Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσιπούρα μου, να φύγει, να πάει αλλού η παλιοκύστη!

Μην ανησυχείς, ο γιατρός σου θα σου το έλεγε αν ήταν σοβαρό...Αυτά τα λένε, δεν τα κρύβουν!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστώ vasdelakion!

δεν μου φάνηκε ανήσυχος, η αλήθεια είναι ότι είμαι θετική

όσο για το donkey.... ασταδιάλα... που λεει και η Κλέλια!

είμαστε το σπίτι της σιωπής σήμερα....

Γειά σας!!!

Γυρίσαμε από μπάνιο, είχε αέρα αλλά μια χαρά... Όλα πια δικά μας να τα θέλουμε?? Δεν γίνεται, γίνεται??

Τσιπούρα και vasdeli, λέω να κανονίσουμε συνάντηση τα 3 μας μαζί με τους donkeys, ώστε να τους βάλουμε να κάνουνε παρέα... Ας είναι μαζεμένα τουλάχιστον τα πουλάκια (γαϊδουράκια) μου :tongue:...

Απορία: όταν θα πάω στην δημόσια τράπεζα βλαστοκυττάρων (τελικά την Τρίτη), θα παραλάβουμε το κιτ, έτσι δεν είναι? Δεν θα πληρώσουμε γι' αυτή την παραλαβή, εεεεε???

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Τσιπούρα και vasdeli, λέω να κανονίσουμε συνάντηση τα 3 μας μαζί με τους donkeys, ώστε να τους βάλουμε να κάνουνε παρέα... Ας είναι μαζεμένα τουλάχιστον τα πουλάκια (γαϊδουράκια) μου :tongue:...

ετοιμάζω κατόψεις για το παχνί!!!! :twisted::twisted:

Ωραίο το μπανάκι; μπράβο πεπελάρα μου!

Εγώ κοιμήθηκα τούβλο! τώρα ξύπνησα και πίνω καφεδάκι. Δεν με βλέπω να κάνω κάτι σήμερα... :(

φιλί

Γειά σας!!!

Με τα χίλια, μέσα!!!:twisted::twisted::twisted:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, Καλημέρα κοριτσάκια!

Δίνω το παρόν γιατί ψιλοχάθηκα, σας διάβασα μια στα γρήγορα.

Γιωτίτσα καλό ταξίδι, vasdelaki ξου ξου ξορκισμένη εβδομάδα και πλέον όλα καλά όλα ανθηρά και superrrrrrr.

Tsipouraki και η κύστη ξουξούδια, πιστεύω ότι μετά την περίοδο δεν θα υπάρχει ούτε ίχνος..... να φανταστείς εγώ στο τσακ είχα γλυτώσει το χειρουργείο γιατί είχα πάθει ρήξη (με θεραπεία βέβαια) και πάλι έγινε εξαφανιζόλλλλλ, οπότε don't worryyy.

Λέω να κάνω και εξετάσεις τη Δευτέρα να δω που βρίσκομαι...

Τα υπόλοιπα θα τα σχολιάσω άλλη ώρα.

Τα δικά μου: πήγαμε σε γειτονικό μαγαζί και ρωτήσαμε για μπεμπεδοπραγματάκια και όντως είχε πολύ καλύτερες τιμές απ' τα ΛΗΤΩ. Ρωτήσαμε και για ντουλάπα στη NEOSET, περίπου στα 1300 ευρώ μας είπε.... με αυτά που θέλαμε... θα δούμε, θα έρθει να πάρει μέτρα και θα το σκεφτούμε.... Τι ζέστη είναι αυτή βρε κορίτσια;;;;;;; 2 φορές πήγα να σωριαστώ σήμερα..... άπα πα πα....

Φιλάκια και όνειρα γλυκά!!!! Και καλή Κυριακούλα να έχουμε!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Clelia κοιμάσαι;;;;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

μπηκα μονο και μονο να ενημερωσω για τον ενδοκρινολογο...κυριωσ το ρενεδακι που ειχε παρομοιεσ τιμεσ...

χτεσ παντρευονταν αλλη μια πολλη καλη μου φιλη...ηταν πολυ ωραιοσ γαμοσ...φυγαμε κατα τισ 3 ,κοιμηθηκαμε 4 και 8το πρωι το αγγελικακι πανω!!!!!!!!!!!!ε την πηρα και πηγαμε εκκλησια ,για να αφησουμε τουλαχιστον τον πατερα να κοιμηθει....

Eιρηνη περιμενω νεα σου απο τον ενδοκρινολογο ,μια και απο οτι θυμαμαι ειχαμε περιπου ιδιες τιμες!

ρενεδακι ευτυχωσ γλιτωσα τισ ινσουλινεσ!!!!θα κανω 1 εβδομαδα μετρησεισ (3την ημερα)και διατροφη..)και θα τισ παω να τισ δει..επαιξαν παντωσ απο οτι μου ειπε και τα λιγα κιλα που πηρα,αν ειχα περισσοτερα ισωσ να ηταν πιο αυστηρα τα μετρα...παντωσ απο χτεσ που μετριεμαι,ακομα και μετα απο γλυκο που μετρηθηκα ειχα 87!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και γενικα ολεσ οι μετρησεισ κυμαινονται 80-90!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ειναι περιεργο τοτε με τετοιεσ τιμεσ καμπυλησ???????:confused::confused::confused:

Κορίτσια, δεν είμαι καλά:?....πλησιάζω την επικίνδυνη βδομάδα....

Θέλω να δω το μωρό μου τώώώρα και το επόμενο ραντεβού είναι μετά από 2 εβδομάδες!!!!

βασδελουκακι μου δεν υπαρχει επικυνδινη εβδομαδα...να μην στεναχωριεσαι και να εισαι απολυτα σιγουρη οτι αυτη τη φορα θα πανε ολα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!...(τα λεω εσενα για να τα ακουω εγω(μολισ την περασα..)αλλα ετσι ειναι!!!!!!!οτι εγινε εγινε και τωρα διανυεισ μια απολυτα υγιη κυηση και εχεισ ενα σουπερ υγιεσ μωρακι,ε??????μην στεναχωριεσαι και προσπαθησε να μην εχεισ πολυ αγχοσ..

οσο για τον αντρουλι ,μην του θυμωνεισ,δεν ξερουν τι αγχοσ και αγωνια τραβαμε...εννοειται οτι κι εκεινοι εχουν αλλα οχι σαν εμασ!!!

και για να μην σκασ πηγαινε κανε ενα υπερηχακι να ησυχασεισ!!ε???

Πάω να βάλω να φάμε! Σήμερα δεν μαγείρεψα :D έφτιαξε χθες ο άντρας μου παστίτσιο και θα τρώμε για 2-3 μέρες. Ένα μεγάλο ταψί έκανε και δεν είναι και από τα αγαπημένα μου φαγητά αλλά να μην είμαι και αχάριστη :tongue:!

καλε ελενακι τι χρυσοχερη αντρα εχεισ!!φτου φτου σκορδα!!!!

Γεια σας και απο εμενα πεπελες...εχω μερες να μπω γιατι εχω αρρωστο το μελινακι με 39 πυρετο και δεν πεφτει γαμω το @%@ μου..το απογευμα θα την παμε παιδιατρο..ειμαι πολυ στενοχωρημενη..το σκατουλι μου κλαιει συνεχεια και ειμαστε ολη μερα αγκαλια.. δεν μπορω να το βλεπω ετσι το παιδακι μου..

αχ βρε κοριοτσακι περαστικουλια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλα ξαδελφακια μου ταλαιπωρουνται απο αυτην την ιωση...3-4 μερεσ χτυπουσαν 40αρια ακατεβατα...ευχομαι καλη αναρρωση!!!!!!!!!!!!

@ Ειρηνάκι: εσύ θα βγεις από το μαιευτήριο μονΔέλο μονΔελότατο!!! ουαου!

μπράβο κοριτσάκι μου!!!! όσο για την αγγελικούλα... το έχω πει ότι το γουστάρω τρελά αυτό το παιδάκι; εφευρίσκει τη σκανταλιά!!! :)

ναι ναι τσιπουριτσα...αφου λεω να δηλωσω απο τωρα στο next top montel ετσι ωστε μολισ πρωτα ο θεοσ γεννησω να με παρουν!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

γειά σας!

πήγα γιατρό και γύρισα

όλα τα βρήκε μια χαρά (εξετάσεις σούπερ κλπ κλπ) αλλά και μία κύστη (δίχωρη) στην μία αυγοθήκη, μου έδωσε προγεστερόνη για 5 μέρες . Μετά θα μου έρθει περίοδος και ελπίζω να φύγει. Δεν τον είδα θορυβημένο, εκτός κι αν το έπαιζε για να μην πάθω ...... θα πάω μόλις μου τελειώσει η περίοδος

Ελπίζω όλα να πάνε καλά.... αχ αχ αχ

μπραβο μπραβο τσιπουριτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σουπερ ντουπερ τα νεακια σου!!!!!!αντε καλα ταξιδια στην καβαλα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοντευουν και οι μερεσ....

Τα δικά μου: πήγαμε σε γειτονικό μαγαζί και ρωτήσαμε για μπεμπεδοπραγματάκια και όντως είχε πολύ καλύτερες τιμές απ' τα ΛΗΤΩ. Ρωτήσαμε και για ντουλάπα στη NEOSET, περίπου στα 1300 ευρώ μας είπε.... με αυτά που θέλαμε... θα δούμε, θα έρθει να πάρει μέτρα και θα το σκεφτούμε.... Τι ζέστη είναι αυτή βρε κορίτσια;;;;;;; 2 φορές πήγα να σωριαστώ σήμερα..... άπα πα πα....

Φιλάκια και όνειρα γλυκά!!!! Και καλή Κυριακούλα να έχουμε!!!!!

παντωσ δεν σασ κανει εντυπωση?τα συνοικιακα που εχουν σαφωσ και λιγοτερο στοκ , να πουλανε φτηνοτερα απο τα λητω?το ειχα παρατηρησει κι εγω...ωσ το τελοσ απο τα λητω τα πηρα ολα...:rolleyes:

για ντουλαπιτσα πωσ δεν βλεπεισ ικεα ή κατι συναφεσ μηπωσ βγει οικονομικοτερη?

καλεσ αγορεσ αγγελικακι και με το καλο να ετοιμασεισ ολο το δωματιακι τησ πριγκιπισσασ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γειά σας!! Πήγαμε για μπάνιο, ήταν τέλεια!!

Αγγελική και οι λοιπές τσούπρες: να πίνετε νερό, οχι μόνο για αφυδάτωση, αλλά και για να αποτραπούν οι συσπάσεις της μήτρας (αυτό το παθαίνει η μήτρα όταν αφυδατώνεται - κάνει συσπάσεις).

Εγώ πήρα τηλ. τον γιατρούλη το πρωί και του είπα για τις τιμές στις μετρήσεις μου, οι οποίες ήταν όλες τέλειες εκτός από χθες γμ το κέρατό μου που έδειξαν 140 μεσημέρι και 130 βράδυ (με μαξ το 125). Ο γιατρούλης μου σκασίλα του, δεν μου είπε κάτι για πιο αυστηρή διατροφή (εγώ εντωμεταξύ έχω κόψει εντελώς τα γλυκά), απλά να συνεχίσω να μετριέμαι μία φορά την ημέρα και να του τηλ. την Παρασκευή για να του πω, μήπως και κάνω την μικρή καμπύλη. Προς το παρόν μου είπε μόνο γενική αίματος και ούρων, αν είναι για καμπύλη θα ξαναμιλήσουμε...

Αγγελικούλα με έψαχνες καλό μου?? Για πες...

GEXxp3.png

Koριτσια μου καλησπέρα!!!

Επιστρεψαμε κι εμεις απο τις διακοπούλες μας και να ειμαστε ολοι γεροι να ξαναπάμε και του χρόνου..Δεν προλαβα να σας διαβασω, εχει ξεκινησει η πλυντηριοκατασταση καθως αυριο θα ξαναφυγω για μια εβδομαδα με τον μικρο στο camping, στο τροχοσπιτο της αδερφης μου...

Οι διακοπες μας ειχαν λίγο από όλα..Μιας μερας πυρετό, βηχα, μυξουλες και πάρα πολύ μπανιο και ξεσαλωμα..Εγω την εβγαλα πιο χαλαρα και ετρεχε το συζυγατο:tongue::tongue:

Ποιες ειναι εδω, ποιες λειπουν , τι εγινε, εχω χασει επεισοδια..δεν σας διαβασα καθολου!!!

Ελπίζω να ειστε ολες καλά και να ειχαμε μονο ευχαριστα νεα αυτες τις μερες..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια του γυαλου και του λιμανιου, I'm back!!!!!

Δεν ξερετε ποσο μου λειψατε, σας σκεφτομουν καθε μερα!!!

Δεν διαβασα ολες αυτες τις σελιδες που γραψατε, θα το κανω τμηματικα, τωρα δεν την παλευω. Τελειωσαν οι υποχρεωσεις με γαμους, βαφτισια, επισκεψεις, τα ποδια μου εχουν πρηστει απο το πολυ περπατημα, την ορθοστασια και την ζεστη, αλλα θα επιζησω. Ειμαι λιγο ως πολυ down ψυχολογικα καθοτι ειμαι μακρια απο τον αντρα μου. Δεν μπορω καθολου, κοριτσια. Πώς θα περασουν 15 μερες, πώς θα κανω υπομονη!

Αυριο απογευμα παω στον καινουριο γιατρουλη, να δουμε τι θα πει κι αυτος.

Προς το παρον σας φιλω ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς με πολλα φιλακια (αληθεια μου ελειψε η παρεουλα σας!!!) και θα επανελθω με πολλα σχολια, καθοτι τωρα ειμαι αεργη και με τη βουλα! φιλακιαααααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Bρε καλώς τις ξεσπιτωμένες!!

Καλώς μας ήρθατε Πετρούλα και Έλενα!!!

Πετρούλα, πάντα τέτοια καλά στις διακοπές σας, και πάλι φεύγεις, εεε? Κοίτα να το χαρείς όσο μπορείς σκατουλίνα μου!!

Έλενα θα περάσουν οι μέρες, εδώ πέρασαν 7 μήνες! Νομίζω άλλωστε ότι θα έχεις και δουλίτσες εδώ, όλα καλά θα πάνε!! Αν χρειάζεσαι πάντως γιατρούλη, ρώτα από εδώ που έχουμε, να διαλέξεις περιοχή και να πας (αν δεν σου κάνει ο καινούριος σου).

GEXxp3.png

Kαλως τις τσουπρες τις ξενιτεμενες!!! κοτρωνα μου εχεις τρελαθει στις διακοπες!!! ζηλευω!!! εχω μια εβδομαδα στην αθηνα και ολα σκατα πανε!! βαριεμαι στο σπιτι τα πρωινα (ουτε κουνιες δεν παμε με αυτη τη ζεστη), και το σκ το περασαμε με το μελινακι χαλια (ακομα πυρετο εχει η ζουζουνα μου ρε γμτ..τεταρτη μερα σημερα με 39 και ξεκινησαμε αντιβιωση...:(τα εχει παιξει το παιδακι μου:(:()..και εφαγα και μια απιστευτη φρικη χθες με το σεισμο!! ειμαι η ντροπη του επαγγελματος:oops: τα παιζω μιλαμε!!

ελενα καλωσήρθες!!! μη με βρισεις μωρε αλλα δεν θυμαμαι (ρε παιδια δεν προλαβαινω να τα διαβαζω ολα σορρυ)..καταλαβα οτι ηρθες στην πατριδα αλλα που εισαι?στο βολο? βρηκατε σπιτι?? κανε υπομονη 15 μερες δεν ειναι τιποτα!!! στην πιο ωραια πολη της ελλαδας σε πηγε το στεφανι!

εμεις ειμαστε σε αναμενα καρβουνα με τη σαλονικα καθως περιμενουμε το τελικο οκ απο το big boss (δηλαδη να πεσουν οι τζιφρες για τη μεταθεση)..λογικα μεσα στην ερχομενη εβδομαδα θα μαθουμε και λεπτομερειες για το ποτε θα πρεπει να φυγουμε...να πω την αληθεια ακομα αν και τελικα δεν με χαλαει πολυ μεσα μου παρακαλαω να αλλαξει κατι και να μην φυγουμε...:cry:

Δέσποινα, ακόμα η μικρή γμτ!! Τι ζόρια τραβάνε και αυτά...

Και εγώ έχω μπερδευτεί με την ellain, λογικά Αθήνα είναι, νομίζω δλδ...

Ποιος σεισμός? Εγώ δεν πήρα χαμπάρι... Πότε έγινε??

Όσο για αυτά που σκέφτεσαι, λογικά βρε... Όσο πιο κοντά φτάνεις στον στόχο, σε πιάνουν άγχη και ανησυχίες... Όλα καλά θα πάνε...

GEXxp3.png

Πετρούλα και Έλενα καλώς ήρθατε!!!!

Πετρούλα καλή συνέχεια στο camping!

Έλενα σε καταλαβαίνω απόλυτα! Υπομονή οι μέρες θα περάσουν με παρέα τον άλλο άντρα της ζωής σου!

Αν κατάλαβα καλά είσαι στους γονείς σου στην Αθήνα. Αξιοποίησε όσο καλύτερα μπορείς το χρόνο που έχεις αν και με αυτή τη ζέστη δε μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το νέο ντοκτόρι!

Δέσποινα περαστικά σας! Κρίμα για τη μικρούλα να ταλαιπωρείται έτσι!

Clelia αφού ο γιατρός σου δεν είναι ιδαίτερα ανήσυχος όλα καλά!

Εμείς πήγαμε χθες μια βόλτα ως τη Χαλκίδα να δούμε κάτι ξαδέρφια του Γιώργου που ήταν εκεί. Αύριο φεύγει και ο παππούς μας και αναμένουμε πλέον τη πεθερά μου αρχές Αυγούστου. Κατά τα άλλα πολλή ζέστη!!!!

Φιλιά σε όλες!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...