Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια μου!

δεν είμαι και στα καλύτερά μου... εδώ και 3 μέρες ότι κι αν κάνω με τη διατροφή μου, το πρωινό ζάχαρο είναι στο θεό... κάτω από 103 δεν πέφτει! μέχρι 109 έφτασε! και μάλιστα λόγω της κατάστασης ξεκίνησα ινσουλίνες... μου είπε 12 μονάδες για αρχή και αν δεν αλλάξει κάτι θα το αυξήσουμε... και τελικά αντί να πέσει, εκεί!

την περασμένη βδομάδα χωρίς ινσουλίνες ήταν 92-97... τι κατάσταση κι αυτή... ο ενδοκρινολόγος λείπει διακοπές, ο γυναικολόγος θα είναι το απόγευμα στο ιατρείο, αλλά δε θα αντέξω να μην πάρω κανέναν τους τηλέφωνο... αγχώθηκα τρομερα... και όχι τίποτε άλλο, πως να ευχαριστηθώ διακοπές με τέτοιες συνθήκες? ε?

αφήστε που δεν ξέρω τι γίνεται με τα κιλά μου... σύμφωνα με τη ζυγαριά μου, το τελευταίο 10ήμερο έβαλα 1,5... και με διατροφή αυστηρή... το μωρό? μακάρι! το αμόρε μου λέει να πάω για καλιμπράρισμα τη ζυγαριά, το μηχανάκι του ζαχάρου και το πιεσόμετρο...

δε σας σχολιάζω προς το παρόν, βλέπω άλλες είστε καλά και άλλες στο ντεμί... φιλάκια σας στέλνω!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα τι μου κάνετε εγώ γύρισα πριν από λίγο απ' την καμπύλη και σε καμια ώρα θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα. πάντως το σιροπάκι ήταν μια χαρά μόνο που βαριόμουν να περιμένω 2 ώρες. τουλάχιστον τελείωσαμε.

γιατί μου είστε πεσμένες. νενάκι υπομονή δεν έμεινε πολύ ακόμα αν και εγώ πλέον έχω αρχίσει και κουράζομαι πολύ και αυτή η ζέστη δεν βοηθάει καθόλου.

ισι πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου μήπως το μηχανάκι δεν μετράει όντως καλά;

στα υπόλοιπα κορίτσια πολλά πολλά φιλάκια πάω να κάνω καμια δουλειά

Καλημέρα κουκλίνες μου!!!

Irene περαστικά στο μωρό σου!! Τι κακό και αυτό, με τόση ζέστη να ανεβάζουν πυρετό τα μωρά μας :(

Chris καισαρική θέλω αποκλειστικά και μόνο εγώ και έπεισα και τον γιατρό μου. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί η μπουμπού - ούτε και εγώ. Προσωπικά θεωρώ τον φυσιολογικό τοκετό κάτι άγριο (για μένα πάντα) όσο επισκληρίδιο και να μου βάλουν... Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θέλω να βγει το μωρό μου σε 5', δεν θα αντέξω ούτε αναμονή ούτε να ακούσω πχ "το μωρό έχει βραδυκαρδία, θα κάνουμε καισαρική". Τον φοβάμαι τον φτ και θέλω το ροζ μωράκι μου να το δω αμέσως!! Ο γιατρούλης μου πάντως θέλει χαρτί από τον οφθαλμίατρό μου (επειδή έχω κάνει 2 φορές laser για μυωπία), μήπως και αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή, να έχουμε την επιβεβαίωση ότι τα μάτια μου δεν φέρουν αλλοιώσεις από τις επεμβάσεις και μπορούμε άφοβα να προχωρήσουμε σε φτ.

Οπότε Νένα μου, δεν ξέρουμε ακόμα την ημερομηνία. Λογικά 2 εβδομάδες νωρίτερα από την ΠΗΤ δεν κάνουν καισαρική?? Εγώ έχω ΠΗΤ 7-8/10. Όταν μάθω θα σας πω εννοείται-ται!!

Ploegisi, μην σε παίρνει από κάτω ματάκια μου αυτό με το ζάχαρο... Το καταλαβαίνω ότι είναι ταλαιπωρία να τρυπιέσαι, να ακολουθείς μια τόσο ζόρικη δίαιτα και μετά από τόσο άγχος στο τέλος να μην βλέπεις αποτέλεσμα, αλλά αυτά μέσα στην εγκυμοσύνη είναι... Τώρα θα μου πεις: γιατί άλλες δεν ανεβάζουν ζάχαρο και δεν κάνουν ινσουλίνη? Θα σου πω ότι ίσως αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα... Αυτά είναι αντιμετωπίσιμα ψυχούλα μου, θα μιλήσεις με τους γιατρούς σου και όλα θα ρυθμιστούν... Πιστεύω πάντως ότι το 1,5 κιλό που πήρες είναι απόρροια του ζαχάρου, οπότε αν σου ανεβάσουν την δόση της ινσουλίνης θα έρθουν όλα στα ίσα τους... Έχεις την γκουγκουφκίτσα σου, μην στενοχωριέσαι... (η ένεση ινσουλίνης πονάει?? πού την κάνεις, στην κοιλιά?)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μα γιατι μου ειστε πεσμενεσ?μην σασ παιρνει απο κατω καλε!!!!!!!!!ισωσ φτεει και η πολλη ζεστη και λιγο οι ορμονουλεσ ε?

σημερα εχω ντοκτορι και ανυπομωνω εωσ τισ 1 παρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παω να ετοιμαστω ,να ταχτοποιησω και την αγγελικη που κοιμαται για να την αφησω του παππου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

κλέλια μου ίσως να έχεις και δίκιο... το απόγευμα θα μιλήσω με το γυναικολόγο, αν και μου είπε και στο τηλέφωνο να αυξήσω τη δόση στο 14. αλλά όλη αυτή η κατάσταση με ρίχνει και ψυχολογικά... δε μπορώ να δω τον εαυτό μου όπως παλά, έχει φουσκώσει η κοιλιά μου πολύ το τελευταίο 10ήμερο, δε μπαίνω στα ρούχα μου, νιώθω τέρας, και οι ενεσούλες μου αφήνουν σημαδάκια στην κοιλιά μου, που δεν είμαι μαθημένη από σημάδια, ποτέ ποτέ δεν είχα και πουθενά... δέρμα ψεύτικο...

μου εγκυήθηκε βέβαια ότι δε θα έχω πρόβλημα με τον ήλιο και με τη θάλασσα, αλλά δεν το πολυπιστεύω, γιατί και σημάδια μου είπε ότι δε θα κάνω, αλλά κάνω

οι ενέσεις δεν πονάν όταν τις κάνω, αλλά για 5 λεπτά μετά... αυτό είναι το τελευταίο που με νοιάζει, ο πόνος ποτέ δε με πείραζε, δεν πονάω εύκολα (σφράγισμα χωρίς αναισθησία)

δεν ξέρω τι να πω... θα δούμε!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημερα,εστω και καθυστερημενη,κοριτσαρες!

οι ορμονες μας 'κανουν παρτυ' και γι αυτο αυτα τα ψυχολογικα σκαμπανεβασματα...δεν ειναι και λιγο!ολα ομως θα μας πανε καλα,ετσι θα σκεφτομαστε και θα χαμογελαμε!ζουμε την πιο γλυκια αναμονη...

το απογευμα,στις 7,εχουμε ραντεβου στον ελευθεριαδη για το doppler.

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Χαιρετώ το πιο όμορφο gastroforum της επικράτειας!

Προειδοποιώ ότι αν δεν συνέλθετε άμεσα... θα αρχίσω τα χαστούκια!

Μα τι πάθατε το κερατό μου;;;;;;;

Μάτι σας έπιασε μου φαίνεται!!! φτου φτου! Σκόρδα και Μονόσκορδα!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν βαθιά ανάσα και ... όλα καλά ... όλα ανθηρά :)

(αυτό το post να το φυλάξετε να μου το πασάρετε στα μούτρα όταν θα έρθει η δική μου σειρά πρώτα ο Θεούλης και θα είμαι όχι μόνο στα κλαδιά αλλά στα φύλλα!!!!!!! χιχιχιχιχιιιι :tongue::tongue::tongue:)

[

Αν θυμάμαι καλά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ο γιατρός μου είχε δώσει κάποιο χάπι που βοηθούσε στην απορρόφηση του σιδήρου, θα ρωτήσω το γιατρό να δω τι θα μου πει.

Ρώτα τον, λογικά το felicine είναι (φολικό οξύ) εγώ το παίρνω εδώ κι ένα χρόνο μαζί με τον σίδηρο, επίσης ο σίδηρος που παίρνω έχει και φολικό. Ενα βασικό τρικ είναι όταν παίρνεις τον σίδηρο να είσαι νηστική 3 ώρες πριν και 1 μετά, επίσης η βιταμίνη C βοηθάει στην απορρόφηση του σιδήρου, αντίθετα τα γαλακτοκομικά δεν πρέπει να τα λαμβάνεις την ίδια ώρα με τον σίδηρο (δηλαδή χαπάκι και γάλα, κρέας με τυρί κλπ κλπ)

Αυτά ξέρω αυτά σου λέω γιατί έχω παιδευτεί πολύ στη ζωή μου με την αναιμία, ευτυχώς για πρώτη φορά έχω αιματοκρίτη 38,9!!!!! δεν το πιστεύω!

Τα νυχοποδαράκια μου έχουν χρώμα κόκκινο (θα το δείτε στην συνάντηση, έκανα βιο-gel) και στα μεγάλα νύχια έχω στρασάκια στο δεξί και αυτοκόλλητα στο αριστερό!!

Τέλειο!!! Κι εγώ π@τανοκόκκινα τα έχω... κλασσικά.... :tongue:

Δεν ασχολούμαι μαζί σας!! :tongue:

Από ό,τι βλέπω όλες θα γεννήσετε και θα είστε μείον στα κιλά σύμφωνα με αυτά που ξεκινήσατε, και εγώ θα την βγάζω με κολοκύθια μου φαίνεται μετά την γέννα!!

Πτου σας!!! Κατάπτυστες!! :tongue:

..............................................

Ανωμαλάρα...

ανωμαλάρα ανωμαλάρα... στο τέλος κι εσύ μονΔελο θα βγεις από το μαιευτήριο εφόσον τώρα δεν παίρνεις πλεον βάρος!!!!!!!! Μπράβο κοριτσάκι!

τσιπουριτσα μπραβο με την νεα σου μειωμενη σιλουετα!!!σε βλεπω σε λιγο καιρο να εισαι ισαξιο καραμονΔελο και εσυ!!!μη σου πω και καρακουκλαρα!!

δεν το συζητώ.... έχω κλείσει ήδη φωτογραφίσεις... χιχιχιιιιι

σε ευχαριστώ κοριτσάκι, προσπαθώ!

Δεν κατάφερα να σας διαβάσω, (μόνο την τελευταία σελίδα) γενικά είμαι πολύ πηγμένη αλλά καλά! Έκανα και εξετάσεις, λίγο πεσμένη είμαι αλλά οκ. Ελπίζω κι εσείς να είστε μια χαρά όλες! Αύριο έχω και γιατρούλι, να δούμε το μπουμπούκι μας, που οργιάζει τις τελευταίες ημέρες! Αλήθεια νιώθετε πόνο απ' τα τουρλώματα που κάνουν;

Πάω να στεγνώσω το μαλλί και να ξαπλάρω, θα σερφάρω βέβαια και λίγο :)

γιατί βρε ματάκια μου είσαι πεσμένη;;;; βάλε λίγη μουσικουλα και χόρεψε με τη μπουμπούκα σου!!!!! <3

όσο για αυτό το μαλλί λύσα έχεις.... με 40 βαθμους στεγνώνεις μαλλί???? αλλά έτσι είναι τα μονΔέλα βλέπετε........

:P:p:p

Το μπεμπακι δεν μας εκανε τη χαρη παντως.Ειχε χερι μπροστα.Αλλα τι καθαρα που φαινοταν το μισο προσωπακι!!!!(ο γιατρος εχει και 3δ).Την αλλη φορα!!!

Εφτασε τα 1410 γρ!!!!!Απιστευτο.Εγω πηρα μονο 1 κιλο(600 ειναι του μωρου) και ειμαι στα +5!!!Μια χαρα!!!Να δω ποτε θα αξιωθω να σας βαλω φωτο....

7+ σημερα.....

Ροκού μου κρατάς γερά βλέπω!!!! Μπράβο στην μικροροκού σου!!!! άξια κόρη της μάνας της κι αυτή!!!!!!!!! όσο για τα 600 γραμ... εύγε!!!

Τσιπουριτσα μου!!!!!μπραβο κορτσαρα μας και απο εδω στον αγωνα με τσαμπουκα!!!!δεν θα περασουν τα κιλα!!!!:evil:

Γκρετονιο και Ηρω που εχετε εξαφανιστει ΟΕΟ????:cry:

από αγώνα αλλο τίποτα Μαρηκρισάκι μου!!!! αλλά όλα καλά όλα ανθηρά!!!!

Το γκρετόνιο που είναι;;; κι εγώ το σκεφτόμουν!!!!! διακοπές? για την Ηρώ δεν ξέρω πλέον, εύχομαι όλα καλά !

καλημέρα κορίτσια μου!

δεν είμαι και στα καλύτερά μου... εδώ και 3 μέρες ότι κι αν κάνω με τη διατροφή μου, το πρωινό ζάχαρο είναι στο θεό... κάτω από 103 δεν πέφτει! μέχρι 109 έφτασε! και μάλιστα λόγω της κατάστασης ξεκίνησα ινσουλίνες... μου είπε 12 μονάδες για αρχή και αν δεν αλλάξει κάτι θα το αυξήσουμε... και τελικά αντί να πέσει, εκεί!

την περασμένη βδομάδα χωρίς ινσουλίνες ήταν 92-97... τι κατάσταση κι αυτή... ο ενδοκρινολόγος λείπει διακοπές, ο γυναικολόγος θα είναι το απόγευμα στο ιατρείο, αλλά δε θα αντέξω να μην πάρω κανέναν τους τηλέφωνο... αγχώθηκα τρομερα... και όχι τίποτε άλλο, πως να ευχαριστηθώ διακοπές με τέτοιες συνθήκες? ε?

Κουμπαρούλα μου <3 κουράγιο και χαμόγελο!!!!

πήγαινε στο γιατρό σου και θα μπούνε όλα σε τάξη! διακοπούλες θα πας, θα χαλαρώσεις και όλα θα είναι καλύτερα!!!

Γειά σου Μαράκι, ξεμπέρδεψες με την Καμπύλη!!!!! πάλι καλά

Δεσποινα πως είναι η Μελίνα; καλύτερα;

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μα γιατι μου ειστε πεσμενεσ?μην σασ παιρνει απο κατω καλε!!!!!!!!!ισωσ φτεει και η πολλη ζεστη και λιγο οι ορμονουλεσ ε?

σημερα εχω ντοκτορι και ανυπομωνω εωσ τισ 1 παρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παω να ετοιμαστω ,να ταχτοποιησω και την αγγελικη που κοιμαται για να την αφησω του παππου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πες τα βρε φιλενάδα μου!!!!

γκρίνια στην γκρίνια οι τιμημένες gastrokores ????? ντροπή!!!!!

με το καλό να δεις την πριγκήπισσά σου!

Ελενα από την περιγραφή και μόνο ... μου έτρεξαν τα σάλια για μαλλί της γριας!

Σας φιλω και σας χαμογελώ γιατί είναι μεταδοτικό!!!!!! <3

Γειά σου βασούλα μέχρι να γράψω το σεντόνι .... είχες εμφανιστεί!

Αχ βρε Ίσι, αυτό με το σώμα... όλες το νιώθουμε... Όλες νομίζουμε ότι δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στο σώμα που είχαμε πριν, αμ δε όμως!! Με έχουν διαβεβαιώσει πάρα πολλές μανούλες ότι όποια παλεύει με τα κιλά της, μετά τις εγκυμοσύνες επιστρέφει στο σώμα που είχε... Απλά να κοιτάς το τικεράκι σου και να σκέφτεσαι ότι: κοντεύουμε!! Πάντως αν αυξήσεις την δόση ινσουλίνης (όπως σου είπε ο γιατρούλης σου) θα δεις άμεσα αποτελέσματα στις μετρήσεις και θα χάσεις και το 1,5 κιλό...

Βάσω με το καλό να δεις και εσύ το μωρό σου!!!

Να ρωτήσω: το doppler στην ουσία είναι μετρήσεις για να δουν την κατάσταση του πλακούντα και του ομφάλιου λώρου, έτσι έχω καταλάβει, σωστά??

Δεν έχει τον κίνδυνο πχ της αυχενικής ή της Β' επιπέδου που δεν ξέρεις τι θα δείξουν οι μετρήσεις, έτσι δεν είναι??

Χωρίς άγχος πάμε να κάνουμε αυτή την εξέταση, σωστά??

GEXxp3.png

κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα από την καμπύλη.

0.79 νηστική

1.28 στα 60 λεπτά και

1.10 στα 120 λεπτά

καλά δεν είναι;

ανέβηκε και λίγο ο αιματοκρίτης 33.7.

κλελια καλά κατάλαβες το doppler αυτό είναι. μην αγχώνεσαι για τίποτα τώρα

Διαφημίσεις

Λοιπον κοριτσακια μου καλα, ερχομαι προς βοηθεια της τσιπουρας στα χαστουκισματα και αυτοχαστουκισματα (ξυπνησα ορεξατη σημερα!!!!)

Σκεφτειτε ολες μα ολες οτι εχετε υγεια και υγιη παιδακια, που ειναι το σημαντικοτερο!!!! Οσο εχω φωνη θα σας το τραγουδαω! Σκαω κι εγω για το μωρο που ειναι μακρια, εχω μελαγχολια και βλακειες! Για σκεφτειτε ποσο τυχερες ειμαστε 1. που εχουμε φουσκωμενες κοιλιτσες, ενω αλλες κοπελες παιδευονται χρονια ολοκληρα και 2. που οι κοιλιτσες, πρωτα ο Θεος, φερουν ΥΓΙΗ παιδακια!!! ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ομαδικως!! Οι καμπανες χτυπανε για Ισι, Νενακι, Αγγελικουλα και την αφεντια μου!!

Εκανα κι εγω την καμπυλη (μην λειψει ο Μαρτης απο την σαρακοστη, επισης καλο ηταν το ζαχαροζουμι...) και μετα πηγα σουπερ μαρκετ και τα ειδα ολα, νομιζα οτι θα πεσω κατω. Τα λεγατε εσεις αλλα εγω το επαιξα ηρωας... Τελοσπαντων ηπια πορτοκαλαδα και συνηλθα.

Για το σιδηρο ο γιατρος μου ειπε να τον πινω με λιγη πορτοκαλαδα γιατι λεει η βιτ c βοηθαει στην απορροφηση του.

Κι εγω ποναω απο τα τουρλωματα, βασικα δεν ειναι πονος ακριβως, ειναι τσιτωμα, τεντωμα της κοιλιας. Σημερα μετα το ζαχαρονερο το παπακι εχει δωσει ρεστα!

Κοριτσακια μου σας φιλαω ολες μια μια και ειδικα τα κοριτσακια μου που εχουν τα ψυχολογικα τους και παω να ανακαλυψω πώς δουλευει ο φουρνος της μανας μου (πρεπει να εχεις τελειωσει ΜΙΤ και μεταπτυχιακο στη NASA, αυτο δεν ειναι φουρνος!). Επισης εχω και την γιαγιουλα μου που χαιδευει καθε μερα την κοιλια μου και μου λεει οτι θα βαζουμε κορδελακια στο μωρο, της λεω οτι ειναι αγορι και μου λεει "ε, δεν πειραζε, καλο ειναι κι αυτο...", σορυ κιολας ρε γιαγιακα!χαχχαχαχαχα τρελοκομειο!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Σκεφτειτε ολες μα ολες οτι εχετε υγεια και υγιη παιδακια, που ειναι το σημαντικοτερο!!!! Οσο εχω φωνη θα σας το τραγουδαω! Σκαω κι εγω για το μωρο που ειναι μακρια, εχω μελαγχολια και βλακειες! Για σκεφτειτε ποσο τυχερες ειμαστε 1. που εχουμε φουσκωμενες κοιλιτσες, ενω αλλες κοπελες παιδευονται χρονια ολοκληρα και 2. που οι κοιλιτσες, πρωτα ο Θεος, φερουν ΥΓΙΗ παιδακια!!! ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ομαδικως!! Οι καμπανες χτυπανε για Ισι, Νενακι, Αγγελικουλα και την αφεντια μου!!

...........με κάλυψες πλήρως!

Maraki, βρήκα από προηγούμενες σελίδες τις τιμές που πρέπει να έχει η καμπύλη ζαχάρου

Λοιπόν, σύμφωνα με τον Ζούπα :

Ανώτατες φυσιολογικές τιμές

0: 90-105

60: 165-190

120: 145-165

180: 125-145

Αν μία ή δύο τιμές είναι παθολογικές τότε υπάρχει διαβήτης κύησης.

Στόχοι

Ζάχαρο νηστείας: <95

Ζάχαρο 1 ώρα μετά το γεύμα: <130-140

Ζάχαρο δυο ώρες μετά: <120

Της μικροβιολογου της Ειρήνης οι τιμές είναι....

0: 70-120

60: 70-180

120: 70-120

180: 70-110

Είσαι στους στόχους του Ζούπα και μέσα στα όρια της μικροβιολόγου, άρα είσαι super Μαράκι!!! Τρώγε παγωτά άφοβα, σκατούλα μου!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Λοιπόν, εμένα ώρες-ώρες όταν η μικρή δίνει ρέστα όντως η κοιλιά μου τεντώνει σε σημείο να λέω "Μα τι κάνει το σκατούλι??". Δεν είναι πόνος ακριβώς, είναι σαν να νιώθω ότι θα πεταχτεί χεράκι, κωλαράκι, αγκωνάκος απ' έξω :D

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...