Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα νυχοποδαράκια μου έχουν χρώμα κόκκινο (θα το δείτε στην συνάντηση, έκανα βιο-gel) και στα μεγάλα νύχια έχω στρασάκια στο δεξί και αυτοκόλλητα στο αριστερό!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δέσποινα δε θυμάμαι, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν πολλές μέρες.

Νένα υπομονή, δεν είναι εύκολα αλλά αξίζει το κόπο! Πάρε και ένα τηλέφωνο το γιατρό σου.

Έλενα χαίρομαι που συμπάθησες και το νεό σου γιατρό. Τον Ελευθεριάδη νομίζω τον έχω ξανασυναντήσει σαν όνομα.

Ώστε έτσι σου είπε για το φαγητό. Ο δικός μου ποτέ δε με ζύγισε ή με ρώτησε πόσα κιλά πήρα. Και σήμερα η αλήθεια είναι ότι ένιωθα λίγο ένοχη γιατί το πρωί έφαγα ένα εκμέκ και το απόγευμα που πήγαμε ως την ikea χτύπησα 2 hot dogs :oops:και ένα παγωτό:tongue:! Μάλλον θα πρέπει να προσέχω λίγο περισσότερο. Βέβαια και στις άλλες 2 εγκυμοσύνες έβαλα γύρω στα 12 κιλά, και τώρα είμαι στα +6, αλλά καλά είναι να προσέχουμε.

Σήμερα πήρα και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος, ούρων και θυροειδή που έκανα το Σάββατο. Όλα καλά εκτός από τον αιματοκρίτη που συνεχίζει να κατεβαίνει(είναι τώρα 29,5) παρόλο που αύξησα τα χαπάκια. Αν θυμάμαι καλά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ο γιατρός μου είχε δώσει κάποιο χάπι που βοηθούσε στην απορρόφηση του σιδήρου, θα ρωτήσω το γιατρό να δω τι θα μου πει.

Τσίπουρα σειρά έχει το μπρόκολο; Μια χαρά σαλατούλα γίνεται!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Τα νυχοποδαράκια μου έχουν χρώμα κόκκινο (θα το δείτε στην συνάντηση, έκανα βιο-gel) και στα μεγάλα νύχια έχω στρασάκια στο δεξί και αυτοκόλλητα στο αριστερό!!

Σούπερ!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Σουργελο!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δέσποινα δε θυμάμαι, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν πολλές μέρες.

Νένα υπομονή, δεν είναι εύκολα αλλά αξίζει το κόπο! Πάρε και ένα τηλέφωνο το γιατρό σου.

Έλενα χαίρομαι που συμπάθησες και το νεό σου γιατρό. Τον Ελευθεριάδη νομίζω τον έχω ξανασυναντήσει σαν όνομα.

Ώστε έτσι σου είπε για το φαγητό. Ο δικός μου ποτέ δε με ζύγισε ή με ρώτησε πόσα κιλά πήρα. Και σήμερα η αλήθεια είναι ότι ένιωθα λίγο ένοχη γιατί το πρωί έφαγα ένα εκμέκ και το απόγευμα που πήγαμε ως την ikea χτύπησα 2 hot dogs :oops:και ένα παγωτό:tongue:! Μάλλον θα πρέπει να προσέχω λίγο περισσότερο. Βέβαια και στις άλλες 2 εγκυμοσύνες έβαλα γύρω στα 12 κιλά, και τώρα είμαι στα +6, αλλά καλά είναι να προσέχουμε.

Σήμερα πήρα και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος, ούρων και θυροειδή που έκανα το Σάββατο. Όλα καλά εκτός από τον αιματοκρίτη που συνεχίζει να κατεβαίνει(είναι τώρα 29,5) παρόλο που αύξησα τα χαπάκια. Αν θυμάμαι καλά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ο γιατρός μου είχε δώσει κάποιο χάπι που βοηθούσε στην απορρόφηση του σιδήρου, θα ρωτήσω το γιατρό να δω τι θα μου πει.

Τσίπουρα σειρά έχει το μπρόκολο; Μια χαρά σαλατούλα γίνεται!

Ευχαριστω λενιω..ελπιζω οντως να μην κρατησουν πολλες μερες..

βρε!ενα εκμεκ 2 hot dog και ενα παγωτο?????? ζηλευωωωωωωωωω!!!!!!!(και εγω αν ειχα παρει μονο 6 κιλα ΧΑΛΑΡΑ θα τα ετρωγα:mrgreen::mrgreen:)

Διαφημίσεις

Tsipouritsa αγαπημενο μου ψαρακι, σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και την συμπαρασταση, το ξερω ολα περαστικα ειναι και προπαντως πρεπει να χαιρομαστε και να ειμαστε ευγνωμονες για οσα εχουμε, συχνα το ξεχναμε αυτο. Αυτα σκεφτομαι και παρηγοριεμαι! Οσο για το μπροκολακι σου, μιαμ, μου αρεσει πολυυυυυ!! καλοφαγωτο!

Κλελια, σε βρισκω σουπερ μελλουσα μαμα!! Νυχακι κοκκινο??! μια χαρα! κι εγω σκεφτονουν να παω στην κοπελα για νυχι την αλλη εβδομαδα, λεω να με δουν περιποιημενη τα κοριτσια μου, καλα ειμαστε και πολυυυυ ψωναρες λεμεεεεε!!!

Ελενακι στα +6 μια χαρα σε βρισκω, οσο για τις κραιπαλες καμια φορα κι αυτες στο προγραμμα ειναι. Αλλα μετρον αριστον ειναι η σωστη γραμμη για να ακολουθει κανεις. Παντως εγω αν και εχω την καμπυλη αυριο και μπορει να μην δειξει τιποτα, αρχισα διαιτουλα απο σημερα... Των φρονιμων τα παιδια...

Σημερα πηγα στον προφητη Ηλια να προσκυνησω και μυριζε το μαλλι της γριας, μμμμμμμμμμμμμμμμ καθαρη ζαχαρη (πώς λεμε καθαρη ηρωινη....), μου ηρθε να πεσω με τα μουτρα μεσα στο καροτσακι... Υπομονη... παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα'ναι...

Καλο βραδυ κοριτσακια μου, και καλους υπνους :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Δεν ασχολούμαι μαζί σας!! :tongue:

Από ό,τι βλέπω όλες θα γεννήσετε και θα είστε μείον στα κιλά σύμφωνα με αυτά που ξεκινήσατε, και εγώ θα την βγάζω με κολοκύθια μου φαίνεται μετά την γέννα!!

Πτου σας!!! Κατάπτυστες!! :tongue:

Πάντως την ανωμαλία στο αίμα μου την έχω μου φαίνεται... Ενώ μου είπε ο γιατρός "Προσοχή στα κιλά στο α' και στο γ' τρίμηνο", στο α' τρίμηνο πήρα 1,8 (χωρίς εμετούς), στο β' τρίμηνο έπαιρνα 2-3 κιλά τον μήνα (ζούλια χτικιάρες:tongue:) και τώρα στο γ' τρίμηνο είδα και μία εβδομάδα που πήρα μόνο 100 γραμ. :confused: και πλέον που έκοψα τα γλυκά κάθε μέρα χάνω και από λίγα γραμμάρια...

Ανωμαλάρα...

GEXxp3.png

να μαι παλι!

κοριτσια προσπαθω να μη το σκεφτομαι,αλλα αρχισα να εγκλωβιζομαι παλι με την κοιλια και οτι δε μπορω να κανω κατι.ισως να σας φαινεται παραλογο αλλα ετσι νιωθω.

Δεσποινα αυτο ειναι που με αγχωνει περισσοτερο,οτι θα γεννησω πρωτα απο ολες!!κ ελπιζω μετα την γεννα να καταφερω να σας γραψω,γιατι στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα 40 μερες να επανελθω στο πισι..

Ellain χαιρομαι που συμπαθησες τον νεο σου γιατρο.ολα θα αρχισουν να μπαινουν σε ενα ρυθμο σιγα σιγα,μην αγχωνεσαι!

κλελια μεγεια τα νυχακια!!κ εγω κοκκινα τα εχω,τα βαρεθηκα αλλα ποιος θα ερθει να μου τα ξεβαψει????

τσιπουριτσα μπραβο με την νεα σου μειωμενη σιλουετα!!!σε βλεπω σε λιγο καιρο να εισαι ισαξιο καραμονΔελο και εσυ!!!μη σου πω και καρακουκλαρα!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Πέρασα να πω μια καλησπέρα!

Δεν κατάφερα να σας διαβάσω, (μόνο την τελευταία σελίδα) γενικά είμαι πολύ πηγμένη αλλά καλά! Έκανα και εξετάσεις, λίγο πεσμένη είμαι αλλά οκ. Ελπίζω κι εσείς να είστε μια χαρά όλες! Αύριο έχω και γιατρούλι, να δούμε το μπουμπούκι μας, που οργιάζει τις τελευταίες ημέρες! Αλήθεια νιώθετε πόνο απ' τα τουρλώματα που κάνουν;

Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν-γιορτάζουν... Πετρούλα, Ηλιάνα, vasdeli's άντρας.

Περαστικά στη Μελίνα!

Συγχαρητήρια στην τσιπούρα για το -1700

Renah ελπίζω να πήρε καλή πόζα το ζιζάνιο σου.

Νενάκι πλησιάζει η ώρα καλό μου!!!!!!

ellain ποιο γιατρό βρήκες; ο Ελευθεριάδης καλώς είναι, συνεργάζεται και ο δικός μου γιατρός, εκεί έκανα αυχενική και θα έκανα και τη Β, αλλά λόγω διακοπών; ασθένειας; δεν έκατσε..... μπορεί να θυμάσαι...

Βάσω πιάνεις την 30η εβδ! (Μακάρι να σε πετύχω αύριο, αν και έτσι όπως μπαίνω πλέον στο καφέ και να μου γράψεις θα το δω αργά... μιας και δεν προλαβαίνω καθόλου απ' τη δουλειά)

clelia με γεια το νύχι.

Σε όλες τις υπόλοιπες φιλάκια!

Πάω να στεγνώσω το μαλλί και να ξαπλάρω, θα σερφάρω βέβαια και λίγο :)

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Νένα εσύ πότε ακριβώς γεννάς?? Διότι παίζει εγώ να είμαι μετά από εσένα (λόγω καισαρικής)... Οπότε μαζί θα είμαστε... Στο κάτω-κάτω αν θες να σου στείλω το κινητό μου να στέλνουμε sms ή να τηλεφωνιόμαστε... Μην σε παίρνει από κάτω όμως...

Αυτό με την κοιλιά και τον εγκλωβισμό μου φαίνεται για τάσεις φυγής... Τι να σου πω βρε κοπέλα μου, έχεις πολλές έννοιες και δεν τις λες και καλά κάνεις... Αλλά είσαι σκασμένη εδώ και καιρό...

Να μπαίνεις πιο συχνά για να ξεσκάς... Και να γράψεις όλο τον κόσμο εκεί που ξέρεις... Εσύ πρώτα απ' όλα και φυσικά τα παιδάκια σου να είστε καλά, όλοι οι άλλοι έρχονται μετά...

ΧΧΧ

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

Σημερα σαν να ειμαι πολυ πρωινη,με επιασαν για τα καλα οι αυπνιες.βεβαια εβαλε και το χερακι της η τσουπρα η μεγαλη ,που σηκωθηκε κ ηρθε στην κρεβατοκαμαρα αλλα πηρε παλι τον δρομο του δωματιου της.

Αγγελικη και εσυ down παιδι μου?κουραγιο κουκλα μου (δινω σε σενα ,μπας και παρω και εγω).εμενα με τα τουρλωματα που λες συνοδευονται και απο πονακια εντονα,βεβαια αυτο δε ειναι πολυ καλο.Αναφερε τοστο γιατρο σημερα και με το καλο να δειτε την μπουμπου σας.

κλελια μου για να γραψω ολους αυτους που θελω ξερεις ποσα μ@@@ια θα χρειαστω?????????αστα να πανε!!!!!εγω εφοσον 10 Αυγουστου μπαινω στον μηνα μου θα περιμενω μεχρι 10 σεπτεμβρη κ οποτε ερθει αλλιως 10 σεπτεμβρη πηγαινω για προκληση.Φυσικα και να ανταλλαξουμε κινητα.που θα λεω εγω τον πονο μου τοτε?????

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Kαλημερα κοριτσακια..Μερικες σας βλεπω λιγο πεσμενες!!!Ελα τωρα που κοντευουμε!!!!

Το μπεμπακι δεν μας εκανε τη χαρη παντως.Ειχε χερι μπροστα.Αλλα τι καθαρα που φαινοταν το μισο προσωπακι!!!!(ο γιατρος εχει και 3δ).Την αλλη φορα!!!

Εφτασε τα 1410 γρ!!!!!Απιστευτο.Εγω πηρα μονο 1 κιλο(600 ειναι του μωρου) και ειμαι στα +5!!!Μια χαρα!!!Να δω ποτε θα αξιωθω να σας βαλω φωτο....

7+ σημερα.....

Καλημερα κοριτσακια μου μπηκα να σας πω ενα γρηγορο γεια και να φυγω γιατι παλι θα εχω κοσμο και εχω μικροδουλιτσες να κανω...μου λειψατε!!!:-D

Μαρη Ρεναααααααα τι μπεμπαρα ειναι αυτη κοριτσι μου???φτου φτου μην την ματιασω:mrgreen::mrgreen:..αλλα και εσυ μονο ενα κιλο???πως το καταφερες τουτο???φτου και στην μαμα λοιπον!!!!:D

Κλελουκο γιατι με καισαρικη???και εμενα κατι τετοιο αφησε να εννοειτε αλλα δεν το συζηταει ακομα εχουμε καιρο λεει:roll:

Δεσποινακι μου περαστικα στο κοριτσακι σου καλο μου να γινει καλα γρηγορα ευχομαι μωρε ευτυχως που δεν θυμουνται τιποτα μετα οι φατσες...τα θυμουνται οι μανουλες μονο και ποναει η ψυχη τους:cry:

Νενακι βαθειες ανασες και εφαρμογη προγραμματος μπενακι ..βγαινακι;)

αντε βρε χαζη ισα ισα θα μας δωσεις κουραγιο ολες μολις γεννησεις θα εχουμε μπει στο μηνα μας συν Θεο!!!

Αντζελικα μου με το καλο να δεις και εσυ το μπουμπουκι σου παρε και καμια πανα μαζι σου ακι εριμενουμε τα νεακια σου!!!:mrgreen:

Τσιπουριτσα μου!!!!!μπραβο κορτσαρα μας και απο εδω στον αγωνα με τσαμπουκα!!!!δεν θα περασουν τα κιλα!!!!:evil:

Μαρη Ελεν πως κρατηθηκες και δεν το τσακισες το μαλλι της γριας????:confused::confused::confused:τελικα ειμαι ο αδυναμος κρικος:D

Φιλακια σε ολες τις αλλες,Βασντελακι μου, Βασω μου, Ελενη μου, Μαρακι μου!!!!:tongue:

Γκρετονιο και Ηρω που εχετε εξαφανιστει ΟΕΟ????:cry:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα κοριτσια και απο εμενα!!!Ειστε πολλες και ψιλοχανομαι.........

Αυτο που συγκρατησα ειναι τα κιλα που εχασε η τσιπουρα(μεγαλος πονος τα βρωμοκιλα...).Συγχαρητηρια λοιπον και καλη συνεχεια......

Δεσπππ πολυ σπυρι η Μελινα ε???????Η δικια μου ειχε πριν καμια ωρα 37,2 :(

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...