Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Aγγελική: στην σελίδα 70 έχω φτάσει :D

Απίστευτο Clelia, πραγματικά δεν έχω λόγια... Άξια :!:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!!! πήγαμε χτες στη γιατρό και είδαμε το μπέμπη μας μια χαρά αναπτύσσεται κιλά μόνο δεν είδαμε. είδαμε τα κιλά τα δικά μου όμως και έφριξε η γιατρός 10+ αφού μου είπε ότι άμα συνεχίσω έτσι τα 20 τα έχω στην τσέπη. οπότε τώρα λίγο προσοχή. τώρα θα ξαναπάμε αρχές σεπτεμβρίου για doppler. πάντως από κλωτσιές πάμε μια χαρά αφού και η γιατρός μου είπε τη υπερκινητικό παιδί είναι αυτό.:D:D

τσιπούρα τώρα φουλ για διακοπές και ξεκούραση

κλελια όλα τα σαιτ είναι φανταστικά αλλά ούτε εγώ έχω κάνει ποτέ αγορές από ιντερνετ και ψιλοφοβάμαι λίγο σε περίπτωση π.χ. ελλατωματικού προϊόντος τι κάνουμε;:confused:

Kαλημέρα!!!

Πιο νωρίς δεν μπορούσα να ξυπνήσω η παλιο-ανωμαλάρα?? Από τις 7 κλωθογυρνάω στο κρεβάτι! Ααααααααααααααααα

Σε λίγο θα πάω στο ΙΚΑ (περνάω επιτροπή) και μετά στην δουλειά μου να αφήσω τα χαρτιά και μετά πάλι στο ΙΚΑ? Δεν ξέρω, θα μου πουν...

Ποιες κοιμούνται??

Ποιες μετράνε μέρες?? Στις πόσες είμαστε??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μαράκι μαζί γράφαμε!!

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για τον μπέμπη!!!! Ούτε και εσείς είδατε κιλά, σαν και μένα... Με το doppler θα τα δείτε όλα-όλα...

Σιγά μην πάρεις 80 κιλά!! Ούτε 5 δεν θα πάρεις αν δεν προσέχεις. Αν προσέχεις, λιγότερα... Μέσα στο καλοκαίρι τι να φάμε πια οι γκαστρούλες??

Όσο για το ίντερνετ, εγώ είμαι εξοικειωμένη με τις αγορές. Έχω paypal αλλά χρησιμοποιώ και μία πιστωτική κάρτα που έχω ειδοποίηση στο κινητό μου κάθε φορά που γίνεται χρέωσή της.

Πάντως σε ελαττωματικά προϊόντα γίνονται επιστροφές, αλλαγές, σου στέλνουν δωράκια, ανάλογα με την πολιτική κάθε εταιρείας. Αυτός είναι και ο λόγος που οι τσούπρες στο φόρουμ έγραψαν τόσες σελίδες. Αναφέρουν τα αξιόπιστα e-shops και όπου έχει γίνει πατάτα, έχουν αφαιρέσει το εν λόγω κατάστημα από την λίστα...

Αλλά εννοείται αφού είσαι επιφυλακτική, δεν πρόκειται να σε πιέσω... Θα σου πω πχ πού έχω ψωνίσει προσωπικά, πώς έφτασαν τα προϊόντα κλπ αλλά μέχρι εκεί... Προσωπικά δεν πρόκειται να εγγυηθώ (και γενικά να μην πιστεύεις όποιον σου πει κάτι τέτοιο, πολλά γίνονται...)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μαράκι μαζί γράφαμε!!

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για τον μπέμπη!!!! Ούτε και εσείς είδατε κιλά, σαν και μένα... Με το doppler θα τα δείτε όλα-όλα...

Σιγά μην πάρεις 80 κιλά!! Ούτε 5 δεν θα πάρεις αν δεν προσέχεις. Αν προσέχεις, λιγότερα... Μέσα στο καλοκαίρι τι να φάμε πια οι γκαστρούλες??

Όσο για το ίντερνετ, εγώ είμαι εξοικειωμένη με τις αγορές. Έχω paypal αλλά χρησιμοποιώ και μία πιστωτική κάρτα που έχω ειδοποίηση στο κινητό μου κάθε φορά που γίνεται χρέωσή της.

Πάντως σε ελαττωματικά προϊόντα γίνονται επιστροφές, αλλαγές, σου στέλνουν δωράκια, ανάλογα με την πολιτική κάθε εταιρείας. Αυτός είναι και ο λόγος που οι τσούπρες στο φόρουμ έγραψαν τόσες σελίδες. Αναφέρουν τα αξιόπιστα e-shops και όπου έχει γίνει πατάτα, έχουν αφαιρέσει το εν λόγω κατάστημα από την λίστα...

Αλλά εννοείται αφού είσαι επιφυλακτική, δεν πρόκειται να σε πιέσω... Θα σου πω πχ πού έχω ψωνίσει προσωπικά, πώς έφτασαν τα προϊόντα κλπ αλλά μέχρι εκεί... Προσωπικά δεν πρόκειται να εγγυηθώ (και γενικά να μην πιστεύεις όποιον σου πει κάτι τέτοιο, πολλά γίνονται...)

εγώ είχα τσακίσει τα γλυκά οπότε αν συνεχίσω έτσι όντως με βλέπω με 20+. λίγη προσοχή θέλει άλλωστε τι μας έμεινε ούτε 3 μήνες. υπομονή.

για αγορές εγώ ευτυχώς δεν έχω να αγοράσω και πολλά αφού τα περισσότερα υπάρχουν ήδη. για μικροαγορές κυρίως ενδιαφέρομαι.

Διαφημίσεις

Καλημερα στα κοριτσακια μου!!!

Μαρακι μπραβο στον μπεμπακο σας!! Αντε με το καλο το doppler για να μαθουμε ολες τις πληροφοριες! Οσο για τα κιλα, κι εμενα τα ιδια μου ειπε (μου λεει δεν θα κανεις διαιτα, αλλα θα τρως το πρωι το γαλα σου, μετα φρουτακι, το μεσημερι ελαφρια αλλα παντα με σαλατουλα, το απογευμα φρουτακι ε και το βραδυ ενα γιαουρτακι κι ενα φρουτακι!!! κοινως θα τρωω φρουτακια, αλλα διαιτα δεν κανω?!!! μας δουλευεις ρε ντοκτορα???!), αλλα η εμπειρια δειχνει οτι αν αφεθεις τελειως οντως θα παρεις πολλα, αλλα λιγο να προσεξεις δεν θα υπαρξει προβλημα, θειες και γνωστες μου που το συζητησα μου ειπαν οτι ειχαν παρει πολλα μεχρι τον 7ο και μετα μονο 2-3 γιατι τρομοκρατηθηκαν και προσεξαν. Μην αγχωνομαστε!

Αγγελικακι τι εννοεις οτι επιλεγεις ρουχα που θα τα φορεσεις και μετα? Εννοω ως προς τα νουμερα αυτο πώς γινεται? Εγω ας πουμε προ εγκυμοσυνης φορουσα small, τωρα αγοραζω large ή x-large, αναλογα με την γραμμη του ρουχου, μετα πώς θα μου κανει αυτο το ρουχο? Εκτος κι αν υπαρχει καμια πατεντα, πονηρουλα!!!

Κλελακι εχεις δικιο για τις πορτες ασφαλειας, παντα ετσι κανουμε, και μεσα να ειμαστε κλεισωνουμε και τα κλειδια διπλα στο τραπεζακι. Για την μελετη σου στα site, υποκλινομαι, ηταν να μην παρεις φορα!!! Αντε να μας πεις και τι εγινε με την επιτροπη!

Κοριτσακια του October Power Athens 2010, θα κανονισουμε καμια λεπτομερεια για αυριο?Αντε να συντονιζομαστε!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημεραααααααααα!!!!:P:p:p

Τι κανουν τα κοριτσακια μου???εμεις καλα βαλαμε πλυντηριο και ηρθαμε αλλα πρεπει να βγουμε και για ψωμακι και βαριομαστε οι παλιοτεμπελες!!!:mrgreen::mrgreen:

Κλελουκο σου βγηκαν τα ματια ...μπραβο ρε θηριο!!!:tongue:

Μαρακι κινητικος ο μπεμπης εεεεεεεε????σιγα μην παρεις 10 κιλα μεχρι να γεννησεις ολοκληρο βοδι να φας τοσα δεν θα παρεις!!!μαλλον να σε τρομαξει ηθελε για να προσεχεις η πονηρουλα!!!:D

Τσιπουριτσα μουουουουουουουουουου......ηρθε η χαμενη ε???αμ πως!!!αιντε μαρη κοκινοσιχαμενη παρε οτι ειναι να παρεις και μετα..........μετα να αργησεις να ερθεις γιατι θα στηλεις νινακι...χι χι χι...!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αντζελικα μου μεγεια το μαγιο και τα ρουχαλακια παιδι μου δεν σου ειπα η γαιδουρα!!!!:rolleyes:

Ελαιν να πεις τον κλειδαρα μας εκανε την καρδια περιβολι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλε το χαλακι που ειδα δεν καταλαβα ποια σκεφταιτε να το παρει???μπερδευτηκα η ξανθια!!!!:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα στα κοριτσακια μου!!!

Μαρακι μπραβο στον μπεμπακο σας!! Αντε με το καλο το doppler για να μαθουμε ολες τις πληροφοριες! Οσο για τα κιλα, κι εμενα τα ιδια μου ειπε (μου λεει δεν θα κανεις διαιτα, αλλα θα τρως το πρωι το γαλα σου, μετα φρουτακι, το μεσημερι ελαφρια αλλα παντα με σαλατουλα, το απογευμα φρουτακι ε και το βραδυ ενα γιαουρτακι κι ενα φρουτακι!!! κοινως θα τρωω φρουτακια, αλλα διαιτα δεν κανω?!!! μας δουλευεις ρε ντοκτορα???!), αλλα η εμπειρια δειχνει οτι αν αφεθεις τελειως οντως θα παρεις πολλα, αλλα λιγο να προσεξεις δεν θα υπαρξει προβλημα, θειες και γνωστες μου που το συζητησα μου ειπαν οτι ειχαν παρει πολλα μεχρι τον 7ο και μετα μονο 2-3 γιατι τρομοκρατηθηκαν και προσεξαν. Μην αγχωνομαστε!

Κλελακι εχεις δικιο για τις πορτες ασφαλειας, παντα ετσι κανουμε, και μεσα να ειμαστε κλεισωνουμε και τα κλειδια διπλα στο τραπεζακι. Για την μελετη σου στα site, υποκλινομαι, ηταν να μην παρεις φορα!!! Αντε να μας πεις και τι εγινε με την επιτροπη!

Κοριτσακια του October Power Athens 2010, θα κανονισουμε καμια λεπτομερεια για αυριο?Αντε να συντονιζομαστε!!

μμμμμμμμμ.....γραφω εγω.....γραφεις και εσυ ταυτοχρονα μην χασεις....τσου τσου......:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα σας κοριτσάκια !!!

Σήμερα ξύπνησα πρωί-πρωί (ακούς Κλειω;:D). Έχω δουλειές εξωτερικές(βρήκα ευκαιρία που φύγαν τα παιδιά μου και θα πάω και για ένα καφεδάκι στην παραλία!).

Έκλεισα και πάλι echo σήμερα στις 16.30...Το ξέρω θα με πείτε υπερβολική αλλά επειδή φεύγουμε 4 ήμερο με τον συζυγο στη Σάμο μεθαύριο και μετά θα ανέβω πάνω στην μαμά πατρίδα(ε, λίγο και οι σκέψεις βλακείες) είπα να το κανω για να φύγω ανακουφισμένη!!!

Χθες ήμουν κομμάτια όλη μέρα, λόγω ζέστης και υπογλυκαιμικού επεισοδίου....Σήμερα ευτυχώς είμαι καλά!

Κλειώ σούπερ τα σάιτ που μας προτείνεις, εύγε, πάλι θα μπω σε πειρασμό!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Kαλημερα κοριτσια..

Μαζευτηκατε βλεπω πρωινες

Chris εγω ψαχνω χαλι γιατι αυτο που εχω τωρα λερωνεται με το γεια σας!!!Το βαρεθηκα

Μαρακι μπραβο για τον μπεμπουλα σας!!!

Και εγω ψωνιζω απο ιντερνετ...το site με τα αρωματα σας το εδειξα;;Φυσικα και εχω παρει....Μονο ρουχα και παπουτισα δεν ψωνιζω γιατι θελω να τα δοκιμαζω....Καλα για βιβλια και cd δεν το συζητω..μονο ιντερνετ..

http://www.fragrancex.com/ δειτε τιμες!!!!!

vasdeli καλα να περασετε.....

clelia!!!!!!!Kοιμησου παιδι μου!!!!Τωρα που μπορεις!!!

Χθες τα πηρα ασχημα στο Ικα..μα πολυ ασχημα

Εχει δυο γιατρους, εγω παω στην γυναικα γιατι ο αντρας ειναι πρωην που με παρακολουθουσε στο γραφειο του στην πρωτη μου εγκυμοσυνη και απο τον οποιο εφυγα γαι διαφορους λογους!!(πχ ειχε ξεχασει να μου πει για τον β΄επειπεδου και στην κορη μου δεν ειχα κανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Ελα ομως που η δικια μου λειπει με αδεια 1 μηνα και πηγα αναγκαστικα σε αυτον...

Μπαινω μεσα....με κοιταει, τα μουτρα ως το πατωμα...

-Τι εχουμε εδω;;;;;(τι να χουμε ρε παπαριδη;;;ηρθα να δω πως εισαι..αι σιχτιρ πια)

-Θελω αυτα τα χαπια...

-Τι ειναι αυτα;;;;(σκ@@α)..Ποιος σου τα εδωσε;;;;(καπου εδω αρχιζει να γυαλιζει το ματακι της γκαστρω.....)

-Τα παιρνω απο την αρχη της εγκυμοσυνης (δεν απαντω ποιος ειναι ο γιατρος μου....)

-Καλα εσυ σε μενα δεν ερχοσουν;;;:evil::evil:γιατι εφυγες;;;δεν ημουν καλος;;;;κατι θα εκανα για να εφυγες ;;Γιατι εφυγες;;;(αρχιζει ο τυπος και παραλληρει.....) Και αυτο το συνηθιο πια ολες να αλλαζετε γιατρο;;;;(σ αυτο το σημειο πλεον εχω φρικαρει εγω)

-ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ;;ΘΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Η ΝΑ ΦΥΓΩ;;ΑΝΤΕ !!ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!!!

-καλα καλα ενταξει καλα οκ..Θα στα γραψω εκτος απο μαγνησιο γιατι εγω δεν δινω μαγνησιο στην εγκυμοσυνη...ειναι λαθος(χεστηκα μ#$#%#%α εχω 100 σωληναρια..να ναι καλα η Χριστινα απο τους ροκαδες που μου τα στειλε γιατι της περισεψαν)Και αρχες Αυγουστου ελα να σου δωσω και την αδεια (σιγα μην παω ..εγω θελω και αναρρωτικη και θα την παρω απο την δικια μου ..σιγα μην περιμενω να σταματησω μετα τον 15 Αυγουστο,,εχω λαλησει εδω)

ΑΥΤΑ με τους φρικαλεους τυπους που τους πληρωνουμε κι ολας!!!!

Διαφημίσεις

χρυσακι καλημερα!! αντε να παρεις το χωμακι σου, κι εγω παω μολις τελειωσω το γραψιμο εδω!

vasdekali μια χαρα σε βρισκω με το καφεδακι-παραλια. Και τον υπερηχο να τον κανεις, αφου ετσι θα φυγεις ηρεμη!

Ρενακι για μπουνιες ο γιατρουλακος, αλλα τι να κανεις? Το θεμα ειναι να μην βαριεσαι να ασχοληθεις και να του τα πεις χυμα γιατι εφυγες (Ξεχασες να μου πεις να κανω Β επιπεδου, ηλιθιε!!!!!) αλλα σιγα μην χασεις τον καιρο σου. Αnyway...

Παω για ψωνακια, c u later!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ρε συ Ρενάη και λίγα του είπες του π@π*ρίδη!

Από την μια γέλασα αλλά από την άλλη θα ήθελα να ήμουν και μπροστά να σε δω εν δράση!!!

Στο ΙΚΑ Ξάνθης όλα αυτά;

ΥΓ Τέλειο το σάιτ!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αγαπούλες μου καλημέρα!!!!

Εχω ψωνίσει από το fragrancex και ΔΕΝ το προτείνω!!! Σταμάτησε το δέμα στο τελωνείο και μου ζητάγανε να πάω στον ΕΟΦ να πάρω χαρτί πιστοποιησης για 2 προιόντα κλπ κλπ άσχετα πράγματα!!!! Ειχα πάρει άρωμα, κρέμα και προιοντα μακιγιαζ. Δεν έκανα τίποτα από αυτά, είπα στο τελωνείο και τα έστειλαν πίσω, μετά από μία εφιαλτική διαδικασία mails τελωνείων και ανασφάλειας μου έβαλαν πίσω τα λεφτά μου - τα χρήματα για τις αποστολές πήγαινε έλα! (εννοώ ότι χρεωθηκα τα αποστολικά)

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ένα προιον που έρχετε μπορεί να διαφέρει σε συσκευασία ή κάτι από το αντίστοιχο που κυκλοφορεί στην ελλάδα... οπότε γίνεται πανικός! Επίσης μέσω αυτής της διαδικασίας έμαθα ότι τα περισσότερα από τα αμερικάνικα sites έχουν καλυντικά και αρώματα μαιμούδες.... καλές μαιμούδες αλλά μαιμούδες!

Μαράκι μπράβο για τον μπόμπο σου! Οσο για τα κιλά τί να πω; λένε ότι στο τέλος παίρνει κανείς παραπάνω αλλά εσεις είστε Κιουρίες!!!!!!!!

Αγγελικούλα μου ο γιατρούλης μου έδωσε προγεστερόνη για 5 μέρες για τη κύστη. Ελπίζω να λειτουργήσει το όλο σύστημα και να ησυχάσω!

Μαρηκρισάκι, Ελενα, Ρένα, Κλέλια, Ειρήνη, Ελένη, Βασω φιλιά σας!

Γκετόνιο που είσαι καλό μου παιδί;;;;;;

Η Δεσποινα είναι πάλι σε διακοπές;

Κοριτσάκια μου γλυκά σας φιλώ, να δουλέψω λίγο

Τα λέμε αργότερα!

Vasdelaki με το καλό να δεις την γκομενάρα σου σήμερα

Ρενα έπρεπε να του είχες πει να βλέπαμε την αντίδραση του !!!! σιχτίρι του!

Τσιπουρακι εγω δεν ειχα τετοιο θεμα παντως .τα ζητησα ομως ταχυδρομειο απλο.Απο οτι ξερω αν τα ζητησεις με κουριερ συμβαινουν ολα αυτα.Και τα αρωματακια μια χρα γνησιοτατα.

Σιγουρα θα ξαναπαρω παντως!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...