Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Την πρώτη φορά που γέννησα ο περισσότερος πόνος που πέρασα ήταν στα ράμματα! Τα είδα όλα! Ο γιατρός δεν ξέρω γιατί (ήταν προχωρημένη η ώρα, το ξέχασε, ήταν λίγα, με είδε που άντεχα) δεν μου έκανε τοπική αναισθησία. Φυσικά τη δεύτερη φορά με τον ίδιο γιατρό του το θύμιζα συνεχώς και δε κατάλαβα τίποτα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eλένη έγραψες αυτό ακριβώς που φοβάμαι. Αντέχω τον πόνο από ουλή στην κοιλιά, όχι όμως... εκεί!! Τέλος πάντως, όλα για εμάς είναι και από την στιγμή που δεν θέλω να νιώσω πόνο ή ταλαιπωρία σε ένα σημείο, δεν είναι δυνατόν να το αποφύγω και σε άλλο σημείο... Όπως είπε και η Δέσποινα: δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!

Πόσο μου την βαράνε όμως κάποιοι (άντρες μου έχουν τύχει) που όταν με ακούνε να προτιμώ την καισαρική αρχίζουν: "Τι πας να κάνεις!! Ο φυσιολογικός τοκετός είναι το αποκορύφωμα της μητρότητας" και κολοκύθια τούμπανα!! Τι λε ρε!! Με ρώτησες πώς έφτασα ως εδώ? Με ρώτησες αν ήταν όλα καλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου?? 9 μήνες τρέμει το φυλλοκάρδι μας, προσέχουμε, σε κάποιες πονάει η μέση, σε άλλες το στομάχι, άλλες τρυπιούνται με ηπαρίνες, άλλες με ινσουλίνες και άλλα τόσα και τελικά βιώνουν την μητρότητα επειδή γεννάνε φυσιολογικά?? Αμ δε!! Να χτυπιέστε κάτου!! Εγώ το ροζ μωρό μου θέλω αγκαλιά! Αυτό είναι η κορύφωση της μητρότητας (αχ!! τα είπα και ξέσπασα!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Την πρώτη φορά που γέννησα ο περισσότερος πόνος που πέρασα ήταν στα ράμματα! Τα είδα όλα! Ο γιατρός δεν ξέρω γιατί (ήταν προχωρημένη η ώρα, το ξέχασε, ήταν λίγα, με είδε που άντεχα) δεν μου έκανε τοπική αναισθησία. Φυσικά τη δεύτερη φορά με τον ίδιο γιατρό του το θύμιζα συνεχώς και δε κατάλαβα τίποτα.

α ναι ρε γμτ!!! και εγω πονεσα στο τελευταιο!!! ουρλιαξα!!! και εκανα μονο 4 και μου ειχε κανει και τοπικη!!!! αυτη τη φορα θα γκαριζω απο την αρχη γιατι τα πρωτα τρια δεν τα καταλαβα και ξαφνικα στο τελευταιο εφαγα φρικη!!:confused:

Eλένη έγραψες αυτό ακριβώς που φοβάμαι. Αντέχω τον πόνο από ουλή στην κοιλιά, όχι όμως... εκεί!! Τέλος πάντως, όλα για εμάς είναι και από την στιγμή που δεν θέλω να νιώσω πόνο ή ταλαιπωρία σε ένα σημείο, δεν είναι δυνατόν να το αποφύγω και σε άλλο σημείο... Όπως είπε και η Δέσποινα: δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!

Πόσο μου την βαράνε όμως κάποιοι (άντρες μου έχουν τύχει) που όταν με ακούνε να προτιμώ την καισαρική αρχίζουν: "Τι πας να κάνεις!! Ο φυσιολογικός τοκετός είναι το αποκορύφωμα της μητρότητας" και κολοκύθια τούμπανα!! Τι λε ρε!! Με ρώτησες πώς έφτασα ως εδώ? Με ρώτησες αν ήταν όλα καλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου?? 9 μήνες τρέμει το φυλλοκάρδι μας, προσέχουμε, σε κάποιες πονάει η μέση, σε άλλες το στομάχι, άλλες τρυπιούνται με ηπαρίνες, άλλες με ινσουλίνες και άλλα τόσα και τελικά βιώνουν την μητρότητα επειδή γεννάνε φυσιολογικά?? Αμ δε!! Να χτυπιέστε κάτου!! Εγώ το ροζ μωρό μου θέλω αγκαλιά! Αυτό είναι η κορύφωση της μητρότητας (αχ!! τα είπα και ξέσπασα!!)

Ναι σε αυτο εχεις απολυτο δικιο!!! ειδικα οι αντρες το παιζουν εξυπνοι!!! εγω κοντεψα να πλακωθω με τον κουμπαρο γιατι επειδη η γυναικα του διαλεξε να γεννησει στο κεντρο φυσικου τοκετου ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ το θεωρουσε λεει παραλογο να παω σε νοσοκομειο!! ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??? Εγω θελω 10 γιατρους απο πανω μου εχεις προβλημα??? λες και ολοι οι τοκετοι ειναι ονειρικοι!! αντε να μην αρχισω τωρα το θυμηθηκα και συγχιστηκα!!:evil::evil:

Διαφημίσεις

και μενα.....ασε ασε....αλλα ειχα απεναντι την μπουμπουκα και ξεχνιομουν!!!!Τι ωραιες στιγμες!!!!Δεν θα ξεχασω ποτε το φατσουλινι της μολις βγηκε.....

Παντα ελεγα οτι τα μωρα μολις γεννιουνται ειδικα με φυσιολογικο ειναι ασχημουλια..ε την δικια μου που την εβλεπα καρακουκλαρα;;;;Και σκεφτομουν...μα καλα ολα τα βρεφακια ασχημα ειναι ..αυτη πως βγηκε ΤΟΣΟ ομορφη..(χαλια ητανε εδω που τα λεμε)..κουκουβα.....

Αχ συγκινηθηκα τωρα!!!!:cool::cool:

πες τα πες τα!!!!Ετσι ειναι....

Τα ακούω κι εγώ αυτά .... ειδικά από άντρες και από πολλές κοπέλες ειδικά που δεν έχουν κάνει παιδιά........ για το φυσικό κανάλι γέννησης κλπ κλπ

Μην μιλήσουμε για τον θηλασμό.....

Είμαι υπερ του φυσικού τοκετού, είμαι υπέρ της καισαρικής, είμαι υπερ του θηλασμού, αλλά πάνω από όλα είμαι υπερ του δικαιώματος της επιλογής για το πως νοιώθει ασφάλεια και άνετα η κάθε γυναίκα, που εκεινη ξέρει τί έχει περάσει......

άιντε!

Τα ακούω κι εγώ αυτά .... ειδικά από άντρες και από πολλές κοπέλες ειδικά που δεν έχουν κάνει παιδιά........ για το φυσικό κανάλι γέννησης κλπ κλπ

Μην μιλήσουμε για τον θηλασμό.....

Είμαι υπερ του φυσικού τοκετού, είμαι υπέρ της καισαρικής, είμαι υπερ του θηλασμού, αλλά πάνω από όλα είμαι υπερ του δικαιώματος της επιλογής για το πως νοιώθει ασφάλεια και άνετα η κάθε γυναίκα, που εκεινη ξέρει τί έχει περάσει......

άιντε!

ε μα ναι πια!!! κι αυτο με τον θηλασμο..αμα δεν θηλαζειςεισαι κακη μανα..αν θηλαζεις παρα πολυ καιρο το ακνεις μαμοθρεφτο..ουφ πια.....

(εγω 40 μερες θηλασα κι αν μπορεσω τωρα κανενα διμηνο ευχαριστημενη θα ειμαι!!!αλλα ειναι δικαιωμα μου και επιλογη μου!!!)

Σου δενουν τα χερια στην επισκληριδιο??:confused::confused:
Σου δένουν τα χέρια στην καισαρική????

Vasdeli εσένα σε έδεσαν?? Άλλη με καισαρική??

Hello!!!!

Λοιπόν στην καισαρική σου βάζουνε το ένα χέρι πίσω από την μέση(για να σηκωθεί η κοιλίτσα και να δουλεύουν πιο εύκολα-πιστέψτε με είναι βολικό και για την μαμά) και στο άλλο αφού στο τεντώσουν σε έκταση και σου το στηρίξουν σου βάζουν μανταλάκι στον παράμεσο-νομίζω- για να παρακολουθούν τους σφιγμούς σου.

Τσιπούρα, μην ακούω βλακείες για καισαρική με ολική όταν έρθει η ώρα...Θα το μετανιώσεις....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μωρέ!! Αμάν πια με τις εξυπνάδες!!

Και πολλοί σύζυγοι το κάνουν αυτό και επιβάλλουν θηλασμό στις λεχώνες με αποτέλεσμα να σιχαίνονται τον θηλασμό οι μανούλες και να σκαρφίζονται τρόπους πίσω από την πλάτη τους για αποθηλασμό (πολλές φορές επώδυνο) και άλλα πολλά!!

Τουλάχιστον ο δικός μου μπορεί να έχει διάφορα κουλά και στραβά, αλλά σε ό,τι αφορά το μωρό η απόφασή μου είναι Ευαγγέλιο για αυτόν!! Όταν του είπα ότι θέλω καισαρική, δεν είπε τπτ. Όταν σε συζήτηση με γνωστούς είπα ότι προτιμώ καισαρική διότι δεν θέλω εκπλήξεις, με ρώτησε τι εννοούσα, του εξήγησα ότι θέλω σε 5' να έχω το μωρό μου και να μην αγχώνομαι για ττπ και από τότε πορώθηκε: "Καισαρική θέλουμε" :D.

Σε άλλη συζήτηση με γνωστούς που είπα ότι θα ήθελα να θηλάσω αποκλειστικά 2-4 μήνες (τώρα το σκέφτομαι για 6, θα δούμε), με ρώτησε με απορία "Θα θηλάσουμε??", του είπα "Θα το προσπαθήσω, αλλά ναι θέλω" και χάρηκε "Α ωραία, θα θηλάσουμε" :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλέ τι πάθετε σήμερα με τις καισαρικές και τους φυσιολογικούς τοκετούς; εγώ πάντως με την επισκλιρίδιο σε φυσιολογικό τοκετό δεν κατάλαβα τίποτα και σηκώθηκα κανονικότητα το πρωι. και για το δέσιμο θυμάμαι ότι μου δέσανε μόνο τα πόδια.

το ξύρισμα και το κλισματάκι βέβαια είναι κάτι που δεν το γλυτώνουμε, με την εισαγωγή στο μαιευτήριο το πρώτο που κάνουν.

αγγελική η μικρή μια χαρά:D μπράβο μπράβο

Eμ φιλενάδα το σωστό να λέγεται!!

Ότι κάνει βλακείες δεν σημαίνει ότι τον καίω από παντού. Έτσι είναι δίκαιο...

έτσι έτσι ....

ο δικός μου ο τρελός βγήκε στην ντάλα τον ήλιο να πλύνει το αυτοκίνητο:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...