Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσουδια μου κι απο μενα!!!

πηρα αποτελεσματα απο καμπυλη, τα ειπα στον γιατρο και μου ειπε οτι ειμαι μπομπα, οποτε μαλλον εγω ειμαι η ξυνη της παρεας σε αντιθεση με εσας τις γλυκες!!!!! :P:P

Ισουλα τελειο το καροτσακι, τι elegant family ειστε εσεις!!! οσο για το δωματιακι, εχεις γουστο εκλεπτυσμενο, παει και τελειωσε! ευγε! με το καλο να τα τακτοποιησεις ολα!

Μαρακι, Ρενακι υπομονη κοριτσακια, καντε κι εσεις countdown οπως εγω κι η Κλελια, βοηθαει!!

vasdeli τρελο γελιο!!!! εχεις μαθει απ΄εξω ολα τα ειδη!! χαχχαχαχαχα δεν κοροιδευω, καλομελετα κι ερχεται!

Kλελακι ειδα που εγραψες για πρηξιμο, εμενα μου ειπε ο γιατρος επειδη εχουν πρηστει λιγακι τα ποδια μου να περπαταω πολυ και το βραδυ να κανω χλιαρο ποδολουτρο και τα ποδια σε μαξιλαρι ψηλα, εγω πηρα επισης ενα τζελ της apivita για κουρασμενα ποδια και γινομαι περδικι. Θα αλλαξω και παπουτσια, μου ειπε ο ντοκτορ να ξεχασω τα κομψα σανδαλακια με τα λουρακια και τον πατο που ακουμπαει ασφαλτο και να παρω ανατομικα, βρηκα αυτα http://www.birkenstock.gr/sandals.html, μου ειπαν οτι ειναι τα καλυτερα, δεν ειναι καθολου ωραια αλλα ειναι πολυ ανετα, τα εχει καμια? καμια γνωμη??

tsipouraki βαριεσαι βρε κοριτσι, κανε λιγο υπομονη, ποτε παιρνεις αδεια??

Χαρηκα που σας αρεσε η κουνιτσα του παπακιου, ειναι χαριτωμενη :) , παντως εγω με βλεπω να αγοραζω ρουχαλακια και διαφορα αλλα κατα τα τελη Αυγουστου, οσο για την κουνια στο mothercare μου ειπαν οτι παραδιδουν μεσα σε μια εβδομαδα, ασε που λεω να την παραγγειλω στην Λαρισα για να μου την στειλουν Βολο να μην κουβαλαω απο δω, θα δω. Παντως συμφωνω με Ισι και Κλελια, κι αν δεν μπορουν να μας τα παραδωσουν οποτε τα θελουμε, εχει κι αλλου πορτοκαλιες...Οχι θα σκασουμε!

Παω για καφεδακι με φιλεναδα και μωρακι στρουμπουλακι 5 μηνων!!!! σας φιλω ολεςςςςςς και παγωτακι σε ολα τα κοριτσακια!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχαχαααααα ΕΛΕΟΣ βρε φιλενάδα!

λίγο κουράγιο και σε ένα χρόνο θα παίζεις και με κουκλίτσες... πάλι! <3

Ναι, ναι και από αυτό έχω χορτάσει!!!:P

vasdeli τρελο γελιο!!!! εχεις μαθει απ΄εξω ολα τα ειδη!! χαχχαχαχαχα δεν κοροιδευω, καλομελετα κι ερχεται!

Εσένα, Ελενούσκαγια, θύμισέ μου να σου κάνω ιδιαίτερα στην παλαιοντολογία γιατί θα σου χρειαστούν λίαν συντόμως, αγορομάνα!!!

Τέλεια με την καμπύλη σου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Εσένα, Ελενούσκαγια, θύμισέ μου να σου κάνω ιδιαίτερα στην παλαιοντολογία γιατί θα σου χρειαστούν λίαν συντόμως, αγορομάνα!!!

Τέλεια με την καμπύλη σου!

θα γινω η καλυτερη μαθητρια!!!!:D κανενα αλλο θεματακι παιζει ή θα περιοριστουμε στην παλαιολιθικη εποχη?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ploegisi την φωτο του δωματιου που τη βρηκες??? αυτα τα λουλουδια στον τοιχο και το φωτιστικο με τρελαναν!!!

δέσποινα είναι σε αυτό το site! έχει πολύ όμορφα πραγματάκια, μπορείτε να πάρετε ιδέες

http://projectnursery.com/

γεια σας κοριτσουδια μου κι απο μενα!!!

πηρα αποτελεσματα απο καμπυλη, τα ειπα στον γιατρο και μου ειπε οτι ειμαι μπομπα, οποτε μαλλον εγω ειμαι η ξυνη της παρεας σε αντιθεση με εσας τις γλυκες!!!!! :P:P

Ισουλα τελειο το καροτσακι, τι elegant family ειστε εσεις!!! οσο για το δωματιακι, εχεις γουστο εκλεπτυσμενο, παει και τελειωσε! ευγε! με το καλο να τα τακτοποιησεις ολα!

ευχαριστούμε έλενα! και μην σε ξαναπεις ξινή! με τόσο γλυκά λογάκια και να θέλεις να είσαι ξινή δε μπορείς!!! καλό καφεδάκι! καλά να περάσεις!

vasdelaki τέλος η εποχή των δεινοσάυρων? ακολουθεί η εποχή των παγετώνων???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

ellain μπράβο σου για την τέλεια καμπύλη!! Ποιος σου είπε καλέ ότι είσαι ξυνή?? Απλά ο οργανισμός σου μεταβολίζει καλύτερα την γλύκα σου (να! σου το εξήγησα και επιστημονικά)...

Τα σανδάλια όντως είναι λίγο... εκτός του στυλ μας, αλλά θα σου κάνουν καλό, να τα πάρεις! Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσω παπούτσι που δεν δένει πίσω (έστω και με ένα υποτυπώδες κορδόνι), έχω την εντύπωση ότι θα μου φύγουν στο δρόμο :D

Ploegisi το site είναι τέλειο μιλάμε!! Και από ό,τι πρόλαβα να δω, έχει πολύ καλές τιμές... Τι μου κάνεις τώρα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

εγώ ιδέες είπα να πάρετε! όχι να ψωνίσετε! χιχιχι:tongue::tongue::tongue:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ellain τελεια η καμπυλη!μπραβο!

εχω κατι απιστευτες καουρες ρε κοριτσια...και ειναι τουλαχιστον 2-3 μηνες αυτη η ιστορια.ετσι θα παει ως το τελος?ουφ...

τα σανδαλια ειναι οχι μονο πολυ βολικα και ανετα αλλα...εμενα μου αρεσουν κιολας!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Βάσω δυστυχώς νομίζω ότι οι καούρες εμφανίζονται κυρίως προς το τέλος... Οπότε αν εσύ τις έχεις από πριν :(, θα συνεχιστούν... Ρώτα τα κορίτσια πώς τις αντιμετωπίζουν, κάτι είχα διαβάσει για ανανά, για σόδα, αλλά δεν θυμάμαι...

GEXxp3.png

Βάσω δυστυχώς νομίζω ότι οι καούρες εμφανίζονται κυρίως προς το τέλος... Οπότε αν εσύ τις έχεις από πριν :(, θα συνεχιστούν... Ρώτα τα κορίτσια πώς τις αντιμετωπίζουν, κάτι είχα διαβάσει για ανανά, για σόδα, αλλά δεν θυμάμαι...

με ανακουφιζει το κρυο γαλα,αλλα κραταει λιγο κι αυτο...τελος παντων!μικρο το κακο...:Dαλλωστε απο το τελος απεχω μολις λιγες εβδομαδες...που θα παει?θα περασει!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, να ρωτήσω: κάποια είχε αναφέρει το e-baby.gr (δεν θυμάμαι ποια). Είδα κάποια πραγματάκια και χρεώνουν πχ 22,5 ευρώ έξοδα αποστολής. Αυτή η χρέωση είναι για κάθε τεμάχιο που θα παραγγείλεις ή συνολικά για την παραγγελία?? Έχετε ιδέα?

GEXxp3.png

Καλησπέρα γλυκούλες μου!!!

Όλα καλά με την ζωούλα μας!!!!!!!!!! Είναι μια χαρά και μεγαλώνει όπως πρέπει!!!!!!! Έφτασε τα 901 γρ.

Καμπύλη θα κάνω κάποια μέρα εντός των επόμενων 2 εβδομάδων. Εσείς σε ποια εβδομάδα την κάνατε; Για τις εξετάσεις είπε οκ και για τον αιματοκρίτη ότι είναι μια χαρά για τον μήνα μου…. πριν του πω πόσο έχω μου το είπε μόνος του και έπεσε μέσα! Για τα πετρώματα είπε ότι δε θέλει να μου δώσει φάρμακα, γιατί ο τράχηλος είναι μια χαρά κλειστός και αυτό σημαίνει ότι δεν πάμε για πρόωρο! Ασβέστιο και σίδηρο δεν μου έδωσε επίσης. Doppler θα κλείσω για τέλος Αυγούστου – αρχές Σεπτέμβρη. Αυτά τα νεάκια μου. Α τον ρωτήσαμε και για δωμάτιο στο νοσοκομείο… και μας είπε ότι θα μείνουμε σε ότι βρούμε εκείνη την ημέρα… (και ήθελα 1κλινο η καλή σου). :rolleyes:

Αυτά τα δικά μας νεάκια!

Έχω όμως και ένα βάρος σήμερα… έχασε μια γνωστή μου την ψυχούλα της (στη 10η εβδομάδα). Κάποια στιγμή είχα γράψει για την εγκυμοσύνη της (τότε με την νύφη της Γιωτίτσας και δυστυχώς είχαν την ίδια κατάληξη και τις σκέφτομαι έντονα). Τέλος όμως

Μαράκι με το καλό να δείτε τη Δευτέρα το μωράκι σας και να το καμαρώσετε, θα δείτε πόσο έχει μεγαλώσει και θα εντυπωσιαστείτε!!!!!!

Chrisaki κι εγώ τη βέρα τη βάζω με δυσκολία… και τη βγάζω με κρεμοσάπουνο, αλλιώς δεν…

Ploegisi σας δρόσισε σήμερα; τι καλά… ουτοπικό μου μοιάζει. Με το καλό να δεις κι εσύ το γκουγκουφκάκι σου αύριο, σήμερα δηλαδή γιατί άλλαξε η μέρα! Στη 240 σελ. του ΙΚΕΑ δεν είδα ντουλάπα….. Εμάς ακόμα να έρθουν να πάρουν μέτρα από τη NEOSET… :|

Τσιπουράκι είδες μπήκα κι εγώ σε 2ψήφιο, άντε με το καλό κι εσύ κουκλίτσα μου (και δε μιλάω για κιλάκια, you know… κι όποτε θέλεις) <3

clelia μια χαρά σε βρίσκω, αφού έχεις λίκνο μη νοιάζεσαι καθόλου! Επίσης μια χαρά θα τη βγάλεις με τα δανικά πραγματάκια, την ίδια δουλειά κάνουνε οπότε donʼt worry! :D

Βάσω καλά έκανες και έφυγες απʼ το φούρνο, είσαι ήρωας! Πως αντέχεις ακόμα πραγματικά;! Αχ τι μας φτιάχνεις από τώρα με παραλίες και ζουζουνομωράκια; Πως θα περάσει ο καιρός; Προς το παρόν ας σκεφτόμαστε το δέντρο που θα στολίζουμε τα Χριστούγεννα!!!!! Αυτό είναι σκέψη του συζύγου!!!!!!!! Το ονειρεύεται τρελά!!!!!!! Και μ' αρέσει!!!!!

Renah τελειώνεις κι εσύ – 6 μερούλες ακόμα! Εγώ θα το μετράω σε εργάσιμες για να μου βγαίνει λιγότερο, λοιπόν:

11 ημέρες ακόμα για μένα…

Ελένη εσύ έχεις έτοιμα τα πραγματάκια για το μωρό και θέλεις απλά ένα φρεσκαρισματάκι, τι καλά! Επιπλέον θα παίξει ρόλο και η εμπειρία που έχεις και όλα θα γίνουν στην ώρα τους!!!!!!!

Ειρήνη πως πήγε η βουτίτσα; Γοργόνα πλέον η Αγγελικούλα; Όσο για το μεσημεριανό κρεβάτι τι να πω, καλά μες τη ζέστη; Δεν μας σκέφτονται λίγο κι εμάς τις γκαστρούλες; Πώς θα την παλέψουμε;

Δέσποινα που θα κοιμάται ο μπεμπάκος το πρώτο 6μηνο που θα τον έχετε στο δωμάτιό σας;

vasdeli εσένα σε βλέπω με διατριβή στα σαυροειδή…. :tongue:

ellain τι γλυκό που είναι να είσαι ξινή σε τέτοιες περιπτώσεις! Τα παπουτσάκια που λες δεν τα ξέρω, αλλά είδα στη boxer κάτι άλλα ειδικά για την περίπτωσή μας, με απίστευτα μαλακό πάτημα, βέβαια κι αυτά δεν είναι και πολύ ωραία, αλλά νταξ. Τα είδα σε χρυσό, δεν ξέρω αν βγαίνουν και σε άλλο χρώμα, αλλά μάλλον όχι… και είναι με λουράκι που τα θέλει η clelia. Ελπίζω να το ζούλιξες για τα καλά το 5μηνο στρουμπουλάκι!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια και ελπίζω να μην ξέχασα κάτι!!!!!

Καληνύχτα ματάρες μου!

ps: στο γιατρό ήταν μια μέλλουσα μανούλα με κοιλιά στα κυβικά μου, πήρα λοιπόν το θάρρος και την ρώτησα σε ποια εβδομάδα είναι αφού την έκοβα κάτι λιγότερο από μένα. Όταν μου είπε ότι είναι στην 36η λέω δε μπορεί, δεν θα άκουσα καλά, αλλά μόλις είδα και το βλέμμα του συζύγου, λέω μπα... καλά άκουσα. Είχε μπει στο μήνα της και απορούσα που το έχει το παιδί.... :confused: Αν μπορούσα θα την έβγαζα φωτογραφία να την δείτε.... Εγώ έχω μεγαλύτερη κοιλιά και είμαι στην 26η... πως γίνεται;;;; Καλά να είναι η κοπέλα! Φτου φτου.

Είδα πάντως και κοιλούμπες με 4δυμα.... :P

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

fragolina_3834- 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

irene_555 - 11/10 Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι - 15/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S - 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Αρεταίεο Κοριτσάκι

Με έβαλα στο Αρεταίειο και βλέπουμε!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κοριτσάκια, να ρωτήσω: κάποια είχε αναφέρει το e-baby.gr (δεν θυμάμαι ποια). Είδα κάποια πραγματάκια και χρεώνουν πχ 22,5 ευρώ έξοδα αποστολής. Αυτή η χρέωση είναι για κάθε τεμάχιο που θα παραγγείλεις ή συνολικά για την παραγγελία?? Έχετε ιδέα?

Καλημερα στα κοριτσακια μου και να εχουμε ενα υπεροχο ΣΚ!!!:mrgreen:

Κλελουκο τα 22.5 ευρω ειναι για ολη την παραγγελια σου οχι για το καθενα χωριστα.5 πραγματα θα παρεις 22.5, 1 πραγμα θα παρεις 22,5.Να ξερετε οτι στην αλλη σελιδα του parents.gr ειπαρχει θεμα αγορες απο το internet οπου γινεται χαμ ος απο αυτα που μπορειετε να ψωνισετε και τις σουπερ τιμες που εχουν βρει τα κοριτσια εκει...αλλα εχει πολυ διαβασμα η υποθεση:-D

Τσιπουριτσα μου γλυκια εγω φευγω καθε ΣΚ στα πεθερικα μου στην παραλια.Διακοπες ο κορδελας μου εχει αδεια την εβδομαδα πριν το 15Αυγουστο αλλα δεν εχουμε βρει τιποτα αδειο οικονομικο Χαλκιδ. οποτε δεν ξερουμε τι θα κανουμε....σνιφ σνιφ!!!

Αντζελικα μου!!!!μπραβο στην μπεμπουλα σου που πλησιαζει το κιλακι το ατιμουτσικο και αυτο!!!κοιλουμπα εχεις και εσυ μαρη???φτου φτου!!!εμενα τωρα αρχισε να φουσκωνει ολοταχως!!!!!:D

Ελαιν.....μμμμμμμμμ......παλιοξυνη...μμμμμμμ!!!!(τρελαρα!!!):D:D:D:D

Μαρη Ισιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....λυπησου μας τα θελουμε ολαααααααααααααααα!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...