Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πεπελάρες μου:

@ Κρισάκι: βαθιά ανάσα... και χαμόγελο! μην στεναχωρείς την μπέμπα σου βρε αγαπούλα. Δεν έχουν κάτι σοβαρό οι άνθρωποι.... Δοξα τω Θεούλη ... τίποτα δεν είναι, λίγη ταλαιπωρία μόνο. φιλι

@ Ελένη: στείλε μου κι εμένα... μισό ταψί! χχιχιιιιι

εύγε στον άντρα σου τον χρυσοχέρη, κι εμένα μαγειρεύει αλλά όχι παστίτσιο! για στείλε τη συνταγή να του την δώσω! θα του πω ότι είναι δια χειρός ... ανδρός!

@ Κουμπαρούλα, έτσι σε θέλω! Ωραία και Μοιραία Χαστουκίστρα !

@ Ρενα: πήγε 3, πέρασε 3 είσαι με χέρια... πόδια ανοιχτά??? :oops::oops:

@ Ειρηνάκι: εσύ θα βγεις από το μαιευτήριο μονΔέλο μονΔελότατο!!! ουαου!

μπράβο κοριτσάκι μου!!!! όσο για την αγγελικούλα... το έχω πει ότι το γουστάρω τρελά αυτό το παιδάκι; εφευρίσκει τη σκανταλιά!!! :)

@ Γιωτίτσα : Καλές διακοπούλες! Να περάσετε τέλεια κοριτσάκι μου! Μπράβο για το internet!

θα τα λέμε από τις παραλίες....

@Αγγελικούλα: Καλά σου λέει η Κλέλια... άσε τα μαλλάκια σου στη τρελή νοτιιιιιιάααααααα. Οσο για τα γεμιστά.... θα τα τιμήσω μαζί με το παστίτσιο του Ελενοχασμπαντ! καλά βαλθήκατε να κάνετε τα αγαπημένα μου φαγητά σκ@τούλες!!!!!???? χιχιχιχιι χαλάλι σας!

@ Κλέλια: Μια χαρά τα κανόνισες!!!! οχι θα τους άφηνες! Μπράβο για τις μετρήσεις, πολύ σωστό αυτό που είπες για τα γλυκάκια. Ανθρωπος που δεν τρωει γλυκά (εκτός από το ότι δεν είναι άνθρωπος..... ) μόλις τα βάλει στον οργανισμό του τσιμπάει τιμούλες! επίσης με γεια τα συρταράκια - ραφάκι, στο είπαμε ότι θα βρεις στο ΙΚΕΑ χωρίς κόπο!

last but not least.......

@ Vasdelion: Θέλεις τώρα την χαστούκα ή αφού γεννήσεις με το καλό τέλος του χρόνου;;;;;;;;;;;;

άντε βλαμμένο ε βλαμένο!

το μωρό σου είναι άψογο, όλα είναι τέλεια ένα εχω να σου πω :

ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!!!

και για να μην είμαι μόνο σκύλα να σου πω οτι σε καταλαβαίνω αλλά πραγματικά αυτό που σου συνέβει την προηγούμενη φορά ήταν εντελώς τυχαίο γεγονός και δεν είχε σχέση με σένα δεν είχε να κάνει καν με την εβδομάδα... σωστά????

αγαπούλα μου....... με τη βοήθεια του Θεού όλα καλά θα πάνε για όλες μας!

εσεις μου το μάθατε αυτό κυρίες μου, οιο περισότερες είμαστε πονεμένες εδω...... αλλά πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικά μας είναι ή θα είναι!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

και προσθέτω γιατί μέχρι να γράψω το κατεβατό είχαμε κι αλλες παρουσίες!

@ Λιάνα: καλά θα κάνετε να φύγετε! δεν παλεύεται!

@ Δεσποινα: περαστικά της!!!!!!!!! όσο για τα υπόλοιπα (ζάχαρα κιλά κλπ ) σε βρίσκω ΚιΟυρία που λεει και η κοινή μας φίλη Μαρία (μαεστρία) μπράβο σου βρε Δόκτωρ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο βρε Δέσποινα!! Τέλειος ο μπέμπης, τέλειες οι μετρήσεις και οι εξετάσεις σου (είδες που η πίτα κοντοσούβλι δεν έκανε ζημιά??)

Περαστικά στο Μελινάκι... Να μας πεις νέα όταν γυρίσετε από τον γιατρούλη...

Τσιπούρα :tongue: δεν είμαι άνθρωπος!! αφού είμαι ΑΑ βρε!! σε συνδυασμό με τα γλυκά αν έτρωγα, ξέρεις πώς θα ήμουν???

Εν τω μεταξύ στο ΙΚΑ πριν έρθει ο μ@λ@κογιατρός (διότι μας έστησε 10-15') πήρε το μητρώο μου μία νοσηλεύτρια? μαία? δεν ξέρω τι ρόλο βαράει. Μου πήρε πίεση, με ζύγισε, με ρώτησε πόσα κιλά ξεκίνησα και σαν ηλίθιο της είπα την αλήθεια και μόνο που δεν με χαστούκισε... Αααααααα πήρες πολύ βάρος. Την κοιτάω με το γνωστό βλέμμα του χάνου: "Ναι, ε?? Ο γιατρός μου δεν μου είπε κάτι τέτοιο, το αντίθετο μάλιστα". "Πήρες πολλά κιλά!! 9-12 πρέπει να παίρνουμε μέχρι το τέλος της κύησης!". "Καλά αυτό είναι θεωρητικό, χωρίς εμετούς να πάρει μόνο 9-12 κιλά κάποια??" "Να αποφεύγεις τα πολλά γλυκά, τα ψωμιά, τα μακαρόνια μπλαμπλαμπλα". "Μα ούτως ή άλλως δεν τρώω τέτοια πράγματα". ΧΑ! Την γείωσα!! Ρε άιντε!! Έχω γιατρό και πολύ καλό μάλιστα!! Την επόμενη φορά θα τους πω ότι πήρα μόνο 3 κιλά από την αρχή να λυσσάξουν από το κακό τους! :twisted: :twisted:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Δέσποινα thank you, thank you! Περαστικά στο μαναράκι σου!

Tsipoura έλα να με χαστουκίσεις, μπρε...:P

Κλειώ μου, καλή ξεκούραση!

Δεν ξέρω...ίσως φταίει ότι και η κόρη μου λείπει σε κατασκήνωση και μου λείπει...Η ίδια βέβαια περνάει τέλεια και μας παρακάλεσε να ζητήσουμε να μείνει και άλλες μέρες!!! Ούτε στο τηλέφωνο δεν μας μιλάει η σκατούλα!

Έχω γίνει τελείως σκύλα με τον σύζυγο....ο καημένος δεν ξέρει από που να μαζευτεί....και να έφταιγε κιόλας.....Κάθε απόγευμα, όταν πέφτει ο ήλιος έχω πολύ άσχημη διάθεση....χθες κάπως καλύτερα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Δέσποινα thank you, thank you! Περαστικά στο μαναράκι σου!

Tsipoura έλα να με χαστουκίσεις, μπρε...:P

Κλειώ μου, καλή ξεκούραση!

Δεν ξέρω...ίσως φταίει ότι και η κόρη μου λείπει σε κατασκήνωση και μου λείπει...Η ίδια βέβαια περνάει τέλεια και μας παρακάλεσε να ζητήσουμε να μείνει και άλλες μέρες!!! Ούτε στο τηλέφωνο δεν μας μιλάει η σκατούλα!

Έχω γίνει τελείως σκύλα με τον σύζυγο....ο καημένος δεν ξέρει από που να μαζευτεί....και να έφταιγε κιόλας.....Κάθε απόγευμα, όταν πέφτει ο ήλιος έχω πολύ άσχημη διάθεση....χθες κάπως καλύτερα...

θα έρθω βρε αλλά για αγκαλιά (((( vasdeli )))))

μου αρέσει το στυλ της κοράκλας Νο1 !!!! ανεξάρτητη! έτσι είναι τα κοριτσάκια!

όσο για τον χασμπαντ...... δεν πάτε καμιά ρομαντική βολτίτσα όταν πέσει ο ήλιος......

Διαφημίσεις

vasdeliον εγώ ξέρω τι σου φταίει: η ψυχολογία σου! Νομίζεις ότι σε περιτριγυρίζει το κακό και ξεσπάς όπου βρεις!!

Όλα καλά λέμε, θα δεις σκατουλίνα μου!!

GEXxp3.png

θα έρθω βρε αλλά για αγκαλιά (((( vasdeli )))))

μου αρέσει το στυλ της κοράκλας Νο1 !!!! ανεξάρτητη! έτσι είναι τα κοριτσάκια!

όσο για τον χασμπαντ...... δεν πάτε καμιά ρομαντική βολτίτσα όταν πέσει ο ήλιος......

vasdeliον εγώ ξέρω τι σου φταίει: η ψυχολογία σου! Νομίζεις ότι σε περιτριγυρίζει το κακό και ξεσπάς όπου βρεις!!

Όλα καλά λέμε, θα δεις σκατουλίνα μου!!

Κορίτσια, δίκαιο έχετε....

Άντε σε λίγο θα πάμε για απογευματινό μπανάκι να φτιάξει η διάθεση...

Ρε παιδιά, ποα είναι η Ιουλία τελωσπάντων;:?

qwlrp3.png

δεν ξέρω αν έχετε βαλθεί να μην της το πείτε... αλλά θα το προδώσω! δε μπορώ να με ρωτούν και να μην απαντώ! η ιουλία είναι η λιάνα μας!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

δεν ξέρω αν έχετε βαλθεί να μην της το πείτε... αλλά θα το προδώσω! δε μπορώ να με ρωτούν και να μην απαντώ! η ιουλία είναι η λιάνα μας!!!

Πέστο χρυσόστομε!!!:P

qwlrp3.png

γειά σας!

πήγα γιατρό και γύρισα

όλα τα βρήκε μια χαρά (εξετάσεις σούπερ κλπ κλπ) αλλά και μία κύστη (δίχωρη) στην μία αυγοθήκη, μου έδωσε προγεστερόνη για 5 μέρες . Μετά θα μου έρθει περίοδος και ελπίζω να φύγει. Δεν τον είδα θορυβημένο, εκτός κι αν το έπαιζε για να μην πάθω ...... θα πάω μόλις μου τελειώσει η περίοδος

Ελπίζω όλα να πάνε καλά.... αχ αχ αχ

η άλλη αυγοθήκη είχε κάνει και αυγορηξία... οπότε από αυτή την απόψη πάμε καλά :)

Υ.Γ. είμαι μαλωμένη με τον donkey.. Μιλάμε για εντελώς donkey.....

ότι θυμάται χαίρεται.....

Διαφημίσεις

Τσιπουρίνι λογικά θα φύγει, να ξέρεις ότι οι γιατρούληδές μας όσο και να μας πονάνε δεν παύουν να είναι επιστήμονες. Αν ήταν κάτι ανησυχητικό ή κάτι που θα σε παίδευε θα σου το έλεγε, δεν θα σου το κράταγε κρυφό για να μην συγχιστείς...

Το θέμα είναι να είσαι εσύ καλά, αυτό πρωτεύει από την μεριά του, η ψυχολογία σου μετά την επίλυση των οποιοδήποτε θεμάτων...

Οπότε: ολα καλάαααα!!!

Αφού είναι super οι εξετάσεις, είναι super και η τσιπούρα μας!!!

Τι έπαθε πάλι ο donkey? Κόψτου το σεχ για 5 μέρες :tongue:

GEXxp3.png

Τσιπουρίνι λογικά θα φύγει, να ξέρεις ότι οι γιατρούληδές μας όσο και να μας πονάνε δεν παύουν να είναι επιστήμονες. Αν ήταν κάτι ανησυχητικό ή κάτι που θα σε παίδευε θα σου το έλεγε, δεν θα σου το κράταγε κρυφό για να μην συγχιστείς...

Το θέμα είναι να είσαι εσύ καλά, αυτό πρωτεύει από την μεριά του, η ψυχολογία σου μετά την επίλυση των οποιοδήποτε θεμάτων...

Οπότε: ολα καλάαααα!!!

Αφού είναι super οι εξετάσεις, είναι super και η τσιπούρα μας!!!

Τι έπαθε πάλι ο donkey? Κόψτου το σεχ για 5 μέρες :tongue:

έλα βρε νυχτοπούλι :)

για την κύστη σκέφτομαι.. να φύγει .. να πάει αλλου χιχιχιχι

αποφάσισα να μην σκάσω ... ελπίζω όντως να φύγει άλλωστε δεν μπορώ να κάνω κάτι

όσο για το donkey ...θα με δείτε στις ειδήσεις.......

τι το θέλω το παιδάκι; αφού το έχω ήδη..... γκρ!

όσο για σεχ... καληνύχτα σας! :rolleyes:

Αρχικά καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!

ploegisi

Αρχικό μήνυμα απο vasdeli viewpost.gif

Καλέ ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. είμαι μαλωμένη με τον donkey.. Μιλάμε για εντελώς donkey.....

ότι θυμάται χαίρεται.....

Μια απο τα ίδια κι εδώ, άι σιχτίρ πια γαϊδούρια....

Αρχικά καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!

Καλέ ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους! Λύθηκε το ζήτημα....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...