Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πουλια στον αερα πιανω λεμε:confused:

καλά μην εκτίθεσαι... για παιδί σου είπαμε....εσύ αμέσως να τρέξεις....... τόσος ενθουσιασμός πια?

:tongue:

αχαχαχααααααααααα

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα:lol::lol::lol::lol::lol: ΟΡΓΙΟ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες μου σας ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχες σας!!!Ειστε πολύ γλυκες και ευχομαι οτι καλύτερο για εσας και τις οικογενειες σας!!!

Κλελια ειχες ανεβασμενη καμπυλη??Για light παγωτακια διαβαζω...

Εγω ρε κοριτσια ειμαι τοοοοσο αμελής γμτ που ακομη δεν ειδοποιησα τον γιατρο μου για τις τιμες της καμπύλης μου...Διαβαζω τωρα και τα δικα σας 120 και 130 και επαθα κτ που η δικη μου μετρηση εβγαλε 80 και 65 (υπογλυκαιμια επαθα???)

Ειρηνη καλώς ήρθες!!Με το καλό το αγορακι σου!!Να χαίρεσαι και την κορη!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone, η καμπύλη μου βγήκε οριακή μεν, απλά φλερτάρει πάρα πολύ με τα όρια και για να μην έχουμε τρεχάματα, προς το παρόν μου είπε να προσέχω γλυκά, ψωμιά, μακαρόνια κλπ. Δεν μου τα έκοψε ούτε μου είπε να κάνω αυστηρή δίαιτα, απλά να προσέχω... Κάνω μετρήσεις 1 ώρα μετά το βραδυνό (διότι το μεσημέρι τρώω σαχλαμάρες, φρούτα, γιαούρτι κλπ) και τον ενημερώνω. Προς το παρόν μου είπε ότι δεν θα κάνω την μικρή καμπύλη (που μου είχε πει αρχικά, αλλά συνεχίζω τις μετρήσεις...

Όντως οι μετρήσεις σου είναι λίγο περίεργες :D Απλά την πρώτη φορά που τις έγραψες επειδή έτρεχες για τις διακοπές υπέθεσα ότι κάτι δεν έγραψες καλά, ξέχασες να γράψεις 1 κλπ... Πάρε βρε τον γιατρούλη!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κάνω μετρήσεις 1 ώρα μετά το βραδυνό (διότι το μεσημέρι τρώω σαχλαμάρες, φρούτα, γιαούρτι κλπ)

Τα φρουτα και το γιαουρτι ειναι σαχλαμαρες εε????ενω τα παϊδάκια οχι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Δεσποοοοοο πως ειναι το παιδι????????????????????

Για 3ο διαβαζω???και ποιος θα το μεγαλωσει?????????????χαχαχαχαχαχαχα

Απ'οτι βλεπω εχετε κανει ολες καμπυλη.....εγω θα παω αυριο...

Αντε να δω κι'εγω πως παει....

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Καλησπέρα δεν σας διάβασα δεν έχω χρόνο φιλιααααααααα σε όλες της εγκύουλες

http://parentscafe.gr/showthread.php...841#post490841

Ευχηθείτε και επίσημα στην πετρούλα

:tongue::tongue:

Δεσποοοοοο πως ειναι το παιδι????????????????????

Για 3ο διαβαζω???και ποιος θα το μεγαλωσει?????????????χαχαχαχαχαχαχα

Απ'οτι βλεπω εχετε κανει ολες καμπυλη.....εγω θα παω αυριο...

Αντε να δω κι'εγω πως παει....

σκαταααα!!!!!!!ρε ειρηνη παλι κοιμαται!! εχει μεινει ξυπνια μονο 2 ωρες σημερα:cry:..θα παμε παλι στη γιατρο κατα τις 6μιση...:cry::cry:ειμαι να σκασω:cry::cry:

Μωρέ, τι μέτρηση να κάνω μετά από 1 γιαούρτι και 10 κεράσια, αφού μια χαρά θα βγει...

Ενώ το βράδυ που θα φάω μπριζόλες στην μανούλα (αν και είναι υγιεινά μαγειρεμένες) εκεί μια απορία την έχω, όντως...

Μαμαλευτεράκι!!! Σου έχω στείλει πμ καλέ, σου ζητάω να μου πεις κάτι... Σου ξαναστέλνω!!

GEXxp3.png

σκαταααα!!!!!!!ρε ειρηνη παλι κοιμαται!! εχει μεινει ξυπνια μονο 2 ωρες σημερα:cry:..θα παμε παλι στη γιατρο κατα τις 6μιση...:cry::cry:ειμαι να σκασω:cry::cry:

περαστικά βρε Δεσποινάκι! αυτές οι κ@λοιώσεις οι καλοκαιρινές είναι τρομερά επίμονες... άσε τη ζέστη... το μαναράκι μου!

μην σκας... ξεκουράζεται, ξέρει ο οργανισμός της και ανακτά δυνάμεις για να σε αλλαλιάσει με τα τρεξίματα της άμεσα!!!!!!! <3

Διαφημίσεις

Μαμαλευτεράκι!!! Σου έχω στείλει πμ καλέ, σου ζητάω να μου πεις κάτι... Σου ξαναστέλνω!!

Καλό μου το διάβασα εγώ δεν έχω πάρει κάτι τέτοιο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και νόμιζα ότι έκανε λάθος

γιαυτο δεν απάντησα

κόπια άλλη μανουλα το έχει αυτό το παπι :D:D:D:D

αλά νομίζω ότι το έχει το μαδερκερ αυτό το παπί

περαστικά βρε Δεσποινάκι! αυτές οι κ@λοιώσεις οι καλοκαιρινές είναι τρομερά επίμονες... άσε τη ζέστη... το μαναράκι μου!

μην σκας... ξεκουράζεται, ξέρει ο οργανισμός της και ανακτά δυνάμεις για να σε αλλαλιάσει με τα τρεξίματα της άμεσα!!!!!!! <3

ευχαριστω τσιπουρακι...

δεν μπορω αλλο ρε γμτ...εχει περασει απιστευτη ταλαιπωρια τοσες μερες...

Ωχ! Ηλιάννα δεν είχες γράψει λίστα με τα απαραίτητα? Εσύ και η Δέσποινα είχατε γράψει και εγώ σαν καλή μαθήτρια τις έκανα copy paste!! Γιατί νόμιζα ότι είχες αγοράσει αυτό το παπί??

Κορίτσιαααααααααα!! Θέλω να αγοράσω αυτό το παπάκι-θερμόμετρο μπάνιου που το βάζεις στο νερό και όταν είναι ζεστό αυτό βογγάει, ενώ όταν είναι μια χαρά η θερμοκρασία αναστενάζει... Νόμιζα ότι η Ηλιάννα το είχε αγοράσει αλλά τσου... Το θέλω, από πού να το πάρω???

Δέσποινα, σήμερα δεν θα την πας στον παιδίατρο?? Για πες μας μετά τι θα σου πει...

GEXxp3.png

Ωχ! Ηλιάννα δεν είχες γράψει λίστα με τα απαραίτητα? Εσύ και η Δέσποινα είχατε γράψει και εγώ σαν καλή μαθήτρια τις έκανα copy paste!! Γιατί νόμιζα ότι είχες αγοράσει αυτό το παπί??

Κορίτσιαααααααααα!! Θέλω να αγοράσω αυτό το παπάκι-θερμόμετρο μπάνιου που το βάζεις στο νερό και όταν είναι ζεστό αυτό βογγάει, ενώ όταν είναι μια χαρά η θερμοκρασία αναστενάζει... Νόμιζα ότι η Ηλιάννα το είχε αγοράσει αλλά τσου... Το θέλω, από πού να το πάρω???

Δέσποινα, σήμερα δεν θα την πας στον παιδίατρο?? Για πες μας μετά τι θα σου πει...

Εγώ αγόρασα πολύ λίγα πράγμα ;););)

και αυτό το παπι είναι τελείως άχρηστο νομίζω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

άντε φιλία πάω για ξάπλες τα λέμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...