Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλά από διάβασμα δεν το συζητώ, δύο χρόνια για εξωσωματική μελετούσα. 

Απλά, πέρα από το αν είναι αληθές κάτι εδώ μέσα, που μπορείς να το διασταυρώσεις, πολλές φορές σε επηρεάζει συναισθηματικα, αυτό το κομμάτι είναι το δυσκολο των φόρουμ.

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Πετρούλα :)

Ναι η γαϊδούρα...ούτε μια καλημερα είπα :oops::oops:

Πολλές καλημερες!!!!Ομορφες, γλυκες, αισιοδοξες, τονωτικές!!!!!

Και φιλακια πολλά εε....

stone πηρες απο το flycarpet;;;Θελω και γω να παρω απο κει!!!!Ευχαριστημενη;;;

Ναι εμεινα ευχαριστημενη Ρενακι..Χωρις εξοδα αποστολής μου εφεραν το παιδικο χαλακι που παρηγγειλα στην πόρτα μου μεσα σε 3-4 μερες.

Με καλεσαν και στο τηλ. για επιβεβαιωση της παραγγελίας

Αν θυμαμαι καλά πλήρωσα με αντικαταβολή

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ναι η γαϊδούρα...ούτε μια καλημερα είπα :oops::oops:

΄

με παρεξήγησες μαρή! δεν το είπα για αυτό!!!!!!!!!

έγραφα εγραφα κλπ και μόλις το ποσταρα είδα ότι είχες γράψει και ήθελα να σε καλημερίσω!!!!! <3

Κλελια μου μια χαρα ωραιο μου φαινεται το κρεβατακι!! πολυ πρωτοτυπο και χαριτωμενο, κι η τιμουλα σκιζει! ασε που ισως μπορεις να το βαψεις ο,τι χρωμα σου κατεβει, να μας πει η μαριεττα αν βαφεται. Επισης, υποκλινομαι για τα λινκ που μας εβαλες! εισαι φοβερο παιδι! οσο για την "εξυπηρετηση"απο τον φιλο-γυφτο, ουδεν σχολιον!!!! γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Μαριεττακο τα σανδαλακια τα πηρα απο μαγαζι με ορθοπεδικα εδω στην γειτονια (Φιλολαου απο Βουλιαγμενης), αλλα εχει το ιδιο καταστημα και στην Ηλιουπολη αν σε βολευει (πλατεια Καναρια). Αποφασισε εσυ να τα παρεις και σε παιρνω εγω χερακι χερακι και παμε :) οσο για την κυστοπεριοδο μην τρελαινεσαι αγαπη μου!!υπομονη, θα ερθει τι θα κανει?

Πετρουλα εισαι κι εσυ της διαδικτυακης αγορας αφοβα ε? για να δουμε τι θα κανουμε κι εμεις.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Τσιπουρακι μου δεν σε παρεξηγησα καλέεεε..... ηταν παραλειψη μου να μη σας καλημερισω!!!:tongue:

Πετρουλα εισαι κι εσυ της διαδικτυακης αγορας αφοβα ε? για να δουμε τι θα κανουμε κι εμεις.

Ναι ναι Ελένα..Και τωρα μιας και αναφερθηκε ριχνω μια ματια στο flycarpet για ψαθινο χαλι κουζινας γιατι σε δυο μαγαζια που πηγα δεν με ικανοποιησαν τα χρωματα..Ειδα 2-3 σε σουπερ τιμη

Και ηλεκτρικες συσκευες (θερμοσιδερωτηριο) εχω ψωνισει απο το www.kotsovolos.gr επίσης χωρις εξοδα αποστολής εφοσον υπάρχει καταστημα εντος του νομου

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

http://www.flycarpet.gr/product.php?pid=3164

πως σας φαινεται;;Θελω κατι στο κεραμιδι γιατι εχω τετοιο χρωμα κουρτινες με εκρου σαλονι..δεν τρελαθηκα αλλα μετα τα αλλα ξεφευγουν στις τιμες~!!!!

Πειτε μου οτι ειναι θεικο!!!ΤΟ καλυτερο που εχετε δει ever!!!Xaxaxa

από ότι είδα βάφετε μια χαρά το κρεββατάκι!

ρενάκι το χαλί δεν με ξετρέλανε.... sorry καλό μου... :)

κι εγώ ψωνίζω αβέρτα από το internet :)

έλενα σε ευχαριστώ για την προσφορά!!!

νοιώθω ενοχλήσεις, μάλλον έρχετε!!!!!! :) άιντε καλή μου να ξεμπερδεύω!

;)

Ρενακι μαλλον ειναι λιγο μουντα τα χρωματακια απο το χαλακι, διαλεξε βρε κατι πιο χαρουμενο! Οσο για τα σανδαλια εχει και με λουλουδια, εγω πηρα μονοχρωμα λευκα λιγο γυαλιστερα (αν ειχαν και κανενα στρας επανω θα ηταν καλυτερα!) χιχιχιιχιχι

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!

τα λετε,ε?μια χαρουλα!τι εχει γινει με την απεργια ρε παιδια?βενζινη-πετρελαιο τελος?πω πωωω...μαθαινω οτι ειναι ελαχιστα τα βενζιναδικα με αποθεματα.εφοδιαστειτε!

ρενα λιγο μουντο το χαλακι...αλλα αν ταιριαζει με ολα...οκ!ειδα και τελεια παιδικα χαλακια!πολυ ομορφα σχεδια και χρωματα εχει στα casual.

nenaki περαστικα και να προσεχεις κοριτσακι!ξεκουρασου οσο μπορεις...

clelia ασε τον βλακα στη βλακεια του!μην ασχολεισαι και χαλαστεις...

αν και δεν κανει τοσο ζεστη σημερα αισθανομαι οτι κολλαω,παρολο που πριν λιγο βγηκα απο το μπανιο...δεν μπορεσα να κοιμηθω και καλα χθες βραδυ και ειμαι απο το πρωι μεσα στη μουρμουρα...ζεσταινομουν,με ενοχλουσε η κοιλια...ξερετε τωρα!απο το κρεβατι στον καναπε και τουμπαλιν!υπομονηηηηη...παει ο γαιδαρος!τι εμεινε?

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Κοιτα και με τις κουρτινες τις κεραμιδι θα δενει, το αλλο καλο ειναι οτι δεν λερωνει ευκολα. Ρενα η αποφαση δικη σου ;)

γι αυτο το διαλεξα βασικα...τωρα εχω ενα πολυ ωραιο, μοντερνο με πολλα χρωματα αλλα εχει βαση το εκρου....και τα εχω δει ολα...εχω μονιμως ενα βρωμικο χαλι!!!!!Γι αυτο και θελω αν το αλλαξω!!!ΜΟνο και μονο γιατι λερωνει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...