Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Έτσι Κ αλλιώς ο γιατρός είναι υπεύθυνος να εξηγήσει όλα τα σενάρια κ να κάνει τις προτάσεις του κ ο ασθενής να δει αν εμπιστεύετε ή όχι . 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλε λιγες ωρες ελειψα κι εσεις γεννησατε αλλες με φυσιολογικο αλλες με καισαρικη κι αλλες με δεσιμο!!! φτου σας!!

Εχω να πω οτι συμφωνω με ολες, η αποφαση για το τι θεωρει κανεις καλυτερο για τον αευτο του και το παιδι του ειναι αποκλειστικα δικη του. Τελεια και παυλα! Κι επισης μου την δινουν οι γνωστοι Ελληναρες ξερολες που αμα κλ@σουν μια φορα γινονται αυτοματα ειδικοι στο κλ@σιμο!!!! ελεεεεοοοοςςςςς~!!! καποιος να τους μαζεψει!!!

Εγω θελω να γεννησω φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο ετσι για να πονεσει το κορμι μου ρε αδερφε! ετσι το φανταζομαι! τωρα αν εκεινη την ωρα την δω διαφορετικα κι αυτο στο προγραμμα ειναι!οχου!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aχαχαχα!! Λόξα ο άλλος να πλύνει το τουτούνι με 35 βαθμούς υπό σκιά!!

Τώρα που το ανέφερες Μαρία, όταν λέμε ξύρισμα... εννοούμε ΟΛΟ?? Δλδ αν έχουμε πολύ λίγο κάτου-κάτου ενοχλεί? (δεν μιλάω για μένα!! Όχι καλέ!! Για μια γνωστή γνωστής μου καλέ!! Όχι για μένα!! Ποτέ!!:tongue:)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Aχαχαχα!! Λόξα ο άλλος να πλύνει το τουτούνι με 35 βαθμούς υπό σκιά!!

Τώρα που το ανέφερες Μαρία, όταν λέμε ξύρισμα... εννοούμε ΟΛΟ?? Δλδ αν έχουμε πολύ λίγο κάτου-κάτου ενοχλεί? (δεν μιλάω για μένα!! Όχι καλέ!! Για μια γνωστή γνωστής μου καλέ!! Όχι για μένα!! Ποτέ!!:tongue:)

κοίτα αυτό που τους ενοχλεί είναι το κάτου-κάτου γιατί εγώ πήγα απροετοίμαστη την πρώτη φορά και ενώ τα πήραν κάτω αφήσαν τα πάνω. κάντω σωστά κυρά μου αφού το κάνεις.:tongue:

αυτή τη φορά θα πάω όμως προετοιμασμένη άσχετα αν πλέον με την κοιλιά δεν βλέπω τίποτα:tongue:

Καλα ρε Κλελια εσυ δεν το εχεις ντιπ αποτριχωμενο??? Εμεις να δεις γελιο που θα τρεχουμε να το κανουμε γλομπο με την κοιλια στο στομα! εγω δεν εχω προβλημα με καθρεφτακι την κανω μια χαρα την δουλεια.

Εμενα το αλλο με αγχωνει, το κλυσμα............ α ρε παπακι τι θα κανω για σενα (ή μαλλον τι θα μου κανουν!!!)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Όχι καλέ!! Δεν εννοούσα για μένα!! Για την γνωστή μου :tongue: :tongue:. Η οποία έχει κάνει laser (σύμπτωση) αλλά δεν το έχει πάρει ΟΛΟ. Έχει αφήσει κάτι λίγο κάτου-κάτου (η γνωστή μου). Μάλλον Μαρία εσένα σου πήραν το κάτου-κάτου επειδή γέννησες φυσιολογικά, στις καισαρικές το αντίθετο γίνεται μάλλον.

Επίσης σας έχω πει τι κάνει τώρα η γνωστή μου?? Επειδή είναι έγκυος (σύμπτωση) και έχει μια κοιλιά ΝΑ πλέον δεν μπορεί να περιποιείται την περιοχή. Και μπορεί λόγω του laser να χρειάζεται να διώξει 5-10 τριχούλες, αλλά αυτές ξέρετε πώς τις διώχνει?? Σκαρφαλώνει στην λεκάνη της τουαλέτας (κλειστό καπάκι) και προσπαθεί να στοχεύσει με την ξυριστική μηχανή, κοιτώντας τον καθρέφτη του μπάνιου απέναντι :D :D :D

Η γνωστή γνωστής μου όλα αυτά!! Μην ξεχνιόμαστε :tongue: :tongue:

Αυτό με το κλύσμα πάλι πού το πάτε?? Δεν μπορούμε να το κάνουμε σπίτι μας μόνες μας να τελειώνουμε?? Εεεεεεεεεε?? Ή αν πάμε νηστικές από το προηγούμενη βράδυ (για προγραμματισμένο τοκετό μιλάω πάντα), δεν σωζόμαστε?? Όχι?? Με τίποτα??

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Eμ φιλενάδα το σωστό να λέγεται!!

Ότι κάνει βλακείες δεν σημαίνει ότι τον καίω από παντού. Έτσι είναι δίκαιο...

σωστή!!!!!!!!

το ξύρισμα και το κλισματάκι βέβαια είναι κάτι που δεν το γλυτώνουμε, με την εισαγωγή στο μαιευτήριο το πρώτο που κάνουν.

νομίζω ότι πλεον μπορεί κανείς να ζητήσει να μην του κάνουν τίποτα από τα 2! δεν είναι απαραίτητα!!!!! όπως είπε και η Ελένη στο εξωτερικό δεν κάνουν τέτοια πράγματα κι εδώ έχουν αρχίσει να γίνονται πιο συζητησιμοι από όσο έχω ακούσει

καλε λιγες ωρες ελειψα κι εσεις γεννησατε αλλες με φυσιολογικο αλλες με καισαρικη κι αλλες με δεσιμο!!! φτου σας!!

Κι επισης μου την δινουν οι γνωστοι Ελληναρες ξερολες που αμα κλ@σουν μια φορα γινονται αυτοματα ειδικοι στο κλ@σιμο!!!! ελεεεεοοοοςςςςς~!!! καποιος να τους μαζεψει!!

αχαχχαχααααααααα

Όχι καλέ!! Δεν εννοούσα για μένα!! Για την γνωστή μου :tongue: :tongue:. Η οποία έχει κάνει laser (σύμπτωση) αλλά δεν το έχει πάρει ΟΛΟ. Έχει αφήσει κάτι λίγο κάτου-κάτου (η γνωστή μου). Μάλλον Μαρία εσένα σου πήραν το κάτου-κάτου επειδή γέννησες φυσιολογικά, στις καισαρικές το αντίθετο γίνεται μάλλον.

Επίσης σας έχω πει τι κάνει τώρα η γνωστή μου?? Επειδή είναι έγκυος (σύμπτωση) και έχει μια κοιλιά ΝΑ πλέον δεν μπορεί να περιποιείται την περιοχή. Και μπορεί λόγω του laser να χρειάζεται να διώξει 5-10 τριχούλες, αλλά αυτές ξέρετε πώς τις διώχνει?? Σκαρφαλώνει στην λεκάνη της τουαλέτας (κλειστό καπάκι) και προσπαθεί να στοχεύσει με την ξυριστική μηχανή, κοιτώντας τον καθρέφτη του μπάνιου απέναντι :D :D :D

Η γνωστή γνωστής μου όλα αυτά!! Μην ξεχνιόμαστε :tongue: :tongue:

Αυτό με το κλύσμα πάλι πού το πάτε?? Δεν μπορούμε να το κάνουμε σπίτι μας μόνες μας να τελειώνουμε?? Εεεεεεεεεε?? Ή αν πάμε νηστικές από το προηγούμενη βράδυ (για προγραμματισμένο τοκετό μιλάω πάντα), δεν σωζόμαστε?? Όχι?? Με τίποτα??

αυτή η γνωστή σου πραγματικά χαραμίζεται!!!!! πρέπει να πάει να δουλέψει στο τσίρκο!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

τι κάνατε εδώ μέσα!?!!?!?!?

κ@λο το κάνατε!!! δεν κατάλαβα ποια έλεγε τι... γιατί το έλεγε!

και για όλα εγώ φταίω??? ΟΧΙ!!! ο παλιογιατρούλης που ανέφερε καισαρική... τέλος πάντων, όπως βλέπω οι απόψεις είναι διαφορετικές, και λογικό είναι, αυτό που θα κάνω είναι να μάθω τι γίνεται εδώ στο νοσοκομείο μας και να αποφασίσω! το μόνο που με ζορίζει ρε κορίστια και είναι σίγουρο, είναι ότι δε θα μπορεί το μαναράκι μου να χαρεί τη στιγμούλα που θα βγει η κορούλα μας! και το περίμενε πως και πως!!! τον είδα λιγάκι προβληματισμένο σήμερα που του το ανέφερα... θα δούμε!

άντε όλες, βαλθήκατε να γεννήσετε!!!

πλάκα πλάκα πάντως, αν όλα πάνε έτσι όπως τα είπε ο γιατρός, σε 9 βδομάδες γεννάω!!!

όσο για αποτρίχωση, προετοιμασμένη είναι η καλύτερη περίπτωση!!! κι εμένα μια γνωστή μου, έχει τον προσωπικό της αποτριχωτή! (εννοείται ότι δε μπορώ να εμπιστευτώ αισθητικό, όσο καλή και να ναι, όσο κι αν πηγαίνω αιώνες σ' αυτήν) έτσι επιφορτήστηκε και με ένα ακόμα έργο το αμόρε! και μη δω καμιά να κοροϊδέψει!!! είναι μεγάλη ευκολία! γιατί και πάλι εννοείται, ξυράφι εκεί έχει να μπει 15ετία!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Βλέπω το θέμα έχει γίνει πιπεράτο!!!!

Λοιπόν, το ξύρισμα δυστυχώς γίνεται στις καισαρικές και είναι ολικό. Στην δεύτερη γέννα πήγα προετοιμασμένη από μόνη μου(εννοείται ότι δεν έβαλα ξυράφι) αλλά παρ' όλ' αυτά ήρθαν κάτι κιόσες του Ιασώ με την ξυράφα(μανούλα μου)....

Όσο για το κλύσμα δεν είναι απαραίτητο, έμένα ο γιατρός μου ήταν από την αρχή αντίθετος και μου είπε ότι δεν θα κάνουμε, μόνος του είχε ανοίξει κουβέντα γι' αυτό το θέμα. Και μάλιστα πριν την πρώτη μου γέννα, τότε που δεν ξέραμε ακόμη ότι θα κάνω καισαρική ήταν αντίθετος και στο ξύρισμα, είχε πει ότι δεν θα κάναμε αλλά τελικά δεν το απέφυγα με την καισαρική....Τουλάχιστον δεν έκανα κλύσμα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

tsipouraki καλο ΣΚ και σε εσενα!

Αφηνω γεια στις ομορφες, τα ολικα ξυρισματα και τα κλυσματα και παω για καφε με αλλο πλαστοζυμαρακι, την βαφτιστηρα του αντρα μου που ειναι 2,5 και μεγαλο αλανι!! Παμε να πουλησουμε τσαμπουκα στην παιδικη χαρα! φιλακιαααααααααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

http://http://kozani.net/diabetes/zoupas-2.htm

Ίσως κάποιες τις ενδιαφέρει....

τα ίδια μου εχει πει και ο γιατρός μου και ο ενδοκρινολόγος! απλώς τώρα τα είδα και γραμμένα!!!

δε λέει βέβαια τίποτα για καισαρική! θα το ψάξω και αυτό!

thanx vasdelakion!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Γεια σας κοριτσάκια μου. Ξεσαλώσατε βρε... διάβαζα, διάβαζα, διάβαζα....

Και σχολιάζω:

chrisaki θεωρώ ότι έχω normal κοιλιά! Η άλλη είχε πολύ πολύ μικρή και ήταν στο μήνα της… 36 εβδ;;;

ellain ο γιατρός μου είναι ο Χασιάκος, εσένα; Όσο για το δωμάτιο… ο γιατρούλης δεν είναι του σπρωξίματος γενικώς, οπότε πρέπει να το πάρω απόφαση… προς το παρόν είμαι χαλαρή! Καλό καφεδάκι και καλό ξεσάλωμα!

τσιπουριτσα ξου ξου στην παλιοκύστη, μη μου αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά. Θα φύγει η ατιμούλα. Εγώ έχω ιστορικό ρήξης και στο τσακ απέφυγα το χειρουργείο, με 10 ημέρες νοσηλείας και ακινησίας και φουλ αντιβιώσεις λόγω φλεγμονής. Και πάλι έφυγε, φαντάσου η δικιά σου!

Καλέ θα πας πουθενά το ΣΚ και μας αποχαιρετάς;

Αχ βρε ploegisoula μου, αχ. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το στόχο μας και τα υπόλοιπα να τα ξεπερνάμε! Είτε αυτό είναι το οικονομικό ή ακόμα και η ταλαιπωρία μας. Μη μου στενοχωριέσαι, στο τέλος θα βρεθεί η καλύτερη λύση. Έχεις και τον αντρούλη σου που είναι το καλύτερο στήριγμα. Θα δεις!

Όσο για τον προσωπικό αποτριχωτή δε θα κοροϊδέψω, αλλά έχω να πω το εξής:

Μια φιλενάδα που έκανε το ίδιο ακριβώς, κόντεψε να πάθει πανικό με τον τρελάρα το σύζυγό της, τι της είπε το τέρας; Της είπε ότι κρέμονται κάτι έντερα από κάτω και την έστειλε…… πήρε τηλ. το γιατρό της και της είπε ότι δεν είναι τίποτε άλλο από την μήτρα που έχει κατέβει και πιέζει. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Οπότε να είσαι προετοιμασμένη για ότι ακούσεις. Αν και ο δικός σου είναι υπόδειγμα, ο άλλος είναι σκέτη «απάτη-σούργελο».

clelia μου είναι πολύ κρίμα κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο… Η κοπέλα είναι doctor (κανονική) και τα ξέρει όλα αυτά, αλλά όταν συμβαίνει είναι τραγικό….

Την καμπύλη εμένα μου είπε να την κάνω μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες, δηλαδή 26-28 εβδ. και λέω να την κάνω στις 31/7 μιας και μόνο Σάββατο μπορώ, γιατί είμαι μόνη στη δουλειά. Τότε θα είμαι 27+2. Πιστεύω θα είναι καλά χρονικά. Έκλεισα και doppler για 2/9.

Έγραψες με τον αερισμό. Όσο για την κορύφωση της μητρότητας, πιστεύω ότι και οι μανούλες που δεν έχουν γεννήσει τα παιδάκια τους πάλι το ίδιο νιώθουν, όταν τα παίρνουν αγκαλιά, όταν τα φροντίζουν και αγωνιούν που είναι αρρωστούλια και όλα τα σχετικά. Οπότε μην ακούς τίποτα.

Μπράβο στο σύζυγο σου για τις απόψεις ως προς το μωρό!!!

Χαιρετίσματα στη γνωστή της γνωστής σου!!!!! Και να της πεις να προσέχει με τα ακροβατικούλια της. Ναι;

vasdeli με τι το αποψίλωσες εσύ; Όσο για το Link σου, δεν μπορώ να το δω: The page you're looking for wasn't found…

Renah έρχεται η επόμενη Παρασκευούλα! Ωραία η κουκουβα-περιγραφούλα σου!!!!

Δέσποινα χαλάρωσε το Μελινάκι ή δίνει ρέστα ακόμα; Άντε σουʼ ρχετε και ο γιόκας σε λιγότερο από 10 εβδ. λογικά σαν δευτερότοκη. Γκάο μπιο ο κουμπάρος λέμε…

Ελένη με το καλό αύριο να δεις το νινί σου, το νέο ταρζανάκι!

Thank you Μαράκι για το bebe μου!

Λα λα λα λα λα!!!!! Τι λέγατε; για τοκετούς, καισαρικές και λοιπά; Μερικά πράγματα δεν τα προγραμματίζουμε…

Αρκεί να πάνε όλα ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Αύριο θα έρθουν να πάρουν μέτρα και από τη ΝΕΟSET για τη ντουλάπα και βλέπουμε...

Φιλιά σε όλες!!!!!!

Bye!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Γεια σας τσουπρες!

Ευχαριστω για τα περαστικα....η μικρη μου εχει να κανει πυρετο απο εχθες το βραδυ οποτε ΟΛΑ καλα!!!!!!

Κι'εγω καισαρικουλα ειμαι οποτε θα πω κι'εγω το κομματι μου.....

Στο Λητω.....Ξυρισμα+κλυσμα ναι(στο κανουν και σε αφηνουν σε ενα δωματιακι μεχρι να σου ερθουν....τα κανεις,κανεις και ενα ντουζακι μετα και εισαι κιουρια!!!!

Επειδη πηγαινα για φ.τ και τελευταια στιγμη μπηκα για κ.τ επειδη επεσαν της μικρης μου οι παλμοι,χεστηκα επανω μου και ετρεμα σαν το ψαρι οποτε με δεσανε χειροποδαρα σαν τον Χριστο ενα πραγμα αλλα στο ξαπλα του.....

Το μωρο το βλεπεις με το που βγει και στο φερνουν πανω σου μονο που με δεμενα χερια πως να το παρω αγκαλια:confused::confused::confused:

Η επισκληρηδιος δεν ηταν τιποτα....την εκανα οσο ημουν στο δωματιο οδεινων και οταν με επιασε ηταν το στεφανι μου μαζι!!Με επεισε τρελη ευφορια και του ελεγα συνεχεια τι ομορφα που ηταν εκει μεσα(στο δωματιο οδεινων),τι ευτυχισμενη που ειμαι και που και που να πηγαινω να κανω καμια επισκληρηδιο ετσι για να γουσταρω!!!!!

Γεννησα μεσημερι και μπηκα στο δωματιο κατα τις 18:00,μου εφεραν τσαι με φρυγανιες και την επομενη κανονικοτατα φαγητο!!!!!Και κακακια εκανα την 3η μερα!!Οπως και περπατουσα την επομενη μερα της γεννας!!

Τεσπα αυτο που θελω να πω ειναι οτι ναι ειμαι υπερ του φ.τ αλλα οταν υπαρχει λογος η κ.τ ειναι σωτήρια και δεν ειναι και τοσο τραγικα οσο λενε καποιοι(δεν εννοω καποια κοπελα απο εδω μεσα εεεε γενικα λεω.........)!!!!!

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Αγγελική στις 27 εβδομάδες που θα κάνεις την καμπύλη είναι μια χαρά...

Και εμένα δεν μου εμφανίζει την σελίδα της vasdeli, θα το ψάξω μέσω google...

Άντε να έρθουν και από την NEOSET να μπαίνετε σε μια σειρά...

Εγώ αύριο θα τηλ τον μπογιατζή να δω πότε θα έρθουν... Πάντως το δωμάτιο ομολογουμένως άδειασε (ουφ!!)... Το σπιτάκι μου μια χαρά αντιμετώπισε το στρίμωγμα των πραγμάτων, στην ουσία δεν πολυ-στριμωχτήκαμε: μπορεί να θεωρείται τριάρι, αλλά είναι 87τμ. Ο κατασκευαστής προτίμησε να κάνει τεράστιους χώρους παρά μια 2η κρεβατοκάμαρα. Οπότε, μικρό το κακό, δεν είναι καθόλου χάλια τα πράγματα (όπως τα φανταζόμουν)...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...