Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Stone μπράβο σου που μας έδωσες το site!! Να σε πω όμως: στα ρούχα εγκυμοσύνης πώς υπολογίζουμε το μέγεθος??

Για τον μοναδικό λόγο που έχω αγχωθεί (δεν θέλω και πολύ) σχετικά με το στίγμα, είναι επειδή νόμιζα ότι αφού είμαι εθελόντρια αιμοδότρια, έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο στίγματος, έτσι δεν είναι?? Με το ίδιο σκεπτικό τότε και ο σύζυγος που έχει 49 αιματοκρίτη δεν έχει στίγμα... Αν ακυρώσουμε τα ανωτέρω, υπάρχει περίπτωση και οι 2 να έχουμε στίγμα με τόσο υψηλό αιματοκρίτη?? Γμτ! Διαβάζω στο ίντερνετ και δεν βγάζω άκρη. Επίσης έχω μία αδελφή η οποία έχει στίγμα, είναι δυνατόν να έχω και εγώ??

Μπερδεύτηκα και αγχώθηκα! Θα πάρω τηλ τον γιατρό μου το απόγευμα μήπως χρειαστεί να κάνω κάποια άλλη εξέταση (ή και ο σύζυγος) ώστε να έχουμε όοοολα τα αποτελέσματα την άλλη Παρασκευή που θα πάμε.

Ελένη σίδηρο δεν παίρνω, μόνο φυλικό οξύ (filicine) το οποίο και παίρνω περίπου 10 μήνες...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

clelia γιατι δεν πας να κανεις μια εξεταση για το στιγμα να τελειωνει η αγωνια σου? Τωρα θα μου πεις γιατι να δωσεις επιπλεον χρηματα, αλλα απο την αλλη αν ειναι να γεμιζεις αγχος τι ψυχη εχουν λιγα ευρω??Νομιζω οτι η ψυχικη μας ηρεμια αυτην την περιοδο ειναι ανεκτιμητη, οποτε αυτο θα σε συμβουλευα να κανεις...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

Καλημερα σε ολες τις εγγυουλες να εχουμε εναν υπεροχο μηνα εμεις και τα μωρακια μας!!!:P:p:p

Και εγω εκλεισα χθες για αυχενικη στις 24 Μαρτιου αλλα μου φενετα τοσο μακρια:roll::roll::roll: ααχ κοριτσια μονο εγω ειμαι τοσο ανυπομονη???

α κι εγω 24 μαρτιου!!!!!κοιτα συμπτωση!!που θα την κανεισ εσυ?εχει γουστο να ειμαστε και στο ιδιο διαγνωστικο κεντρο!!!

γεια σας κοριτσια,εγω ειμαι χαλια αφηστε τα να πανε.οχι λογω εγκυμοσυνης αλλα λογω της μικρης μου που ειναι αρρωστη και εχω να κοιμηθω 3 μερες.οχι τιποτα αλλο αλλα βασανιζω και το νινακι στην κοιλια οπου το ζορισα και αυτο και ειχα καφε υγρα.ο γιατρος ειπε οταν εχω λιγα καφε θελει ξαπλα και ξεκουραση.πως θα τα καταφερω ομως?ελπιζω να στρωσει γρηγορα η μικρη γιατι δε μενω και σε ψηλο οροφο (μαλλον για την ταρατσα με βλεπω).

εσεις κοριτσακια μου ελπιζω να ειστε καλα και να ελλαττωνονται τα συμπτωματα σας.

αχου νενακι πολλα πολλα περαστικακια και στην μικρουλα σου κ σε σενα!!!!!τι εχει?μηπωσ βροχιτιδα?το λεω γιατι σερνεται βροχιτιδα και οσα μωρα ξερω ολα σχεδον την κολλησαν!!!!:mad:και εμεισ μεσα σε αυτα!!!!!την προηγουμενη εβδομαδα...ειχα κι εγω να κοιμηθω 5 μερεσ γιατι δεν μπορουσε να κοιμηθει η μικρη,ξυπναγε...μαζι τησ κι εγω!!!!στο ποδι ξενυχταγα και σε καταλαβαινω!!

Για βαζελίνη που διαβασα πιο πάνω εγω για κανενα μηνα εβαζα τη τζονσον αλλά τη σταματησα οταν ρωτησα τον γιατρο μου τι κρεμανα πάρω και μου ειπε οτι οι ραγαδες είναι καθαρα στον τυπο δερματος αν θα γινουν και να μην σκορπάω τα λεφτα μου σε κρεμες..Πραγματι εβαλα 21 κιλά και ουτε μια ραγαδα εκανα..

επειτα απο οσα εχω διαβασει σε αυτο καταληξα κι εγω!!θα συμφωνησω με την stone οτι οι ραγαδεσ ειναι καθαρα θεμα δερματοσ!!!!εχω ακουσει πολλεσ κοπελεσ που ξοδευαν πολλα χρηματα σε κρεμεσ και παρολα αυτα τωρα ειναι γεματεσ ραγαδεσ...επομενωσ..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Stone μπράβο σου που μας έδωσες το site!! Να σε πω όμως: στα ρούχα εγκυμοσύνης πώς υπολογίζουμε το μέγεθος??

Για τον μοναδικό λόγο που έχω αγχωθεί (δεν θέλω και πολύ) σχετικά με το στίγμα, είναι επειδή νόμιζα ότι αφού είμαι εθελόντρια αιμοδότρια, έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο στίγματος, έτσι δεν είναι?? Με το ίδιο σκεπτικό τότε και ο σύζυγος που έχει 49 αιματοκρίτη δεν έχει στίγμα... Αν ακυρώσουμε τα ανωτέρω, υπάρχει περίπτωση και οι 2 να έχουμε στίγμα με τόσο υψηλό αιματοκρίτη?? Γμτ! Διαβάζω στο ίντερνετ και δεν βγάζω άκρη. Επίσης έχω μία αδελφή η οποία έχει στίγμα, είναι δυνατόν να έχω και εγώ??

Μπερδεύτηκα και αγχώθηκα! Θα πάρω τηλ τον γιατρό μου το απόγευμα μήπως χρειαστεί να κάνω κάποια άλλη εξέταση (ή και ο σύζυγος) ώστε να έχουμε όοοολα τα αποτελέσματα την άλλη Παρασκευή που θα πάμε.

Ελένη σίδηρο δεν παίρνω, μόνο φυλικό οξύ (filicine) το οποίο και παίρνω περίπου 10 μήνες...

Λοιπον κοριτσακι μου οσο μπορεις ηρεμησε!!!!!!

Ο μπαμπας μου εχει το στιγμα καθως και η αδερφη μου εγω παλι οχι.Αυτο που ξερω απο τους δικουες μου ειναι οτι δεν εχουν πολυ ψηλο αιματοκριτη και ο μπαμπας μου εχει πει οτι δεν μπορει να δωσει αιμα γιατι εχει το στιγμα.Εαν αυτο το παρουμε σαν δεδομενο με ποια λογικη εαν ειχες θα σε αφηνανε να δωσεις αιμα????Νομιζω οτιμπορεις να παρεις σε ενα απο τα κεντρα που δινεις αιμα και να τους πεις θελω να δωσω αιμα αλλα εχω το Μεσογειακο στιγμα μπορω??να δουμε τι θα σου πουν για να βγαλουμε συμπερασματα.Μπορεις ή εισαι στη δουλεια???εαν δεν μπορεις πες να παρω εγω που ειμαι σπιτι ξαπλα.

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!

α κι εγω 24 μαρτιου!!!!!κοιτα συμπτωση!!που θα την κανεισ εσυ?εχει γουστο να ειμαστε και στο ιδιο διαγνωστικο κεντρο!!!

αχου νενακι πολλα πολλα περαστικακια και στην μικρουλα σου κ σε σενα!!!!!τι εχει?μηπωσ βροχιτιδα?το λεω γιατι σερνεται βροχιτιδα και οσα μωρα ξερω ολα σχεδον την κολλησαν!!!!:mad:και εμεισ μεσα σε αυτα!!!!!την προηγουμενη εβδομαδα...ειχα κι εγω να κοιμηθω 5 μερεσ γιατι δεν μπορουσε να κοιμηθει η μικρη,ξυπναγε...μαζι τησ κι εγω!!!!στο ποδι ξενυχταγα και σε καταλαβαινω!!

επειτα απο οσα εχω διαβασει σε αυτο καταληξα κι εγω!!θα συμφωνησω με την stone οτι οι ραγαδεσ ειναι καθαρα θεμα δερματοσ!!!!εχω ακουσει πολλεσ κοπελεσ που ξοδευαν πολλα χρηματα σε κρεμεσ και παρολα αυτα τωρα ειναι γεματεσ ραγαδεσ...επομενωσ..

IRINI83 εγω ειμαι Θεσσαλονικη και θα παω σε μια γυναικα Ψαρα λεγεται νομιζω αλλα δεν θυμαμαι απο εξω το ονομα θα δω και θα σου πω.:P

Απο οτι καταλαβα δηλαδη ειμαστε στο ελεος των ραγαδων και αμα κρινω και απο το ποσο ευκολα κανω........κρατατε τουρκοι τα αρματα!!!!!:cry::cry::cry::cry:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

ellain μα για αυτή την εξέταση μιλάω, αυτήν έκανα, την ηλεκτροφόρηση αιμοσφαιρίνης. Επειδή όμως ο αιματοκρίτης μου είναι χάμου, το ίδιο και τα ερυθρά αιμοσφαίρια, οι τιμές δείχνουν κάτι παλαβό...

chris από ό,τι διάβασα στο ίντερνετ, κάποιοι λένε ότι αν κάποιος που έχει στίγμα έχει αιματοκρίτη πάνω από 37 (δηλ. φυσιολογικότατο αιματοκρίτη για γυναίκα) μπορεί άνετα να δώσει αίμα. Τώρα, πώς συνδυάζεται το στίγμα, το οποίο πάει χεράκι-χεράκι με αναιμία, με κανονικό αιματοκρίτη, αυτό δεν το καταλαβαίνω...

Προς το παρόν δεν με έχει πιάσει απελπισία διότι είμαι σίγουρη ότι δεν έχω στίγμα. Δεν θα το καταλάβαινα από το 2006 που δίνω αίμα? Αλλά και να έχω, είναι λίγο γκαντεμιά να έχει και ο σύζυγος με τέτοιο αιματοκρίτη.

Τέσπα, θα πάρω το απόγευμα τον γιατρό μου να μου πει τι εξέταση να κάνω για να μην ψάχνομαι στα τυφλά...

Όσο για τις ραγάδες, είπαμε, θα ρωτήσω τον γιατρό μου για το τι κρέμα να βάλω, αλλά δεν συμφωνώ να το αφήσουμε στην τύχη. Σίγουρα οι ραγάδες εξαρτώνται από την ποιότητα του δέρματος, αλλά όσο χάλια δέρμα και να έχει κάποια, αν βάλει κάποια κρέμα θα βελτιώσει την κατάσταση...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Nena perastika kali mou ,elpizo to mikro sou na ginei grigora kala ki esu na prosexeis polu tora!Pes mas ta nea sou,euxomai ola na einai kala,ksekourasou ligoulaki...

Despina,pos antimetopizeis tous emetous?Na parei i euxi den mporo na fao kai arxisa na vlepo efialtes me fagita pou epithumooooo hehe

Κλέλια με μια εξεταση θα το λύσεις το θεμα, μην αγχωνεσαι βρε κοριτσι μου..

Ο γιατρος σου αφου ξερει το ιστορικο σου κατι θα σου ελεγε να κανεις..Καντου και ενα τηλεφωνακι βεβαια..

Τωρα οσο για τα ρουχα εγκυμοσυνης εχω σκοπό οταν ερθει η ωρα να πάω στα mothercare της περιοχης μου να προβαρω μερικά με την προφαση οτι πάω να πάρω κτ άλλο και με την ευκαιρία θα ριξω μια ματια στα ρουχα..Τα αντιστοιχα σχεδια και νουμερα που θα μου κατσουν θα τα παραγγείλω..

Ακουγομαι λίγο gipsy;;Πως αλλιως να το κανουμε όμως...Λεφτα για πεταμα εχουμε ρε κορίτσια;;

Τα μωρουδιστικα τα νουμερα ειναι οτι πρεπει και λίγο μεγαλύτερα ίσως...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

clelia οντως ειναι λιγο περιεργο αυτο που συμβαινει, οχι ανησυχητικο απλα ανεξηγητο, ξεκαθαρισε το με τον γιατρο σου

Stone εγω παντως οσο θα προχωραει η εγκυμοσυνη μου θα κανω τον Zara ευτυχισμενο. Πιστευω οτι τα ρουχα εγκυμοσυνης στα μεγαλα καταστηματα ειναι ακριβουτσικα, μπορει βεβαια να βολευτεις με παραγγελιες απο εξω, αλλα οπως ειπες πρεπει να τα δοκιμασεις για να σου πεσουν σωστα τα νουμερα (παρεπιμπτοντως, καθολου gipsy δεν ακουγεσαι). Παντως καθοτι θα ειναι και καλοκαιρακι, με βλεπω με κολαν στα βασικα χρωματα και απο πανω χαρουμενες μπλουζιτσες και πουκαμισακια καθως και φορεματακια με απλα πεδιλακια. Νομιζω θα την βγαλω οικονομικα και in fashion ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε σήμερα;

εγώ πάντως επειδή η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν χειμώνας φόραγα και ρούχα του άντρα μου (πουκάμισα και μπλούζες) γιατί όντως ειδικά τα μαγαζιά με ρούχα εγκυμοσύνης είναι απλησίαστα.

stone χωρίς να είμαι 100% σίγουρη κάτι είχε πάρει το αυτί μου ότι τα mothercare σταματήσανε να στέλνουν ελλάδα. θα ρωτήσω όμως για σιγουριά μια φίλη μου που ασχολείται με αυτά.

σήμερα έχω και ραντεβού με τη γιατρό μου οπότε θα δούμε και το μωράκι αχ έχω μεγάλη αγωνία

Διαφημίσεις

Αν ειναι ετσι Μαρακι την πατησαμε!!

Ξερω οτι έστελνε (μεχρι πριν 3 μηνες) μονο ρουχα, οχι αξεσουαρ και άλλα είδη..

Πραγματι και εγω εβαζα φορμες και ρούχα του καλού μου..

Την προηγουμενη φορα απο τον ενθουσιασμο μου ετρεξα να παρω ρουχα εγκυμοσυνης απο ΛΗΤΩ και μου 'πιάσαν την ...κοιλια (ας πω καλύτερα!!!χαχα)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αν ειναι ετσι Μαρακι την πατησαμε!!

Ξερω οτι έστελνε (μεχρι πριν 3 μηνες) μονο ρουχα, οχι αξεσουαρ και άλλα είδη..

Πραγματι και εγω εβαζα φορμες και ρούχα του καλού μου..

Την προηγουμενη φορα απο τον ενθουσιασμο μου ετρεξα να παρω ρουχα εγκυμοσυνης απο ΛΗΤΩ και μου 'πιάσαν την ...κοιλια (ας πω καλύτερα!!!χαχα)

XAXAXAXAXAXAXAXAXA stone!!!!

ειναι γνωστη αυτη η τακτικη στα συγκεκριμενα μαγαζια... ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Despina,pos antimetopizeis tous emetous?Na parei i euxi den mporo na fao kai arxisa na vlepo efialtes me fagita pou epithumooooo hehe

Αμ δεν τους αντιμετωπίζω!!!!! βριζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ αλλα δεν πιανει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:υπομονη!!!τι στο καλο???θα περασουν!!!

για ρουχα εγκυμοσύνης κοριτσια εγω ψηφιζω με τα χιλια attrativo!!! ειδικα καλοκαιρινα εχει ενα καρο ρουχαλακια,(φανταστικα φουστανακια και ριχτα μπλουζακια) που τα εβαζα ανετα εως το τελος της εγκυμοσυνης και ειναι και πολυ ωραια ρουχα. Εγω περα απο κανα παντελονι εγκυμοσυνης (αν δεν βρω στα attrativo κανενα με λαστιχο φετος) δεν προκειται να ψωνισω ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!! ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ!!!

Clelia μου για να μην παιδευεσαι, στην Οδο Σεβαστουπόλεως υπαρχει ενα παραρτημα του Λαικου νοσ. που λέγεται κέντρο Μεσογειακής αναιμίας, εκει εαν υπάρχει υπονοια στίγματος που δεν φαίναιται με απλή ηλεκτραφόρηση σου κάνουν μια εξέταση που λέγεται "βιοσύνθεση αιμοσφαιρίνης¨και αυτη δείχνει σίγουρα, δεν χρειάζεται να πλήρώσεις τίποτα απλώς πρέπει να κλείσεις πρώτα ράντεβού και απο ὀτι ξέρω δν έχει μεγάληγ αναμονή. Πάντως στην εγκυμοσύνη επειδη υπάρχει φυσιολογικά υποχρωμία των ερυθρών αιμοσφαιρίων γι αυτο δεν μπορουν να διακρίνουν αν έχεις στίγμα ή όχι.

Nenaki περαστικά στη μικρούλα σου και ξαλή ξεκούραση.

Εμεις εχθες πήγαμε στο γιατρό και ακούσαμε καρδούλα και είδαμε το σποράκι μας που είναι 1,5 εκατοστό(το μαναράκι μας). Για αυχενική μας είπε 1με 3 Απριλίου.

Δέσποινα τα ρούχα attrativo τα λατρεύω είναι τα αγαπημένα μου αλλα θεωρώ οτι και αυτα είναι λίγο τσιμπημένα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...