Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Εχει ήδη πάρει μήνες και υπάρχει περίπτωση να πάρει και αλλο ή να μην έρθει και ποτε... Απλά κάπως πρέπει να δουλέψουμε για να μπορούμε να χρηματοδοτούμε πάγια έξοδα 1000 ευρώ το μήνα μίνιμουμ μόνο οι ωοληψιες και γιατρούς κλπ πλας ενοίκια, σούπερ μάρκετ, αυτοκινητο κλπ κλπ. Δυστυχώς οι εξωσωματικές είναι δύσκολο σπορ και άπαξ και μπεις στο χορό, χορεύεις. Όλες το ξέρουμε.

Τη ψυχική ηρεμία δύσκολα τη κρατάς αν έχεις απαιτητική δουλειά γιατί απλά θες να έχεις δουλειά. Αν δεν είχαμε αυτά τα έξοδα δε θα με ένοιαζε καν. Απλά είναι δύσκολο να τα κρατάς ολα σε ισορροπία.

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

Δράμα η κατάσταση 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας Πεπελάρες μου!!!!!

ένα μόνο έχω να πω:

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙ

καινούργιο Ειρηνάκι καλώς μας ήλθες! με το καλό το μπεμπίνι σου !

έχουμε μέχρι στιγμής 3, σωστά? Ειρήνη Νο 1 φέρε και τις άλλες 3 φιλενάδες σου να έχουμε απαρτία!!!!!!!!!!!

αγαπούλες τί να πρωτοσχολιάσω: ότι κουράζεστε γκαστρωμένες γυναίκες? ότι μπεκροκοπάτε; ότι δεν βάλετε κ@λο κάτω; τί μπάνια, γλέντια, συναυλίες, ψώνια, τρεξίματα..... εδώ δεν είναι κλαμπ για γκαστρωμένες .... CAFE BALCAN το έχετε κανει...... για αυτό και σας γουστάρω!!!!!!!!!

από ένα φιλί στην καθεμιά σας και στην κάθε κοιλίτσα σας!

κλελούκο μάλλον σου έλειψε ο λατρεμένος εργασιακός σου χώρος......:tongue:

Y.Γ. vasdelaki τα σχέδια για το παχνί ετοιμάζω από το πρωί, αύριο καταθέτω τον φάκελο στην πολεοδομία (νόμιμα πράγματα για να μην μας τους γύρίσουν πίσω.... )

και ο τσιπουροχασμπαντ προσπαθεί..... <3 για αν δούμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθες μαρη σκατουλα επιτελους??? κοντεψαμε να γεννησουμε μεχρι να το παρεις αποφαση!!! ΧΑΖΗ!!!

Κουπελες η ιρεν ειναι πολυ καλη μου φιλεναδα, εχουμε 3 μερες διαφορα στα κοριτσουδια μας και μενουμε διπλα!!! 7 μηνες την παρακαλαω να μπει στο καφε και βαριοταν!!! φτου σου μαρη!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΦΕΡΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΣΕ ΕΧΩΣΑ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

έλα ρε ΜονΔελοΝτόκρωρ!!!!!! αφου είναι φίλη σου φαντάζομαι ότι είναι εξίσου τρελή και θα μας ταιριάζει!!!! :)

(κάνε μια εξήγηση στην κοπελιά για μένα κάποια στιγμή για να μην τα ξαναλέω και χαλιέμαι)

Έσβησα τα κοριτσάκια που τα είχαμε συνεχώς με ερωτηματικά, αφού πλέον δεν μπαίνουν... Μάλλον ανήκουν σε άλλο καφέ...

ελπιζω να μην μετακομοισαν καπου αλλου....απλα να βαρεθηκαν να μπαινουν εδω..

πηγα στις 7 στο μαγαζι και γυρισα πριν λιγο...πτωμα!!!πααανε οι αντοχες μου!

αχ κοριτσακι και πολυ αντεξεσ!!!!!!!!!!!!!!!!

το σαββατο παραλαβαμε κουνιτσα,συρταριερα με αλλαξιερα και το καροτσι μας!τελειαααα!πρεπει να τα στησουμε και να φτιαξουμε το δωματιακι μας...

τεταρτη απογευμα εχουμε το doppler.μακαρι να πανε ολα καλα!

ολα σουπερ θα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλοριζικα τα πραγματακια σασ!!!!!!!!

Λοιπόν Ρένα έχεις δίκιο!! Ένα πιτόγυρο θα με έσωζε εκείνη την στιγμή :D:tongue::D. Θα με κάλυπτε από όλες τις απόψεις!!

βρε λεσ η ζαλη να ηταν απο την ελειψη πιτογυρου??????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:εσυ δεν ελεγεσ οτι κολατσιζεσ στο γραφειο?....ενω σημερα σκετο γαλατακι..:confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

ηρθες μαρη σκατουλα επιτελους??? κοντεψαμε να γεννησουμε μεχρι να το παρεις αποφαση!!! ΧΑΖΗ!!!

Κουπελες η ιρεν ειναι πολυ καλη μου φιλεναδα, εχουμε 3 μερες διαφορα στα κοριτσουδια μας και μενουμε διπλα!!! 7 μηνες την παρακαλαω να μπει στο καφε και βαριοταν!!! φτου σου μαρη!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΦΕΡΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΣΕ ΕΧΩΣΑ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλα γεννησατε τα πρωτα σασ μαζι και τωρα και τα δευτερα!!!!!!!συνενοημενεσ ησασταν????:confused::tongue::tongue:με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!

κλελούκο μάλλον σου έλειψε ο λατρεμένος εργασιακός σου χώρος......:tongue:

μαλλον η μασαμπουκα που παραγγελνε σαντουιτσακια κτλ τησ ελειψαν...:tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλώς ήρθες Ειρήνη, γειτόνισσα και φιλενάδα της Δέσποινας. Και φυσικά θα χαράμουμε να σε δούμε και στη συνάντηση. Με το καλό και το αγοράκι σου!

Να βάλουμε τη λίστα στο facebook,ίσως στο discussions για να τη βρίσκουμε πιο εύκολα!

Clelia να προσέχεις!!!

Και μη μιλάτε για πιτόγυρους μεσημεριάτικα!!!

vasdeli αν είναι να νιώσεις καλυτερα να κάνεις echo! Είδες τι ωραία που είναι η επαρχία και πόσο πιο εύκολη είναι η ζωή εκεί. Εδώ για να πάμε για ένα μπάνιο πρέπει να κάνουμε ολόκληρο πλάνο πρώτα. Αν θυμάμαι καλά θα πάτε τον Αύγουστο Αλεξανδρούπολη;

Ειρήνη και εσύ μια χαρά στο νησί. Όλο βόλτες και μπάνια, τέλεια!!!

Βάσω καλή επιτυχία με το doppler. Και γιατί να μην πάνε όλα καλά; Τέλεια θα πάνε!

Λιάνα έχω την εντύπωση ότι τις Δευτέρες τα απογεύματα είναι μόνο με ραντεβού. Και εγώ σκοπεύω να πάω κάποιο πρωί χωρίς ραντεβού.

Ploegisi χάρηκα πολύ που είδα τον πατέρα μου, είχα να τον δω από πρωτομαγιά. Και τα παιδιά χάρηκαν αλλά δεν ξέρω είναι δύσκολο να φιλοξενείς για πολλές μέρες κάποιον στο σπίτι όποιος και αν είναι, τουλάχιστον για μένα. Και τα νεύρα μου τελευταία δεν είναι στα καλύτερά τους, αν και με το πατέρα μου δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Θα προτιμούσα να έρχονται για λίγο να μας βλέπουν και μετά ο καθένας στο σπίτι του (και φαντάζομαι και εκείνοι) αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας. Πάντως οι γιαγιάδες παππούδες κακομαθαίνουν τα εγγόνια τους και πολλές φορές κάνουν του κεφαλιού τους επομένως προσοχή!

Χρύσα σε καταλαβαίνω αυτή η ζέστη είναι ανυπόφορη. Πρώτη φορά ιδρώνω τόσο εύκολα και υποφέρω εξαιτίας της ζέστης. Υπομονή!!!

Έλενα θα δεις το μωράκι σου σήμερα! Τέλεια!

Τσιπούρα έχεις δουλίτσα σήμερα! Πολλά φιλάκια!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

να αρχισω και γω το μετρημα;;;;

9+ σημερα

η γιατρος που με βλεπει στο Ικα για αδειες και φαρμακα λειπει.

Ειναι μονο ενας ακομη .Αυτον τον ειχα στην προηγουμενη γεννα με παρακολουθουσε στο ιατριο ιδιωτικα.Τωρα σ αυτη την γεννα πηγα σε αλλον..(καλα.....αστερια και οι δυο..χοχοχοοχ)

Τωρα πρεει αναγκαστικα να παω στον ικατζη να με γραψει αδεια αναρρωτικη αφου θελω να σταματησω πιο μπροστα..αλλα εχω αγχωθει γιατι θα μου κανει κονξες επειδη με εχασε απο πελατισσα..

Αυτα ..ελπιζω να εγινα κατανοητη...

Αν και λογιστρια μια απορια την εχω..μπορω αυτη τηνα αναρρωτικη να την γραψω αργοτερα;;Πως γινεται;;;;

Διαφημίσεις

Βρε Ειρήνη!! Έτρωγα σάντουιτς στις 10-10.30 επειδή ξύπναγα 5.30. Στις 10 ήταν ήδη μεσημέρι για μένα... Πόσες ώρες θα μπορούσα να αντέξω νηστική??

Σήμερα σηκώθηκα 9+, έφαγα κάτι ψιλό για πρωινό και αυτό ήταν, μετά έπινα γάλα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Kλειώ, πιθανότατα ήθελε να σε πριζώσει ο δόκτορ...Σου λέει κάτσε να της πω 125 για να προσέχει περισσότερο... Το όριο 1 ώρα μετά το φαγητό είναι <130-140!:P

Αυτό που περιέγραψες μου φαντάζει σαν υπογλυκαιμία! Μήπως είχες και ιδρώτα;Δεν θυμάμαι αν το έγραψες...Αν το ξαναπάθεις φάε κάτι ή πιες έναν χυμό, σκατούλα μου! Α! και εννοείται ότι μπορείς να τρως παγωτάκι 0%!!!!:tongue:

Έκλεισα echo στις 18.30 σήμερα, δεν άντεξα τελικά...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

;Δεν θυμάμαι αν το έγραψες...Αν το ξαναπάθεις φάε κάτι ή πιες έναν χυμό, σκατούλα μου! Α: και εννοείται ότι μπορείς να τρως παγωτάκι 0%!!!!:tongue:

Αληθεια;;;Εξακριβωμενο τωρα αυτο;;;;;

Μωρέ κάτι ήξερα και τον είπα παλιο-γιατρούλη! Εν τω μεταξύ με ψιλοάγχωσαν τα 140 & 130 επειδή έχω κόψει μαχαίρι τα γλυκά και στο φαγητό δεν ήταν υδατάνθρακες (στα 130 εννοώ, στα 140 ήταν ένα τοστ με φέτες μαύρες)... Ναι vasdeli είχα ιδρώσει κιόλας και ένιωθα περίεργα: κάτι σαν νεύρα, κάτι σαν "δεν αντέχω να κάθομαι στην καρέκλα θέλω να πλακώσω κάποιον στο ξύλο", κάτι περίεργο τέλος πάντων...

Όντως, αυτό για το παγωτό ισχύει??? Εεεεε??

Στον υπέρηχο θα δεις την μπουμπού να κάνει τούουουμπες!!

GEXxp3.png

Εννοητώς εννοείται!!!!:P:p:p

Κάντε και μια μέτρηση μετά και θα σας πείσει το αποτέλεσμα!!!!

(Εννοείται όμως ότι δεν πρέπει να μασαμπουκιάσουμε και άλλα μαζι....μπισκοτάκια, σιροπάκια, κτλ....):tongue::D

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

επίησης μου ήρθε σήμερα newsletter για εξτρα εκπτώσεις (έχω ψωνίσει από αυτους για δώρα)

http://www.bimbomarket.it/it/en/

Αληθεια;;;Εξακριβωμενο τωρα αυτο;;;;;

το 0% με προσοχή, τις θερμιδουλες του τις έχει.... και τα λιπαράκια του και τα γλυκαντικά του.... ρωτήστε τους γιατρούς σας καλύτερα

(εμένα η διαιτολόγΑ δεν με αφήνει, αλλά είμαι σε διαδιακασία απώλειας......)

Κλέλια καλά σου λεει το vasdelakion σαν υπογλυκαιμία ήταν και καλά σου λέμε όλες ότι ήταν γιατί δεν έφαγες!!!! Μπορεί να σηκώθηκες αργά... αλλά ήσουν σχεδόν νηστική

αγγελικουλα που είσαι μικρό μου;

σήμερα θα δούμε άλλο ένα σπιτάκι! άντε να δούμε τί θα δούμε... αλλιώς έχω έτοιμα τα σχέδια για το παχνί .....

Μωρέ κάτι ήξερα και τον είπα παλιο-γιατρούλη! Εν τω μεταξύ με ψιλοάγχωσαν τα 140 & 130 επειδή έχω κόψει μαχαίρι τα γλυκά και στο φαγητό δεν ήταν υδατάνθρακες (στα 130 εννοώ, στα 140 ήταν ένα τοστ με φέτες μαύρες)... Ναι vasdeli είχα ιδρώσει κιόλας και ένιωθα περίεργα: κάτι σαν νεύρα, κάτι σαν "δεν αντέχω να κάθομαι στην καρέκλα θέλω να πλακώσω κάποιον στο ξύλο", κάτι περίεργο τέλος πάντων...

Όντως, αυτό για το παγωτό ισχύει??? Εεεεε??

Στον υπέρηχο θα δεις την μπουμπού να κάνει τούουουμπες!!

Υπογλυκαιμία ήταν μανάρι μου....

Έπαθε ένα ψιλοσοκ ο οργανισμός που έκοψες εκείνα το σοκολατάκια....:tongue:

Μην πλακωθείς στα γλυκά όμως....είπαμε 0%!!!

qwlrp3.png

το 0% με προσοχή, τις θερμιδουλες του τις έχει.... και τα λιπαράκια του και τα γλυκαντικά του.... ρωτήστε τους γιατρούς σας καλύτερα

(εμένα η διαιτολόγΑ δεν με αφήνει, αλλά είμαι σε διαδιακασία απώλειας......)

Εννοείται ότι τις θερμιδούλες του τις έχει....αλλά δεν ανεβάζει το ζάχαρο!! Πιθανότατα εσένα δεν σε αφήνει γιατί όπως είπες είσαι σε διαδικασία απώλειας. Η ασπαρτάμη που έχει δεν ανεβάζει όμως το ζάχαρο....έχω εντρυφήσει στο θέμα....

qwlrp3.png

Υπογλυκαιμία ήταν μανάρι μου....

Έπαθε ένα ψιλοσοκ ο οργανισμός που έκοψες εκείνα το σοκολατάκια....:tongue:

μόνο τα σοκολατάκια;;;; στις 12 θα είχε φάει κανονικά..... ?

Μην πλακωθείς στα γλυκά όμως....είπαμε 0%!!!

Εννοείται ότι τις θερμιδούλες του τις έχει....αλλά δεν ανεβάζει το ζάχαρο!! Πιθανότατα εσένα δεν σε αφήνει γιατί όπως είπες είσαι σε διαδικασία απώλειας. Η ασπαρτάμη που έχει δεν ανεβάζει όμως το ζάχαρο....έχω εντρυφήσει στο θέμα....

πολύ σωστή!!!!!!

επειδή μία εποχή έκανα υπογλυκαιμίες να σας πω κάτι που ειχε πει η ενδοκρινολόγος- διαβητολόγος. Αφενός δεν πρέπει να είμαστε νηστικοί και να φτάνουμ σε αυτό το σημείο (πόσο μάλλον οι γκαστρούλες) .

Αφετέρου εκτός απο γλυκό αν φάει κανεις λίγη πρωτείνη (ένα κομμάτι τυρί ή γαλοπούλα ή τοστ) περνάει η υπογλυκαιμία! ότι βρεις δηλαδή αλλά άμεσα γιατί μετά από αυτό που έννοιωσες Κλελια έρχεται ένα αλλο στάδιο με έντονες τρεμούλες και λιποθυμίες , μακρύα από όλες μας!

Οσο για αυτό με το βρίσιμο είναι στάνταρντ υπογλυκαιμία, μπορεί να σκοτώσεις άνθρωπο!

Δεν ήμουν νηστικιά λυσσάρες λυσσάξατε!!! Μια χαρά είχα φάει για πρωί και έπινα και το γαλατάκι μου εκείνη την στιγμή...

Μάλλον αυτό που γράφει η παλιο-vasdeli που έχω κόψει μαχαίρι τα γλυκάκια από την Πέμπτη... Εν τω μεταξύ τόσο μα τόσο πεισματάρα είμαι που σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή να φάω κάτι γλυκό ή λίγη ζάχαρη ή να πιω πορτοκαλάδα... Είτε πίεση είτε υπογλυκαιμία καλό θα μου έκανε... Όχι όμως εγώ!! Να μην ανεβάσω ζάχαρο!! Παλιογιατρούλης!! (εν τω μεταξύ μου είπε ότι μπορώ 1-2 παγωτάκια την εβδομάδα, απλά εγώ είμαι πορωμένο και τα έκοψα)

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...