Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eλένη πολύ χρήσιμα αυτά που έγραψες για στέγνωμα και σιδέρωμα...

Μου έχουν πει να μην χρησιμοποιώ μαλακτικό στα ρουχα της μπέμπας, οπότε όχι, έτσι? Μόνο προδέρμ απορρυπαντικό...

ναι ε? αυτό δεν το ήξερα... μάλιστα μάλιστα! ε τι μαθαίνει κανείς... αυτό που κόβουν τα καρτελάκια από τα φανελάκια - πυτζαμάκι - φορμακια ισχύει? και αυτό που τα βάζουν το καθένα σε ξεχωριστό σακουλάκι πάλι τι είναι?

μήπως είναι λίγο νωρίς να είναι πλυμένα από τώρα και στη ντουλάπα? δε θα θέλουν ξανά? (απορίες άσχετης...)

σπασμένο άσπρο (με γκρί, με πράσινο, με κίτρινο, με ροζ, με μπλε)

είναι άσπρο με μία ανεπαίσθητη χροιά άλλου χρώματος

θα τα δεις στα χρωματολόγια είναι το πιο ανοιχτό κουτάκι στην κάθε παλέτα χρώματος

οκ, μέσα έπεσα! και τα δυο χρώματα που μου αρ΄σεουν είναι στο πρωτο κουτάκι! μουτς!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μήπως είναι λίγο νωρίς να είναι πλυμένα από τώρα και στη ντουλάπα? δε θα θέλουν ξανά? (απορίες άσχετης...)

ναι ειναι πολυ νωρις νομιζω..και γω απο Σεπτεμβρη θα τα πλυνω!

μαλακτικό καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε. η παιδίατρος εμένα επειδή και ο μικρός μου ήταν αλλεργικός μου είχε πει μόνο απορρυπαντικό με πολύ καλό ξέβγαλμα.

εμένα επειδή οι ταμπέλες στα ρούχα μου με εκνευρίζουν τις είχα κόψει και στο γιου μου για να μην τον ενοχλούν.

εγώ το πλύσιμο λέω να το κάνω το σεπτέμβρη με την ησυχία μου για να είναι και πιο φρεσκοπλυμένα.

μα ναι!!! σύμφωνα με το γιατρό μου, επίσημα στο μήνα μου μπαίνω στις 15 σεπτέμβρη!!! από τώρα να τα πλύνω??? κι αν για κάποιο λόγο χτύπα ξύλο, χρειαστεί νωρίτερα, ε! ας τρέξουν οι υπόλοιποι να τα προλάβουν!

πάντως εξόρμηση στην αγορά για βαλιτσάκια μαιευτηρίου και για τις πρώτες ανάγκες του μωρού θα κάνω μετά τις διακοπές μου!

τη μανούλα από το χέρι και φύγαμε!!! τότε θα ξέρουμε και πότε περίπου θα έχουμε και τα επιπλάκια!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

οκ, μέσα έπεσα! και τα δυο χρώματα που μου αρ΄σεουν είναι στο πρωτο κουτάκι! μουτς!!!

να έχεις υπόψιν σου ότι το χρώμα στο πρώτο κουτάκι συνήθως φαίνεται άσπρο στον τοίχο, συχνά το 2ο κουτάκι δείχνει στην εφαρμογή όπως το πρώτο στο χρωματολόγιο. Καλό είναι να κάνεις δείγμα σε γωνία για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη :) με το καλό!!!!!!!!!!

Ρενάκι τέλειο το τραγούδι!

Για το μαλακτικό υπάρχουν διάφορες απόψεις. Στην αρχή και εγώ δε χρησιμοποιούσα, στην Εβελίνα τελικά έβαζα και μαλακτικό γιατί είχα διαβάσει ότι βοηθάει στην απομάκρυνση του απορρυπαντικού. Αν ψάξετε λίγο στο parents θα βρείτε διάφορα για τα απορρυπαντικά και μαλακτικά ρούχων.

Σίγουρα είναι αρκετά νωρίς αλλά ήδη με 2 παιδιά και τις καθημερινές δουλειές δεν προλαβαίνω. Επομένως μόλις τα πάρω στα χέρια μου θα αρχίσω σιγά σιγά να τα τακτοποιώ. Ελπίζω όταν θα έρθει η πεθερά μου να έχουν έρθει και τα πράγματα και να με βοηθήσει.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Να σας βαλω και ενα τραγουδι που μου αρεσει πολυ.....

XokqTXG4XNw

πωπω ειχα χρονια να το ακουσω...μου θυμισες φοιτητικα χρονια με κιθαρες στην παραλια...περασμενα μεγαλεια..

ellain η κουνια ειναι τελεια..και εμενα τετοιου ειδους επιπλα μου αρεσουν..

εγω δεν εχω κοιταξει ακομα τιποτα..μολις γυρισω τον αυγουστο θα κανω ενα ξεκαθαρισμα στα ρουχα της μελινας να δω αν μπορω να κρατησω τιποτα για το μπεμπη και τι μου λειπει..

το σεπτεμβρη θα κατεβει και η μανα μου να βοηθησει με τα πλυσιματα και να παμε για ψωνια..οσο για το δωματιο θα το καθυστερησω πολυ..θα παρω μονο καινουργια στρωματα για την καλαθούνα και το παρκοκρεβατο αφου ο μπεμπακος θα τη βγαλει σιγουρα το πρωτο εξαμηνο στο δωματιο μας..

βεβαια..σαμπως ξερω που θα ειμαι για να φτιαξω παιδικο??? ακομα στην αναμονη..:evil::evil:

ploegisi την φωτο του δωματιου που τη βρηκες??? αυτα τα λουλουδια στον τοιχο και το φωτιστικο με τρελαναν!!!

Διαφημίσεις

δες λιγο σευχελλες στις φωτο μου στο fb να παθεις καρακαταθλιψαρα....

δεν μου χρειάζεται... εδω βλέπω αυτό .... που θεωρητικά θα έπρεπε να έχω βαρεθεί να βλέπω στις σπέτσες και με πιάνει κάτι .......θέλεις να αρρωστήσω περισσότερο με σευχέλες κλπ ????

παμε για τρελλες...αααχ βρε κοριτσια!

κι εγω χρειαζομαι διακοπες,αλλα για φετος δεν προβλεπεται ΤΙΠΟΤΑ.δεν πειραζει,ας ειμαστε καλα και παμε του χρονου με τα μπεμπακια μας.το φανταζεστε?στην παραλια με το νινι!πω πωωωωω...

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα από τις 11 μέχρι τις 3 παίζω με δεινόσαυρους..............:tongue:

Δεν μπορώ άλλο!!!! Έχω μάθει όλα τα είδη, έκανα παζλ με πτερανόδοντες, τυραννόσαυρους Ρεξ και αρπακτικά, μαστόδοντες και προϊστορικά θηρία...

Οεοοοοοοο!

Θέλω διακοπές, ξανα!

Φιλιά!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα από τις 11 μέχρι τις 3 παίζω με δεινόσαυρους..............:tongue:

Δεν μπορώ άλλο!!!! Έχω μάθει όλα τα είδη, έκανα παζλ με πτερανόδοντες, τυραννόσαυρους Ρεξ και αρπακτικά, μαστόδοντες και προϊστορικά θηρία...

Οεοοοοοοο!

Θέλω διακοπές, ξανα!

Φιλιά!!!

αχαχαχαχαααααα ΕΛΕΟΣ βρε φιλενάδα!

λίγο κουράγιο και σε ένα χρόνο θα παίζεις και με κουκλίτσες... πάλι! <3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...