Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Επειδή με την ενδομητριωση υπάρχει μεγάλη καταστροφή Κ στις ωοθήκες Κ σε όλα είναι αρκετά δύσκολα να πετύχεις μόνη σου σύλληψη. Η fsh σου δεν βοηθάει καθόλου δηλαδή είναι λίγο σαν να παίζεις τζόκερ κάθε μήνα . 

Όπως είπε Κ η άλλη κοπέλα πρέπει να δεις εξωσωματικο ώστε να μην χάνεις κανένα ωράριο .

Να κανεις υστεροσκοπηση οπωσδήποτε για να δεις τυχόν μόνιμες φλεγμονές Κ συμφυσεις Κ γενικά να περνεις βιταμίνες προβιοτικα να προσέχεις διατροφή . 

Δυστυχώς η ενδομητριωση κάνει μεγάλη ζημιά κ πρέπει να ζητήσεις σίγουρα βοήθεια από εξωσωματικο αν θέλεις να έχεις ένα αποτέλεσμα σίγουρο. 

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

Just now, mariamik είπε:

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

η τελευταια μου λαπαροσκόπηση ήτανε το 2019

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε ρε Δεσποινα...εμενα παντως εδω στο νοσοκομειο δεν μου δεσανε ποδια...τιποτα ..ετσι χυμα....

εμμ...εχω να δηλωσω οτι δεν ημουν και πολυ συνεργασιμη...κοινως εριχνα κατι καντηλια οποτε μαλλον την τρομαξα και με εδεσε:mrgreen::mrgreen:

παντως με βοηθησε στις εξωθησεις οτι ηταν δεμενα τα ποδια..εβαζα κοντρα!!! (εξαλλου σε αυτο το σταδιο πλεον ημουν ενα τεταρτο πριν γεννησω οποτε δεν το πολυκαταλαβα κιολας!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμμ...εχω να δηλωσω οτι δεν ημουν και πολυ συνεργασιμη...κοινως εριχνα κατι καντηλια οποτε μαλλον την τρομαξα και με εδεσε:mrgreen::mrgreen:

παντως με βοηθησε στις εξωθησεις οτι ηταν δεμενα τα ποδια..εβαζα κοντρα!!! (εξαλλου σε αυτο το σταδιο πλεον ημουν ενα τεταρτο πριν γεννησω οποτε δεν το πολυκαταλαβα κιολας!!)

πόνεσε τρελά; ή μήπως δεν είναι η ώρα ..... για τέτοια κουβέντα;

αλλα νεα;;;;:P:p

XAXAXAXXAAXAXAXAXXA:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Nαι ρε ποναει πολυ!!! αλλα αντεχεται παντως!!δεν το περιμενα! να σου πω την αληθεια οι ωδυνες ειναι χειροτερες γιατι προς το τελος δεν σταματουν καθολου οι πονοι και τα βλεπεις ολα.στις εξωθήσεις τουλαχιστον πονας μια δυο αντε τρεις και βγηκε..και μετα εξαφανιζολ οι πονοι..εισαι μια χαρα!

Διαφημίσεις

αχαχαχαχα!!!!!!

Κάτι ήξερα και διάλεξα καισαρική!! Βέβαια αν γεννήσεις φυσιολογικά με επισκληρίδιο κυρία είσαι, δεν καταλαβαίνεις Χριστό!! Το ίδιο με την καισαρική απλά σπρώχνεις λίγο...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

αχαχαχαχα!!!!!!

Κάτι ήξερα και διάλεξα καισαρική!! Βέβαια αν γεννήσεις φυσιολογικά με επισκληρίδιο κυρία είσαι, δεν καταλαβαίνεις Χριστό!! Το ίδιο με την καισαρική απλά σπρώχνεις λίγο...

ναι κυρα μου αλλα με την καισαρικη νομιζεις οτι η ουλη δεν σε ποναει μετα???σαν την κλωσσα θα πηγαινεις για μια εβδομαδα ενω εγω η κυρια θα αλωνιζω στους διαδρομους και θα πινω φραπεδιες!!! ασε που θα εισαι και 2 μερες στην πεινα με τα τσαγακια και εγω θα τσακιζω μακαροναδες απο τη πρωτη μερα!!:mrgreen::mrgreen:

Ploegisi μη στεναχωριέσαι. Αν πρέπει να κάνεις καισαρική ο γιατρός και στο δημόσιο νοσοκομείο φυσικά θα σου κάνει. Γιατρό στο δημόσιο νοσοκομείο θα έβρισκες από πριν ή απλά θα πήγαινες και σε όποιον εφημέρευε; Πολλοί γιατροί θέλουν να κάνουν καισαρική γιατί είναι πιο εύκολο, γρήγορο και ζητάνε περισσότερα χρήματα.

irene_555 περαστικά στη μπουμπού σου!

Δέσποινα με τρόμαξες λίγο με αυτό με τα πόδια. Στην Ιταλία που γέννησα τα άλλα δυο δεν είχε ούτε κλίσμα ούτε ξύρισμα, ούτε φυσικά δέσιμο, μάλιστα στο δεύτερο ο γιατρός είχε βάλει και μουσική! Εδώ δεν ξέρω τι ακριβώς με περιμένει και αυτό με τρομάζει λίγο.

Σε ταλαιπωρεί η μικρή ε; Εδώ να δεις νεύρα:twisted::twisted::twisted::twisted:!!!! Είναι και δυο, δεν προλαβαίνω να σκουπίσω και το σπίτι είναι χειρότερο από πριν. Και τι συρτάρια, ντουλάπια ανοίγουν δε λέγεται. Τι να κάνω; Να τα βάλω όλα σε κούτες μέχρι να μεγαλώσουν; Τώρα παίζουν με τα μαξιλάρια πλάτης του καναπέ που είναι όλα στο πάτωμα. Μέχρι που άρχισε να φωνάζει η μικρή και τη βρήκα κάτω από ένα και πάνω ο Δημήτρης.

Αύριο κατά τις 11 έχω ραντεβού με το γιατρό μου.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Θα συμφωνήσω με τη Δέσποινα. Βέβαια κάθε γυναίκα αντιλαμβάνεται διαφορετικά τον πόνο. Πάντως με τα πόδια πήγα ως στο δωμάτιο και ήμουν μια χαρά μετά. Βέβαια έχεις τα ράμματα που σε ενοχλούν λίγο.

Δέσποινα έκλεισες ημερομηνία για τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής;

Αν θυμάμαι καλά θα φύγεις πάλι τον Αύγουστο διακοπές;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Eλένη να πάρεις τα μαραφετάκια που κλείνουν τα συρτάρια και (υποτίθεται) τα παιδάκια δεν μπορούν να τα ανοίξουν... Υποτίθεται... Καλή επιτυχία με τον γιατρό αύριο!!

Τι μας λες Δέσποινα!! Σιγά τον πόνο, έχω αντέξει και χειρότερα και δεν με περίμενε ένα μωρό δίπλα στο πυρεξάκι... Όσο για πότε θα φας, εξαρτάται από το πότε θα ... αεριστείς :tongue: :tongue: Ή θα κάνεις το Νο 2, δεν θυμάμαι... Πάντως πολλές που γέννησαν πρωί με καισαρική το βράδυ φάγανε κάτι ψιλό (φρυγανιές πχ) και το πρωινό τους ήταν κανονικότατο. Μωρέ και να μην φάω σκασιλάρα μου!! Θα χάσω πιο γρήγορα κιλά!! Μα πόσο πια θα κάνω για να κλ@σω??? :tongue: :tongue: :D :D :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Ploegisi μη στεναχωριέσαι. Αν πρέπει να κάνεις καισαρική ο γιατρός και στο δημόσιο νοσοκομείο φυσικά θα σου κάνει. Γιατρό στο δημόσιο νοσοκομείο θα έβρισκες από πριν ή απλά θα πήγαινες και σε όποιον εφημέρευε; Πολλοί γιατροί θέλουν να κάνουν καισαρική γιατί είναι πιο εύκολο, γρήγορο και ζητάνε περισσότερα χρήματα.

irene_555 περαστικά στη μπουμπού σου!

Δέσποινα με τρόμαξες λίγο με αυτό με τα πόδια. Στην Ιταλία που γέννησα τα άλλα δυο δεν είχε ούτε κλίσμα ούτε ξύρισμα, ούτε φυσικά δέσιμο, μάλιστα στο δεύτερο ο γιατρός είχε βάλει και μουσική! Εδώ δεν ξέρω τι ακριβώς με περιμένει και αυτό με τρομάζει λίγο.

Σε ταλαιπωρεί η μικρή ε; Εδώ να δεις νεύρα:twisted::twisted::twisted::twisted:!!!! Είναι και δυο, δεν προλαβαίνω να σκουπίσω και το σπίτι είναι χειρότερο από πριν. Και τη συρτάρια, ντουλάπια ανοίγουν δε λέγεται. Τι να κάνω; Να τα βάλω όλα σε κούτες μέχρι να μεγαλώσουν; Τώρα παίζουν με τα μαλιλάρια πλάτης του καναπέ που είναι όλα στο πάτωμα. Μέχρι που άρχισε να φωνάζει η μικρή και τη βρήκα κάτω από ένα και πάνω ο Δημήτρης.

Αύριο κατά τις 11 έχω ραντεβού με το γιατρό μου.

αμαν αυτο με τα συρταρια και τα ντουλαπια!!! μου παιζουν τα νευρα!!! εμενα πεταξε ολα τα κρεμμυδια και τις πατατες κατω μολις ειχα βαλει ηλεκτρικη..ο χαμος!! αλλα μετα πηγε το ουφο και δαγκωσε ενα κρεμμυδι και εφριξε και αρχισε τα νερο!!! νερο!!! και εκοψε περα εννοειται:mrgreen::mrgreen: βρηκε αλλα βεβαια να διαλυσει δεν με αφησε παραπονεμενη:evil:

μην τρομαζεις βρε δεν ειναι τιποτα!! οταν λεμε στα δενουν εννοω οτι στο τελος που ειναι ετοιμο να βγει το μπεμπε σε πανε στο χειρουργειο και σε βαζουν σε αυτο το ματσουκι για τα ποδια που εχουν οι γυναικολογοι και απλα εχει 2 θηλιες στα ποδια που στα περνανε εκει μεσα (δεν κανουν και κομπο ειπαμε:mrgreen:)

οσο για το ξυρισμα εγω πηγα ετοιμη και την γλυτωσα!!! το κλυσμα δεν το γλυτωσα δυστυχως :evil::evil:

ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ!!!:mrgreen::mrgreen:

Θα συμφωνήσω με τη Δέσποινα. Βέβαια κάθε γυναίκα αντιλαμβάνεται διαφορετικά τον πόνο. Πάντως με τα πόδια πήγα ως στο δωμάτιο και ήμουν μια χαρά μετά. Βέβαια έχεις τα ράμματα που σε ενοχλούν λίγο.

Δέσποινα έκλεισες ημερομηνία για τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής;

Αν θυμάμαι καλά θα φύγεις πάλι τον Αύγουστο διακοπές;

Δεν εκλεισα τελικα για μαθηματα...μονο το σεπτεμβρη θα μπορουσα να παω αλλα απο την αλλη δεν την παλευω μες στη ζεστη να φευγω απο γλυφαδα καθε πρωι για κεντρο..μαλλον δηλαδη παλι δεν θα τα κανω.. το μονο κακο ειναι οτι δεν θα μπορεσει να μπει ο αντρας μου παλι μεσα και το ηθελα πολυ.. να σου πω θα το ξανασκεφτω μαλλον..αλλα δεν εχω και κανεναν να μου κρατησει τη μελινα ρε γμτ για να πηγαινω..

XAXAXAXXAAXAXAXAXXA:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Nαι ρε ποναει πολυ!!! αλλα αντεχεται παντως!!δεν το περιμενα! να σου πω την αληθεια οι ωδυνες ειναι χειροτερες γιατι προς το τελος δεν σταματουν καθολου οι πονοι και τα βλεπεις ολα.στις εξωθήσεις τουλαχιστον πονας μια δυο αντε τρεις και βγηκε..και μετα εξαφανιζολ οι πονοι..εισαι μια χαρα!

στις εξωθησεις παντως εγω δεν θυμαμαι να πονουσα..μαλλον ειχε μουδιασει η περιοχη απο τον πονο!!

ναι κυρα μου αλλα με την καισαρικη νομιζεις οτι η ουλη δεν σε ποναει μετα???σαν την κλωσσα θα πηγαινεις για μια εβδομαδα ενω εγω η κυρια θα αλωνιζω στους διαδρομους και θα πινω φραπεδιες!!! ασε που θα εισαι και 2 μερες στην πεινα με τα τσαγακια και εγω θα τσακιζω μακαροναδες απο τη πρωτη μερα!!:mrgreen::mrgreen:

ετσι ετσι...εγω μια ωρα μετα καθομουν κανονικα καθιστη στο κρεβατακι και μασαμπουκιαζα κοτοπουλα και πατατες και γλυκα...εμ 24 ωρες περασα μεσα!!!!!

Ειχα και μια βλαμμενη ασχετη νοσοκομα που μου ειπε δεν κανει να φας (ασχετο ο γιατρος λεει κανε οτι θες) και της λεω γιατι ναρκωση εκανα;;;;;

Ασχετη!!!!

Επισης ετυχα σε πολυ αστερι γιατρο γιατι ενω ειχα παρα πολλα ραμματα οχι απλα δεν με πονουσαν μετα ,ουτε καν με ενοχλησαν ποτε..Σαν να μην τα ειχα!!!

Eλένη να πάρεις τα μαραφετάκια που κλείνουν τα συρτάρια και (υποτίθεται) τα παιδάκια δεν μπορούν να τα ανοίξουν... Υποτίθεται... Καλή επιτυχία με τον γιατρό αύριο!!

Τι μας λες Δέσποινα!! Σιγά τον πόνο, έχω αντέξει και χειρότερα και δεν με περίμενε ένα μωρό δίπλα στο πυρεξάκι... Όσο για πότε θα φας, εξαρτάται από το πότε θα ... αεριστείς :tongue: :tongue: Ή θα κάνεις το Νο 2, δεν θυμάμαι... Πάντως πολλές που γέννησαν πρωί με καισαρική το βράδυ φάγανε κάτι ψιλό (φρυγανιές πχ) και το πρωινό τους ήταν κανονικότατο. Μωρέ και να μην φάω σκασιλάρα μου!! Θα χάσω πιο γρήγορα κιλά!! Μα πόσο πια θα κάνω για να κλ@σω??? :tongue: :tongue: :D :D :tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Δεν ειναι το κλασιμο αγαπη μου!!! το χε@%σιμο ειναι!!!! και η κολλητη μου εκανε 4 μερες να τα καταφερει!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ουρλιαζε πειναωωωωω!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...