Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Μένεις Θεσσαλονίκη απ’οτι κατάλαβα ; Αθήνα έχω να σου προτείνω γιατρούς αν θες να πάρεις γνώμες. Θεσσαλονίκη θα σου πουν κ οι άλλες κοπέλες εδώ.

Οι γιατροί μου έχουν πει πως τπτ δεν αποκλείεται αρκεί να έχεις υπομονή , επιμονή και στοχοπροσήλωση. Είναι σκληρή και δύσκολη διαδικασία αλλά δε το βάζω κάτω. Εχω πολλά να σου πω πάνω σε αυτό αλλά σε παρακαλώ δες ένα εξωσωματικό να σε ξεσκονίσει και να βρει το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα.

μένω κοντά στην Θεσσαλονίκη όποτε εκεί βολεύει έχεις δίκιό....θα κάνω ξανά τις εξετάσεις την άλλη εβδομάδα και ξεκινάω τον αγώνα...

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλημερα!!! Καλε που ειστε ολες σημερα??? Ειναι Παρασκευη και ετοιμαζεε βαλιτσουλες ή τσαντουλες με μπανιερα??? Καλα κανετε!!

Ισουλα σε ευχαριστουμε πολυ για το site, θα παρουμε καταπληκτικες ιδεες, τι ζουζουνι εισαι εσυ, ολο ανακαλυπτεις!

Χρυσακι μια χαρα σε βρισκω καθε ΣΚ για μπανακια, δεν το ειχα παρει γραμμη ως τωρα οτι φευγεις τα ΣΚ. Οσο για τις διακοπες, εμενα δεν με πολυνοιαζει να σου πω την αληθεια αν δεν παμε φετος, αλλωστε διακοπες= πολυ φαγητο, πολυς ηλιος, πολλες βολτες και πολυ σεχ. Απο αυτα τιποτα δεν μου φαινεται πιθανο για φετος, οποτε αστα να πανε.... :):):)

Αγγελικακι μου καλο μπραβο στην μπεμπουλιτσα σου, αντε το κοντευει το κιλακι!!! υπομονη! Οσο για το Αρεταιειο, ρωτα ο,τι θες , το εχω ψαξει μιας κι εγω εκει θα γεννησω, τι κριμα να απεχουμε αυτες τις 2 βδομαδες και να μην σε πετυχω! Αληθεια ποιος ειναι ο γιατρος σου? Οσο για το δωματιο, αληθευει οτι ειναι θεμα τυχης αλλα ειναι και λιγο θεμα "σπρωξιματος" απο τον γιατρο. Δεν πειραζει, λιγες μερες ειναι θα περασουν.

Βασουλα υπομονη βρε με τις καουρες, κι εγω νομιζω οτι μαλλον δεν θα καλυτερεψουν αλλα τουλαχιστον κανε ο,τι μπορεις να τις ανακουφιζεις, οπως ειπε η Κλελια ακουσα για χυμο ανανα, εχει αντιστοιχο τοπικ στο parents,μπες να παρεις μια ιδεα!

Το μωρουλινι χθες ηταν πολυ καλο!! ολο ζαρες στα μπουτακια και γελακια, λαχταριστο σας λεω! Εδωσε πολλες συμβουλες η φιλεναδα μου, με λιγα λογια εκμηδενισε την λιστα των αγορων μου, κατα την εμπειρια ελαχιστα πραγματα πρεπει να αγορασω!! Ετσι σκοπευα κι εγω να κανω, καλυτερα αν χρειαστω κατι να το αγορασω ή να παει το μωρο παρα να το αγορασουμε προκαταβολικα και να διακοσμησει ο ντουλαπι μας.

Σε ολα τα κοριτσακια πολλες γλυκες (κι οχι ξυνες!!! χιχιχιχι ) καλημερες!

Λιγες μερες εμειναν μεχρι την συναντηση ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλη μας παρασκευή!!!!!!!

Αγγελικούλα μου μπράβο στην κοράκλα σου!!!!!

Ελενα μόνο ξινή δεν είσαι!!!! θα σου έλεγα πάλι καλά το γλύτωσες το κολοκύθι αλλά εσύ τα κάνεις από μόνη σου! Πρότυπο!

Τα σανδαλάκια που μας έδειξες τα έχω δει και θεωρούνται πολύ trendy φέτος... και βολικά.... αλλά...

ΜαρηΚρισάκι μου μπράβο που φευγεις !!!! Εμεις φέτος δεν έχουμε φύγει, 2 σκ ήταν εδώ η αδελφή μου, το προηγούμενο είμασταν θκατά, αυτό δεν μπορούμε... πέρασε ο ιούλιος! Την επόμενη παρασκευή ή σαββατο θα φύγουμε για διακοπές

Εχω αρχίσει να αγχώνομαι με τη κύστη μου...

Περιμένω να αδιαθετήσω (χθες - σήμερα) ελπίζω να έρθει σήμερα ώστε να μπορέσω να πάω στον γιατρό την τρίτη, αλλιώς πάμε για παρασκευή....

Περιμένω και τα αποτελέσματα του τεστ ΠΑΠ, πάντα έχω μια εννοια... λογικό είναι...???? Μακάρι να φύγει η βρωμοκύστη, δεν αντέχω αλλες μανούρες, πραγματικά χρειάζομαι ανέμελες διακοπές!

Δεν κοιμήθηκα το βράδυ με την κ@λοζεστη, το πρώτο -εύχομαι και το τελευταίο - βράδυ που δεν μπορώ να κοιμηθώ λόγω ζέστης. Να περνάνε οι ώρες...... γκρ.... σηκώθηκα αργά και πήρα ταξί..... 12 ευρώ... περαστικά μου!

Λοιπόν στρωνομαι γιατί πρέπει να στείλω κάτι σχέδια. Σας φιλώ :)

Καλημερα κοριτσια!!

Εχω το φραντζολακι μου αρρωστο οπως σας ειπε η Δεσποινα....Αμαν ρε Δεσποινα μου κολλησες το παιδι μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ανεβαζει πυρετο απο την Τεταρτη αλλα ηταν σχετικα ευδιαθετη σημερα που εχει δεκατα ειναι συνεχεια στην αγκαλια μου....Πηγαμε σην παιδιατρο και εχει πολυ ερεθισμενο λαιμο γι'αυτο εχει να φαει απο την Τεταρτη....Που θα παει ομως θα της περασει!!!!!

Πηγα και γυναικολογο καλα και ο μπεμπης!

Τελεια που φτιαχνετε τα δωματιακια των μωρων σας!!!!!!

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

καλημέρα κορίτσια κι από μένα!!!

γύρισα από το γιατρούλη με ανάμεικτα συναισθήματα! η μικρούλα μας είναι μια χαρά και μεγαλώνει κανονικά, κάναμε όλους τους ελέγχους και με το παραπάνω λόγω ζαχάρου... επειδή μας βγήκε λίγες μςρούλες μεγαλύτερη (αυτό προκαλεί ο διαβήτης κύησης) κι επειδή ακόμη δεν έχει ρυθμιστεί όπως πρέπει, θα συνεχίσω τις ινσουλίνες μου κανονικά κάθε βράδυ και θα μιλήσω ξανά με ενδοκρινολόγο από δευτέρα για να μου πει αν πρέπει να αλλάξω κάτι. σήμερα η πρωινή μέτρηση ήταν σούπερ!

βέβαια, ο γιατρός μου είπε ότι σε περιπτώσεις σαν τη δική μου, που γίνεται και ινσουλινική θεραπεία για το ζάχαρο, προτείνει καισαρική στην 37-38η εβδομάδα για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία για μένα και το μωρό στην περίπτωση δύσκολου φυσιολογικού τοκετού... τώρα το θέμα είναι ότι εγώ έλεγα να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο και όχι στην κλινική που είναι ο γιατρός μου... αλλά ποιος μου λέει ότι αν πάω σε δημόσιο θα μου κάνουν καισαρική και τι γνώμη θα έχει ο εκάστοτε γιατρός του δημοσίου... και είμαι μπλεγμένη ως τα μπούνια!!! δεν υπολόγιζα με τίποτα τα 3500? της κλινικής και ήμουν λίγο large στις αγορές για τη μικρή... δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και αν είναι καλά να αρχίσω τις περικοπές και να σκέφτομαι την περίπτωση της ιδιωτικής κλινικής... ουφ!!! σκάσιμο... αυτό το μωρό με σκάει πριν βγει! καταλαβαίνετε τι έχω να τραβήξω μετά!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέρα!!!!

Αγγελική super η μπουμπού σας!! Μπράβο αγαπούλες μου. Καμπύλη ζαχάρου έκανα στην 26η εβδομάδα (που είσαι τώρα δλδ). Να ξέρεις ότι σε αυτές τις εβδομάδες ανεβάζουν ζάχαρο οι γκαστρούλες... Κρίμα για την φίλη σου :(. Δυστυχώς οι αποβολές-παλινδρομήσεις έχουν ανέβει στο 20% (από 15% που ήταν μέχρι πρότινος). Το "ευχάριστο" είναι ότι μια εγκυμοσύνη έχει 75% ποσοστό ευτυχούς έκβασης. Αν υπάρξει αποβολή-παλινδρόμηση, στην επόμενη έχει 80% επιτυχίας...

Iren περαστικά στην ζουζούνα! Χάρηκα πάντως και με τα δικά σου νέα για το εσωτερικό μωρό!! Μπράβο σας κουκλίνες!!

Τσιπούρα την κύστη να την ξεχάσεις, είμαι σίγουρη ότι και αυτή σε ξέχασε και θα το δεις. Και να μην σκέφτεσαι συνέχεια πόσο θέλεις να αδιαθετήσεις διότι μπορεί ψυχολογικά να μπλοκάρεις τον οργανισμό σου και να καθυστερείς έτσι... Μια χαρά ανέμελες διακοπές θα κάνεις, έχεις συνηθίσει και την διατροφή, μπράβο!! Τπτ να μην σκέφτεσαι... Μόνο θετικά!

Ploegisi για λίγες ημέρες παραπάνω (αλήθεια, πόσες?) να μην ανησυχείς αν βγήκε μεγαλύτερη η μπουμπού. Δεν βλέπεις που εμένα μου βγάζει συνεχώς + ή - 2/3 ημέρες?? Πάντως όντως οι ινσουλινοεξαρτώμενες γκαστρούλες είναι υποψήφιες για καισαρική... Αν ρωτάς την γνώμη μου θα ακολουθούσα τον γιατρούλη μου στην κλινική. Αφ' ενός δεν θα ήθελα να αλλάξω γιατρό, αφετέρου όντως στα δημόσια μαιευτήρια αποφεύγουν τις καισαρικές. Μόνο σε περίπτωση βραδυκαρδίας του μωρού κάνουν, αλλά τώρα που το σκέφτομαι μπορεί και σε διαβητικές γκαστρούλες... Τι να σου πω. Το ΤΕΒΕ νομίζω δίνει 800 ευρώπουλα εφ' άπαξ για τον τοκετό, έτσι δεν είναι? Στην τελική πάρτε ένα προσωπικό δάνειο 4000 ευρώ και αποπληρώστε το σε 3-5 χρόνια, ώστε να είναι μικρή η δόση και να μην σας επιβαρύνει τον προϋπολογισμό. Το ξέρω ότι δεν είναι τόσο τριαλαρί-τριαλαρό να παίρνεις δάνειο, αλλά μία φορά θα το κάνετε για αυτή την περίπτωση, για να μην αγχώνεσαι...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Κλέλια μακάρι, πραγματικά μακάρι, μα πραγματικά μακάρι <3

όσο για το 80 % ... εκεί να δεις το μακάρι που λέω.... <3

Κουμπαρούλα μου, καταρχάς μπράβο στη γκουγκούφω που είναι ωραία και μοιραία!!!! Οσο για τη γέννα.... εφόσον ήθελες να πας στο νοσοκομείο μπορείς να ρωτήσεις ποια είναι η διαδικασία στην δική σου περίπτωση. Τα σταθμίζετε κι αποφασίζετε :) Έτσι είναι οι γονείς... πρέπει να παίρνουν αποφάσεις !!!!

Μπράβο για την πρωινή τιμούλα σου είπα; Μπράβο :)

Με τις διακοπούλες τί γινεται; θα πας; ελπίζω πως ναι!!!! πότε με το καλό;

Καλημερα και απο μενα..

Ισι εγω δημοσιο θα επιλεξω παντως...Τα εμπιστευομαι περισσοτερο .οπως και τους γιατρους εκει ...(για επαρχεια μιλαω παντα οπου οι κλινικες δεν εχουν ΤΠΤ μεσα..μα τπτ ..ξενοδοχεια ειναι).Να δουμε που θα φτασει και το δικο μου σακχαρο....Παντως την καισαρικη δεν την θελω καθολου...αλλα οτι ειναι να γινει θα γινει!!!

Αγγελικη μπραβο γαι την μπουμπουκα σας!!!

Τσιπ....καλε...ξερεις ποσο μικρη ειναι αυτη η κυστη που καθεσαι και την σκεφτεσαι;;;Ε;;ε;;;Αντε ε;;;

5+σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχα την αλλη Παρασκευη θα λεω...ΣΗΜΕΡΑ!!!χαχαχ τι καλα!!

Καλημερα και απο μενα..

Τσιπ....καλε...ξερεις ποσο μικρη ειναι αυτη η κυστη που καθεσαι και την σκεφτεσαι;;;Ε;;ε;;;Αντε ε;;;

5+σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχα την αλλη Παρασκευη θα λεω...ΣΗΜΕΡΑ!!!χαχαχ τι καλα!!

Μακάρι Ρενάκι μου <3

κι εγώ το ίδιο θα λέω !!!!! μαζί σου!

ας σας απαντήσω τώρα που σας διάβασα!!!

κατ' αρχήν κουμπαρα μου σ' ευχαριστώ για την επιβράβευση!!! ναι για διακοπούλες φεύγουμε τη δευτέρα! πάλι καλά, δε θα αναγκαστώ να μείνω εδώ όλο το καλοκαίρι!!! έφτασαν και οι μέρες για τις δικές σου διακοπούλες, μια βδομάδα υπομονή και κάνε και λίγη οικονομία καλέ! 12????

αυτό σκέφτομαι να κάνω, να ρωτήσω τι γίνεται στη δική μου περίπτωση, και θα ξεκινήσω με τον θείο παιδίατρο που έχει μεγάλη πείρα να μου πει την άποψή του... και θα ξέρει σίγουρα και τι γίνεται στα νοσοκομεία!!!

όσο για σένα, αυτά που έγραψε η κλέλια εύχομαι να πραγματοποιηθούν το συντομότερο!!! :*

κλέλια μου δεν έχεις κι άδικο για το γιατρό, αλλά έλεγα αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα να "γλίτωνα" το ποσό, ή να το ξόδευα αλλού! θα δούμε, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ψαξίματος... και βλέπουμε! :?

ιρέν περαστικά στη μικρούλα σου! και μή μαλώνεις τη δέσποινα, 'ντάξει??? :mrgreen: τέλεια και ο μπέμπης!!!

ζζζζζζζζζζζζζ! έλενα?!?!?!?!? ζουζουνιάζω!:rolleyes: καλέ πες τι σου είπε η φιλενάδα να μην αγοράσεις!!! άντε που χόρτασες μπουτάκια και βαρέθηκες να τα γράψεις!!!

χρύσα μου αν μπορείς να τα πάρεις όλα, γιατί όχι!!!??? ρε, δώσε και σε μένα... :tongue:

αγγελικάκι σούπερ η μπεμπούλα! μια χαρά κι εσύ! και να δεις που και η καμπύλη σου θα βγει τέλεια!!! για την κοιλίτσα μην αγχώνεσαι! κι εμένα έχει τώρα 15 μέρες, λες και πήρε κάοιος τρόμπα είμαι! να σκάσω!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ρένα καλημερούδια βρε!!!

κι εγώ εμπιστέυομαι τα δημόσια νοσοκομεία! εννοείται! και με μια κουβέντα με το γιατρό μου κάποια στιγμή, είχε πει: να πω ότι υπάρχει κάποιο θέμα, να πας σε δημόσιο, αλλιώς γιατί???

οπότε καταλαβαίνεις!

αν και αν αποφασίσω κλινική δε θα ναι εδώ στη βέροια (χάλια είναι), θα πάω θεσ/νίκη!

να σου πω την αλήθεια, δεν τη φοβάμαι την καισαρική, αλλά δεν είμαι και σίγουρη για τη διαδικασία της! ήθελα να περάσω τον φτ, να τα καταλάβω όλα! να έχω και το αμόρε μαζί! να ακούσω το κλάμα του μωρού μου! αλήθεια, στην καισαρική κάνουν απαραίτητα ολική νάρκωση?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερες....

σημερα εχω ενα στραβωμα μιλαμε!!! μου εχει σπασει τα νευρα το παιδι μου και μου ερχεται να το κοπανησω!!εχει διαλυσει το σπιτι λεμε!γκρρρ!:evil::evil::evil:

ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα απο τη ζεστη και κατα τις 3 τα εβγαλα κιολας!! μα τι υπεροχη βραδια!!:evil:

ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!!!ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑΑΑΑ!!!!

Δέσποινα που θα κοιμάται ο μπεμπάκος το πρώτο 6μηνο που θα τον έχετε στο δωμάτιό σας;

Το πρωτο διμηνο στην καλαθουνα και μετα στο παρκοκρεβατο! λες και η μελινα κοιμοταν στην κουνια της??? στο χρονο την πηγα την κυρια στο δωματιο της!!! βλεπετε ο φαδερ δεν ηθελε γιατι ειχε διαβασει ολαααα αυτα τα ωραια για το συνδρομο αιφνιδιου θανατου και δεν ξεκολλαγε με τιποτα να την παμε στην κουνια της (καλα οχι οτι και εγω σκιζομουν κιολας:tongue::tongue:)

σιγουρα παντως για το πρωτο εξαμηνο που ο μπεμπακος θα θηλαζει βολευει στο δωματιο μας (δεν ειμαι εγω για πηγαινε ελα..κοιμαμαι ορθια τα βραδια..)

Σας ειπα οτι βαριεμαι τρελα και θελω διακοπες???ΕΕΕΕΕ??????Σας το ειπαααααααα?????

Ίσι όχι δεν κάνουν ολική αναισθησία βρε!! Αυτό γινόταν πριν 10 χρόνια!! Τώρα πρέπει να υπάρχει λόγος, ένας εκ των οποίων είναι αν κάνεις αντιπηκτικές ενέσεις (όπως κάνω εγώ, η Eιρήνη, η vasdeli) και δεν έχει παρέλθει 24ωρο από την λήψη της, δεν γίνεται επισκληρίδιος...

Αλλιώς με επισκληρίδιο τα νιώθεις όλα αλλά δεν πονάς. Νιώθεις τα χέρια του γιατρού, το μωρό που βγαίνει (δεν πονάς καθόλου), μια χαρά το ακούς να κλαίει, σου το δίνουν αγκαλιά, στο ενδιάμεσο ο γιατρός σου σε ράβει... Όλα τα ζεις! Μόνο που ο άντρας σου δεν επιτρέπεται να είναι στο δωμάτιο μαζί σου όταν κάνεις καισαρική...

GEXxp3.png

Κουμπαρούλα μου από όσο γνωρίζω πολύ σπάνια κάνουν ολική νάρκωση, συνήθως επισκληρήδιο.

Εξαρταται απο το νοσοκομειο!στο ελενα κανουν κυριως ολικη στην καισαρικη (γενικως δηλαδη επισκληριδιο δεν πολυκανουν ουτε σε φυσιολογικο)

Αχαχαχα στράβωμα η Δέσποινα με την Μελίνα!!

Τι μάνα είσαι εσύ μαρή!! Κακούργα!! :tongue: :tongue: :tongue:

(νεύρα, νεύρα, νεύρα)

Άρχισε να ετοιμάζεις βαλίτσες για διακοπές για να μην σκέφτεσαι τπτ άλλο...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...