Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ψαρίδιο δεν σε είδα πριν!!

Λοιπόν, σκέφτομαι την κούνια να την πάρω σε χρώμα ξύλου ανοιχτού, με κάποια ζωγραφιά ροζ πάνω. Κι αυτό διότι έχουμε στο δωμάτιο βιβλιοθήκη (άδεια πλέον) και "αλλαξιέρα" (πρώην γραφείο αλλά το μετέτρεψα) σε χρώμα ανοιχτού ξύλου. Οπότε θέλω και η κούνια να δένει, καλά δεν το σκέφτομαι... Όντως οι ντουλάπες είναι άσπρες και θα πήγαινε η άσπρη κούνια, αλλά θέλω να δένει με τα υπόλοιπα έπιπλα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

είδες κουμπάρα ο κουμπαρος? όλα για τα κορίτσια του! έτσι λέει! χιχιχιι:tongue::tongue:

δε με λές??? επειδή θα βάλω λιλά κουρτίνα στο παιδικό και όπως προείπα τα έπιπλα θα είναι λευκά, τους τοίχους τι να τους κάνω? σημειωτέον, έχει σανίδι και πόρτα σκούρα. Σκέφτομαι για ενα απαλό γκρι-λιλά με συνδυασμό λευκού ή παλ κίτρινου... τι λες?

twin-room-1.jpg

κάτι σαν αυτό!

κλέλια τότε εντάξει, δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς! κι εμείς να σου πω έχουμε ήδη την καλαθούνα της κουμπαρούλας μου οπότε θα κάνουμε έτσι τη δουλειά μας αν χρειαστεί, ή στο καλάθι του καροτσιού για αρχή... δε θέλω βέβαια, θέλω να χει το κρεβατάκι της η γκουγκούφκω, αλλά στην ανάγκη...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημερα κοριτσακια..

Εχει καυσωνα η εγω ζεσταινομαι;;;;;;Πως την παλευετε εκει κατω στην πρωτευουσα αναρωτιεμαι.....

Ωραια ψαχνετε γαι κοροτσια ,δωματια..Ellain μ αρσε πολυ το κρεβατι που διαλεξες....

Ειπαμε εγω εχω αποθηκη..δεν ξερω τι μου γινεται...Καποια απο τα παλια θα τα πεταξω μαλλον γιατι ηταν ηδη απο δευτερο χερι!

Βα ριεμαι.....................................ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

6+σημερα!!!

Ρενα κοντεύεις κοριτσάκι μου!!!

Μια ζέστη την έχει, η αλήθεια είναι...

Όσο για το πώς αντέχουμε εμείς στην εξωτική Αθήνα: είμαστε μεταλλαγμένες μετά από τόσα χρόνια στην πρωτεύουσα

GEXxp3.png

αχ ρένα κοντεύεις εγώ έχω 15+ σήμερα. όσο για τη ζέστη εγώ και το κλιματιστικό έχουμε γίνει ένα πλέον.

ευτυχώς δεν έχω να ψάχνω και για αγορές (κούνια κ.λ.π.) γιατί δεν θα το άντεχα. κάτι ψιλολοίδια που έχω θα τα πάρω μάλλον το σεπτέμβρη.

Διαφημίσεις

πωπω ρε συ βάσω! πραγματικά είσαι ηρωίδα! άντε μπαίνει ο αύγουστος, θα φύγουν ακόμη περισσότεροι! και μετά γκρινιάζω κι εγώ που δουλεύω ακόμη, σε ένα γραφείο με κλιματισμό!!!

ρένα έφτασε και για σένα ο καιρός!

μαράκι κι εσύ δεν έχεις πολύ ακόμη! και αφού δεν έχεις άγχος και με τα ψώνια, μια χαρά θα χαλαρώσεις αυγουστιάτικα!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημέρα!

τι ωραία! αρχίσατε τις αγορές, έστω την έρευνα αγοράς.

Έλενα το κρεβατάκι είναι πολύ όμορφο! Ploegisi το δωμάτιο που έβαλες είναι υπέροχο! Ανυπομονώ να δω και το δικό σας.

Εκτός από τα έπιπλα πότε θα ξεκινήσετε να αγοράζετε και κουβερτούλες, πάνες αγκαλιάς, ζιπουνάκια, ρουχαλάκια, κτλ; Να έχετε υπόψιν σας ότι θέλουνε πλύσιμο, στέγνωμα από την καλή και σιδέρωμα από την ανάποδη και καλά θα ήταν σιγά σιγά να αρχίσετε να τα ετοιμάζετε για να μη τα κάνετε όλα μαζί στο τέλος και κουραστείτε. Εγώ περιμένω να μου στείλουνε ότι είχα (λίκνο, ριλάξ, μπανιερό, καθισματάκι αυτοκινήτου, ρούχα, παιχνίδια, κ.α.) από την αποθήκη μας επομένως από εβδομάδα πιστεύω να τα έχω και να ξεκινήσω το ξεκαθάρισμα πρώτα και μετά το καθάρισμα!

Χθες που πήγαμε βέβαια μια βόλτα στο mall δεν βρήκα και τίποτα, μόνο μια κουβετούλα που μου άρεσε πολύ πήρα από τα Zara home όχι ότι δεν έχω αλλά έτσι για το καλό! Και για τα μεγαλύτερα όμως δεν βρήκα και τίποτα ιδαίτερο που να μου αρέσει. Με τα παιδιά βέβαια δεν μπορείς να ψωνίσεις, μας βγήκε η πίστη!

Δέσποινα μη στεναχωριέσαι. Λογικό είναι να κολλάει το ένα από το άλλο. Μεγάλος ο μπέμπης! Σκόρδα!

Βάσω όλα καλά με το μωράκι σας! Τέλεια!

Σπίτι σήμερα, κοίτα να ξεκουραστείς και να δροσιστείς λιγάκι.

Ρένα κουράγιο. Άλλες 6 μέρες! Μαράκι και εσύ κοντεύεις!

Όσο για τη ζέστη υ π ο φ έ ρ ο υ μ ε !

Τσιπούρα, Χρύσα, Νένα, Αγγελική, Clelia, Πετρούλα, Ειρήνη και όποια άλλη ξέχασα :oops φιλιά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

,αφησα την πωλητρια μονη της κι εφυγα.ηρθα σπιτι,αναψα κλιματιστικο,εφτιαξα ενα ελληνικο καφεδακι και αραξα...μια χαρα!

την καλύτερη δουλειά έκανες!!! (όσο για το σύστημα κατάψυξη κι εγώ το κάνω συχνά πυκνά, βολεύει απίστευτα)

Ψαρίδιο δεν σε είδα πριν!!

Λοιπόν, σκέφτομαι την κούνια να την πάρω σε χρώμα ξύλου ανοιχτού, με κάποια ζωγραφιά ροζ πάνω. Κι αυτό διότι έχουμε στο δωμάτιο βιβλιοθήκη (άδεια πλέον) και "αλλαξιέρα" (πρώην γραφείο αλλά το μετέτρεψα) σε χρώμα ανοιχτού ξύλου. Οπότε θέλω και η κούνια να δένει, καλά δεν το σκέφτομαι... Όντως οι ντουλάπες είναι άσπρες και θα πήγαινε η άσπρη κούνια, αλλά θέλω να δένει με τα υπόλοιπα έπιπλα...

στο χρώμα του ξύλου τότε η κούνια!

είδες κουμπάρα ο κουμπαρος? όλα για τα κορίτσια του! έτσι λέει! χιχιχιι:tongue::tongue:

δε με λές??? επειδή θα βάλω λιλά κουρτίνα στο παιδικό και όπως προείπα τα έπιπλα θα είναι λευκά, τους τοίχους τι να τους κάνω? σημειωτέον, έχει σανίδι και πόρτα σκούρα. Σκέφτομαι για ενα απαλό γκρι-λιλά με συνδυασμό λευκού ή παλ κίτρινου... τι λες?

.

σούπερ ακούγεται!!! ένα όμορφο παλ κίτρινο ή off white συνδιάζονται άψογα με γκρι λιλά!

Βα ριεμαι.....................................ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

6+σημερα!!!

δώσεεεεεεε!!! κι εγώ ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

6 + σήμερα!!!!!!

Εκτός από τα έπιπλα πότε θα ξεκινήσετε να αγοράζετε και κουβερτούλες, πάνες αγκαλιάς, ζιπουνάκια, ρουχαλάκια, κτλ; Να έχετε υπόψιν σας ότι θέλουνε πλύσιμο, στέγνωμα από την καλή και σιδέρωμα από την ανάποδη και καλά θα ήταν σιγά σιγά να αρχίσετε να τα ετοιμάζετε για να μη τα κάνετε όλα μαζί στο τέλος και κουραστείτε.

να ναι καλά οι μαμάδες ελένη! από τώρα το συζητάνε! πως και πως με περιμένουν να τους πω για έφοδο στην αγορά!!!

σούπερ ακούγεται!!! ένα όμορφο παλ κίτρινο ή off white συνδιάζονται άψογα με γκρι λιλά!

τι είναι το off white??? ε???

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Eλένη πολύ χρήσιμα αυτά που έγραψες για στέγνωμα και σιδέρωμα...

Μου έχουν πει να μην χρησιμοποιώ μαλακτικό στα ρουχα της μπέμπας, οπότε όχι, έτσι? Μόνο προδέρμ απορρυπαντικό...

Εγώ θέλω να βαφτεί πρώτα το δωμάτιο, και αμέσως θα ξεκινήσω...

Από την αδελφή μου έχω καρότσι, πορτ μπεμπέ και κάτι άλλα τα οποία θέλουν καθάρισμα. Θα τα βγάλω στο μπαλκόνι και θα τα πλύνω με προδέρμ και αυτά.

Σεντόνια-ζιπουνάκια-σκατουλάκια περιμένω να δω τι θα μου δώσουν (είμαι ένας ζήτουλας :mrgreen: ). Έχω αδελφή + κουμπάρα με παιδιά και ξαδέλφη που γέννησε και θέλουν εναγωνίως να δώσουν τα πράγματα των μωρών τους, οπότε κυρίως από την ξαδέλφη μου θα πάρω ένα σωρό. Θα δω τι θα μου δώσει και αναλόγως θα αγοράσω καινούρια...

Δεν έχουμε λεπτά :(

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

τι είναι το off white??? ε???

σπασμένο άσπρο (με γκρί, με πράσινο, με κίτρινο, με ροζ, με μπλε)

είναι άσπρο με μία ανεπαίσθητη χροιά άλλου χρώματος

θα τα δεις στα χρωματολόγια είναι το πιο ανοιχτό κουτάκι στην κάθε παλέτα χρώματος

twin-room-1.jpg

κάτι σαν αυτό!

κλέλια τότε εντάξει, δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς! κι εμείς να σου πω έχουμε ήδη την καλαθούνα της κουμπαρούλας μου οπότε θα κάνουμε έτσι τη δουλειά μας αν χρειαστεί, ή στο καλάθι του καροτσιού για αρχή... δε θέλω βέβαια, θέλω να χει το κρεβατάκι της η γκουγκούφκω, αλλά στην ανάγκη...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ!!!! ΤΟ ΘΕΛΩΩΩ!!!!!!!!

Παω να διαβασω και επανερχομαιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα μονο για ενα <γεια>....ειναι ο συζηγοσ εδω σημερα ,θα ξυπνησει τωρα το αγγελικιδιον και παμε μπανιο!!!!!!!!!!!!εχουμε αργια εμεισ σημερα ,ειναι τησ αγιασ μαρκελλασ!!!!!!αχ και το απογευμα,δηλαδη μεσημερι...εχουμε κρεβατι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στισ 5 το απογευμα....αν ειναι δυνατον μεσα στον καυσωνα ,νταλα μεσημερι...τεσπα...

σασ φιλω ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω κ ευχομαι να μου ξεντανιουαστηκατε ε?????????αλλιωσ εδω ειναι η χαστουκιστρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καρδουλινα...!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

clelia εγω τα πραγματα που εχω στην αποθηκη ,καροτσι κρεβατι κλπ θα τα περασω πρωτα με το σπρευ της klinex 4σε 1 γαι να απολυμανθουν κιολας.Το υφασμα που πλενεται φυσικα στο πλυντηριο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...