Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Για τις αιμορροϊδες μην αγχωνεσαι.. ειναι πολυ ενοχλητικό αλλα συμβαίνει δυστυχως μετα απο εντονη δυσκοιλιοτητα.. και εγω το έπαθα περυσι.. ενδεχεται να ματωσει να ξερεις μην τρομαξεις.. εγω μετα απο συσταση του γυναικολογου μου φαντασου που τον ειχα ρωτήσει τοτε εβαζα την κρεμα proctosynalar και ενα σαπουνακι για την περιοχη της anfonet και περασε μετα απο λίγες μερες. Ρωτα τον γιατρό σου..  προσέχε τη διατροφή σου οπως σου λενε και θα ηρεμησει.. τωρα αν ειναι απο στρες ή αγχος η δυσκοιλιότητα και βλεπεις οτι δεν περναει παρε τα φακελάκια τα tanilas, ειναι φυτικα και βοηθανε!! Προβιοτικα φουλ παντως που βοηθανε και στο εντερο

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω,ευχαριστω.....

Περιμενω αγορακι(το ηθελα πολυ!!!) στις 11/10 αλλο λογο καισαρικης θα μπω 10-15 μερες νωριτερα.....οποτε παιζει πολυ και ο Σεπτεμβρης....

Καισαρικη γιατι η Δαναη ειχε περιδεση και δεν κατεβαινε:shock::shock:

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και καλη εβδομαδα στις μελενιες μου!!

Πετρουλα μου Χρονια Πολλα και απο εδω καλο μου οτι επιθυμεις!!!!:P:p:p

ειρήνη μαράκι κλέλια Ισι και έλεν καλημέρα!

Και εγω ενα πτωμα ειμαι χθες ουτε ξερω αν καταφερα να κοιμηθω κανενα 3ωρο....μια ζεσταινομουνα ..μια κατουριομουνα...μια ειχε τρελη ορεξη η μπεμπουλα μια ο κορδελας μου ροχαλιζε ξημερωσαμε:roll::roll::roll:

και ενω ειμαι σπιτι δεν μπορω να κοιμηθω....αααααααχ οσο γερναει ο ανθρωπος παραξενευει!!!!!!:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ευχαριστω,ευχαριστω.....

Περιμενω αγορακι(το ηθελα πολυ!!!) στις 11/10 αλλο λογο καισαρικης θα μπω 10-15 μερες νωριτερα.....οποτε παιζει πολυ και ο Σεπτεμβρης....

Καισαρικη γιατι η Δαναη ειχε περιδεση και δεν κατεβαινε:shock::shock:

καλως μα ηρθες Ιρενε και με το καλο το αγορακι σου που το ηθελες τοσο!!!

καισαρικη καισαρικη ...δεν βαριεσαι καλα να ειναι τα μωρακια και η μαμα και οπως θελουν ας τα παρουν:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ploegisi, τα ήπιαμε μπεκροκανάτα?? :tongue:

άει μαρή εσύ! μιλάν όλοι... :tongue: άσε που είχα να πιω από την πρωτομαγιά!!! και καλά περιτό να σας πω ότι η μπεμπα δεν έβαλε κώλο κατω! όλη νύχτα!!!

καλέ! ας ανανεώσει κάποια τη λίστα μας... να βάλουμε και την irene μέσα! άντε γιατί καιρό έχουμε να τη δούμε!

γειά σου chris γεροπαράξενη!!! :mrgreen: κοίτα να ξεκουρατείς το μεσημέρι και άσε όλα τα υπόλοιπα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

οκ Κλελακι ευχαριστω, ειμαι ετοιμη για την συναντηση!

Ισουλα γεια σου κι εσενα κοριτσακι, χαιρομαι πολυ που τα περασες ωραια, κι εγω πηγα σε γαμο αλλα ουτε ηπια ουτε χορεψα ενω ηθελα. Εισαι θαρραλεο κοριτσι!!! Ετοιμαστηκατε για Πηλιο?

Χρυσακι τι κανεις καμαρι μου??? ετυχε η αυπνια εχθες ή σε βασανιζει γενικοτερα? Κι εγω διακεκομμενα κοιμαμαι, το καλοκαιρι φταιει, η ζεστη αστα...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα και από μενα!

Πετρούλα Χρόνια Πολλά!

Και εμείς περάσαμε ένα ωραίο σκ στο εξοχικο αλλά ανεφ θαλασσίτσα! κλαψ!

Στις θάλασσες τις αττικης δεν με αφήνει ο γιατρούλης!

Clelia εγώ πάω σήμερα για τα βλαστοκύτταρα, θα σας ενημερώσω. Πως και θα πας Τριτη εμένα για ενημέρωση μόνο Δευτερες στις 4 μου είπαν.

Πετρουλα μας ολη αυτη η τουρτα δικια σου!!(δεν πιστευω να κανω καμια γκαφα και να εχουμε πετρογιορτη....:confused:)

Τι αλλο θες;;Πες...

1546944f8b3ulyr2y.gif

καλημέρα και καλή βδομάδα!!!

θα ξεκινήσω με τη ρένα να της πω ότι ζηλέυω!!!! τρελά όμως...........!!! σας έχω πει για την αδυναμία μου στο μικρούτσικο νομίζω...

αληθεια;;δικια μου εισαι..πωπωππωπω τον εχεις δει απο κοντα;;τα δινει ολα ο ανθρωπος!!!αχχχχχχχχχχχχ ασε ασε..

3 ωρες κρατησε ολα τα ειπαν και ηθελα κι αλλο....ονειρο!!

ειρήνη μου πολύ όμορφο το σκ σου, αλλά κουράστηκες κι εσύ μάλλον...

ναι ομορφο και γεμματο αλλα και λιγο κουραστικο....ειδικα το σαββατο κοριτσια,πηγα το πρωι εκκλησια που γιορταζε η εννορια του πατερα μου και ωσ τισ 11 που τελειωσε ημουν ορθια,σηκωνα και την μικρη καποιεσ φορεσ...

μετα συνεχισα στα μαγαζια εωσ τισ 2 γιατι ειχα να ψωνισω δωρα για τουσ γαμουσ και ενα φορεμα δικο μου,μετα σπιτι και μετα εκκλησια στο γαμο και γλεντι εωσ τισ 2...

δεν πτοηθηκα παντωσ και την νυφη χορεψα , και μαλιστα σηκωνοντασ την αγγελικη:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και μετα μονη με τισ φιλεσ μου (εκει να δειτε 3 ειρηνεσ και οι 3 γκαστρουλεσ και οι 3 πανω κατω στον ιδιο μηνα....:rolleyes:)..μια χαρα περασαμε..

την κυριακη ολη μερα παλι εξω....η χαρα τησ αγγελικησ!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα και χαίρετε!!!

Χρόνια πολλά στην Πετρούλα!!! Πολύχρονη και με έναν πόνο καλή μου!

Ειρήνη, βεβαιώσου ότι το μηχανάκι σου είναι σωστά καλιμπραρισμένο. Μπορείς να ξαναβάλεις την αρχική ταινιούλα για να το κάνεις! Αν και νομίζω ότι απλά αυτές είναι οι μετρήσεις σου!!!

Ρενάη είχα απολαύσει κι εγώ πριν 2 χρόνια Κούτρα και Μικρούτσικο στον Λυκαβητό και ήταν πραγματικά εκπληκτικοί!!

Τσιπούρα, που είσαι μαρή; Έτοιμο το παχνί;:)

Εllain, κουράγιο, θα περάσουν οι μέρες...

Ploegesi διάβασα κάτι για Πήλιο! Είχαμε πάει γαμήλιο ταξίδι και αργότερα οικογενειακές διακοπές στο Λεφόκαστρο...Καταπληκτικά ηταν!!! Τυχερούλα!

Κλειώώώώώ.....μια χαρά είναι οι μετρήσεις σου...

Εγώ μάλλον το απόγευμα θα πάω για echo να δω την μπουμπούκα μου...

Χθες περάσαμε καταπληκτικά, όλη μέρα έξω...μπανάκι, φαγάκι, βολτίτσα!!! Τέλεια!

O vasdeloσύζυγος προσπαθεί, δεν λέω....

Καλωστην την νέα κοπελιά!!!Με το καλό το αντράκι σου!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

αληθεια;;δικια μου εισαι..πωπωππωπω τον εχεις δει απο κοντα;;τα δινει ολα ο ανθρωπος!!!αχχχχχχχχχχχχ ασε ασε..

3 ωρες κρατησε ολα τα ειπαν και ηθελα κι αλλο....ονειρο!!

τρεις φορές τον έχω δει από κοντά και ποτέ μα ποτέ δεν τον χορταίνω! αυτόν που ήθελα πολύ να δω και δυστυχώς δεν τον πρόλαβα ήταν ο τόκας...

τι γενιά και αυτή! ένας κι ένας!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο μενα κοιλιτσες!τι κανετε?

δροσισε λιγακι σημερα...κοτοσαλατα θα ετοιμασω να φαω και μετα θα αραξω λιγο στο χαζοκουτι να ξεκουραστω.πηγα στις 7 στο μαγαζι και γυρισα πριν λιγο...πτωμα!!!πααανε οι αντοχες μου!

το σαββατο παραλαβαμε κουνιτσα,συρταριερα με αλλαξιερα και το καροτσι μας!τελειαααα!πρεπει να τα στησουμε και να φτιαξουμε το δωματιακι μας...

τεταρτη απογευμα εχουμε το doppler.μακαρι να πανε ολα καλα!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

fragolina_3834- 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

irene_555 - 11/10 Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι - 15/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S - 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Έσβησα τα κοριτσάκια που τα είχαμε συνεχώς με ερωτηματικά, αφού πλέον δεν μπαίνουν... Μάλλον ανήκουν σε άλλο καφέ...

Βάσω με 'γεια τα πραγματάκια!! Νομίζω ότι είσαι η μοναδική πρωτάρα που τα έχει ετοιμάσει... Έχω άδικο?? Εγώ ακόμη το δωμάτιο προσπαθώ να το φτιάξω να μην φαίνεται τόσο μπ@υρδέλο... Από Παρασκευή 23/7 θα μου έρθει ο μπογιατζής, θα τηλεφωνηθούμε πρώτα...

liana εγώ δεν έκλεισα ραντεβού, θα πάω με το πρωινό γκρουπάκι των 11.00. Δεν χρειάζεται ραντεβού, έτσι δεν είναι?? Και τώρα που πήρα πάλι για επιβεβαίωση έτσι λέει το μνμ: χωρίς ραντεβού. Να μας πεις εντυπώσεις και γενικότερα τι άκουσες εκει...

vasdeli γιατί τότε μου είπε ο παλιο-γιατρούλης μου ότι πρέπει να είναι μέχρι 125 1 ώρα μετά το φαγητό?? Για να με μπριζώσει?? Πάντως ομολογουμένως όταν του τηλ και του είπα για το 140 & 130, μια χαρά καθησυχαστικός ακούστηκε... Με δουλεύουνεεεεεεεεε!!!

Παιδιά έπαθα μια φρίκη κατά τις 12 σήμερα... Ενώ ήμουν μια χαρά και έπαιζα στον η/υ, άρχισα να μην νιώθω καλά: σαν να μην βολεύομαι, ψιλοίδρωνα... Δεν έδωσα σημασία... Σε λίγα λεπτά αυτό έγινε χειρότερα και αντιλήφθηκα ότι ζαλιζόμουν! Με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα, ήπια λίγο νερό, πήγα στο δωμάτιο τοίχο-τοίχο, άνοιξα το αρκουδίσιον και ξάπλωσα... Τι ήταν αυτό?? Μου έπεσε η πίεση?? Δεν ζεσταινόμουν, μια χαρά ήμουνα. Έπινα και το γαλατάκι μου... Τέσπα, εδώ και 20' λεπτά που σηκώθηκα, μια χαρά είμαι... Ααααααααααα!! Δεν μου πηγαίνει το καθησιό μου φαίνεται :)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κλελούκο..ξαναγυρνα στη δουλεια..ΤΩΡΑ!!!χαχα

Η πιεση επεσε η ο αιματοκριτης η το ζαχαρο..αυτα δεν εχει κατι αλλο νομιζω...

Οποτε τρως κατι γλυκο κατι αρμυρο και κατι κρεατενιο και εισαι μεσα!!!Χαχαχαχα

Καλημερα κοριτσια!

Σας χαζευω αραια και που και σημερα μπηκα να πω ενα γεια!

Γεια σας λοιπον!

Ειμαι κι'εγω οκτωβριομανουλα και εχω αλλο ενα παιδακι την Δαναη 18 μηνων.

Ευχομαι σε ολες καλο υπολοιπο και χρονια πολλα στην Πετρουλα!

ηρθες μαρη σκατουλα επιτελους??? κοντεψαμε να γεννησουμε μεχρι να το παρεις αποφαση!!! ΧΑΖΗ!!!

Κουπελες η ιρεν ειναι πολυ καλη μου φιλεναδα, εχουμε 3 μερες διαφορα στα κοριτσουδια μας και μενουμε διπλα!!! 7 μηνες την παρακαλαω να μπει στο καφε και βαριοταν!!! φτου σου μαρη!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΦΕΡΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΣΕ ΕΧΩΣΑ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...