα μου!! Σε λίγο που θα είσαι τρίτεκνη, θα τρέχεις με ένα τσούρμο παιδιά στις εξορμήσεις!! Πολύ γουστάρω!! Να μας πεις λεπτομέρειες για τον υπέρηχο...

Τα ματάκια μου έχουν γίνει τετράγωνα από το ψάξε-ψάξε...

Πάντως το www.fragrancex.com το συστήνουν οι κοπέλες, αλλά εγώ προτιμώ το gr.strawberrynet.com . Γενικά την Αμερική την αποφεύγω εξαιτίας του τελωνείου. Όπως επίσης το www.wallies.com που σας είπα για αυτοκόλλητα, μετά είδα ότι είναι αμερικάνικο, οπότε προς το παρόν προτιμάμε το www.cosycorner.gr

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Πωπωπωπω ποσο βαριεμαι......

3+ σημερα....πφφφφφφφφφφφφφφφ

Δεν σας ειπα την βλακεια που εκανα προχθες το βραδυ..Πηγα να ξεβαψω ματι με ΑΣΕΤΟΝ!!!!μεχρι και το παδι κοκκαλωσε απο τα ουρλιαχτα της μανας του!!!Με κοιταζε με τρομο...

Πωπωπωπω ποσο βαριεμαι......

3+ σημερα....πφφφφφφφφφφφφφφφ

Δεν σας ειπα την βλακεια που εκανα προχθες το βραδυ..Πηγα να ξεβαψω ματι με ΑΣΕΤΟΝ!!!!μεχρι και το παδι κοκκαλωσε απο τα ουρλιαχτα της μανας του!!!Με κοιταζε με τρομο...

τι λες βρε ροκου;;;;;; αμαν παναγιά μου!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Βρε Ρένα!!! Στραβώθηκες παιδάκι μου!! Πρόσεχε!!

Αν και οι γκαστρούλες τέτοιες βλακειούλες τις κάνουνε... αλλά πρόσεχε βρε παλαβιάρα!!

GEXxp3.png

Βρε τρελορενα τι πηγες να κανεις???!!! τρελοκοριτσο!!!

Κλελακι, μια χαρα με το ΙΚΑ αλλα η διαδικασια σε δουλεια να βρισκομαστε ρε παιδι μου, ελεος. Εμεις παντως μεχρι στιγμης τα εχουμε πληρωσει ολα απο την τσεπη μας, διοτι ως εξαρτωμενο μελος πλεον στο Δημοσιο (του αντρα μου) εχουμε κανει αιτηση για βιβλιαριο εδω και 2 μηνες και ακομα περιμενουμε. Και καλα για χαπακια, 5-10 ευρω παει στο καλο, αλλα τις εξετασεις ρε κοριτσια τις εχουμε χρυσοπληρωσει!! Κραταω τις αποδειξεις και θα κανει αναφορα το μωρο οτι ειχαμε κανει αιτηση αλλα απο δικη τους υπαιτιοτητα το ξεφτιλισαν στην καθυστερηση και να μας τα δωσουν αναδρομικα, αν και πολυ φοβαμαι οτι πολυ ωραια θα ηταν αυτα σε καποια αλλη χωρα... Ιδωμεν

Πηγα την βολτιτσα μου και μπηκα στα orchestra. Αυτα εδω στο Παγκρατι εχουν και δωματια και καροτσια, απ'ολα. Ειδα ενα πολυ ωραιο δωματιακι, μπηκα σε σκεψεις. Τελικα οσα περισσοτερα βλεπεις, τοσο πιο πολυ μπερδευεσαι.

Αληθεια τα κοριτσακια Γκρετα, Δεσποινιω, Γιωτιτσα που ειναι?

Τελικα θα πουμε ακριβη τοπο συναντησης για αυριο???

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!Γυρισαμε απο λαϊκή και παιδιατρο και εβαλα τα ψαρακια μου να γινονται..Δυστυχως ο γιος μου δεν περιμενε και κοιμηθηκε γυμνουλης μονο με το βρακακι του..θα σας βαλω φωτο μετα:tongue:

Κλέλια δεν θα σου αφαιρεσουν καθολου απο το μισθο γιατι αν δεν πήρες αλλη αναρρωτικη μεσα στο 2010 (που δεν πήρες, ετσι???) δικαιουσαι να παρεις μεχρι ενα μηνα ανρρωτικη και να σε πληρωσει κανπονικα ο εργοδοτης, σαν να δουλευες δλδ...

Ρενα πολύ σε πάω!!!Ηθελε αρχ$%^&ια να του την πεις ετσι, πολύ καλα εκανες!!!Αϊ σιχτιρ πια, ολοι ιδιοι ειναι...

Κλέλια ειχες αναφρει απλιοτερα ποσες μερες πριν πρεπει να περασουμε απο Επιτροπη για τη αδεια κυοφοριας..Επειδη στον Ανασταση μου ολες τις αναρρωτικες και απαπειλουμεμες αδειες τις εστελνα με γνωστο που δουλευε μεσα στο ΙΚΑ , δεν ειχα ασχοληθει καθολου..Τωρα δεν θελω να τον ξαναυποχρεωσω για μια φορα, κλεινεις ραντεβου ή επειδη προκειται για αδεια κυφοριας σε δεχονται και χωρις ραντεβου???

Παω να δω τα ψαρακια μου κι ερχομαι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αν το κυνηγήσετε ellain πιστεύω θα βγάλετε άκρη - έστω αναδρομικά...

Το σκυλί μου έχει σπάσει τα νεύρα: ήταν αρρωστούλα προχθές και έκανε μπλιαααξ και διάρροια. Εδώ και 2 μέρες τρώει μόνο από το χέρι μου, αλλιώς τσου... Γράφω τόση ώρα σαν το ζαβό με ένα χέρι επειδή την ταΐζω... Αυτή την δουλειά θα κάνουμε τώρα???

Οκ, μόλις τελείωσε!!

Λοιπόν, αύριο οι τσούπρες έχουν πει 20.30 στον σταθμό Θησείο-Μοναστηράκι. Επειδή δεν με βολεύει καθόλου τρένο κλπ θα έρθω με ταξί, ιδέα δεν έχω πώς, θα σκεφτώ και θα σου πω...

GEXxp3.png

Κοριτσάκια μου το σκέφτηκα και δεν θα έρθω αύριο

Από τη μία θέλω πολύ να σας δω.. από την αλλη φοβάμαι μην μου βγει περίεργα και στεναχωρηθώ, αναστατωθώ και σας χαλάσω κι εσας. Το λογικό είναι ότι τίποτα δεν θα γίνει αλλά δεν θα ήθελα να ρισκάρω να χαλάσω τη βραδυά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί, προχθες μου ήρθε σαν αναλαμπή, σκεφτόμουν ότι θα είναι ένα τσούρμο γκαστρούλες ... κι εγώ.....

Μαζί σας νοιώθω πιο άνετα από οποιονδήποτε αλλον, ειλικρινά, αλλά αν σας δω όλες μαζί με τις κοιλίτσες μπορείς να σκεφτώ ότι έτσι θα ήμουν κι εγώ κλπ κλπ θκατούλικες σκέψεις.

Από την αλλη νοιώθω κότα αν δεν έρθω, ότι δεν αντιμετωπίζω το θέμα μου και το πιθανότερο είναι να περάσουμε μούρλια και όλα καλά.

Μέχρι στιγμής με μωρά δεν είχα πρόβλημα, ίσα ίσα, αλλά τι να πω βρε κορίτσια; δεν αντέχω καν στην σκέψη ψυχολογικού πισωγυρίσματος, οι αντοχές μου είναι εξαντλημένες και πραγματικά χρειάζομαι γαλήνη.

Οσες έχετε περάσει από τέτοια θκατοκατάσταση καταλαβαίνει, οι υπόλοιπες πάλι καταλαβαίνεται γιατί μαζί σας το πέρασα και σιγά σιγά το ξεπερνάω. Η ευγνωμοσύνη που νοιώθω για εσάς είναι απεριόριστη! Σας έχω μέσα στην καρδιά μου <3

Εννοείτε πως θέλω: φωτογραφίες, κουτσομπολιά με όλες τις λεπτομέρειες! Μην σας πω ότι θα είμαι σε ανοιχτή ακρόαση!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας πούμε κάτι του στυλ είμαι εκτός αθηνών και δεν θα μπορώ να έρθω.....:tongue:

φιλι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...