Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέεεερα!!

Ρένα, βλέπω ακολουθείς τον δρόμο που χάραξε η Έλενα (μέτρα-μέτρα σε λίγο τελειώνουν τα μαρτύρια!!)...

Ειρήνη χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ ούτε ως μη έγκυος δεν έκανα τραπέζια (παραγγέλνουμε απ' έξω), πόσο μάλλον τώρα... Πάντα άξια!!

Τσιπούρα τα κιλά σου θα φύγουν πολύ γρήγορα, αφενός διότι σύμφωνα με όσα λες πήρες πολλά τώρα τελευταία, αφετέρου αφού είναι γύρω στα 15-20 κιλά τα πρώτα 10 θα φύγουν νεράκι με προσεκτική διατροφή... Μπράβο!! Μπράβο!!

Δέσποινα άντε αφού τελειώνετε με την ταλαιπωρία της Μελίνας, πάλι καλά... Γέμισε εξανθήματα το μανάρι μου?? Νομίζω η ζέστη δεν βοηθάει καθόλου την κατάστασή της... :(

Λοιπόν, πριν λίγο γύρισα από την Δημόσια Τράπεζα Βλαστοκυττάρων... Ήταν πολύ ενημερωτικά όλα, μέσες άκρες είναι ότι τα βλαστοκύτταρα δεν έχουν καμία χρησιμότητα στον δότη, παρά μόνο ο ιστός από τον ομφάλιο λώρο (για αναδόμηση ιστών πχ εγκαύματα για αρχή κλπ). Βέβαια τα βλαστοκύτταρα μελετώνται τα τελευταία 35 χρόνια, ενώ οι έρευνες για τον ομφάλιο λώρο είναι πολύ πρόσφατες... Εγώ πάντως θα κρατήσω λώρο... Η μεταφορά του είναι πολύ απλή (αν γίνει άμεσα), αλλιώς φυλλάσσονται στο ψυγείο το πολύ για 24 ώρες... Χωρίς παγοκύστες, τπτ!! Η πληρωμή για όσες θελήσουν να κρατήσουν λώρο είναι μετά την παράδοση των δειγμάτων (μέσα σε 6 ημέρες), δεν χρειάζεται δλδ να γίνει από πριν...

Θέλει οπωσδήποτε μεταφορικό μέσο για να πας στην Ακαδημία και συγκεκριμένες οδηγίες (ή καινούριο πλοηγό στο αυτοκίνητο :tongue: )...

Αν έχετε απορία και μπορώ, ευχαρίστως να απαντήσω τώρα που τα έχω πρόσφατα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!!!(Ή μάλλον καλό απόγευμα!)

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα: Ηλίες και Ηλιάννες! (γιορτάζει και ο vasdelodonkey!):twisted:

αχ βασδελακι δεν ξερω πωσ γινεται αυτο που λεσ....μηπωσ ειναι αναλογα την μαρκα του μηχανακιου?εχω το contour..ths bayer.

αλλα απο οτι καταλαβα μια χαρα πρεπει να ειναι....μπορει μετα απο γλυκο να πεφτει στο 75,αλλα χτεσ μετα απο το μεσημεριανο (φασολακια γιαχνι με πατατουλεσ)ηταν 125.

απο οτι ειδα και στισ περσινεσ μετρησεισ ,μετα απο πατατεσ παλι εκει πηγαινε 125....αρα..

Κι εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι οι μετρήσεις του μηχανήματος αλλά αν θες να βγεις από τις αμφιβολίες μπορείς να πας σε ένα φαρμακείο να σε βοηθήσουν με το καλιμπράρισμα.:D

Δέσποινα, πολλά φιλιά στο μαναράκι σου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

δέσποινα περαστικά για το Μελινάκι, άντε 2-3 μέρες υπομονή! αφού δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, όλα καλά όλα ανθηρά!

ευχαριστώ για την συμπαράσταση κορίτσια, με βοηθάτε να τσαμπουκαλεύομαι και να μην το βάζω κάτω... (το ταψί???) χιχιιχιχιιιι

φιλιά σας

Vas.. νατον χαιρεσαι!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ....

εχουμε και Ηλιαννα εδω;;;Χρονια της Πολλα!!!!

Σημερα εχω γιατρο να δουμε την μπεμπουλα μας.Ελπιζω να εχει καλη θεση να βγαλουμε και φωτο!!!

Δέσποινα την έχουν περάσει και τα δικά μου αυτή την ίωση παλαιότερα. Κάνει πολύ υψηλο πυρετό και μετά από τις 3 μέρες εμφανίζονται και τα σπυράκια. Περαστικά στο Μελινάκι!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

γεια σας κοριτσια μου.

ουφ δεν αντεχω αλλο εγω,απο εχθες εχω δυσφορια και αρκετες συσπασουλες..Στον γιατρο δε πηρα τηλεφωνο ακομη.Αχ κουραστηκα κοριτσακια μου,δεν την παλευω αλλο.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Νενάκι μου κοντεύεις!! Σε λίγο θα κρατάς το 2ο ροζ μωράκι σου αγκαλιά!! Έλα τώρα! Έφαγες τον γάιδαρο, σου έχει μείνει μια τόση δα ουρίτσα!!

Πάρε όμως τον γιατρό σου τηλ...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλησπερα κι απο μενα!

Ειμαι πεσμενη φιλεναδες, δεν ξερω τι θα γινει με την κατασταση μου...

Πρωτα να πω ενα μεγαλο ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ στο τσιπουριδιον για το 1,700!!!! τωρα κερνας εσυ βεβαια, αλλα χαλαλι!!!

Δεσποινακι, γελασα πολυ με την συμπτωση εγκυμοσυνης με την φιλεναδα σου την Ιρενε!! Οσο για το μελινακι σου, υπομονη μωρε!!Θα το ξεπερασει το μαναρακι σου και θα επανελθει δριμυτερη!!

Κλελια, τι επαθες βρε χθες? Σημερα εισαι ενταξει? Μαλλον για υπογλυκαιμια ακουγεται αυτο οντως. Μηπως πρεπει να το πεις στον γιατρο? Λεω εγω τωρα...

Εγω εχθες πηγα στον καινουριο γιατρουλη, συμπαθεστατος, γλυκυτατος, μια χαρα μου φανηκε. Μονο που δεν κανει ο ιδιος το doppler αλλα καποιος Ελευθεριαδης ο οποιος ερχεται στο ιατρειο αλλα λογω διακοπων τωρα θα ξαναερθει 31 Αυγουστου, αγχωνομαι μηπως ειναι αργα. Ο ντοκτορ λεει ειναι καλα. Θα παω και αυριο για καμπυλη και βλεπουμα. Παντως μου εκοψε τα πολλα χαπια που εδινε ο προηγουμενος και μου εβαλε χερι για το φαγητο. Ο,τι και να δειξει η καμπυλη, ετσι κι αλλιως να κοψω ψωμια, μακαρονια, γλυκα κτλ γιατι λεει απο δω και μπρος και με το νερο ακομα θα παιρνουμε βαρος. Οποτε απο σημερα φρουτακια, γαλατακια, γιαουρτακια, οχι οτι ετσι κι αλλιως δεν τα ετρωγα, αλλα λεμε τωρα....

Απο ψυχολογια, προσπαθω, πολλη βαρεμαρα, και πολλη βαβουρα εδω, απο την απολυτη ησυχια τωρα ειμαστε 5-6 ατομα στο σπιτι.... Φανταζεστε. Αντε να περασει ο καιρος....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλησπερα ομορφες!

μια μικρη ταλαιπωρια απο τη ζεστη και τις κοιλιτσες την εχουμε...ετσι δεν ειναι?αλλα χαλαλι τους βρε...σε λιγο καιρο θα τα εχουμε αγκαλιτσα και τιποτα αλλο δεν θα εχει σημασια!

χρονια πολλα στους εορταζοντες!να περασετε καλα...

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

ουφ δεν αντεχω αλλο εγω,απο εχθες εχω δυσφορια και αρκετες συσπασουλες..Στον γιατρο δε πηρα τηλεφωνο ακομη.Αχ κουραστηκα κοριτσακια μου,δεν την παλευω αλλο.

βαθιά ανάσα και να σκέφτεσαι το ζουζουνομωράκι σου!!! ένα τηλέφωνο στο γιατρό να το κάνεις, μπορεί να σου πει να πάρεις ή να κάνεις κάτι απλό και να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα αγαπούλα μου

καλησπερα ομορφες!

μια μικρη ταλαιπωρια απο τη ζεστη και τις κοιλιτσες την εχουμε...ετσι δεν ειναι?αλλα χαλαλι τους βρε...σε λιγο καιρο θα τα εχουμε αγκαλιτσα και τιποτα αλλο δεν θα εχει σημασια!

πες τα βρε χρυσόστομη!

Κοριτσακια καλησπερα κι απο μενα!

Ειμαι πεσμενη φιλεναδες, δεν ξερω τι θα γινει με την κατασταση μου...

Πρωτα να πω ενα μεγαλο ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ στο τσιπουριδιον για το 1,700!!!! τωρα κερνας εσυ βεβαια, αλλα χαλαλι!!!

Εγω εχθες πηγα στον καινουριο γιατρουλη, συμπαθεστατος, γλυκυτατος, μια χαρα μου φανηκε. Μονο που δεν κανει ο ιδιος το doppler αλλα καποιος Ελευθεριαδης ο οποιος ερχεται στο ιατρειο αλλα λογω διακοπων τωρα θα ξαναερθει 31 Αυγουστου, αγχωνομαι μηπως ειναι αργα. Ο ντοκτορ λεει ειναι καλα. Θα παω και αυριο για καμπυλη και βλεπουμα. Παντως μου εκοψε τα πολλα χαπια που εδινε ο προηγουμενος και μου εβαλε χερι για το φαγητο. Ο,τι και να δειξει η καμπυλη, ετσι κι αλλιως να κοψω ψωμια, μακαρονια, γλυκα κτλ γιατι λεει απο δω και μπρος και με το νερο ακομα θα παιρνουμε βαρος. Οποτε απο σημερα φρουτακια, γαλατακια, γιαουρτακια, οχι οτι ετσι κι αλλιως δεν τα ετρωγα, αλλα λεμε τωρα....

Απο ψυχολογια, προσπαθω, πολλη βαρεμαρα, και πολλη βαβουρα εδω, απο την απολυτη ησυχια τωρα ειμαστε 5-6 ατομα στο σπιτι.... Φαντάζεστε. Αντε να περασει ο καιρος....

Γειά σου καλό μου επαναπατρισμένο ελενάκι! ευχαριστώ και εννοείτε πως κέρασα με όλη μου την καρδιά (σαρδελίτσες ψητές και σαλάτες )

Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένη με τον καινούργιο γιατρό!!!!!

Τον Ελευθεριάδη ακουστά τον έχω αλλά δεν θυμάμαι από που, parents? εδώ κάποια κοπέλα??? για βοηθήστε λίγο......

αν έβαλε σε εσένα χέρι για το φαγητό......... που είσαι το καραμονΔέλο μας......:oops::oops::oops:

η αλήθεια είναι ότι από 7 έως 9 γίνονται οι μεγάλες κραιπάλες στα κιλά

όσο για τη ψυχολογία.... κοίτα να τους απολαύεσεις τώρα γιατί σε λίγους μήνες που θα είσαι βολιώτισα πάλι θα σου λείπουν...

απλά σου λείπει η <3 λλλλίνα σου βρε ερωτευμενάκι....... κουράγιο περνάει γρήγορα ο καιρός!!!

Κλέλια ωραία τα νυχάκια;τι χρώμα;

(την πέτυχα στο facebook το μεσημέρι, ετοιμαζόταν για ομορφιές το μονΔελάκι μας)

σας φιλώ πάω να δω τί κάνει το μπρόκολο.....

μετά το κολοκύθι εχει κι αυτό την τιμητική του (βιταμίνη c, φολικό... μια χαρά)

Δέσποινα την έχουν περάσει και τα δικά μου αυτή την ίωση παλαιότερα. Κάνει πολύ υψηλο πυρετό και μετά από τις 3 μέρες εμφανίζονται και τα σπυράκια. Περαστικά στο Μελινάκι!

Ελένη μου ξερεις ποσες μερες κρατανε τα σπυρακια???γιατι εξαπλωθηκαν και αλλο και φρικαρα:cry: αμαν ρε γαμωτο..

νενακι σε καταλαβαινω απολυτα...και εγω να πω την αληθεια δεν την χαιρομαι καθολου αυτη την εγκυμοσυνη..βαρεθηκα τρομερα, κουραστηκα ζεσταινομαι και θελω να τελειωνω..υπομονη...εισαι η πρωτη που θα γεννησεις..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...