Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιrene χάρηκα που η μικρούλα σου γίνεται όλο και καλύτερα!!

Πάντως πολύ όμορφα τα περιέγραψες για την καισαρική... Όσο για την επισκληρίδιο: μαστούρα?? Πολύ γουστάρω... Είμαι που είμαι... αν φάω και την επισκληρίδιο στα μούτρα θα πέσει τρελλό γέλιο. Θα με τραβάει ο σύζυγος με το κινητό του για να μου κάνει πλάκα μετά...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιrene χάρηκα που η μικρούλα σου γίνεται όλο και καλύτερα!!

Πάντως πολύ όμορφα τα περιέγραψες για την καισαρική... Όσο για την επισκληρίδιο: μαστούρα?? Πολύ γουστάρω... Είμαι που είμαι... αν φάω και την επισκληρίδιο στα μούτρα θα πέσει τρελλό γέλιο. Θα με τραβάει ο σύζυγος με το κινητό του για να μου κάνει πλάκα μετά...

Ντοντ γουορι αμπαουτ ε θινκ!!!!!!!!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=QkBUx6Zn6mo&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=QkBUx6Zn6mo&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Μια χαρα θα ειναι να μου το θυμηθεις!!!!!!!!!!Θινκ ποσιτιβ και ΟΛΑ θα ειναι καλα!!!!!!!!!

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

vasdeli με τι το αποψίλωσες εσύ; Όσο για το Link σου, δεν μπορώ να το δω: The page you're looking for wasn't found…

Και εμένα δεν μου εμφανίζει την σελίδα της vasdeli, θα το ψάξω μέσω google...

αχ αχ αχ! θέλετε το μάστορά σας!!!

http://kozani.net/diabetes/zoupas-2.htm

έχει δύο φορές γραμμενο το http!!! απλά τα πράγματα! το σβήνετε και μπαίνετε!!!

φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια! μπορεί να σας δω αυριο, μπορεί και όχι! αν δε σας δω, να μου προσέχετε!!! και να μου ευχηθείτε καλές διακοπούλες! θα έχω μαζί μου το λαπιτοπ, έχει ασύρματο το κατάλυμα! οπότε μάλλον θα μπαίνω όταν δεν εχω τι άλλο να κάνω:tongue:

άρα μάλλον δε θα σας λείψω!:cool:

βέβαια, αν για οποιοδήποτε λόγο δε μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί σας, επιστρέφουμε στις 3 του μήνα, οπότε μη μου ανησυχήσετε πολύ! ναι???

ααααααα! καλά να περάσετε στη συνάντηση και βγάλτε πολλές φωτό!!! :D

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλησπερα κοριτσακια!

ploegισουλα καλα να περασεις!καλες βουτιες και ποοολυ προσοχη!φιλακια...

θα ηθελα να γεννησω με φυσιολογικο τοκετο...δεν ξερω,ετσι το φανταζομαι οτι θα γινει.το σημαντικο βεβαια ειναι να γινει ο,τι καλυτερο για το μπεμπακι και τη μανουλα,οποτε...οπως ερθουν τα πραγματα!

επομενο θεματακι...αποτριχωση!ανεκαθεν εκανα ολικη με ξυραφακι κατω,τουλαχιστον 10 χρονια...το θεμα ειναι οτι τωρα με την κοιλουμπα...με τιποτα!βρε τι καθρεφτακι,τι καρεκλακι,τι ορθια,τι καθιστη...τραγικο!σα μαδημενο βγαινει...χαχαχαχαχ!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

καληνύχτα κορίτσια!

χθες δε κοιμήθηκα καλά και σήμερα νυστάζω!!!

Ploegisi καλά να περάσετε στο Πήλιο. Καλές διακοπές.

Σας βάζω άλλη μια σελίδα με ιδέες για διακοόσμηση βρεφικών δωματίων (αν και μερικά είναι πολύ αμερικάνικα για μένα) http://designdazzle.blogspot.com/search/label/baby%20nursery

Καλό ξημέρωμα και καλό σαββατοκύριακο!:)

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε???μου λειψατε....2 μερουλεσ εχω να μπω,ειχε κολλησει παλι το ρουτερ μου..:mad:

βλεπω χτεσ ξεσαλωσατε με τισ γεννεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Dαυτα ειναι!!!!!!!!σιγα σιγα να προετοιμαζομαστε ε????

Ίσι όχι δεν κάνουν ολική αναισθησία βρε!! Αυτό γινόταν πριν 10 χρόνια!! Τώρα πρέπει να υπάρχει λόγος, ένας εκ των οποίων είναι αν κάνεις αντιπηκτικές ενέσεις (όπως κάνω εγώ, η Eιρήνη, η vasdeli) και δεν έχει παρέλθει 24ωρο από την λήψη της, δεν γίνεται επισκληρίδιος...

αχ μακαρι να ηταν ετσι απλα βρε κλελουκακι!!!!!εδω επισκληριδιοσ no!!!!!!!!!!!!!:(την πρωτη φορα εκανα ολικη...τα ειδα ολα!!!!την δευτερη ραχιαια...παλι τα ειδα ολα αλλα μετα απο κανενα 2ωρο....οταν δηλαδη περασε η επιδραση τησ...ασε που στην ραχιαια το κεφαλι δεν πρεπει να το μετακινεισ καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου δένουν τα χέρια στην καισαρική???? Εγώ ήξερα ότι απλά σου κόβουν τα νύχια όταν είναι μακριά για να μην τραυματίσεις το μωρό...

ναι στα δενουν...εμενα μου την εφεραν την αγγελικουλα μου ,αλλα πωσ να την πιασω?????????????????επισησ για κοψιμο νυχιων δεν ξερω!!!!ξερω ομωσ γιοα ξεβαμμενα νυχακια!!!!!!!!!!στην αγγελικη ειχα και γαλλικο αλλα παει μου το χαλασαν...αν κατι πηγαινει στραβα για την μαμα βλεπουν λεει τα νυχια κ το χρωμα...

ναι κυρα μου αλλα με την καισαρικη νομιζεις οτι η ουλη δεν σε ποναει μετα???σαν την κλωσσα θα πηγαινεις για μια εβδομαδα ενω εγω η κυρια θα αλωνιζω στους διαδρομους και θα πινω φραπεδιες!!! ασε που θα εισαι και 2 μερες στην πεινα με τα τσαγακια και εγω θα τσακιζω μακαροναδες απο τη πρωτη μερα!!:mrgreen:

αχ μονο η ουλη βρε δεσποιναριον?????οι εσωτερικεσ τομεσ να δειοσ πονο!!!!!!!!μην σχολιασω που εμενα μου εδωσαν και τισ 2 φορεσ επειτα την γεννα τοκολυτικα(αυτα που σου βαζουν πριν γεννησεισ για να κανεισ οδυνεσ...:rolleyes:)για να συσπαστει υποτιθεται η μητρα και τα ΕΙΔΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλε γεννησα με καισαρικεσ και μετα εκανα και πονουσ....τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γυρισε το ματι μου με αυτα που εκαναν αλλα κ απο τον πονο!!!!!!!!!

Ναι σε αυτο εχεις απολυτο δικιο!!! ειδικα οι αντρες το παιζουν εξυπνοι!!! εγω κοντεψα να πλακωθω με τον κουμπαρο γιατι επειδη η γυναικα του διαλεξε να γεννησει στο κεντρο φυσικου τοκετου ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ το θεωρουσε λεει παραλογο να παω σε νοσοκομειο!! ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??? Εγω θελω 10 γιατρους απο πανω μου εχεις προβλημα??? λες και ολοι οι τοκετοι ειναι ονειρικοι!! αντε να μην αρχισω τωρα το θυμηθηκα και συγχιστηκα!!:evil::evil:

α!κι εγω πλακωθηκα με τον κουμπαρο!!!!!!!!!!!(αυτοσ που παντρευεται σημερα!!!!!)2 ωρεσ μετα την γεννα με αφορητουσ πονουσ εγω (ειπαμε οι πονοι των τομων αλλα και τα κ@λοχαπια που μου εβαλαν για να κανω πονουσ....)και ερχεται και μου λεει το κορυφαιο

<< ο αντρασ γενναει και η γυναικα τυκτει>>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ουτε ξερω τι καντηλικια του ερριξα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::roll:

Τώρα που το ανέφερες Μαρία, όταν λέμε ξύρισμα... εννοούμε ΟΛΟ?? Δλδ αν έχουμε πολύ λίγο κάτου-κάτου ενοχλεί? (δεν μιλάω για μένα!! Όχι καλέ!! Για μια γνωστή γνωστής μου καλέ!! Όχι για μένα!! Ποτέ!!:tongue:)

καλε ολα ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:ειδικα στην αγγελικη πηγα και το ειχα καταφερει να ειναι γυαλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...παρολα αυτα ερχεται η σκυλα νοσοκομα και λεει ε θα το κανω κι εγω ενα χερακι..:rolleyes:τι τησ λεσ??????εχε χαρη που ειχα την αγωνια να γεννησω...

με αποτελεσμα να ξυρισει τα ξυρισμενα και να ξεματωσει..αιμα εβγαλα..:mad:

αυτή η γνωστή σου πραγματικά χαραμίζεται!!!!! πρέπει να πάει να δουλέψει στο τσίρκο!!!!!! :tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!

Ειρήνη να το πετάξεις το router!! Μας κόβει την επαφή μαζί σου!!

Όσο για τις εμπειρίες σου από το μαιευτήριο εκεί ... δεν πάνε καλά οι άνθρωποι!! Αυτό δεν ήταν γέννα, μαραθώνιος ήταν!! Sorry, αλλά τέτοια ταλαιπωρία δεν την έχω ξανακούσει. Πιστεύω ότι δεν φταις εσύ ή οι αντοχές σου στον πόνο, απλά οι χειρισμοί των γιατρών-τζιμανιών!!

Ραχιαία για καισαρική?? Όχι επισκληρίδιος?? Χάπια για συσπάσεις μήτρας?? Τομές που πονάνε??

Τέτοια δεν είχε ούτε η αδελφή μου που γέννησε με καισαρική πριν 6 χρόνια και ο γιατρός της ήταν 60+. Ούτε πόνο, ούτε τπτ. Μόνο τα λογικά που έχεις εξαιτίας της τομής...

GEXxp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!!!

τι ωραιο θεμα ανοιξατε !!!!!!και εγω που πλησιαζω τοσο αγχωνομαι παλι!!!ουφ παναγιτσα μου!!!

για το ξυρισμα που αναφερατε,επειδη εγω πηγα με προκληση τοκετου ειχα ηδη απο πριν προετοιμαστει,το ειχα κανει αγνωριστο!!χαχα επισης την προηγουμενη εφαγα πολυ ελαφρια το μεσημερι και τσιμπολογησα το απογευμα.ετσι την επομενη προυνο προυνο κατεφθασα στο νοσοκομειο.εκει με ειδε η νοσοκομα που ξυριζει αλλα δε βρηκε κατι και ως θαυμα γλιτωσα και το κλυσμα,που το ειχα μεγαλο αγχος κ αυτο!

αντε να δουμε τωρα τι γινεται.

εγω 9.30 το βραδυ γεννησα και στις 12 που με πηγαν στο θαλαμο ειχα δωσει παραγγελια στον συζηγο (μετα απο προτροπη του γιατρου) να μου φερει 2 κρεπες ,μια αλμυρη και μια γλυκια!!!αχ τι τελεια ηταν!!μιαμ μιαμ!!!

και εγω ειμαι υπερ του φυσιολογικου και μακαρι να πανε ολα καλα και τωρα να γεννησω παλι φυσιολογικα.

Σε ολες ευχομαι τα καλυτερα,να εχουμε καλες γεννες και υγιη μωρακια!!!αχ φθανουν οι μερες που θα τα αντικρυσουμε!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Γιατί Νένα κοριτσάκι μου αγχώνεσαι?? Αφού όλα καλά δεν πήγαν την 1η φορά?? Γιατί να αλλάξει κάτι τώρα??

Είσαι μια μάνα βετεράνα!! Όλα καλά θα σου πάνε...

Πάω για ξάπλα, ήμουν στην θάλασσα πριν...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

http://kozani.net/diabetes/zoupas-2.htm

Επειδή δεν μπόρεσα να το δω ούτε μετά την μαστοριά της ploegesi το ξαναέβαλα, μήπως και το δούμε τώρα.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν μπορέσατε να το δείτε γιατί σφού το πόσταρα και μετά μπήκα από το μήνυμά μου και μου το εμφάνισε κανονικά...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdeli μου εγώ το διόρθωσα από τον browser. Όντως πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λέει...

Τελικά θα κάνω την μικρή καμπύλη αρχές Αυγούστου. Δλδ θα πιω 50ml από το νεράκι (σλουρπ!!) και θα μου κάνουν μέτρηση στα 0', 30', 60'. Στα 30' δεν θα μου δείξει ένα ζάχαρο στον ουρανό??

GEXxp3.png

κοριτσάκια μου έχω βράσει σήμερα!!!!!!!!!!!!!

κατά τα αλλα καλά, ήσυχα κι ήρεμα :)

σας διάβασα αλλά δεν αντέχω πολύ σήμερα γιατί βράζω!!!!!!!

σε λίγο θα φύγουμε να πάμε βολτίτσα κι ίσως σινεμαδάκι θερινό :)

Γ

Η επισκληρηδιος δεν ηταν τιποτα....την εκανα οσο ημουν στο δωματιο οδεινων και οταν με επιασε ηταν το στεφανι μου μαζι!!Με επεισε τρελη ευφορια και του ελεγα συνεχεια τι ομορφα που ηταν εκει μεσα(στο δωματιο οδεινων),τι ευτυχισμενη που ειμαι και που και που να πηγαινω να κανω καμια επισκληρηδιο ετσι για να γουσταρω!!!!!

μάλλον θα έπαιξε το ηρεμηστικούλι που μου είπε ο γιατρός μου (ότι στις περισσότερες που κάνουν επισκληρίδιο δίνουν κι ένα ηρεμηστικό κι όλα είναι χαλαρά). ωραιότατο το βρίσκω :)

φιλάκια πολλά πολλά

γειά σας κορίτσια!

πράγματι πολύ ζέστη σήμερα!!!

Το πρωί κατέβηκα ως το γιατρό, μου είπε ότι όλα πάνε πολύ καλά, μου έκανε και το doppler (ούτε που το κατάλαβα) και ραντεβού ξανά αρχές Σεπτεμβρίου. Η μπεμπούλα τώρα είναι στα 1500 γρ.

το απόγευμα πήγαμε για ένα μπανάκι. Αυτή τη φορά τα παιδιά πλατσούριτσαν λίγο έστω στην άκρη.

πολλά φιλάκια σε όλες.

Καλό βράδυ!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...