Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=7516

Μανδαμ Κλέλια, αυτό έχει πάρει η αδελφή μου και μου φάνηκε βολικό (2σε 1)

το ξέρετε ότι σε 10 μέρες περίπου θα βρεθούμε;;;;;;

είμαι χαρούμενη που θα σας δω!

σήμερα έχω διαιτολόγο, ελπίζω να έχω χάσει τίποτα γιατί με βλέπω Χαστουκίστρα κι όποιον πάρει πήρε! Ημουν Κιουρία, τα έκανα όλα τέλεια!

μήπως έχετε καμιά ερώτηση να της κάνω για εσάς; είναι νορμάλ άνθρωπος

ετοιμάζομαι να φύγω, ελπίζω να έχω ευχάριστα από την διαιτολόγο.... θα σας ενημερώσω μάλλον αύριο το πρωι!

θα πάμε για μαμ με το καλό μου.......donkey (μετά το σπίτι που θα δουμε)

αν έχω χάσει πάνω από κιλό κερνάω εγώ , αν έχω χάσει κάτω από κιλό εκεινος .... για να μου δώσει κουράγιο.... :)

αν έχω χάσει κιλό ετοιμαστείτε αύριο γιατί σας κερνάω σούπερ παγωτά ιντερνετικά που δεν παχαίνουν διόλου! φιλιά σας

Irene new... εδώ κοριτσάκι μου που ήρθες πολλά θα ακούσεις 1η φορά..... το παπί είναι από τα πιο light....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Ειρήνη!! Έτρωγα σάντουιτς στις 10-10.30 επειδή ξύπναγα 5.30. Στις 10 ήταν ήδη μεσημέρι για μένα... Πόσες ώρες θα μπορούσα να αντέξω νηστική??

Σήμερα σηκώθηκα 9+, έφαγα κάτι ψιλό για πρωινό και αυτό ήταν, μετά έπινα γάλα...

ΕΛΑ ΒΡΕ ΚΛΑΙΛΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ(ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΖΑΧΑΡΙΤΣΕΣ ΣΟΥ...ΧΕ ΧΕ)ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλέ τι πάθατε μεσημεριάτικα πολυλογούδες.

εγώ έριξα έναν καλό υπνάκο και στάνιαρα λίγο, πάω να κάνω και ένα μπανάκι και μετά μάλλον θα πάμε επίσκεψη σε κάτι φίλους.

εγώ θα πάω την τετάρτη για καμπύλη τα αποτελέσματα βγαίνουν την ίδια μέρα; ελπίζω μόνο να βγει καλή γιατί αν μου πουν να κόψω τα γλυκά θα πεθάνω λέμε:tongue::tongue:

καλέ τι έχετε κάνει εδώ??? απαπαπαπα! γλώσσα μέσα δε βάλατε!

ακούω για φαγητά, παγωτά light... τι είναι αυτά ρε? ουστ απο κει... πάντως εμένα μου είπε στην ανάγκη να τρώω όποιο γλυκάκι θέλω! και το σάββατο στο γάμο έφαγα την τούρτα!!!

πάντως για 1 ώρα μετά μεσημεριανό και βραδυνο κι εμένα μου είπε 125-130... να φανταστείς την πρώτη βδομάδα είχα κάθε μέρα 122-131 το μεσημέρι και μου την είπε!

έστρωσε η κατάσταση όμως... με το πρωινό έχουμε θεματάκι! από 92-107 βγαίνει! νηστική ε? και απ' ότι μου είπε, δεν έχει σχέση η διατροφή στο πρωινό. το συκώτι λέει δεν παράγει την ανάλογη ποσότητα ινσουλίνης για να καλύψει εμένα και τη μπέμπα, οπότε να σου οι τιμούλες! θα μετρήσω μέχρι και την πέμπτη (2η βδομάδα) και αν δεν πέσει, ξέρετε... θα τρυπάω κοιλίτσα!!! μόνο βράδυ και με λίγη ποσότητα, μέχρι να το ρυθμίσουμε...

πάντως μου φάνηκαν αρκετά της λεπτομέρειας, και ο ενδοκρινολόγος και ο γιατρούλης μου... υπερβολικοί λίγο, αλλά για καλό μου... μάλλον... τι να πω!

μαράκι άντε να δούμε και τα δικά σου και της ιρέν! πετρούλα δεν το βλέπεις λίγο το θεματάκι? πολύ χαμηλές μου φαίνονται οι τιμούλες! μη μας φτάσεις βέβαια!!!:tongue:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

- 1,700 παρακαλώ πολύ! ΚιΟΥρία! :)

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!:cool:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Tσιπούρα!! Μπράβο κορίτσι μου!! Άντε να μπαίνουν όλα ένα-ένα στην σειρά τους...

Εγώ όμως θέλω το παπίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που βογγά και αναστενάζει!!!

ΧΧΧ

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Εύγε τσιπούρα παιδί μου!!!

Πολύ Κιουρία μιλάμε!!!!

Έχω κι εγώ ευχάριστα! Όλα καλά με το υπερηχογράφημα!!!

Ντούκου ντούκου έκανε η καρδούλα του, το μωρό μου!!!

Χοροπηδούσε συνεχώς και τελικά κατάλαβα και από την οθόνη ότι αυτές οι μετατoπίσεις που νιώθω είναι όντως από τις κινήσεις του μωρού!!!!

Έγινε ήδη 8,8 εκατοστά το μανάρι μου!!!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΖΗΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χοροπηδούσε συνεχώς και τελικά κατάλαβα και από την οθόνη ότι αυτές οι μετατoπίσεις που νιώθω είναι όντως από τις κινήσεις του μωρού!!!!

ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΑΣΔΕΛΟΝΙΝΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο βασδελκουκακι!!!!!!!!!

Ειρήνη, βεβαιώσου ότι το μηχανάκι σου είναι σωστά καλιμπραρισμένο. Μπορείς να ξαναβάλεις την αρχική ταινιούλα για να το κάνεις! Αν και νομίζω ότι απλά αυτές είναι οι μετρήσεις σου!!!

!!

αχ βασδελακι δεν ξερω πωσ γινεται αυτο που λεσ....μηπωσ ειναι αναλογα την μαρκα του μηχανακιου?εχω το contour..ths bayer.

αλλα απο οτι καταλαβα μια χαρα πρεπει να ειναι....μπορει μετα απο γλυκο να πεφτει στο 75,αλλα χτεσ μετα απο το μεσημεριανο (φασολακια γιαχνι με πατατουλεσ)ηταν 125.

απο οτι ειδα και στισ περσινεσ μετρησεισ ,μετα απο πατατεσ παλι εκει πηγαινε 125....αρα..

εμενα κοριτσια μου ειπε το πολυ να πηγαινει 130-140..(μου φαινεται ειχε ρωτησει το κλελουκακι ε?)

χτεσ μεσα σε ολα εκανα κι ενα τραπεζι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:εχουν ελθει κατι φιλοι μασ και τουσ το ειπε ο αντρασ μου(εννοειται οτι με ρωτησε πρωτα...)κατα τισ 8 και 10 τρωγαμε...ευτυχωσ προλαβε τα σουπερ μαρκετ ανοικτα πιο πριν...μια χαρα ηταν.

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα σας!!!! είμαι πολύ ικανοποιημένη, ειδικά επειδή είναι χαμηλά ο θυροειδής μου.... μακάρι να είναι δείγμα ότι ξεκουνιεται! Ευχαριστώ πολύ πολύ για τη συμπαράσταση! kolokithi club 4 ever...!!!!! ole!

Σ Κ Ο Ρ Δ Α ! ! ! <3

καλημέρα!!!

τσιπούρα μπράβο τουλάχιστον το κολοκύθι έπιασε τόπο

vasdeli τέλεια. η μικρή μεγαλώνει μια χαρά

εγώ αύριο πάω για καμπύλη αλλά πριν λίγο για να πω την αλήθεια το χτύπησα το παγωτάκι μου:tongue:

καλημερες...

τσιπουρακι καλη αρχη!!!μπραβο!!!

βικακι ειδες βρε χαζουλα???μια χαρα ειναι το μπεμπακι!!!:D

τα νεα απο το μετωπο αρρωστιας μελινας ειναι οτι τελικα εχει αυτη την ιωση με το αιφνιδιο εξανθημα...ο πυρετος επεσε αλλα γεμισε σπυρια σε ολο το κορμι της:cry::cry: τουλαχιστον το ντοκτορι μας ειπε οτι δεν θα ξανανεβασει πυρετο και τα σπυρια θα φυγουν σε 2-3 μερες..μεγαλη ταλαιπωρια...αλλα ευτυχως φαινεται να τελειωνει..(ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!)

Που εισαστε ολες σημερα??? 15 τσουπρες εξαφανισμενες...φτου σας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...