Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οσο για αυτό με το βρίσιμο είναι στάνταρντ υπογλυκαιμία, μπορεί να σκοτώσεις άνθρωπο!

Mπορώ να το πιστοποιήσω κι εγώ αυτό!!!! (και ο vasdeloσύζυγος!):D:D:tongue:

Πρέπει να τρώμε μικρά γεύματα κάθε τρεις ώρες για να μην μένει ο οργανισμός χωρίς καύσιμα και μετά να παθαίνει σοκ για να μεταβολήσει μεγάλη ποσότητα τροφής!

Επίσης κάτι που μου είπε η διαβητολόγος μου είναι ότι αν είναι να φάμε κάτι γλυκό καλό είναι να φάμε πρώτα λίίίγη πρωτεϊνη γιατί το γλυκό ο οργανισμός της εγκύου ειδικά, το μεταβολίζει πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να εκρίνεται πολύ ινσουλίνη μεμιάς και μετά να παθαίνεις υπογλυκαιμίες από αυτό...:evil:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ήμουν νηστικιά λυσσάρες λυσσάξατε!!! Μια χαρά είχα φάει για πρωί και έπινα και το γαλατάκι μου εκείνη την στιγμή...

Μάλλον αυτό που γράφει η παλιο-vasdeli που έχω κόψει μαχαίρι τα γλυκάκια από την Πέμπτη... Εν τω μεταξύ τόσο μα τόσο πεισματάρα είμαι που σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή να φάω κάτι γλυκό ή λίγη ζάχαρη ή να πιω πορτοκαλάδα... Είτε πίεση είτε υπογλυκαιμία καλό θα μου έκανε... Όχι όμως εγώ!! Να μην ανεβάσω ζάχαρο!! Παλιογιατρούλης!! (εν τω μεταξύ μου είπε ότι μπορώ 1-2 παγωτάκια την εβδομάδα, απλά εγώ είμαι πορωμένο και τα έκοψα)

Των άκρων παιδί μου αυτό το κορίτσι!!!!:rolleyes::D:tongue:

Φάε, μαρή κανένα γλυκουλάκι αλλά είπαμε....0%

Α! και φυσικά μαύρη ζάχαρη και ολικής αλέσεως!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Εν τω μεταξύ μου κάνει εντύπωση που συνήλθα χωρίς να φάω κάτι... Δεν είχα το κουράγιο, ίσα-ίσα που πρόλαβα και πήγα στο κρεβάτι...

Πώς και συνήλθα?? Μάλλον εκείνη την στιγμή έδρασε το γαλατάκι...

Πάντως κάθε 2,5-3 ώρες τρώω κάτι... Αυτό μου έχει μείνει από μια παλιά δίαιτα που πλέον την χρησιμοποιώ σαν διατροφή για να μείνω στα κιλά μου (όχι αυτά που είμαι τώρα!! Γενικά μιλάω..)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλα γεννησατε τα πρωτα σασ μαζι και τωρα και τα δευτερα!!!!!!!συνενοημενεσ ησασταν????:confused::tongue::tongue:με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!

/QUOTE]

Απιστευτο εε???:D:D και οι 2 κατα λαθος!!!:D:D αφου μια εβδομαδα μετα που μαθαμε οτι ειμαι εγκυος (και η ιρεν πανηγυριζε και εγω ειχα φρικαρει) με παιρνει τηλ και μου λεει οτι εχει καθυστερηση!!:confused::confused: εννοειται οτι σε μιση ωριτσα ηταν σπιτι μου με τεστ εγκυμοσυνης το οποιο ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Και μετα πανηγυριζα εγω και η ιρεν με κοιτουσε σα χαζη!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: και εχουμε και οι 2 αγορακια και θα τα βγαλουμε και οι 2 Δημητρη!!! Μιλαμε οτι αυτο δεν ειναι συμπτωση!!! ΗΤΑΝ ΜΟΙΡΑΙΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

Μια μετακομιση στη θεσαλλονικη λειπει τωρα ιρεεεννν!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Δέσποινα, να υποθέσω ότι τόσο καλές φίλες που είσαστε, ειδοποιούσατε η μία την άλλη πότε κάνετε σεχ ώστε να συγχρονίζεστε, εεεε??

Συνεννοημένες!! :tongue:

GEXxp3.png

Δέσποινα, να υποθέσω ότι τόσο καλές φίλες που είσαστε, ειδοποιούσατε η μία την άλλη πότε κάνετε σεχ ώστε να συγχρονίζεστε, εεεε??

Συνεννοημένες!! :tongue:

A στα διαλα μαρη μεσημεριατικο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: τραβα φαε κανα 0% να ισιωσεις:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχαχαχα!!

Τσιπούρα τι μου θύμισες!!

Αυτό το τραγούδι τραγούδαγα στην ανηψιά μου όταν ήταν 2 χρονών περίπου και έσκαγε στα γέλια. Και στα 5 της που το είχε μάθει όλο από τον σταθμό, μου την έλεγε που ήξερα μόνο τα 2 στιχάκια (το χοντρό μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι, χορεύει τσιφτετέλι στον χορό των μπιζελιών)..

Αλλά δεν θυμόταν που της το τραγούδαγα...

GEXxp3.png

Καλά Δεσποινάριον, τραγούδα συ :tongue: :tongue:

Όταν όμως η φίλη σου η Ειρήνη θα αποφασίσει για 3ο νινί, να σε δω που θα κολλήσεις γκαστριά!! (εκεί πήγαινε ότι θα κάνεις άλλα 2 αγόρια (remember?): ε-ε-έρχεται :tongue: :tongue: )

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Όταν όμως η φίλη σου η Ειρήνη θα αποφασίσει για 3ο νινί, να σε δω που θα κολλήσεις γκαστριά!! (εκεί πήγαινε ότι θα κάνεις άλλα 2 αγόρια (remember?): ε-ε-έρχεται :tongue: :tongue: )

μα εντελώς remember!!!! χιχιχιχιιιι

ελεοοοοοοοοοοςςςςς!!!!!!!!!!!!!οχι αλλοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

και για πες στην ειρηνη για τριτο!!!θα της πεσουν τα μαλλια!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μωρη ιρεν κοιμασαι????μπες να δεις τι γραφει ο ψυχακιας του οκτωβρη!!βοηηηθειαααααααα!!!!

καλεεεεεεεε!!!!!!!!εχει γενεθλια η πετρουλα!! (πουλια στον αερα πιανω λεμε:confused:)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΗΗΗΗ!!!!!!!!Και με ενα μπεμπαρο τοσο ομορφο οσο και ο Νο 1!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...