Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , MK2012 είπε:

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου γλυκά. Πρέπει να οπλιστώ με υπομονή πάλι. Ακύρωσα και το γυμναστήριο σήμερα γιατί νύσταζα 😂 πάνω που ειπα να πηγαίνω πιο εντατικά! Μιας και μιλάμε για καλή κ υγιεινή ζωή..😂

Μαρή μην το βάζεις κάτω! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος θα δεις! Εδώ είμαστε όλες στο ίδιο καζάνι και βράζουμε στο ζουμί μας, δεν τα παρατάμε όμως επιμένουμε! Συνεχίζεις κανονικά, θα πας στον φυσικό σου κύκλο θα πάρεις το ωαριάκι σου θα το κάνεις βλαστοκύστη. Άλλο κέντρο, άλλος γιατρός, άλλος αέρας. Η FSH εντωμεταξύ μπορεί να έτυχε στον κύκλο τόσο υψηλή, μην απογοητεύεσαι και άσε τις εξετάσεις στην άκρη για την ώρα. 

πρίν από 47 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα !!! Από ότι φαίνεται κάτι κόλλησα τώρα γρίπη είναι κόβιντ είναι δεν ξέρω ακόμη προς το παρόν βγαίνω αρνητική αλλά νιώθω χάλια πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου και ανεβάζω πυρετό σιγά σιγά έχω δέκατα ακόμη  !!! Τ να κάνω για να μην κολλήσει ο άντρας μου ;; Δεν πρέπει να τίποτα να κολλήσει και ανεβάσει πυρετό γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε τον Μάρτιο πρώτα ο θεός σε γονιμοποίηση !! Να τον διώξω από το σπίτι δυο τρεις μέρες μέχρι να ανάρρωςω; Υπάρχει περίπτωση να τον έχω κολλήσει ήδη ; Εγώ είμαι από το πρωί έτσι και όσο πέρναγε η ώρα χειροτέρευα…

Εγώ πάντως όταν ψιλιάστικα ίωση στους γονείς μου τους εγκατέλειψα πριν ακόμα εκδηλώσουν συμπτώματα βαριά, ήταν ακόμα με βραχνάδα στο λαιμό και έδωσα στον σύζυγο βιταμίνη D3, Ω3 και ένα τσάι για το λαιμό, άσε που τον εμβολίασα για την γρίπη νωρίτερα φέτος και ευτυχώς γιατί όλοι αρρώστησαν τελικά εκτός από εμάς που τους παρατήσαμε να κάνουν γιορτές μόνοι τους. Είμαι κακιά; Μπορεί! Αλλά δεν το αντέχω! Πέρσι πρωτοχρονιά κόλλησα κοξάκι ε δηλαδή έλεος πια!
      Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγει από το σπίτι και να πάει αλλού για 2-3 μέρες να μην είστε σε επαφή. Κι ας ελπίσουμε να μην κόλλησε. Το καταλαβαίνω το άγχος σου, έχω μονίμως τον ίδιο φόβο γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο και η θέση του επιβάλει να έρχεται σε επαφή με όλα τα τμήματα και μπορεί να περάσει από 200 άτομα κάθε μέρα. Τρέμω κάθε φορά που τον ακούω να ξεροβήχει! Ο πυρετός σε πάει 3 μήνες πίσω αλλά μιλάμε για 38 και πάνω, τώρα αν κάνει απλά δέκατα δεν θα έχει θέμα. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρενα σε καταλαβαινω, κι εμεις εκρου ειχαμε κι ενω μου αρεσει τρελα, το θεωρω σικ και ταιριαζε με το υπολοιπο σαλονι, δεν το αντεχα αλλο! Οσο και να το σκουπισεις δεν καθαριζει, πατουσαμε μονο με καλτσες και παλι λερωνοταν το σκασμενο. Τον χειμωνα θα παρουμε με χρωματακι, ετσι κι αλλιως κι εμεις εχουμε σαλονι εκρου.

μαρακι γεια σου φιλεναδα, υπομονη με την ζεστη, καλυτερα ειναι σημερα παντως, μονο που δεν εχει αυτην την αντηλια καλα ειμαστε.

τσιπουριδιον ηρθε ηρθε!!! ωραια αντε να παρασυρει και την βρωμοκυστη και μετα ποιος μας πιανει!!!! ;)

Λοιπον πηγα στον κλειδαρα το πρωι να βγαλω ενα κλειδι (αυτος μας εβαλε την πορτα ασφαλειας πριν 3 χρονια) και μου λεει αυτες τωρα τις ανοιγουν για πλακα, να ειστε πολυ προσεκτικοι. Και αναρωτιεμαι τωρα ελεγε αληθεια ή ηθελε να μας πουλησει καμια καινουρια κλειδαρια? Τι να πω...? Ευτυχως δεν παμε διακοπες φετος, θα μεινουμε καραουλι!χιχιχιχιχι

Σας ειπα οτι παιρνω yutopar κι εγω (μη χασω, λειπει ο Μαης απ' την Σαρακοστη?)? Δυστυχως ειχα αρκετες συσπασεις και μαλιστα καποιες επωδυνες. Κι ετσι ειπε ο γιατρος χαπακια για 15 μερες. Τωρα φτανουμε στο τελος και θα εχουμε τετοια. Δεν πειραζει, ας ειναι μονο αυτα τα απλα.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σε όλες!

Σήμερα είχα την πρώτη μου υπογλυκαιμία....ευτυχώς την πρόλαβα νωρίς(το κατάλαβα αμέσως γιατί είχα τρέμουλο), έκανα μια μέτρηση και είχα 68. Έφαγα ένα τοστ ολικής και μια φέτα με μερέντα:-D και στανιαρα γενικότερα....και η μέτρηση ήταν καλή μετά από μια ώρα....

Κλειώ, τι να πω....απαράδεκτος!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ρενα σε καταλαβαινω, κι εμεις εκρου ειχαμε κι ενω μου αρεσει τρελα, το θεωρω σικ και ταιριαζε με το υπολοιπο σαλονι, δεν το αντεχα αλλο! Οσο και να το σκουπισεις δεν καθαριζει, πατουσαμε μονο με καλτσες και παλι λερωνοταν το σκασμενο. Τον χειμωνα θα παρουμε με χρωματακι, ετσι κι αλλιως κι εμεις εχουμε σαλονι εκρου.

φαντασου...εκρου χαλι και παιδι στο σπιτι!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Vasdeli το έχει η μέρα μου φαίνεται... Και εγώ την προηγούμενη Δευτέρα είχα υπογλυκαιμία...

Τελικά τον πήρα τηλ. και του την είπα (χαλαρά βεβαίως-βεβαίως): Καλά ρε Νίκο, στεγνό μηχανάκι μου έδωσες?? Και σαν μ@λ@κ@ς χαιρότανε: χαχαχα!!

ellain για την πόρτα ασφαλείας, απλά μην έχετε το κλειδί μέσα την κλειδαριά όταν είσαστε στο σπίτι. Έχουν βρει τρόπο να το χρησιμοποιούν ως εργαλείο και να ξεκλειδώνουν. Αλλιώς είστε καλυμμένοι σίγουρα περισσότερο από μια απλή πόρτα. Τι να κάνουμε δλδ, να αγοράζουμε κάθε 3 και λίγο όποια πόρτα ασφαλείας ανακαλύπτουν?? Μην πτοείσαι...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

allo kai trisallo!

Vasdelaki είσαι μανουλα σε αυτά, το πήρες γραμμή γρήγορα κι όλα καλά! περαστικά κι αγύριστα βρε κοριτσάκι!

Κλέλια τί να πω; γαιδούρι με περικεφαλαία!

Για τα χαλιά που λετε... εμεις με 2 γάτουλες δεν έχουμε χαλιά!!!! ένα ωραιότατο τούρκικο κιλίμι μονο (μικρό) στο χωλ. Δεν γίνεται, θα ήταν μόνιμα μέσα στην τρίχα!

Πονάει τώρα, αλλά δεν με νοιάζει, ας πονέσει κι ας φύγει!!!!!!!

Δ Ι Α Κ Ο Π Ε Σ !

Διαφημίσεις

Άντε τσιπουρίνι!! Και αδιαθέτησες, και προλαβαίνεις τον γιατρούλη και πάει η κύστη έφυγε!!! :D :D

Σου εύχομαι να ξανααδιαθετήσεις τον Ιούνιο του 2011 (πάλι βιάζομαι γμ το κέρατό μου γμ??)

GEXxp3.png

Άντε τσιπουρίνι!! Και αδιαθέτησες, και προλαβαίνεις τον γιατρούλη και πάει η κύστη έφυγε!!! :D :D

Σου εύχομαι να ξανααδιαθετήσεις τον Ιούνιο του 2011 (πάλι βιάζομαι γμ το κέρατό μου γμ??)

προς το παρόν δεν θέλω να κάνω σχέδια καλό μου, μόνο να ηρεμήσω!

<3

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είπαμε, εξυπηρέτηση μου έκανες αλλά κατ' αρχήν σιγά την δυσκολία, αφ' ετέρου δεν θα μας π@δ@ξεις και από πάνω επειδή θεωρείς ότι με εξυπηρέτησες!! Γύφτο!!! Αν έβαζε 1 ευρώ βενζίνη (στην κυριολεξία) δεν θα υπήρχε πρόβλημα!!! Του τηλ. για να τον βρίσω (τι καλή) και δεν απαντά, λογικά θα με πάρει και θα τα ακούσει!!

Υ.Γ. Ώστε σου άρεσε το κρεβατάκι?? Τέλεια πράγματα, κάτσε να δω και τις υπόλοιπες σελίδες, λογικά μέχρι την άλλη εβδομάδα μάξιμουμ θα έχω διαβάσει όλες τις σελίδες...

μα δεν σου εκανε μονο αυτοσ εξυπηρετηση........κι εσυ του εκανεσ αφου του το δωσεσ και εκανε τισ δουλειεσ του μια χαρα!!!!!!!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΜΙΛΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω μηχανακι και οπωσ θα ξερεισ οι δουλειεσ των 2 ωρων με το μηχανακι γινονται σε μιση ωριτσα...αυτοσ επρεπε να σε ευχαριστει...:rolleyes:

ενημέρωση: ήρθε η περίοδος :) άντε να ηρεμήσω λίγο!

ΗΛΘΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΗΛΘΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε να ειναι η τελευταια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!του χρονου παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχουν βρει τρόπο να το χρησιμοποιούν ως εργαλείο και να ξεκλειδώνουν. Αλλιώς είστε καλυμμένοι σίγουρα περισσότερο από μια απλή πόρτα. Τι να κάνουμε δλδ, να αγοράζουμε κάθε 3 και λίγο όποια πόρτα ασφαλείας ανακαλύπτουν?? Μην πτοείσαι...

μα εγω ηξερα οτι αν βαζεισ το κλειδι σου απο την πισω μερια τησ κλειδαριασ ,τοτε ειναι σιγουρα ασφαλεισ ,αφου δεν ανοιγει ετσι....δεν ισχυει πλεον αυτο??????????????:confused::confused:

Πονάει τώρα, αλλά δεν με νοιάζει, ας πονέσει κι ας φύγει!!!!!!!

Δ Ι Α Κ Ο Π Ε Σ !

ναι ναι τσιπουριτσα!!!!!!!!!!!!!διακοπεσ στην καβαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:tongue::D

πωσ περασατε τσουπρεσ το σ.κ σασ?ευχομαι ωραια ε?εμεισ ειχαμε 2 γαμουσ.ο πρωτοσ ηταν τησ κουμπαρασ μου!!!το σαββατο...καλα ηταν .και αλλοσ ενασ χτεσ που παρολο που δεν ηξερα και πολλα ατομα περασαμε ωραια..

κλελουκακι σουπερ το κρεβατακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αφου ετσι μου ηλθε να παρω κι εγω δευτερη κουνια κ να την μετατρεψω σε κρεβατι αργοτερα με τετοια τιμη.....αραγε τα μεταφορικα ποσο κοστιζουν ομωσ?

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλα μαζι το γραφαμε??????????/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεσ την προηγουμενη απαντηση μου.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γραφαμε τα ιδια πραγματα,την ιδια στιγμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τυχαιο?...δεν νομιζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουρα ακουσ???????????????????????????????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Tσιπούρα: :tongue:

Ειρήνη σε απλή πόρτα όταν βάζεις από πίσω κλειδιά όντως την ασφαλίζεις περισσότερο. Σε πόρτα ασφαλείας όμως βρίσκουν τρόπο από την έξω μεριά (με κάτι σαν μαγνήτη? ιδέα δεν έχω) και στην ουσία χρησιμοποιούν το κλειδί σου για να ξεκλειδώσουν (είναι κατανοητό έτσι όπως το γράφω, ή πάλι αρλουμπάρω??). Μόνο στις πόρτες ασφαλείας ισχύει αυτό...

Σχετικά με τα έξοδα μεταφορά από το site, δεν θυμάμαι γμτ διότι διαβάζω διαβάζω και έχω ξεχάσει. Πάντως ακριβά δεν είναι, γι' αυτό και το διαφημίζουν οι τσούπρες στο φόρουμ. Και αν παραγγείλεις και άλλα πραγματάκια στην ουσία αποσβαίνεις το κόστος μεταφοράς... Στην Αθήνα τουλάχιστον οι κούνιες που μετατρέπονται σε κρεβάτι κοστίζουν πάνω από 600 ευρώ.

GEXxp3.png

Λοιπόν συνεχίζω να σας ενημερώνω λίγο-λίγο για να μην σας ζαλίσω στο τέλος...

Τελικά η mothercare.com σταμάτησε να στέλνει προϊόντα στην Ελλάδα τον Δεκέμβρη του 2009. Αν έχω νεότερα θα σας πω...

Άλλες σελίδες που τις είδα και έμεινα :shock: έτσι!!

www.victoriassecret.com έχει και τέλεια ρουχαλάκια

www.nursingbra.co.uk δεν έχετε δει πιο σέξι και νεανικά σουτιέν θηλασμού!!

Εννοείται πως ό,τι παραθέτω είναι σε καλές τιμές και τα έξοδα μεταφοράς κυμαίνονται για ρούχα κοντά στα 10 ευρώ και για τα υπόλοιπα βαριά προϊόντα 20-40 ευρώ. Αλλά αν σκεφτείτε ότι μπορείτε να γλιτώσετε 500+ ευρώ, τα μεταφορικά δεν επιβαρύνουν καθόλου...

GEXxp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε;

Άντε να πούμε καμιά λεπτομέρεια για τη μάζωξη!!!!!!!

Μόλις σας διάβασα:

renah 70 έλεγε η ετικέτα και η απόδειξη 72+, τι να πεις;;; μετά την απομάκρυνση από το Ταμείο…., χαλάλι τους όμως γιατί το είδα όταν έφτασα σπίτι… Εμένα μου ψιλοάρεσε το χαλάκι και για τη δουλειά που το θες μια χαρά είναι. Βέβαια η ειδικός έχει άλλη άποψη……….. οπότε πάω πάσο.

ellain εκπτώσεις στα ρούχα γιοκ, το μόνο καλό είναι ότι εκτός από το μαγιό (που ήταν πανάκριβο-συν το θέμα της απατεωνιάς με το ποσό…) πήρα και 3 παντελονάκια και 1 μπλούζα, με 50-75% έκπτωση -> γιατί ήταν σπασμένα νούμερα και τελευταία κομμάτια (πάλι καλά), αυτά τα καταχάρηκα! Στα καρότσια έχει δωροεπιταγή 15% της αξία του καροτσιού για επόμενες αγορές και αντίστοιχα στις κούνιες 25% ή το στρώμα cocolatex. Μεγεια και σε σένα τα ρουχαλάκια-παπουτσάκια. Το καλό είναι ότι προσωπικά επιλέγω ρούχα που θα τα φοράω και μετά!!!

clelia χαρά στην υπομονή σου! έφτασες μέχρι την 36 σελίδα βρε;;; Καλός ο ελεφαντίνος! Εγώ όμως τις φοβάμαι μωρέ τις αγορές μέσω Net, θέλω να το δω 100 φορές κάτι και να το πιάσω πριν το πάρω… και ειδικά σε τέτοια πράγματα... Να χαρώ εγώ εξυπηρετήσεις από «καλούς φίλους»…

Τσιπουράκι μου ΗΡΘΕ. Άντε θα κάνεις και διακοπούλες και όλα θα πάνε καλά, στην ώρα τους, χωρίς άγχος! Έχεις πάρει αντισυλληπτικά σαν αγωγή;

Γεια σου Πετρούλα, όχι και γαϊδουρίτσα μωρέ. Γεια σου Ειρηνάκι! Γεια σου Chrisaki με τις βουτίτσες σου! Εγώ καλό Αύγουστο.... Γεια σου Vasdeli με τις μερεντούλες σου. Γεια σου Βάσω και μαράκι. Ploegisoula διακοπάρεις καλό μου!!! Μη μας ξεχάσεις. Where is Γκρέτα;

Γιωτάκι γύρισες;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...