Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

maraki καλο αυτο με την μειωση τιμων αλλα ποσο μπορουν να πεσουν κι αυτες?

Δεν ξερω ειμαι πολυ προβληματισμενη. Θα επιστρεψω απο Κυπρο οταν θα ειμαι με το καλο 5,5-6 μηνων, οποτε και θα πρεπει να αποφασισω αν θα παω στον γιατρο που ειχα ολα τα χρονια(Ιασω) ή σε καποιον που ξερουμε στο Ελενα. Και ειλικρινα δεν ειναι τα ιδια τα χρηματα το προβλημα, αυτα υπηρχαν για αυτον τον σκπο στην ακρη και δεν θα τα στερηθουμε απο αλλου. Μου τη σπαει να τα δωσω σε ενα ξενοδοχειο που τιποτα παραπανω δεν μου παρεχει σε σχεση με το δημοσιο(και μαλιστα αν σκεφτει κανεις οτι στο ιδιωτικο μονο το τρικλινο μπορουμε να αντεξουμε οικονομικα, μαλλον λιγοτερα μου παρεχει σε σχεση με το μονοκλινο του δημοσιου). Ας οψεται ο γιατρος... Ιδωμεν...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

maraki καλο αυτο με την μειωση τιμων αλλα ποσο μπορουν να πεσουν κι αυτες?

Δεν ξερω ειμαι πολυ προβληματισμενη. Θα επιστρεψω απο Κυπρο οταν θα ειμαι με το καλο 5,5-6 μηνων, οποτε και θα πρεπει να αποφασισω αν θα παω στον γιατρο που ειχα ολα τα χρονια(Ιασω) ή σε καποιον που ξερουμε στο Ελενα. Και ειλικρινα δεν ειναι τα ιδια τα χρηματα το προβλημα, αυτα υπηρχαν για αυτον τον σκπο στην ακρη και δεν θα τα στερηθουμε απο αλλου. Μου τη σπαει να τα δωσω σε ενα ξενοδοχειο που τιποτα παραπανω δεν μου παρεχει σε σχεση με το δημοσιο(και μαλιστα αν σκεφτει κανεις οτι στο ιδιωτικο μονο το τρικλινο μπορουμε να αντεξουμε οικονομικα, μαλλον λιγοτερα μου παρεχει σε σχεση με το μονοκλινο του δημοσιου). Ας οψεται ο γιατρος... Ιδωμεν...

Ellain η αποψη μου ειναι οτι εφοσον βρεις καλο γιατρο στο Ελενα, ειναι πολυ πολυ καλυτερα απο το Ιασω. Τα νεα δωματια ειναι σουπερ, πιο καλα και απο του Ιασω, το κοστος ειναι 200 ευρω την βραδια (για τα λουξ) και 120 για τα απλα μονοκλινα και θα εχεις την ησυχια σου. Και το προσωπικο πολυ καλο και θα σε βοηθησουν και με το θηλασμο. Προτεινω Ελενα ανεπιφυλακτα. Ειναι λιγο δυσκολο να συνηθισεις την νοοτροπια των εξετασεων στο δημοσιο (καθως οι γιατροι δεν ειναι στα κυριλε ιατρεια τους και μες στη γλυκα και η αναμονη ειναι τεραστια και η γραφειοκρατεια εκνευριστικότατη) αλλα για την παραμονη το προτεινω ανεπιφυλακτα. Εγω το επελεξα και στη μελινα και τωρα οχι μονο για αυτα αλλα κυριως γιατι ξερω οτι αν κατι παει στραβα και το μωρο χρειαστει νοσηλεια, θα ειναι σε καλα χερια...

καλά δεν το συζητώ ότι το δημόσιο είναι σαφώς καλύτερο αλλά αν ο γιατρός σου είναι στο ιδιωτικό τι να κάνεις. θα μου πεις άλλαξε γιατρό αλλά θεωρώ ότι πλέον είναι θέμα εμπιστοσύνης εγώ τη δικιά μου δεν θα την άλλαζα με τίποτα ειδικά τώρα και αφού είναι τσεκαρισμένη και από την πρώτη φορά.

despoina συμφωνω απολυτα μαζι σου, αυτη ειναι και η δικη μου αποψη, πιστευω στην δημοσια υγεια και δεδομενης της αναβαθμισης στο συγκεκριμενο νοσοκομειο, πιστευω οτι αξιζει τον κοπο. Και να σου πω την αληθεια σκοπευα γυρνωντας Ελλαδα να κοιταξω για καποιον γιατρο στο Ελενα.Αλλα μας προλαβαν τα γεγονοτα... Οποτε θα ειμαι σε προχωρημενη εγκυμοσυνη και δεν ξερω αν θα με αναλαβουν κιολας. Τελοσπαντων, την προσπαθεια μου θα την κανω και αναλογα με το πώς θα παει, θα επιλεξω...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάρες καλημέρα, καλό μήνα, η άνοιξη να φέρει μόνο χαμόγελα στα προσωπάκια όλων μας!!! :cool: άντε, ήρθε και ο μήνας που οι περισσότερες θα κάνουμε την αυχενική μας...

να καλοσωρίσω την amelie3 και να πω κι εγώ με τη σειρά μου στην tsipoura να μην αγχώνεται!!! όλα είναι φυσιολογικά!

εγώ το 'κανα το ταξιδάκι μου για το σκ... από παρασκευή ήρθα αθήνα μέχρι χθες, περασα καταπληκτικά και το επόμενο σκ θα πάω ξάνθη! :? σαν μου είπε ο γιατρός ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, του δίνω και καταλαβαίνει τώρα που μπορώ ακόμη!!!

κι εγώ σε δημόσιο νοσοκομείο λέω να γεννήσω... δεν ξέρω σίγουρα ακόμη βέβαια. ο γιατρός μου είναι σε ιδιωτική κλινική, αλλά εγώ εκεί δεν πάω. έχω πολύ καλούς γιατρούς γνωστούς στο νοσοκομείο λόγω της πεθερούλας που δουλεύει εκεί. οπότε λέω για εκεί. αλλά δεν το χω συζητήσει ακόμη με το γιατρό μου, οπότε θα δούμε. έχουμε καιρό μπροστά μας..!!!

πολλά φιλάκια σε όλες!!! μου λείψατε τις τελευταίες μέρες!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημερα κοριτσια!!!!!

επιτελουσ μοιρισε ανοιξη!!!με το καλο και οι αυχενικεσ μασ!!!εσεισ κλεισατε?εγω εκλεισα για τισ 24 μαρτιου πρωτα ο θεοσ να μασ πανε ολα καλα!!!θα ειμαι 12+1 εβδομαδων!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!!

Αυχενική δεν έχω κλείσει ακόμη. Θα με δει ο γιατρούλης στις 12/3 που θα είμαι 10+ εβδομάδων και τότε θα κλείσουμε αυχενική, θα την κάνουμε στο ΜΗΤΕΡΑ.

ploegisi αφού μπορείς και έχεις το οκ από τον γιατρό σου, καλά κάνεις και γυρίζεις την Ελλαδίτσα... Εγώ δεν το τολμώ επειδή θέλω να είμαι κοντά στον γιατρό μου. Καλά, δεν έχω βέβαια και την ευκαιρία να πάω επαρχία, αλλά λέμε τώρα...

Εγώ που λέτε θα γεννήσω στο ΜΗΤΕΡΑ επειδή εκεί είναι ο γιατρός μου, και αφενός είμαι τρελλή και παλαβή με τους γιατρούς μου, δεν τους αλλάζω (ούτε καν την κομμώτριά μου αλλάζω) εκτός εάν κάνουν κάτι χοντρό, αφετέρου ο συγκεκριμένος μου φέρεται σαν να είμαι η αδελφή του ένα πράγμα, νοιάζεται προσωπικά (δεν έχω περάσει και λίγα). Α! Επίσης μιλάει στο νινί μου στον υπέρηχο και το αποκαλεί "Ψυχή μου" :D. Όπου και να συνεργαζόταν, εκεί θα πήγαινα. Επειδή βέβαια είμαι σκ-τοπαράξενη θέλω να είμαι μόνη μου στο δωμάτιο οπότε θα μου πάει ο κούκος αηδόνι αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει! Μία φορά θα γεννήσω, ας είμαι ήρεμη. Τι γράψατε τσούπρες? Ότι έπεσαν οι τιμές στα ιδιωτικά μαιευτήρια?? Μακάρι μωρέ...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημέρα!!

εγώ αύριο έχω ραντεβού με τη γιατρό μου βασικά για να ακούσουμε την καρδιά και φαντάζομαι θα μου πει για την αυχενική. (πω πω τι θυμήθηκα τώρα όταν πήγα να κάνω την αυχενική στο γιο μου έβλεπα κάτι μικρά μικρά χεράκια, ποδαράκια και τώρα ο σκατούλης μου είναι 25 μηνών πως περνάει ο καιρός ρε κορίτσια).

μπράβο ρε ploegisi χαρά στο κουράγιο σου εμένα ο άντρας θέλει να πάμε εκδρομή στο βόλο στο σκ και εγώ βαριέμαι.

Καλημερα σε ολες! Οντως και εδω μυρισε ανοιξη. Αντε να πανε ολα καλα και του χρονου τετοια εποχη να πλεξουμε κοκκινο-λευκο μαρτη να φορεσουμε στα ροζουλακια μας να μην τα καψει ο ηλιος!!!

Αντε μια μερα μου εμεινε για τον γιατρο, απλα να επιβεβαιωσουμε οτι ολα κυλουν ομαλα και ισως μου δωσει καμια εξεταση παραπανω να κανω. Εγω προλαβαινω-δεν προλαβαινω μεσα στο Μαρτη για την αυχενικη. Δεν πειραζει, ας πηγαινουν ολα καλα κι ας ειναι και Απριλης. Παντως εγω το πιο ανυπομονο πλασμα στον κοσμο, απο τοτε που μαθαμε για την εγκυμοσυνη, εχω γινει αρνακι. Περιμενω καρτερικα να περασουν μια-μια οι μερες ως το επομενο ραντεβου με τον γιατρο, ωσπου να κλεισει το 1ο τριμηνο, ωσπου.....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις εγγυουλες να εχουμε εναν υπεροχο μηνα εμεις και τα μωρακια μας!!!:P:p:p

Και εγω εκλεισα χθες για αυχενικη στις 24 Μαρτιου αλλα μου φενετα τοσο μακρια:roll::roll::roll: ααχ κοριτσια μονο εγω ειμαι τοσο ανυπομονη???

Ααααα μην ξεχασω ηθελα να σας ρωτησω απο κοιλιτσες πως πατε???ποτε αρχιζουν να φουσκωνουν???και επισης κρεμες ποτε αρχιζουμε???:confused::confused::confused:

εχω πολλες αποριες!!!:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

chris εμενα η κοιλια μου εχει κανει μια διαφορα αλλα μονο εγω κι ο αντρας μου την καταλαβαινουμε, στους αλλους δεν ειναι αισθητη. Νομιζω οτι μαλλον θελουμε κανεναν μηνα ή και παραπανω για να φανει καλα.

Οσο για τις κρεμες κι εγω προβληματιζομαι, γιατι ειχα μερικες ραγαδες ετσι κι αλλιως, μου τις εκανε δωρο η εφηβεια βλεπεις, η αποτομη αναπτυξη...Οποτε δεν θελω αλλα δωρα και απο την εγκυμοσυνη. Ομως δεν ξερω κρεμες, ο γιατρος μου ειπε καλυτερα να διαλεξω μονη μου απο το φαρμακειο για να μην με ενοχλει η μυρωδια, μου ειπε να ζητησω δειγματα και να διαλεξω οποια μου αρεσει. Ειναι ολες καλες. Εσυ χρησιμοποιεις καποια? Οι υπολοιπες?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Μπράβο βρε chris επειδή ξεχνούσα να ρωτήσω...

Εγώ παστώνομαι από το Σάββατο με βαζελίνη τζελ μετά το μπάνιο σε κοιλιά, μπούτια και στήθος. Δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό μου αλλά βαζελίνη είναι, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή??

Κοιλίτσα εγκυμοσύνης δεν έχω. Ξεκίνησα βέβαια με κάποια παραπανίσια κιλά (ήμουν πολύ αδύνατη συνήθως, και ξεκίνησα κανονική-κανονική όμως), οπότε φαίνεται ότι έχω πάρει 2 κιλά (πράγμα αδιανόητο για μένα) και ο κόσμος αρχίζει και ψυλλιάζεται. Μην ξεχνάς ότι έχουμε να αδιαθετήσουμε τουλάχιστον 1-2 μήνες, η κατακράτηση φαίνεται στο μάτι.

Αγόρασα στηθόδεσμο επειδή δεν μου έκαναν οι παλιοί, και το Σάββατο θα πάω με τον συζυγάτο μου να αγοράσουμε μπλουζάκια, μάλλον από το PARANOIA που έχει ριχτές μπλούζες. Δεν θέλω να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης, μου φαίνεται ότι θα με γδάρουν, ενώ κάνουν την ίδια δουλειά ρουχαλάκια για πιο χοντρούλες...

Όσο για την αναμονή, νομίζω ότι έχουμε περάσει το δύσκολο και επίφοβο. Νομίζω... Άρα όλα θα κυλήσουν νεράκι από εδώ και εμπρός :D

GEXxp3.png

chris εμενα η κοιλια μου εχει κανει μια διαφορα αλλα μονο εγω κι ο αντρας μου την καταλαβαινουμε, στους αλλους δεν ειναι αισθητη. Νομιζω οτι μαλλον θελουμε κανεναν μηνα ή και παραπανω για να φανει καλα.

Οσο για τις κρεμες κι εγω προβληματιζομαι, γιατι ειχα μερικες ραγαδες ετσι κι αλλιως, μου τις εκανε δωρο η εφηβεια βλεπεις, η αποτομη αναπτυξη...Οποτε δεν θελω αλλα δωρα και απο την εγκυμοσυνη. Ομως δεν ξερω κρεμες, ο γιατρος μου ειπε καλυτερα να διαλεξω μονη μου απο το φαρμακειο για να μην με ενοχλει η μυρωδια, μου ειπε να ζητησω δειγματα και να διαλεξω οποια μου αρεσει. Ειναι ολες καλες. Εσυ χρησιμοποιεις καποια? Οι υπολοιπες?

εγω δεν εχω ξεκινησει ακομα καμια κρεμα και το προβλημα ειναι οτι επειδη ειμαι ξαπλα θα πρεπει να παει ο αντρας μου να διαλεξει!!!!!!ωχ ωχ ωχ πολυ το φοβαμαι αυτο οπως καταλαβαινετε.Αφηστε που και εγω κανω πολυ ευκολα ραγαδες και εχω ηδη μερικες απο μια αυξηση και μειωσει βαρους που ειχα στην εφηβεια μου και δεν θελω αλλες!!!!!!:evil::evil::evil:

Ειμαι και ασπρη ασπρη σαν το γαλα!!!!!

Κλελια sos σταματα την βαζελινη το ειχα ακουσει και απο την τηλεοραση οτι δεν εκανε (αλλα δεν προηθηκα)να βαζουμε στην εγκυμοσυνη αλλα μου το ειπε και ο γιατρος προχθες γιατι εβαζα και εγω!!!!!!:roll::roll::roll:

οσο εβαλες εβαλες μου ειπε δεν πειραζει αλλα σταματα την τωρα δεν την συστηνουμε στις εγκυμοσυνες, ετσι μου ειπε!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ωχ! Κουφάθηκα! Διάβασα λίγο στο ίντερνετ, δεν αναφέρει κάτι κακό...

Καλά, θα πάρω τον γιατρό μου τότε (και τι να του πω η τρελλή, θα με βρίσει :confused: )

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...