Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι πάθανε τα κοριτσάκια μου και είναι κάπως; Εγώ καλά είμαι, παρανοήσατε, δεν είμαι πεσμένη ψυχολογικά, κουρασμένη ναι αλλά πεσμένη όχι!

γενικά είμαι πολύ πηγμένη αλλά καλά! Έκανα και εξετάσεις, λίγο πεσμένη είμαι αλλά οκ. Ελπίζω κι εσείς να είστε μια χαρά όλες!

πεσμένη στις εξετάσεις θκατούλες μου!!!

Πάρτε τα πάνω σας μπουμπούκες μου (οι πεσμένες)!!!!!!! Σας στέλνω αγκαλίτσες!!!!!!!!

renah super το νινάκι

chrisaki η πάνα μεταφέρετε για αύριο, ακυρώθηκε το ραντεβουδάκι και είμαι στο cafe μας! Για να μην με πιάσει και καμιά κατάθλιψη...., λείπει ο σύζυγος στο γυμναστήριο, οπότε πίνω καφεδάκι και σας διαβάζω, περιμένοντας το αύριο…

Irene καλωσόρισες δε θυμάμαι αν στο ξαναείπα.

ploegisoula, γλυκό αφρικανάκι μου, υπομονή καρδούλα μου και στο τέλος θα ανταμειφθούν οι κόποι σου και οι αγωνίες σου, με μια γλυκιά γλυκιά γκουγκούφκω! Για ΛΗΤΩ λες τελικά ε; Εγώ πάντως βρήκα τεράστιες διαφορές στις τιμές και όσο για το 30% που λες, στο συνοικιακό μου είπαν συνδυασμούς προσφορών… πχ. με αγορά κούνιας παίρνεις το καρότσι στη μισή τιμή ή την αλλαξιέρα, ή επιλέγεις ποσοστό έκπτωσης κλπ… Στο τέλος βέβαια (σαν λωλή) μπορεί να καταλήξω κι εγώ στο ΛΗΤΩ, δεν ξέρεις....

Μαράκι μπράβο για την καμπύλη σου

Βάσω περιμένουμε νέα απʼ τον Ελευθεριάδη, εμένα ακυρώθηκε το ραντεβού (λόγω τοκετού) και θα πάω αύριο απʼ το νοσοκομείο (λόγω Πέμπτης).

τσιπουράκι αν δε στεγνώσω το μαλλί, δεν έχει νάνι, βόλτα, τίποτα… χειμώνα-καλοκαίρι. Λόξα παιδί μου… Αχ ρε άκαρδη διαιτολόγΑ, τι κάνεις στο κορίτσι μας… τέτοια αυστηρότητα πια;;;

ellain καλά αποτελέσματα με την καμπύλη

irinaki πολύ σωστή σε βρίσκω για τις κορμάρες μας (μμμμμμ) και θα ξαναγίνουμε super μονΔέλα (γκουχ γκουχ). Μπράβο και στο νινάκι σου και να βάλεις τον κ@λο σου ΚΑΤΩ καλά σου λέει ο γιατρός. Επιμένει ακόμα η ριμάδα η crp; Που θα πάει δε θα της περάσει; Θα της περάσει! Με τέτοιο νινί!

Οργιάσατε με τα φαγάκια σήμερα, γιαμ γιαμ, εγώ δεν έχω φτιάξει τίποτα…… μιας και θα ήμασταν στο γιατρό…. χαχα καλό ε; Τώρα θα ήμουν εκεί αλλά είπαμε δεν πειράζει. Και αύριο μέρα είναι!

Α έπεσα και σε διψήφιο αριθμό! Μόνο 99 ημέρες σύμφωνα με το τικεράκι μου!!!!!!!

ουφ…

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μωρε λυσσαξατε σημερα με τα φαγητα!!! κακουργες!! φταιω εγω τωρα να τσακισω κατι μπιφτεκακια που εμειναν απο το μεσημερι??:evil::evil:

κοριτσια το μελινακι ειναι πολυ καλυτερα αλλα δυστυχως κολλησε η δαναη της ειρηνης και ανεβασε πολυ πυρετο..:cry: ρε γαμωτο ειμαι να σκασω!! το πρωι πριν αρρωστησει η μελινα επαιζαν μαζι και επιναν νερο η μια απο το ποτηρι της αλλης (που να το φανταζομασταν οτι το βραδυ η δικια μου θα ειχε 40 πυρετο:cry:)...αφου μεχρι σημερα ελεγα ειναι θαυμα που δεν την ειχαμε κολλησει...αλλα τελικα η αρρωστεια εκδηλωνεται μια εβδομαδα μετα..ΑΜΑΝ!!!!!!!!!! Ελπιζω η δαναη να το περασει πιο ελαφρια:cry::cry: νοιωθω χαλια που την κολλησαμε..:cry:

σημερα πηγα και στο ντοκτορι για να δει τις εξετασεις και μου ειπε ολα οκ αλλα ο μπομπος ειναι πολυ μεγαλος και μαλλον παμε για τετρακιλο τουλαχιστον...ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ??:confused::confused:

Κλελια διαβασα αυτα που εγραψες για καισαρικη και σκεφτομουν ποσο διαφορετικη ψυχολογια εχει η καθε μια μας...εγω με τιποτα δεν θελω καισαρικη..την φοβαμαι απιστευτα!! φοβαμαι τοσο το χειρουργειο, οσο και την αναισθησια (την επισκληριδιο πιο πολυ απο οτι την ολικη ναρκωση..)..παντως ο φυσιολογικος τοκετος ειναι πολυ ομορφη εμπειρια..μην τον αποκλειεις..ο πονος δεν ειναι τοσο φοβερος πιστεψε με..στο λεει η μεγαλυτερη φοβιτσιαρα στον κοσμο που ουτε καν περιμενε ποτε οτι θα γεννουσε ετσι..

εδω ειμαστε κι εμεις...

ολα καλα!!!η μικρη μας ειναι 1.560γρ και μεγαλωνει πολυ καλα.ολα καλα με τις αρτηριες μας,τον πλακουντα και το ομφαλιο.ειναι με κεφαλικη προβολη και ολες οι μετρησεις της ειναι μια χαρα.η μαμα και ο μπαμπας ειναι πολυ,παρα πολυ χαρουμενοι!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

εδω ειμαστε κι εμεις...

ολα καλα!!!η μικρη μας ειναι 1.560γρ και μεγαλωνει πολυ καλα.ολα καλα με τις αρτηριες μας,τον πλακουντα και το ομφαλιο.ειναι με κεφαλικη προβολη και ολες οι μετρησεις της ειναι μια χαρα.η μαμα και ο μπαμπας ειναι πολυ,παρα πολυ χαρουμενοι!!!

βασω μου ειχες το ντοπλερ σημερα???Μπραβο!!! ολα τελεια!!! :D:D:D:D

αντε κοριτσουδια μου ετσι θελω να σας ακουω χαμογελαστες!!!

Ισουλα τι ωραια που πηγατε για τα καλουδια της γκουγκουφκως!!(εγω γιατι δεν μπορω να δω το καροτσακι??? :( ), αντε με το καλο να τα παρετε κιολας και να σου πω κι αν δεν ειναι ετοιμο ακριβως οταν ερθει το μωρακι δεν πειραζει, σημασια εχει οτι μολις ερθει στον κοσμο θα εχει 2 ζεστες, τρυφερες αγκαλιτσες να την περιμενουν...

Βασωωωω μπραβο, μπραβο, μπραβο!!!! τι ωραια νεακια ειναι αυτα!! μπραβο στο κουτσουνακι σου, τι καλο, ειναι ετοιμο να βγει στον κοσμο μολις παρει λιγο βαρος ακομα!!!!

Αγγελικακι μαλλον εγω παρανοησα, σε ειχα για πεσμενη αλλα ησουν μονο κουρασμενη! Μια χαρα διαθεση μου φαινεται οτι εχεις, ετσι μπραβο κουκλα :)

Δεσποινακι ελα μην στεναχωριεσαι για την μικρη Δαναη, ετσι ειναι τα παιδακια, που να το ξερατε? Θα περασει γρηγορα γρηγορα κι αυτη και θα ειναι ξανα και τα δυο μια χαρα να παιζουν μαζι!!

Εμεις νομιζω οτι θα καταληξουμε σε αυτην την κουνια απο τα mothercare αν και ακομα δεν εχουμε κοιταξει αλλου http://www.mothercare.gr/detail.asp?pCode=W1582 , μονο που δεν ειμαι σιγουρη αν θα παρουμε και την ντουλαπα και μαλλον προς το οχι κλινω, γιατι δεν την θεωρω πολυ χρησιμη αν και κομψοτατη. Ειναι γλυκο χρωματακι λευκο και κιτρινο απαλο και γινεται παιδικο κρεβατακι, σουπερ δηλαδη. Να δουμε τι θα πει και ο μπαμπας μας οταν την δει κι απο κοντα.... Τσιπουρακι μετα θα χρειαστω συμβουλη για τα χρωματα του δωματιου!

Αποψε πηγα στον κολλητο μου, ηταν εκει και 2-3 αλλοι και χτυπησα ενα σουβλακι απο τον καλλιτεχνη της γειτονιας, αααχ το καταφχαριστηθηκα!!! Αυριο που θα παρω το αποτελεσμα της καμπυλης, θα κλαψουν μανουλες(εγω εν προκειμενω...), δεν πειραζει....

Φιλακια στα μαγουλακιαααααααααααα καληνυχτα και καλους υπνους!!!

υ.γ. Κλελακι πώς τα πας με τον υπνο τωρα που τελειωσες την δουλεια? Κοιμασαι ικανοποιητικα?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Βάσω!! Τόσο μεγάλα είναι τα μωρά μας?? Θέλω να κλάψω!!

Δέσποινα το έχουν αυτό τα μωράκια, κολλάει το ένα το άλλο... Μην νιώθεις τύψεις, δεν το ήξερες, ανθρώπινα είναι αυτά...

ellain είναι πολύ όμορφη η κούνια, με το καλό... Εγώ τον Αύγουστο θα πάω με τους γονείς μου να διαλέξουμε... Ήδη το δωμάτιο έχει "καθαρίσει" κατά 90%... Περιμένω τηλ από τον μπογιατζή από μεθαύριο για το πότε θα έρθει...

Τώρα μια χαρά κοιμάμαι που δεν ξυπνάω στις 5.30. Κοιμάμαι κατά τις 12.00-1.00 και ξυπνάω κατά τις 9.00. Αν πάλι ξυπνήσω κατά τις 5.30-6.00 εννοείται πως δεν σηκώνομαι, σε κάποια φάση ξανακοιμάμαι και ξυπνάω κατά τις 10.30... Μεσημέρι δεν χρειάζομαι να κοιμηθώ...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Τέλεια τέλεια τέλεια Βάσω!!!!!!!!!!!! Πάνω από 1,5 κιλό το μωράκι σας!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεσποινάκι μη στενοχωριέσαι, τα παιδάκια έτσι αρρωσταίνουν το ένα με το άλλο, το ξέρεις καλά άλλωστε. Και η κορούλα της Ειρήνης θα γίνει σύντομα περδίκι και πάλι θα είναι μαζί οι 2 φιλεναδούλες!

ellain όμορφο το κρεβατάκι και θα συνδυάζεται με τα πάντα! Εμείς πάμε σε πιο πολύ χρώμα, είμαστε μεταξύ πορτοκαλί-άσπρο και λαχανί-άσπρο! Σου εύχομαι να είναι άψογες οι μετρήσεις σου!

clelia έστρωσε το πρόγραμμά σου, είχες κουραστεί πολύ μωρέ και σου έβγαινε στραβά με τον ύπνο, άμα λέω εγώ ότι η δουλειά φταίει για όλα.... :tongue:

Έτσι να ξεκουράζεσαι, άντε να έρχεται και η σειρά μας... για να υπολογίσω: άσε 16 ημέρες ακόμα.... :|

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημέρα!!:)

βασούλα μια χαρά το μωράκι

δέσποινα δυστυχώς έτσι είναι το ένα κολάει απ' το άλλο αρκεί να είναι περαστικά και γρήγορη η ανάρρωση.

ρε κορίτσια με την ζέστη πως την παλεύετε δεν αντέχω είμαι μονίμως με ένα κλιματιστικό άντε να πάει 12 του μηνός να σταματήσω τη δουλειά, γιατι δεν αντέχω άλλο.

τουλάχιστον αύριο θα φύγουμε για σ/κ να κάνουμε καμιά βουτιά

τη δευτέρα πάμε να δούμε και το μωράκι μας που έχουμε κοντά 1 1/2 μήνα να το δούμε.

ellain πολύ όμορφη η κούνια

Καλημερα κοριτσακια μου...ενα σωρο γραψατε παλι!!!!:mrgreen:

ellain μου εισαι του ρομαντικου στυλ ε???τελεια ειναι τα επιπλακια με το καλο να τα κλεισετε!!!

Ισιιιιιι μαρη απο εκει πηρα τα επιπλα απο το Λητω:mrgreen:να ξερεις οτι εμεις το καροτσι που θελουμε τα Λητω το εχουνε 450 ευρω και απο το ebaby.gr μας βγαινει 309+25 αποστολη....νομιζω οτι ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα γιαυτο εαν σε ενδιαφερει μπες μηπως εχει και το δικο σου στην σελιδα που σου λεω

Αντζελικα μου δεν σου καθονται δεν σου καθονται τα ραντεβου εσενα:-D:-D:-D

και μετα πας και την βλεπεις κανα μισαωρο και στανιαρεις!!!

Μαρακι μου με τις ζεστες απλα δεν την παλευουμε!!!!αγκαλια με κλιματιστικο και εγω!!!επισης παρατηρησα οτι εχουνε πρηστει τα δαχτυλα των χεριων μου και αναγκαστηκα αλλαξα χερι την βερα.εσεις πως ειστε???εχετε κανενα κρουσμα πρηξιματος???:roll:

Βασω πολυ μεγαλο ε???φτου φτου τα καλα μου μας κανουν και τρελαινομαστε απο χαρα!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημέρα κοριτσούδια!!!

έβρεξε του σκασμού χθες το βράδυ και φύσιξε και βρόντιξε! και δρόσισε λιγάκι σήμερα! ακόμη δεν ανοίξαμε κλιματσιτικό! να δούμε πόσο θα αντέξουμε!!!

αγγελικούλα περιμένουμε τα νέα σου σήμερα!

βάσω τόσο μεγάλη η μπεμπούλα??? αχ! άντε να δω κι εγώ αύριο που θα πάω να τη δω τη μικρούλα μου!!! μια χαρά και οι εξετάσεις, πάμε γι άλλα τώρα!

δέσποινα μη στεναχωριέσαι! όταν θα πάει παιδικό ή νήπια να δεις τι θα κολλάν μεταξύ τους τα μικρά! έλα, δεν έγινε και τίποτα!

για βαλ' τες μου λίγο σε τάξη εδώ μέσα! μου έκαναν την όρεξη... μόνο που τις διαβάζω ανεβαίνει το ζάχαρό μου!

ιρέν περαστικά στη μικρούλα σου!!!

ellain πολύ όμορφη η κούνια κι εμένα μου αρέσει και η ντουλάπα! κι εμείς σε σκέτο λευκό τα θέλουμε για να τα συνδυάσουμε άψογα με το λιλά! οπότε λέω για ντουλάπα να πάρω μια που βρήκα στο ΙΚΕΑ

http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/GR/ σελίδα 240

το καροτσάκι γιατί δεν μπορείς να το δεις? μπες εδώ

http://camspa.it/#/en/home

και πάτα πάνω στο μπλε καροτσάκι στην πρώτη σελίδα

ακόμη δεν αποφασίσαμε για το χρώμα, προσανατολιζόμαστε στο λευκό πάντως!

κλέλια εσύ λες θα πας τον αύγουστο! να σου πω το σκέφτηκα κι εγώ! αμάν που μας τρομάζουν! έχει και ετοιμοπαράδοτα!

σιγά πια! δε θα βούμε κάτι που να μας βολεύει???

μαράκι μια χαρούλα! θα κάνεις και τις βουτιές σου!!! περιμένουμε νέα από το γιατρό σου από βδομάδα τότε! εσύ κι αν χρειάζεσαι πάνες!!! 1,5 μήνα? πως άντεξες???

μαρηchris το site το βλέπω σχεδόν καθημερινά, το συγκεκριμένο μοντέλο elegant δεν το έχει κανένα e-shop έχουν μόνο το απλό μοντέλο. το οποίο στο λητώ είχε 110? κάτω. επίσης στο bimbo το έχει ακόμη 120? κάτω, αλλά είπαμε, δεν είναι χαζοί αυτοί, σου δίνουν τις δωροεπιταγές και κάνεις τις υπόλοιπες αγορές "δωρεάν"... ενώ στην άλλη περίπτωση θα πρέπει να σκεφτούμε και όλα τα άλλα!!!

ουσιαστικά με έναν υπολογισμό που έκανα, από το λητω μου βγαίνει το απλό 575? και επιταγή 170? δηλαδή 402?, ενώ από το bimbo βγαίνει 395?+38? έξοδα 433?...

τι θα 'κανες?

πάντως αν κάποια σας το βρει σε κανένα eshop να μου το πει, να το έχω στα υπόψη μου!!!

κουμπάρα που είσαι? η γιώτα? διακοπές? η γκρέτα? καλέ τι έγινε? ποιες άλλες λείπουν?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

bonjourakia στα μεγάλα σας μωράκια!!!!

Βασούλα, φτου φτου καλέ! 1,560!!!

μπράβο !

Τί να πρωτοσχολιάσω;;;;;; ¨οτι θυμηθώ στις υπόλοιπες Παγωτό!!!!!!! ;)

Κουμπαρούλα μΕ αρέσει πολύ το καρότσι! Με γειά και με χαρά! Μπράβο στον κουμπάρο που σε πήγε βόλτα να ξεχαστείς! Τι καλό παιδί που είναι!!!!!!!!

Ελενα η κούνια με ξετρελαίνει, εντελώς του γούστου μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το σουβλάκι επίσης...... !!!! χιχιχιχιιχχιχιχιιι

Κλέλια άντε να έρθει ο ρεμπραντ να αρχίσει το βάψιμο!!! έτσι όπως μου το είπες θα βγει σούπερ! Θα σου πρότεινα να πάρεις κι εσύ άσπρη κούνια και όχι χρωματιστή.

Αγγελικούλα χαίρομαι που ΔΕΝ είσαι πεσμένη :):):) , όσο για το μαλλί είπαμε έτσι είναι τα πραγματικά μονΔέλα!!! έπεσες σε 2ψήφιο και εσύ που είσαι η πιο μικρή εδω! !!!! <3

(έχουμε και το Βασδέλιον αλλά είναι κατηγορία μόνη της)

Μαράκι, εγώ που έχω την κανονική κοιλιά... και δεν την παλεύω τη ζέστη με τίποτα, φαντάζομαι εσάς........ κουράγιο

Μαρηκρισάκι μου, δεν θα πας λίγες διακοπούλες τελικά; δεν έχω καταλάβει....

Δεσποινα έτσι είναι τα παιδάκια μην τρελαίνεσαι! το ένα κολλάει το αλλο! Αν ήταν αντίστροφα δηλαδή;;; ξεκόλα!

Οσο για το 4κιλο....,, καλά κουράγια.... τί να πω? μια χαρά θα βγει καλέ, πολλές γεννάνε μεγαλύτερα και είναι και πρωτότοκες.... σιγά, τα ξέρεις τα κόλπα.

Ειρηνάκι, Ρένα, Ιρενε... καλά λέω ότι εχει γίνει της ειρήνης εδώ μέσα... χιχιχιιιιι

Ιρένε περαστικά στην Δανάη σου (λατρεμένο όνομα!)

Πετρούλα και Γιωτίτσα διακοπές ....:)

Γκρετόνιο δώσε σήμα !

φιλιά και παγωτά σε όλες!!!! (2 μπάλες, με σιρόπι, μπισκοτάκι, αμυγδαλο ) :oops:

Καλημέεεερα!!!

chris, εγώ είχα παρατηρήσει ένα μικρό πρήξιμο στα χέρια και στα πόδια από την 15-19η εβδομάδα (νομίζω 15η). Το ανέφερα στον γιατρό μου διότι μου φάνηκε νωρίς για κάτι τέτοιο, και ήταν καθησυχαστικός. Οπότε αν το θεωρούσε φυσιολογικό τόσο νωρίς, φαντάσου τώρα, έτσι λογικά γίνεται... Βέβαια δεν έχει συνεχιστεί αυτό το πρήξιμο, παραμένει ως είχε, απλά στην πολύ αρχή κάποιες φορές φαινόμουν ξεπρησμένη εντελώς... Τώρα βέβαια ελέγχει τους αστραγάλους μου να δει για πρήξιμο, αλλά εκεί δεν έχω, μόνο παλάμες και πατούσες... Και δεν βάζω πολύ αλάτι, τουναντίον θα έλεγα, είμαι του αναλάτου... Όσο για την βέρα: γενικότερα δεν φοράω καλή μου :D. Μόνο σε εξόδους σε κλαμπάκια ή σε γάμο/βάφτιση. Και αυτό παλιά, πλέον δεν μου κάνει. Να φανταστείς όταν βάφτισα τον μπέμπη φορούσα την βέρα στο μικρό μου δάχτυλο (έχω και ένα θέμα εγώ: δεν μπορώ να νιώθω σφιχτά τα δαχτυλίδια)...

Ploegisi εγώ που δεν βιάζομαι για αγορά κούνιας είναι επειδή έχω ήδη λίκνο. Οπότε από την στιγμή που είμαι καλυμμένη σε αυτό το θέμα, θέλω να εκμεταλλευτώ τις εκπτώσεις του Αυγούστου...

GEXxp3.png

μαράκι μια χαρούλα! θα κάνεις και τις βουτιές σου!!! περιμένουμε νέα από το γιατρό σου από βδομάδα τότε! εσύ κι αν χρειάζεσαι πάνες!!! 1,5 μήνα? πως άντεξες???

άστα περιμένω πως και πως αλλά αφού με έχει ταράξει στην κλωτσιά ο μικρός λέω όλα είναι καλά και κάνω λίγη υπομονή:tongue:

καλημερα κοριτσακια!τι μου κανετε?

πηγα στο μαγαζι το πρωι...δεν υπαρχει ψυχη!μα που πηγαν ολοι?διακοπες?παραλια?η εχουν κλειστει στα σπιτια τους λογω ζεστης?μηπως φταιει και η κριση?τι να πω?απο κινηση...μηδεν!αφου τα ειδα ετσι κι εγω τα πραγματα,αφησα την πωλητρια μονη της κι εφυγα.ηρθα σπιτι,αναψα κλιματιστικο,εφτιαξα ενα ελληνικο καφεδακι και αραξα...μια χαρα!

περιμενουμε νεα απο επισκεψεις σε γιατρους η εξετασεις σημερα?εχω παθει αμνησια...

κοτοσαλατα εχει σημερα το μενου.εχω βγαλει και ενα μπολακι γιγαντες απο την καταψυξη να ξεπαγωνουν.το κανω συχνα αυτο,μαγειρευω μεγαλυτερη ποσοτητα απο αυτη που τρωμε και τα βαζω καταψυξη.ετσι εχω στοκ απο φαγητα και δεν παιδευομαι καθημερινα με το μαγειρεμα.ειναι καλη λυση για τα εργαζομενα κοριτσια!

πειτε κανα νεο!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Μπράβο βρε Βάσω, άντε να ξεκουραστείς λίγο. Σε σκέφτομαι πολύ έντονα εδώ και πολύ καιρό (από όταν άρχισαν οι ζέστες) και πραγματικά σε θεωρώ ηρωίδα...

Και εγώ μπερδεύω τις τσούπρες μας και τις εξετάσεις τους. Νομίζω η Αngelique έχει σήμερα γιατρό διότι της ακύρωσαν το χθεσινό...

Δεν θυμάμαι κάποια άλλη, είμαι μια ξεχασιάρα...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...