Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα!

Ελένη μπράβο για το μπεμπάκι σου!!!!!!

Νενάκι μου, να μου προσέχεις πολύ κουκλίτσα μου και να μην στενοχωριέσαι όλα θα πάνε καλά!

stone καλωσόρισες, κρίμα μωρέ με τα παλιοκούνουπα που τσιμπάνε το αντράκι σου και θυμάμαι που θέλει "φακοφ" μωρέ το γλυκούλι μου!

Λογικά γυρίζει και η Γιωτούλα από διακοπούλες!

ploegisoula να μπαίνεις να μας λες νεάκια σου!

Renah 4 και σήμερα!

Τσιπουρίτσα <3

Clelia, Βάσω, vasdeli, irini, ellain, Γκρέτα;, μαράκι και σε όλα τα κοριτσάκια μάκια πολλά!!!!!

Τα δικά μου τώρα, σήμερα είχα κάτι ψιλο-πονάκια και κάτι ψιλο-τσουξίματα, αλλά τώρα είμαι καλύτερα!

Πήγαμε και για ψώνια, το Σάββατο μέσα στο καμίνι........ πήρα μαγιό απ' το ΛΗΤΩ 72 ευρώ παρακαλώ..... αν και στο ταμπελάκι του έλεγε 70.... :evil:

πήρα και 3 παντελονάκια σε καλή τιμή και 1 μπλουζάκι...

Κατά τ' άλλα καφεδάκια και πολύ φαγάκι αυτό το ΣΚ. Από Δευτέρα όμως θα κάνουμε μια καλή διατροφή για να έρθουμε στα ίσια μας!!! Ελπίζω να μη με παρασύρετε την Τετάρτη :D

Σας φιλώ κουκλίτσες μου!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα τι μου κάνετε;;;

εμείς πήγαμε για μπανάκι το σ/κ τι ωραία που ήταν. τώρα το επόμενο σ/κ πάλι. σήμερα έχουμε και γιατρό να δούμε το μπέμπη μας άντε να περάσει η μέρα.:D. 13+ σήμερα

πετρούλα καλωσήρθατε από τις διακοπές.

Ισουλα καλές διακοπές και καλη διασκεδαση!!!! φιλακια:D

νενάκι όσο μπορείς προσοχή και ξεκούραση τώρα, θα μου πεις και με ένα παιδί πόσο εύκολο είναι αλλά κοντεύεις λίγο έμεινε.

Καλημερα !!

Καλη εβδομαδα!!!Η τελευταια μου...Αγγελικη το θυμασαι ε;;4+σημερα!!!Αντε κοντευω και γω!!το μαγιο αληθεια γιατι το πηρες 72 αντι 70;;;Αναποδες εκπτωσεις εχουν αυτοι εκει;;Καθολου δεν τα συμοαθω τα Λητω πανακριβα!!!Εγω πηρα ρουχακια το Σαββατο απο attrativo..το αγαπημενο μου μαγαζι!!!Μονο ενα παντελονι εγγυμοσυνης εχω παρει μεχρι τωρα..Τα μπλουζακια kai ta forematakia κανονικα ..στο νουμερο μου.Αφου μας ευνοειε η μοδα φετος και τα εχει ολα φαρδουλα...super!!!

Βλεπω μπανακια βουτιες..απο ολα ειχε το σ/κ!!\

Νενακι μην αγχωνεσαι παιδι μου και να ξεκουραζεσαι..Αντε κοντευεις!!!

Εκανα το Σαββατο μετρηση ζαχαρου πριν και μετα το πρωινο οπως μου ειχει πει η ενδοκρινολογος!Σουπερ!!!79-83 ειδικα το μεταγευματικο...μια χαρα!!Συνεχιζουμε με την γενικη διατροφη και βλεπουμε...!!!

Παω να σερφαρω γαιτι δουλεια δεν εχω ,μια και τα κανει ολα πλεον η αλλη που τα εχει αναλαβει...Εγω κανω την δασκαλα!!!Χαχαχαχα τι ωραια που ειναι!!!

Φιλακια

Καλημερα στα κοριτσακια μου τα τρελιαρικα!!!!:D:D:D

βρε τρελες τι ειναι ολα αυτα που γραψατε???αρχισα να σκεφτομαι και εγω την γεννα για φαντασου :mrgreen:

Δεν θα το πιστεψετε.....αλλα επιτελους αποφασισα και μπηκα στην θαλασσα!!!!8-)8-):cool:εεεεεεεεεε......αφου δεν το αποφασισα τελη Αυγουστου παλι καλα!!!!!καλα ηταν αν και ημουν φοβισμενη μην συμβει τιποτα αλλα ευτυχως ολα τελεια!!!:P

Μαρακι μου σημερα εχεις γιατρουλη ε???αχ τι καλα......εγω εχω την Κυριακη και ανυπομονω αντε με το καλο να δεις το ζουζουνι σου..αληθεια τι θεση εχει μεχρι τωρα???:roll:

Κλελια ειδες που σου ελεγα???πορωση ειναι αλλα εχουν γραψει πολλα οι ατιμες.......τελειωμο δεν εχουν .....αντε θα μπορω να ρωταω τωρα εσενα αυτα που δεν πολυδιαβασα:mrgreen:(η τεμπελα)

Βρε Νενακι μου:(..γιατι ετσι βρε κοριτσι μου.....ευτυχως εισαι πολυ κοντα κοριτσακι μου οποτε νομιζω ειναι πιο φυσιολογικες οι συσπασεις.....ξεκουρασου και ολα να πανε τελεια ευχομαι ηδη σημερα να εισαι καλυτερα!!!:P

Αντζελικα μου προσεχε λιγο εσυ και μην κουραζεσαι με τα ψωνια νταλα ο ηλιος, σιγα σιγα ειπαμε!!!αιντε θα σε μαλωσω!!!:evil:

Τσιπουριτσα μου ειχαμε κανενα νεο απο τους Ρωσους???:roll:μην στενχωριεσαι για την κυστη θα φυγει θελει δεν θελει εμενα εφυγε στον τρτο μου κυκλο αν θυμαμαι καλα γιατι παει και καιρος!!φυγε καλε παλιοκυστη δεν σε θελουμε λεμεεεεεεεεεεεε.....ααααααααααααααααααα:twisted::twisted::twisted:!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Vasdeli μου εγώ το διόρθωσα από τον browser. Όντως πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λέει...

Τελικά θα κάνω την μικρή καμπύλη αρχές Αυγούστου. Δλδ θα πιω 50ml από το νεράκι (σλουρπ!!) και θα μου κάνουν μέτρηση στα 0', 30', 60'. Στα 30' δεν θα μου δείξει ένα ζάχαρο στον ουρανό??

Tα όρια θα είναι πιο ανεβασμένα εκεί λογικά....

γεια σας κοριτσακια μου..

με γλωσοφαγανε....

ειμαι ξαπλα με prepar για συσπασεις κ υποθετα...σημερα ειχα παρα πολλες συσπασεις και πονο στην κοιλια.

Νενάκι εύχομαι να είσαι καλύτερα σήμερα! Ξεκούραση και ξάπλες!

Εμείς περάσαμε ένα ωραιότατο Σαββατοκύριακο...Όλη μέρα έξω παραλία, το Σάββατο καθήσαμε μέχρι τις 22.οο είχε και την φεγγαράδα, παίζανε και μουσική στην παραλία...ήταν τόσο όμορφα! Χθες πήγαμε σε μια μακρινή παραλία του νησιού που δεν είχαμε ξαναπάει και ήταν πολύ όμορφα...Αχ, ωραία τα Σαββατοκύριακα!

Πολύ ζέστη και σήμερα!

Σήμερα φεύγει και ο γιος μου, πάει πάνω στην γιαγιά του και θα ξεκουραστώ κι εγώ λίγο μέχρι την Πέμπτη που θα φύγουμε με τον vasdeloσύζυγο για Σάμο, θα πάμε σε μια βάφτιση! Και μετά επιστροφή και πάλι πάνω στην μαμά πατρίδα! Ωραίος ο Αυγουστος!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλοκαιρινα φουσκωμενα τρελοκοριτσα και καλη εβδομαδα!!!Τι μου κανετε???

Νενακι μου, περαστικα να ειναι και γρηγορα, κανε λιγο υπομονη, ειπαμε φτανεις στο τελος. Μην κουραζεσαι μωρε, σειλε το κοριτσακι λιγο στις γιαγιαδες, 1-2 μερες να ξεκουραστεις!

Αγγελικακι καλο αυτο με το μαγιω! εκπτωσεις δεν ειχανε τα παλιοΛητω?? Σκετη εκμεταλλευση αυτη η εγκυμοσυνη, οπως και ο γαμος βεβαια. Οσο για το ποιος θα παρασυρει ποιον, την Τεταρτη... :P:P χαχαχαχαχαχχαχαχα

Πετρουλα καλως ηρθατε σπιτακι σας, ωραιο το καμπινγκ αλλα εχει και τις δυσκολιες του. Εγω δεν βλεπω την ωρα του χρονου να παμε σε κανενα τρομερο καμπινγκ, οργανωμενο παντα. Να ειμαστε καλα και βλεπουμε! Το κανανε τρυπητηρακι το μωρουλακι σου τα παλιοκουνουπα? Ε τωρα θα ηρεμησει.

Κλελια διαδικτυακο κοριτσι μας, διαβασε τις πληροφοριες εσυ να σε ρωτησουμε μετα εμεις οι υπολοιπες οι τεμπελες να μας πεις ολα τα site!

τσιπουρακι μας καλο, κανε λιγο υπομονη κι ολα καλα. Θα φυγει η παλιοκυστη, α στο καλο πια! μην μου στεναχωριεσαι μονο, θαλω να εισαι ετσι :)

Χρυσακι μπηκες θαλασσα Ιουλιο μηνα??? μωρε θαρραλεα εισαι εσυ!! χιχιχιχχι εγω Αυγουστο και μονο στο Αιγαιο που ειναι πιο ζεστες, Ιονιο ποτε!

vasdelaki τι ωραιες εικονες μας μεταφερεις απο το ωραιο νησι σου! τυχερουλα θα ξεκουραστεις κι εσυ λιγο χωρις τον μικρουλη σου :)

Ρενακι αντε πας κι εσυ για την τελευταια εβδομαδα! Κανε υπομονη! Οσο για την διατροφουλα, ολες μαζι εδω, φρουτα, λαχανικα και φιλετοκοτοπουλα. Μεγεια τα καινουρια σου ρουχαλακια και σε σενα και την Αγγελικουλα, καλοφορετα :)

Μαρακι κι εσυ εκανες τα μπανακια σου, ετσι? Μια χαρα! Αντε το αλλο ΣΚ τωρα!Με το καλο να δειτε το μωρακι σας σημερα, περιμενουμε νεα!

Κι εγω πηρα μπλουζακια και φορεματακια το Σαββατο αλλα ειπα οτι ειναι τα τελευταια, με αυτα θα γεννησω, δεν παιρνω αλλα, αν κατα το τελος δεν μου κανουν θα κλειστω στο σπιτι και θα περιμενω να γεννησω, χιχι. Πηρα και τα τουριστοσανδαλα Birkenstock που σας ελεγα, μπορει να μην ειναι κομψα αλλα αν τα φορεσεις μια μερα και συνηθισεις ειναι τελεια για τα ποδια! Κανω το περπατημα μου και πεταω! Ευτυχως, γιατι με αθλητικα δεν την παλευω με τετοια ζεστη.

Σε ολα τα κοριτσακια καλημερες!!! Αντε εφτασε η εβδομαδα της συναντησης κυριες μου!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Επειδή διαβάζω για πανάκριβα ρούχα εγκυμοσύνης...

Στα H & M, στο Avenue είχα βρει εκπληκτικά ρούχα εγκυμοσύνης και πολύ φθηνά!Πήρα ένα τζιν εγκυμοσύνης που το έχω καταευχαριστηθεί, άλλα ελαστικά παντελονάκια, πουκάμισα και απ' ότι θυμάμαι είχε και πάμφθηνα μαγιω...αν κι εγώ είχα από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες αλλά τώρα φοράω ακόμη το κανονικό μου.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ellain και γω τετοαι παπουτσια εχω..μια χαρα δεν τα βγαζω απο πανω μου!!λες να πηραμε τα ιδια;;

Γαιτ μπορει κιλα να μην εβαλα αλλα τα ποδια..αστα να πανε!!!Πρησμενα..χαλια!!!

Καλημέρα!! Καλή εβδομάδα!!!

Επιστρέψατε καλές μου από τις παραλίες που σεργιανίζατε??

Chris μπράβο παιδί μου που βούτηξες!! Καλό κάνει στην μέση και στην ψυχολογία σου, κακό όχι (αφού σου είπε οκ ο γιατρούλης).

Αγγελική εγώ δεν πατάω στο Λητώ. Δεν έχω πάει ποτέ μου, από αυτά όμως που γράφουν οι τσούπρες στο φόρουμ, ούτε απ' έξω!! Πανακρίβου γωνία είναι!!

Λοιπόν, έγραψα κάποιες σελίδες, θα σας παραθέσω αυτές που θεωρώ super:

www.asos.com

www.mangooutlet.com

Για αυτοκόλλητα τοίχου www.wallies.gr

και για χαλιά www.flycarpet.gr

Λοιπόν, από το www.mothercare.com μπορεί να στείλουν Ελλάδα, αλλά όχι όλα τα πράγματα. Μόνο ρουχαλάκια, σεντονάκια και κάποια άλλα ελαφριά. Όταν θα βλέπετε ένα προϊόν απλά θα πηγαίνετε στις πληροφορίες delivery και εκεί θα βλέπετε αν τα στέλνουν στην Zone 2 (Greece).

Όλες οι τσούπρες εντωμεταξύ έχουν λυσσάξει με το www.olivers-baby-care.co.uk διότι έχει τέλεια πραγματάκια σε πολύ συμφέρουσες τιμές και τέλεια εξυπηρέτηση.

Οι παραπάνω σελίδες είναι δοκιμασμένες από μέλη του φόρουμ. Δλδ δεν είχαν πρόβλημα ούτε με πιστωτικές, ούτε με την εξυπηρέτηση ούτε με τπτ. Σας έβαλα αρχικά αυτές, για να μην σας γράψω μετά ένα κατεβατό με όοοοοοοοολες τις ενδιαφέρουσες σελίδες... Σιγά-σιγά

Αυτό που θέλω να δείτε και να μου πείτε την γνώμη σας, είναι το www.babybutt.com. Συγνώμη: δεν έχει ΤΕΛΕΙΕΣ τιμές?? Πήγα στα κρεβατάκια που μετατρέπονται αργότερα σε παιδικά και έχει κάτι εντελώς ξεφτίλα τιμές, τόσο που φοβάμαι να παραγγείλω. Για κοιτάξτε τα κρεβατάκια και πείτε μου!! Δείτε αυτό http://babybutt-com.erwinmueller.com/shop/item-COM-en-BB/4000-4003-(22431,34777,5839)/Pinolino-convertible-bed-5839.htm και πείτε μου: είναι δυνατόν τέτοια τιμή?? Είναι χωρίς στρώμα αλλά σιγά, με την ξεφτίλα τιμή που έχει, μπορείς να αγοράσεις ακόμα και στρώμα tempur για το νινί (από τα πλέον ακριβότερα της ελληνικής αγοράς). Μόνο μία κοπέλα έχει παραγγείλει από εκεί (μέχρι την 36 σελίδα που διάβασα δλδ) και είναι super ικανοποιημένη. Εγώ έχω μείνει αφώνου!!

Λοιπόν, πάω να βάλω μπρος το μηχανάκι (από τον Απρίλιο έχω να το κάνω) και περιμένω να δω τις απαντήσεις σας!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Bonjourakia στα κοριτσάκια!!!!!

Καλή μας εβδομάδα!!!!!!!!!!

Νενάκι μου να προσέχεις, να ξεκουραστείς κι όλα θα πάνε μια χαρά! Οσο για την γλωσοφαγιά... εσωκλείω άμεσα ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!! ξου ξου όλα τα κακά!!!!

Πετρούλα μου πολύ τον λυπάμαι τον ταρζανάκο σου με τα τσιμπήματα! Με τσιμπάνε κι εμένα και υποφέρω... πόσο μάλλον το μαναράκι!

Αγγελική μου με γειά τα ψώνια!!!! Οσο για τις τιμούλες..... γκρ....

ΜαρηΚρισάκι μου ακόμα δεν έχει έρθει... αλλά νοιώθω ότι θα έρθει. Πέρασα σχεδόν όλο το βράδυ να αφουκράζομαι ενοχλήσεις (είναι γιατί θα έρθει ή από την κύστη??? γκρ??? κόντεψα να σχιζοφρενιάσω!!!!!!! ) Ελπίζω να έρθει σήμερα 33 ημέρα, ώστε να προλάβω να πάω γιατρούλη την παρασκευή πρίν φύγω για διακοπές (κι εκείνος).

Μπήκες στην θαλασσίτσα???? μπράβο καλό μου!

Ρενάκι άντε αυτή την εβδομάδα και μετά φτου ξελευθερία!!!!!!!!!!

Μαζί σου μετράω μέχρι τις διακοπούλες μου (2 εβδομάδες) , να πάνε όλα καλά και θα ανανεωσω κέφια και δυνάμεις !!!!!!!

Vasdelaki το νησί είναι μαγικό και θέλω να ξανάρθω! Ηταν οι πρώτες μου διακοπές εκει... έχω υπέροχες αναμνήσεις :)

Κλέλια είσαι γκουρού του ψαχτηρίου!!!!!!!!

Ελενα από που τα πήρες τα σουπερ σανδάλια? Οτι και να βάλω με χτυπάνε και τρελαίνομαι!

Αγαπούλες φιλιά!

Μαράκι με το καλό να δεις τον μπόμπο σου σήμερα!

Διαφημίσεις

Tσιπούρα με έχουν πιάσει τα νεύρα μου!!!!!

Πήγα να βάλω μπρος το μηχανάκι, σχετικά με το οποίο τον Απρίλη έδωσα τα κλειδιά σε έναν γνωστό μου να το βάλει μπρος και να το κινήσει λίγο. Λοιπόν, ο κύριος το κράτησε περίπου 2 εβδομάδες, έκανε τις δουλίτσες του με αυτό και μου το επέστρεψε με την βενζίνη στα κόκκινα. Υπ' όψη ότι 25 Ιανουαρίου που αντιλήφθηκα ότι είμαι έγκυος (στην δουλειά μου), επιστρέφοντας φούλαρα το ντεπόζιτο, παρ' όλο που ήταν μέχρι την μέση.

Είχα δει ότι ήταν στα κόκκινα, δεν είπα τπτ. Πήγα να το βάλω τώρα μπρος, όντως πήρε στο δίλεπτο, και εκεί που απλά είχα ανοιχτό αέρα (δεν το είχα μετακινήσει στην πιλωτή) είδα ότι τελικά η βελόνα από τα κόκκινα που ήταν κατέβηκε στο - άπειρο!! Και βέβαια μετά από 1 λεπτό σβήνει το μηχανάκι και δεν ξαναπαίρνει μπρος!!!!!

Ο μ@λ@κ@ς εντελώς στεγνό μηχανάκι μου επέστρεψε!! Δλδ αν ήθελε ο άντρας μου να το πάει στο βενζινάδικο στο 1χλμ δεν προλάβαινε, με το που έβγαινε από το σπίτι θα του έσβηνε!! Πόσο μ@λ@κ@ς είναι πες μου!!!! Είπαμε, εξυπηρέτηση μου έκανες αλλά κατ' αρχήν σιγά την δυσκολία, αφ' ετέρου δεν θα μας π@δ@ξεις και από πάνω επειδή θεωρείς ότι με εξυπηρέτησες!! Γύφτο!!! Αν έβαζε 1 ευρώ βενζίνη (στην κυριολεξία) δεν θα υπήρχε πρόβλημα!!! Του τηλ. για να τον βρίσω (τι καλή) και δεν απαντά, λογικά θα με πάρει και θα τα ακούσει!!

Υ.Γ. Ώστε σου άρεσε το κρεβατάκι?? Τέλεια πράγματα, κάτσε να δω και τις υπόλοιπες σελίδες, λογικά μέχρι την άλλη εβδομάδα μάξιμουμ θα έχω διαβάσει όλες τις σελίδες...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κλέλια απαραδεκτος ο φιλος σας!!Πως το σκεφτηκε αραγε??Σου λέει αυτη εγκυος ειναι , χαμπαρι δεν θα παρει..οταν το ξαναχρειαστεί θα νομιζει οτι δεν λειτουργει απο την ακινησία...:twisted::twisted:

Οσο για το αγγλικο mothercare ειχαν σταματησει εδω και καιρο να στελνουν Ελλάδα, μηπως ισχυει ακομη???Ειχα παραγγειλει παλιοτερα 2-3 φορες και εμεινα πολύ ευχριστημενη..επίσης εχω παραγγείλει και απο το flycarpet

Ολα με πιστωτικη και κανενα προβλημα

Μαρια με το καλό να πάτε στον γιατρο να καμαρωσετε τον παιδαρο!!!

Καλοριζικα ρουχακια και παπουτσακια σε ολα τα κοριτσακια!!!Ειμαι και εγω αντιΛητω, αλλα ελεγα ενεκα εκπτωσεων να πεταχτω μια βολτα μιας και ειναι ολα μαζεμενα και δεν θα ταλαιπωρηθω με ασκοπες μετακινησεις..Να αναθεωρησω???

Νενα και εγω δεν ειμαι υπερ του να αφηνω το παιδι αν δεν υπαρχει λόγος αλλά νομιζω στην περιπτωση σου μια διημερη αποδραση της μικρης στους παπουδες θα εκανε καλό σε όλους σας!!Εκεινη πάντως θα καλοπερασει σιγουρα και εσυ λίγο θα ξεκουραστείς..Τα λέω σε σενα για να τα ακουω και εγω γιατι κι εγω είμαι αντίθετη στο να μενει το παιδι στους παπουδες εκτος βεβαια αν συντρεχει σοβαρος λόγος..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

η γυφτιά δεν κρύβετε αγαπούλα μου!!!!!!!!

ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!

χιχιιιιι

μην τον βρίσεις και τσιτώσεις... πες του κανένα απαξιωτικό "ντρέπομαι για λογαριασμό σου" χιχιιχιχιιιι

δες τα κρεββατάκια κλπ να χαλαρώσεις λίγο

Καλημέρα Πετρούλα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...