Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα και καλή βδομάδα! τι κάνετε εμείς εχτές από το πρωι μέχρι το βράδυ τρέχαμε σε βαφτίσεις και τραπέζια και σήμερα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. πιάστηκα να είμαι σε μια καρέκλα από το πρωι και τώρα νιώθω όλο μου το κορμί να πονάει.

δεσποινάκι ακόμη ταλαιπωρείται μωρέ η μικρή σου; περαστικα

ελένη καλωσήρθες. μην στεναχωριέσαι 15 μέρες δεν είναι πολύ θα περάσουν πριν το καταλάβεις

stone καλή συνέχεια στις διακοπές σας.

δεν θυμάμαι τίποτα άλλο από αυτά που διάβασα είναι και η κούραση μάλλον. φιλάκια όμως σε όλες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα

Υπεροχο Σαββατοβραδο ..μοναδικη συναυλια για τους θαυμαστες του Μικρουτσικου και του Γιαννη Κουτρα!!!

Ο Κουτρας εχει υπεροχη φωνη...δεν εχει γερασει καθολου..ειμαι ακομα εκει....

qGCspPvN2C0

Καλημέρα!

Ρένα ζηλεύω!!!!

Μαράκι καλή ξεκούραση!

Πετρούλα χρόνια πολλά!!! Πολύχρονη!

Οι υπόλοιπες που είστε; Για να ξυπνάτε σιγά σιγά, ο μικρός με ξύπνησε σήμερα από τις 6 και αυτός ακόμα κοιμάται!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα & Καλή εβδομάδα :)

Καλώς μας ήλθαν οι ταξιδεμένες!!!!!!

Πετρούλα μου Χρόνια σου Πολλά!

Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη να είσαι !!!

Στρώνομαι στην δουλίτσα, τα λέμε αργότερα!

φιλιά σας

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Πετρούλα!! Να σε χαιρόμαστε!! Με το καλό το καινούριο σας νινί!!

Renah ωραία πράγματα, συναυλίες... μπράβο!!

Μαρία μου γιατί κουράστηκες?? Δεν το έχεις μάθει ακόμα: όπου βρεις καρέκλα, τσουπ να κάθεσαι! Καλή ξεκούραση, πιστεύω αύριο να είσαι πολύ καλύτερα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλημερα και καλή εβδομαδα!!!

Σας ευχαριστω πολύ πολύ για τις ευχες σας!!Ευχομαι σε ολες σας με το καλο να αγκαλιασετε τα μωρακια σας..Απο το πρωί μονο η μανουλα μου με θυμηθηκε και το στεφανι με πήρε πριν λίγο τηλ...καθε χρονο ολο και λιγοτεροι το θυμούνται..:roll::roll:

Πάω τον μικρο παιδιατρο να δουμε τι θα μας πει για τον βηχα πουακομη δεν μας πέρασε και αν μας δωσει και το οκ να συνεχισουμε για λίγο ακομη τις διακοπές μας...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρούλα κοριτσάκι μου μην στενοχωριέσαι, οι εποχές είναι πολύ δύσκολες, ο κόσμος περπατάει και παραμιλάει... Δεν είναι ότι σε ξέχασαν, ακόμη πολύ πρωί είναι άλλωστε, περίμενε λίγο και θα πλακώσουν τα τηλ. Απλά ζούμε σε κατάσταση καταστολής...

Όσο για το ότι κάθε χρόνο σε θυμούνται όλο και λιγότεροι: Αααααααααα!! Αυτό δεν ισχύει φέτος! Κοίτα πόσες τσούπρες σου ευχήθηκαν (και οι λοιπές εντός της ημέρας). Και είμαστε καινούριες τσούπρες, δεν μας είχες πέρυσι :D

GEXxp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Σας χαζευω αραια και που και σημερα μπηκα να πω ενα γεια!

Γεια σας λοιπον!

Ειμαι κι'εγω οκτωβριομανουλα και εχω αλλο ενα παιδακι την Δαναη 18 μηνων.

Ευχομαι σε ολες καλο υπολοιπο και χρονια πολλα στην Πετρουλα!

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Καλώς ήρθες Irene!!

Με το καλό το καινούριο σου μπεμπέ και να χαίρεσαι την Δανάη σου!!

Γιατί καλέ δεν μπαίνεις πιο συχνά να τα λέμε?? Πες μας λεπτομέρειες: τι έχεις στην κοιλίτσα: αγοράκι, κοριτσάκι? Πού θα γεννήσεις και πότε??

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πετρουλιτσα μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σε χαιρομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να εισαι πολυχρονη και πολυ πολυ ευτυχισμενη,πανω απο ολα ομωσ υγιησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο το μπεμπακι σου!!!!!να χαιρεσαι την κουκλιστικη οικογενεια σου!!!!!!!!

εμασ εχουν ελθει κατι φιλοι εξ αθηνων και χτεσ γυρισαμε απο ταβερνα-παραλια στισ 8!!!!!!αισιωσ εχουμε 15 μπανια!!!!!η δε αγγελικη δεν πτοειται απο παγωμενη θαλασσα ,μονο τρεχει μπροστα να μπει!!!!

ξενυτεμενεσ καλωσ μασ ηλθατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σασ πω και τι εγραψα στισ αλλεσ ποπελεσ??...εχω προβληματιστει..... δεν μπορω να καταλαβω...απο προχτεσ που μετριεμαι για το ζαχαρο πανω απο 98 δεν εχω ανεβει.....και μαλιστα μετα απο γλυκο πηγε 87 και 72!!!!!!!!!????!!δεν ειναι περιεργο?δεν ξερω....ισωσ τηλ στο ντοκτορι...

αλλα και περσυ στα ιδια ημουν...

αλλα και στο ιατρειο που μου το μετρησε (ειχα φαει την υπολοιπη φρουτοκρεμα τησ αγγελικησ..χε χε)ηταν 97 !!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

πετρούλα χρόνια πολλά, πολύχρονη και με το καλό το μωράκι σου.

α ρε κλέλια κουράστηκα να είμαι καθιστή στην καρέκλα από τις 11 το πρωι στις 11 το βράδυ ξεμπερδέψαμε.

irene_555 καλωσήρθες

καλημερα κοριτσακια!

Πετρουλα χρονια πολλα και καλα, με πολλες πολλες ευχες για ο,τιιιιιιιιιιι επιθυμειτε και με το καλο το νεο μωρουδακι!!!Μην στεναχωριεσαι μωρε, οπως λεει κι η Κλελια, δεν ειμαστε λιγες που σου ευχηθηκαμε!!!

Ευχαριστω ολα τα κοριτσακια για τα καλωσορισματα, για οσες δεν θυμουνται (ειμαι κι εγω τσιγγανακι, δεν καθομαι σε ενα μερος!!) ειμαι Αθηνα, αφου Βολο δεν εχουμε ακομα σπιτι. Η μελαγχολια συνεχιζεται, δεν το περιμενα οτι θα με ενοχλησει τοσο να ειμαι μακρια απο το μωρο, αλλα οπως ειπατε ολες θα κανω υπομονη. Σημερα με σωζει που παω να δω το παπακι μου...και τον καινουριο γιατρουλη. Για να δουμε....

Μαρακι κι εγω το επαθα αυτο με γαμους, βαφτισεις και τα εφτυσα ολο το ΣΚ, τωρα ξεκουραση, τα ποδια ψηλα μηπως και ξεπρηστουν!

Κλελακι, τσιπουριτσα, Ελενη, ρενακι (τρελοκοριτσο!!), Ιρινι σε ολα τα κοριτσακια πολλα πολλα φιλακιααααααααααααααααααααααααα!!

ιρενε 555 καλωσηρθες και με το καλο το μωρουδακι σου, να χαιρεσαι το κοριτσακι !! ναι ναι πες μας λεπτομερειες!

υ.γ. η συναντηση Αθηνα 28/07 ισχυει ετσι? δεν αλλαξε κατι κατα την απουσια μου φανταζομαι...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημέρα και καλή βδομάδα!!!

θα ξεκινήσω με τη ρένα να της πω ότι ζηλέυω!!!! τρελά όμως...........!!! σας έχω πει για την αδυναμία μου στο μικρούτσικο νομίζω...

πετρούλα χρόνια πολλα και από δω!! να δεις που δε θα ναι τίποτα ο βήχας και θα κάνεις και camping... τυχερούλα! και μην αγχώνεσαι για τα γένέθλια! στα δικά μου πήρα ...εγώ... τη μαμά μου!!!

κλέλια μου τις έκανες τις βουτίτσες σου και αυτό το σκ... δεν αφήνεις να πάει χαμένο και καλά κάνεις!!!

κουμπάρα μου καλή δουλίτσα! μια χαρά τα νέα απο το γιατρό σου! όλα καλά και τέλος καλοκαιριού... τα ξαναλέμε!!!

μαράκι κοίτα να ξεκουραστείς! δεν πρεπει να ταλαιπωρείσαι μωρέ τόσο... με τη δουλειά τέλος ή ακόμα???

ελένη είσαι πολύ τυχερή!!! με 2 παιδάκια και τόσο κόσμο να πηγαίνει και να ρχεται! τι όμορφα! οι δικοί μας έχουν να πατήσουν σπίτι πάνω από μήνα!!! πηγαίνουμε εμείς βέβαια... αλλά θα ήθελα να έρχονταν πιο συχνά! καλά να μαστε! σε 2 μήνες θα δουν!!! θα πάρω το αίμα μου πίσω!

ελενάκι καλώς μας ήρθες βρε!!! μη στεναχωριέσαι για το αμόρε σου μωρέ!!! θα περάσουν οι μέρες! μείνε εκεί με τους γονείς σου να σε χαρούν κι αυτοί... και να δεις! θα έχεις μετά τρέξιμο με αγορες για το μπεμπούλη σου!!! γιατί δεν το κάνεις από τώρα? ξεκίνα να ετοιμάσεις τη βαλίτσα για σένα και το μωρό!

δέσποινα περαστικάσ στο μελινάκι σου! η καημενούλα.. ταλαιπωρείται! να μου τη φιλήσεις! και να προσέχεις κι εσύ!!!

ειρήνη μου πολύ όμορφο το σκ σου, αλλά κουράστηκες κι εσύ μάλλον...

αγγελικούλα μια χαρά και τα συνοικιακά, και κάνουν και καλύτερες τιμές και ευκολίες! εγώ είμαι υπέρ..!

τα δικά μου τώρα... εμείς περάσαμε ένα σκ χωρίς γονείς, δεν πήγαμε για φαγητό, κάναμε μόνοι μας. το σάββατο πήγαμε και σε γάμο μιας πολυ καλής μου φίλης! υπερπαραγωγή!! hollywood!!! και χόρεψα!!! και ξενύχτησα!!! και ήπια 2 ποτήρια κρασί παρακαλώ! και ξέδωσα! και πολύ το ευχαριστήθηκα! βρέθηκα και με φίλους που είχα καιρό να δω!

την κυριακή ξύπνησα στις 12.30... ποιες μετρήσεις ζαχάρου... τίποτα δεν έκανα! από σήμερα στη ρουτίνα μας μέχρι την παρασκευή, την κυριακή εξετάσεις για τους μαθητές μου και δευτέρα!!!... πήλιο ερχόμαστεεεεεεεεεε!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

τι έγινε ρε κορίτσια!?!?!?!

μπήκα να σχολιάσω και με προλάβατε όλες?

ειρήνη μαράκι κλέλια και ελενάκι καλημέρα!

irene καλώς ήρθες στην παρέα μας!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ειρήνη δεν μου φαίνεται κακό ότι έχεις χαμηλό ζάχαρο μετά από φαγητό. Ίσα-ίσα νομίζω ότι αυτό σημαίνει ότι μεταβολίζεις πολύ καλά τα φαγητάκια... Βέβαια πάρε και τον γιατρό σου, αλλά πιστεύω ότι είσαι super.

Ellain ισχύει η συνάντηση για την άλλη Τετάρτη :D. Να δεις πόσο γρήγορα θα περάσουν οι μέρες και θα βρεθούμε όλες μας για αρχή, και μετά εσύ με το μωρό σου!!

Ploegisi, τα ήπιαμε μπεκροκανάτα?? :tongue:

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...