Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Παίρνω τις βιταμίνες μου συστηματικά πλέον. Ενώ είμαι τέρμα απαισιόδοξη πλέον δε λέω να το βάλω κάτω.

Ο επιμενων νικά! Εισαι μικρή έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου να το παλέψεις . 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου!!!!

εκανε εχθες εδω μια καταιγιδα,ενα κακο αλλο πραγμα..ευτυχως σημερα ειναι ηρεμα τα πραγματα.εμεις σπιτακι ειμαστε,να δουμε ισως παμε και θαλασσιτσα.κοριτσια εκει που πηγαινουμε τελευταια για μπανιο ειναι ενας που περναει με λουκουλαδες και ντονατς τοσο φρεσκους και νοστιμοτατους αφου θελω να πηγαινω μονο γιαυτους,αφηστε που παιρνω και για το σπιτι!!χαχαχ

Γιατί Νένα κοριτσάκι μου αγχώνεσαι?? Αφού όλα καλά δεν πήγαν την 1η φορά?? Γιατί να αλλάξει κάτι τώρα??

Είσαι μια μάνα βετεράνα!! Όλα καλά θα σου πάνε...

Πάω για ξάπλα, ήμουν στην θάλασσα πριν...

καλε εσυ δεν αγχωνεσαι?καθε φορα πιστευω ειναι διαφορετικη..εχω αγχωνομαι οταν παω για απλες εξετασεις,γιαυτο δε θα αγχωθω????παντως στην πρωτη εγκυμοσυνη δε ειχα αγχος ,ηξερα οτι ολα θα πανε τελεια και την ημερα της προκλησης τοτε μου βγηκε το αγχος.

Το πρωί κατέβηκα ως το γιατρό, μου είπε ότι όλα πάνε πολύ καλά, μου έκανε και το doppler (ούτε που το κατάλαβα) και ραντεβού ξανά αρχές Σεπτεμβρίου. Η μπεμπούλα τώρα είναι στα 1500 γρ.

το απόγευμα πήγαμε για ένα μπανάκι. Αυτή τη φορά τα παιδιά πλατσούριτσαν λίγο έστω στην άκρη.

μπραβο Ελενη στην μπουμπου!!!τελεια!!!

γιατι λες οτι πλατσουρισαν τα παιδια?δε τους αρεσει η θαλασσα?

Ας είναι καλά τα αρκουδίσιον (την ΔΕΗ ποιος την πλερώνει μετά, μου λέτε??)

αχ αστα,μας ηρθε ο πρωτος 174 ευρω....

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

καλημερα και καλη κυριακη!απ οτι ακουσα και σημερα θα κανει τρελη ζεστη φιλεναδες...οποτε προσοχη!αραξτε καλυτερα σε χωρους κλιματιζομενους γιατι δεν θελουμε εκπληξεις,μια χαρα τα εχουμε παει ως εδω!!!

οσο για τους λογαριασμους του ηλεκτρικου...αφηστε τα...περιμενουμε την πρωτη καμπανα!τις τελευταιες μερες ελαχιστες ωρες το κλεινω,δεν παλευεται...και τι να κανουμε?να βρασουμε?ε,ποτε!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

καλημερα κοριτσουδια μου!!! τι κανετε σημερις?

οντως η ζεστη ειναι αφορητη, εγω σηκωθηκα, εκανα ντουσακι και τωρα καθομαι μπροστα στον ανεμιστηρα (ω ναι, τον προτιμω 1000 φορες απο το αρκουδισιον, το οποιο μου φερνει σιχαμερο πονοκεφαλο και ενιοτε ριγη), θα κανουμε υπομονη και γι' αυτο!

Πηγα χθες και ειδα την κορη του κουνιαδου μου που γεννηθηκε τον Μαρτιο προωρουλι στον 8ο. Αν εξαιρεσεις οτι ειναι λιγο μικρουλα, αδυνατουλα, ειναι το πιο ομορφο κοριτσακι βρεφακι που εχω δει. εχει μπλε ματια ,οχι αυτα που εχουν τα περισσοτερα βρεφακια, ειναι τα ματια της γιαγιας της, μπλε σαν τον ουρανι, θα καψουν πολλες καρδιες αυτα τα ματια πιστευω. Αλλα μαλλον δεν ειχε κοιμηθει καλα και δεν ειχε ορεξη. Δεν πειραζει, next time!

Μετα πηγαμε στην Πεντελη για παϊδακια, θα εφαγα και 7-8, το ευχαριστηθηκα! Τωρα παλι φρουτακια και λαχανικα!

Ισουλα καλο ταξιδι, καλη ξεκουραση και καλη διασκεδαση!!!! Αν τα καταφερεις να μπαινεις να μας μεταφερεις ωραιες καλοκαιρινες εικονες!!!φιλακιααα

vasdeli πολυ καλη η ενημερωση, ευχαριστουμε!

νενακι μου μην αγχωνεσαι κοριτσακι, εισαι η πρωτη που θα φτασει στο τερμα και θα κοψει την κορδελα του τερματισμου αλλα εσυ εισαι παλια, το εχεις ξανακανει και ξερεις, ολα θα πανε τελεια! Παρε μαθηματα απο Αγγελικουλα και irene, σουπερ θετικη σκεψη!!! ετσι να σκεφτομαστε κι ολα τελεια, αλλωστε η καθεμια μας εχει τα αγχη της ειτε δικαιολογημενα ειτε οχι αλλα το θεμα ειναι αυτο να μην χαλαει την ψυχολογια μας. :D

Αγγελικουλα, ο γιατρος μου λεγεται Λιαπης, κι ο Χασιακος μια χαρα ειναι, εχω ακουσει πολυ καλα λογια. Να σου πω ο,τι δωματιο κι αν παρουμε κι ο,τι κι αν γινει θα εχουμε τα μωρακια μας αγκαλια κι αυτο εχει σημασια, σωστος??

Ελενη μπραβο στο μπουμπουκακι σας, 1500 μωρε?? ποτε εφτασαν??? τι καλα!!αντε καλη συνεχεια!

Κοριτσακια σας φιλω και σας αφηνω, φιλακια στα μαγουλακια!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημερα κι απο εμας!!!

Ηρθαμε χτες το μεσημερι απο το καμπινγκ.. Παρολο που ο μικρος περνουσε τελεια δεν γινοταν να καθησουμε άλλο, αφενος γιατι ο βηχας του φουντωσε πολύ και αφετερου μας καταεφαγαν τα κουνουπια..Γεμισε σημαδια και ολη μερα ξυνει τα σπυρακια και φουντωνουν περισσοτερο..Επίσης ειχαμε θεμα και με τα κακα..στη χημικη δεν ηθελε με τπτ και στο γιογιο οταν τα εκανε ετρεχα στις τουαλέτες στην αλλη ακρη με όλο τον εξοπλισμό για να το καθαρισω...:|

Εσεις πως ειστε??Το μεσημερακι ελπίζω να βρω λίγο χρόνο και να σας διαβασω..

Φιλακια πολλά και σημερα καθιστε οσο μπορειτε στη δροσια...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια!

Το πρωί κατέβηκα ως το γιατρό, μου είπε ότι όλα πάνε πολύ καλά, μου έκανε και το doppler (ούτε που το κατάλαβα) και ραντεβού ξανά αρχές Σεπτεμβρίου. Η μπεμπούλα τώρα είναι στα 1500 γρ.

μπράβο Ελένη μου!!!!!!!!! 1.500!!!! φτου φτου!:D:D:D

μια καλημέρα σε όλες σας, πάμε βολτίτσα (δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα και δεν είμαι για μπανάκι.... 32η μέρα.... μέσα στα νεύρα....... μην πείτε τίποτα για μωρά κλπ γιατί αν είμαι εγκυος θα το βγάλω Μαγκάιβερ!!!!!!! ) ελπίζω να μου έρθει σήμερα, να προλάβω να πάω στον γιατρό, να φύγει η κύστη και να πάω τις πολυπόθητες διακοπές να ηρεμήσω πλέον!

σας φιλώ μάτσα μούτσα! <3

μπράβο Ελένη μου!!!!!!!!! 1.500!!!! φτου φτου!:D:D:D

μια καλημέρα σε όλες σας, πάμε βολτίτσα (δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα και δεν είμαι για μπανάκι.... 32η μέρα.... μέσα στα νεύρα....... μην πείτε τίποτα για μωρά κλπ γιατί αν είμαι εγκυος θα το βγάλω Μαγκάιβερ!!!!!!! ) ελπίζω να μου έρθει σήμερα, να προλάβω να πάω στον γιατρό, να φύγει η κύστη και να πάω τις πολυπόθητες διακοπές να ηρεμήσω πλέον!

σας φιλώ μάτσα μούτσα! <3

μπραβο ελενη!!!μια χαρα μεγαλωνει το μπεμπακι σου:D

φυγε παλιοκυστη απο τη φιλεναδα μας!αντε πια!;)

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Γειά σας κοριτσάκια!!

Γυρίσαμε από μπάνιο... Τώρα έχει συννεφιά!!

Νένα μου δεν αγχώνομαι για την ημέρα του τοκετού!! Ας φτάσει εκείνη η μέρα...

Stone καλώς ήρθατε!!! Αφού περάσατε τέλεια, χαίρομαι...

Εγώ από χθες διαβάζω την ενότητα " Αγορές μέσω internet!!! E-shops" από το parents.gr. Έχει e-shops που έχουν ψωνίσει ήδη κάποια μέλη... Έχω φτάσει στην 13η σελίδα και έχει σύνολο 240 αν δεν απατώμαι... Πορώθηκα τώρα... Σημειώνω διευθύνσεις που μου αρέσουν

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Νενα περαστικα σου κοριτσι μου!!Γιατι βρε καλή μου ετσι??Κουραζεσαι??Βοηθεια απο παπουδογαγιαδες με την μικρη δεν εχεις, τουλάχιστον αυτες τις τελευταιες μερες μεχρι να μπεις στον μηνα σου..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Νένα ελπίζω όλα να πάνε καλά! Να προσέχεις!!!

Πετρούλα καλώς ήρθατε πίσω. Άντε να σας φύγει και αυτός ο βήχας!

Clelia περιμένουμε ανακεφαλαίωση όλων αυτών που διάβασες! Θα σε εξετάσουμε!!!:tongue:

κορίτσια φιλιά και καλό βράδυ σε όλες!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Η αληθεια ειναι οτι δε ξεκουραζομαι...αλλα σημερα ηταν το κατι αλλο,πηγαμε θαλασσα και αρχισαν τα πονακια,γυρισαμε νωρις γιατι χαλασε ο καιρος κ με το που φτασαμε σπιτι αρχισαν εντονοι πονοι,βρε τι ξαπλα να ειμαι,τιποτα,πονουσα αρκετα,ετσι πηρα τηλ τον γιατρο και μου ειπε τι να κανω.κ η μικρη μου σημερα ειναι σε μια υπερενταση αστα να πανε.ενταξει την αφηνουμε κ στους παπουδες αλλα για ποσο?δεν μπορω να την αφησω μερες,μου λειπει.

απο το μεσημερι κ μετα το μωρο δεν εχει σταματησει να κινειται εντονα..πω τι το εχει πιασει..

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...