Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

chris 81 γιατί σου είπε ο γιατρός σου να σταματήσεις τη βαζελίνη? γιατί εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχε πει να βάζω βαζελίνη καθώς είναι και η πιο φτηνή. εγώ όμως έβαζα από πιο πριν μια κρέμα που μου είχε συστήσει φίλη μου φαρμακοποιός τη simulsium η οποία όμως αν θυμάμαι καλά έκανε γύρω στα 18€ στο σωληνάριο. ραγάδες πάντως δεν έκανα ούτε μια αν και είχα τεράστιααα κοιλιά, να ήταν η κατασκευή μου τέτοια θα δείξει και σε αυτή την εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

chris 81 γιατί σου είπε ο γιατρός σου να σταματήσεις τη βαζελίνη? γιατί εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχε πει να βάζω βαζελίνη καθώς είναι και η πιο φτηνή. εγώ όμως έβαζα από πιο πριν μια κρέμα που μου είχε συστήσει φίλη μου φαρμακοποιός τη simulsium η οποία όμως αν θυμάμαι καλά έκανε γύρω στα 18? στο σωληνάριο. ραγάδες πάντως δεν έκανα ούτε μια αν και είχα τεράστιααα κοιλιά, να ήταν η κατασκευή μου τέτοια θα δείξει και σε αυτή την εγκυμοσύνη.

Μου ειπε οτι η βαζελινη εχει μεσα στα συστατικα της ........ειπε μια λεξη που δεν την θυμαμαι και δεν την συστηνουμε στις εγγυμοσυνες πια.αυτο ειπε τωρα για την λεξη που δεν θυμαμαι τι να σας πω μηπως εχει να κανει με το γιατρο ρε παιδια???παντως σορυ αμα σας τρομαξα αλλα επειδη ετσι μου ειπε ο δικος μου ειπα να σας το πω να προσεχετε και εσεις.Μαλιστα τον ρωτησα και τι κρεμα να βαζω δηλαδη και μου ειπε υπαρχουν παρα πολλες στο εμποριο δεν μπορω να σου πω συγκεκριμενη εσυ θα δεις ποια σου ταιριαζει και εγω γιαυτο σας ρωταω σημερα!:confused:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Koritsia sas euxaristo gia to kalosorisma!

Na exete kai eseis oles kali kai teleiomini egkumosuni:)

Loipon ego exo kleisei rantevou gia auxeniki gia tis 18 martiou ki exo opos oles agonia:)Mporei leei na mathoume kai to fulo...As einai o,ti thelei more,proto einai!

Oson afora tous emetous me exeoun taraksei,exo parei adeia apo ti douleia afou den mporo na fao tipota i o,ti fao to vgzo i kaimeni...akomi de mou edose omos o giatros sidiro i otidipote allo epeidi eixa kalo aimatokriti kai genika kales eksetaseis.Mallon otan ksanapao den ti glitono...

Eseis den exete katholou tetoia sumptomata?popo thelo na faooooooooo!

γεια σας και απο εμενα!!!

εγω εκλεισα 22 μαρτη για αυχενικη στο εμβρυο..αντε επιτελους!!! απο κρεμες δεν βαζω ακομα αν και αρχισε να φαινεται η κοιλια μου και με καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος (αμαν ρε παιδι μου αυτη η δευτερη εγκυμοσυνη!!).Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη εβαζα και εγω τη simulcium η οποια δυστυχως κανει 28 ευρω και οχι 18!!:confused::confused::confused::confused: παντως ραγαδες δεν εκανα καθολου παρα τα πολλα κιλα που πηρα και την ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ κοιλια που ειχα...

Koritsia sas euxaristo gia to kalosorisma!

Na exete kai eseis oles kali kai teleiomini egkumosuni:)

Loipon ego exo kleisei rantevou gia auxeniki gia tis 18 martiou ki exo opos oles agonia:)Mporei leei na mathoume kai to fulo...As einai o,ti thelei more,proto einai!

Oson afora tous emetous me exeoun taraksei,exo parei adeia apo ti douleia afou den mporo na fao tipota i o,ti fao to vgzo i kaimeni...akomi de mou edose omos o giatros sidiro i otidipote allo epeidi eixa kalo aimatokriti kai genika kales eksetaseis.Mallon otan ksanapao den ti glitono...

Eseis den exete katholou tetoia sumptomata?popo thelo na faooooooooo!

συμπασχουμε...μονο που εγω συνεχεια τρωω...και συνεχεια τα βγαζω....:(:(:(:(:(

Διαφημίσεις

πωπω κορίτσια!!! από τώρα κρέμες λέτε ε?:confused: μου το πε και η αισθητικός μου αλλά υπέθεσα ότι το είπε γιατί την βολεύει να πουλήσει... η κρέμα της βέβαια, απ' ό,τι μου είπαν φίλες που την πήραν είναι καταπληκτική, αλλά κάνει 45?... πολλά!!!

αυτές του εμπορίου κάνουν δουλειά? δεν έχω ούτε μια ραγάδα και δεν θα θελα να αποκτήσω τώρα...

αυχενική θα κάνω τη Μ.Δευτέρα, 29 Μαρτίου!!! πολύς καιρός... θα περάσει όμως! Κάτι θα κανονίσω και για το μεθεπόμενο σκ...!!! για να περάσει και πιο εύκολα ο καιρός!!!:)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλησπερα!

εκλεισα για αυχενικη 18/03,μεγααααλη αγωνια!στο ιασω θα την κανουμε.

το σπορακι μας το ειδαμε χθες,ειναι 3 εκατοστα και κουναει χερακια και ποδαρακια!!!

απο κρεμα για τις ραγαδες δεν ξερω τι να παρω...εχετε καμια ιδεα?

η κοιλιτσα εχει αρχισει να ψιλοφαινεται...

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Γειά σας κορίτσια και καλό μήνα!

Δεν έκλεισα ακόμα για αυχενική αλλά θα κάνω μετά τις 20 Μαρτίου. Ο γιατρός είπε να του τηλεφωνήσω μια δυο μέρες νωρίτερα.

Όσο για τις κρέμες κυρίως βοηθάνε μεν αλλά ως ένα βαθμό. Κυρίως έχει να κάνει με την ελαστικότητα του δέρματος. Γενικά δε τα πάω καλά με τις κρέμες και την περιποίηση, βαριέμαι!!! Στην πρώτη εγκυμοσύνη έβαζα πιο τακτικά και η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα ραγάδες στη κοιλιά. Στη δεύτερη ήμουν λίγο πιο χαλαρή και μου άφησε καναδυο ραγαδούλες. Τώρα μάλλον θα πρέπει να ξαναρχίσω. Έβαζα μια κρέμα από τα Prenatal για ραγάδες και μάλλον θα συνεχίσω με αυτή. Για τη βαζελίνη νομίζω καλά είναι να την αποφεύγεις, είχα πάρει και εγώ παλαιότερα αλλα τη σταμάτησα γιατί νομίζω ότι άκουσα ότι περιέχει πετρέλαιο;;;;(δεν είμαι σίγουρη, καλύτερα ρώτα το γιατρό σου!)

Επιτέλους κατάφερα να κάνω και το τεστ για το φύλο του μωρού. Αγοράκι μου βγαίνει και αυτό λέει και το ένστικτό μου αλλά θα δούμε!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

γεια σας κοριτσια,εγω ειμαι χαλια αφηστε τα να πανε.οχι λογω εγκυμοσυνης αλλα λογω της μικρης μου που ειναι αρρωστη και εχω να κοιμηθω 3 μερες.οχι τιποτα αλλο αλλα βασανιζω και το νινακι στην κοιλια οπου το ζορισα και αυτο και ειχα καφε υγρα.ο γιατρος ειπε οταν εχω λιγα καφε θελει ξαπλα και ξεκουραση.πως θα τα καταφερω ομως?ελπιζω να στρωσει γρηγορα η μικρη γιατι δε μενω και σε ψηλο οροφο (μαλλον για την ταρατσα με βλεπω).

εσεις κοριτσακια μου ελπιζω να ειστε καλα και να ελλαττωνονται τα συμπτωματα σας.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

nenaki περαστικούλια και στην μικρή και σε σένα!!

Πιστεύω θα είναι καλύτερα αύριο (3 μέρες αρρωστούλα, λογικά θα έχει ήδη αρχίσει να αναρρώνει). Έτσι θα μπορέσεις να μείνεις ξάπλα και εσύ...

Πήρα τα αποτελέσματα του προγεννητικού, όλα καλά εκτός από την αιμοσφαιρίνη. Δείχνει υπόνοια στίγματος να και λίγο χλωμό επειδή είμαι εθελόντρια αιμοδότρια και έχω μια χαρά αιματοκρίτη (τον Νοέμβριο είχα 42). Απλά κάθε φορά που μένω έγκυος, ο αιματοκρίτης μου πέφτει στα πατώματα από την αρχή (τώρα είναι 33).

Στην τελική και στίγμα να έχω, ο σύζυγος δεν έχει, αυτός έχει 49 αιματοκρίτη...

Βαζελίνη δεν ξαναβάζω, θα ρωτήσω τον γιατρό μου την άλλη Παρασκευή που θα τον δω, δεν επείγει άλλωστε...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

nenaki περαστικά σας και γρήγορη ανάρρωση.

clelia νομίζω ότι δεν πρέπει να ανυσυχείς γιατί και στίγμα να έχεις αφού δεν έχει ο άντρας σου όλα οκ. μπράβο πάντως 42 αιματοκρίτη εγώ υπό φυσιολογικές συνθήκες και με το ζόρι πιάνω το 37.

αύριο που θα πάω πάντως στη γιατρό μου θα τη ρωτήσω για τη βαζελίνη να δω τι θα μου πει γιατί να πω την αλήθεια μου αυτή τη φορά σκεφτόμουν να βάζω βαζελίνη αφού τα 28? για τη simulsium δεν είναι λίγα.

έχω όμως μια απορία ρε κορίτσια οι παιδικές βαζελίνες προδερμ και τσόνσον είναι και αυτές επικίνδυνες;

Καλησπέρα κορίτσια!

Περιμένω και εγώ πως και πως να παω τη Παρασκαυή στο γιατρό να δούμε πάλι το μωράκι και λογικά να κανονίσουμε την αυχενική. Από κιλάκια πως πατε; Εγώ κοιλιτσά έχω κάνει! Τζιν παντελόνια ΤΕΛΟΣ και τα υπόλοιπα ξεκούμπωτα αλλά από τωρά ..?????? Μήπως το χω παρακάνει με το φαί.:confused:

Καλημερα κοριτσακια!!

Πως ειστε;;

Εγω αυχενική θα κανω στην μεθεπόμενη επίσκεψη, δλδ θα πάω γυρω στις 25/3 μια επίσκεψη και μετα στην επίσκεψη Απριλίου θα κανουμε την αυχενική..

Για βαζελίνη που διαβασα πιο πάνω εγω για κανενα μηνα εβαζα τη τζονσον αλλά τη σταματησα οταν ρωτησα τον γιατρο μου τι κρεμανα πάρω και μου ειπε οτι οι ραγαδες είναι καθαρα στον τυπο δερματος αν θα γινουν και να μην σκορπάω τα λεφτα μου σε κρεμες..Πραγματι εβαλα 21 κιλά και ουτε μια ραγαδα εκανα..

Τωρα η κοιλίτσα μου δεν φαίνεται πολύ, το στηθος μου ειναι αρκετα πρισμενο και σιγουρα θελω καινουριους στηθοδεσμους..Απο ρουχα εγκυμοσυνης και γενικά παιδικα (για αργοτερα) ριξτε μια ματια στο www.mothercare.com ασυναγωνιστες τιμες κορίτσια στα ιδια ακριβως σχεδια με αυτα που κυκλοφορουν στην Ελλάδα!!

Εχω παραγγείλει 2-3 φορες και εμεινα πολύ ευχαριστημενη

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

nenaki υπομονη κοριτσι!! και γρηγορα περαστικα στο κοριτσακι σου για να μπορεσεις να χαλαρωσεις κι εσυ!!

clelia μπραβο για τα αποτελεσματα σου!! οπως σου ειπαν και τα κοριτσια, αν δεν εχει ο συζυγος σου το στιγμα, δεν σε νοιαζει καθολου!

liana τα τζινακια τα εχουμε αποχαιρετησει εδω και 2 εβδομαδες, βεβαια 1 κιλο εχω παρει αλλα δεν ξερω πώς να σταματησω την πεινα και την λαιμαργια. Εχθες ηθελα να φαω απο το πρωι σοκολατινα, την αγορασα τελοσπαντων το απογευμα μετα την δουλεια και εφαγα 2 μπουκιες, ομως με τοση λαιμαργια που ακουστηκε σλουρπ οταν την καταπινα(γιατι οπως καταλαβαινετε δεν την μασησα, την καταπια!!χαχαχαχα) Δεν νομιζω παντως πως ειναι θεμα κιλων που δεν σου κουμπωνουν τα παντελονια, νομιζω απλα οτι ανοιγει η λεκανη, φουσκωνει και λιγο η κοιλιτσα, τι να σου κανει το skinny τζιν? Πού να μας χωρεσει???

Stone ωραια πραγματακια το mothercare οντως. Οι τιμες του στην Ελλαδα δεν πλησιαζονται

Επεξεργάστηκαν by ellain

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημέρα!

Νένα περαστικά σας! Δεν έχεις αλήθεια καθόλου βοήθεια; Μαμά, πεθερά;

Όσο αφορά τα καλλυντικά (Johnson και όχι μόνο) κοιτάξτε λίγο και εδώ να πάρετε μια ιδέα.

Συμβουλή προσπαθήστε όσο είναι φυσικά δυνατό το πρώτο τρίμηνο να μη πάρετε πολλά κιλά. Θα συμφωνήσω και εγώ ότι τα παντελόνια δεν κουμπώνουν εύκολα εξαιτίας της λεκάνης που ανοίγει.

Clelia μην ανησυχείς, δε νομίζω ότι υπάρχει άλλωστε σοβαρός λόγος. Έχεις ξεκινήσει να παίρνεις σίδηρο ή όχι ακόμα;

stone θυμάσαι πόσο ήταν τα μεταφορικά;

Κατά τα άλλα δε ξέρω για εσάς αλλα εγώ νιώθω πολύ κουρασμένη, άλλωστε η μέρα μου ξεκινά στις 6:30 και τελειώνει γύρω στις 10 το βράδυ που πέφτω πτώμα στο κρεβάτι!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...