Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

παρασκευούλα! πάει η βδομαδούλα!

καλημέρα σε όλες σας!!! σας φιλώ με αγάπη και θα τα πούμε πιθανότατα μετά το μεσημέρι... πάλι μαμιώντας θα με πάει σήμερα, αλλά είπαμε, υπομονή...

sadbaby.jpg

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?σημερα εχω στισ 2 παρα ραντεβου ενδοκρινολογο....για να δουμε!!!παντωσ με το λιγο που προσεξα εφυγε κι ενα κιλακι(το ειχα παρει στη μυτιληνη...)τωρα ειμαι στα +6!!!!!λεω οτι δεν θα περασω τα 10...για να δουμε!!!!!και μην σχολιασετε για τα κιλα....ειπαμε εσεισ ειστε κορμαρεσ και δικαιουστε και 20 ακομα!!!!!!εγω εμεινα με πολλα πολλα επιπλεον και δεν λεει να ξεφυγω...

κ στο αγγελικακι γι αυτο τον λογο εβαλα 10-12..

Αχ βρε Ειρηνάκι μακάρι να αλλάξει κάτι και να έρθεις στη γκαστρωσυνάντηση. Αυτή η Αγγελικούλα φάτσα φόρα το βρακί;;;! Τη ρίξατε τη βουτίτσα σας τελικά;

ναι ναι αγγελικουλακι...την καναμε την βουτιτσα!!!!η αγγελικη εχει εξελιχθει σε θαλασσολυκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μα απο την μια μερα στην αλλη!!!!!!!!μου κανει εντυπωση...

σημερα ξυπνησε απο τισ 7 αλλα εγω νυσταζα παρα πολυ και την πηρα στο κρεβατι μου....ε φαγωθηκε να μου τραβαει το σουτιεν...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:γυρισα πλατη και επιασε να τραβαει την κοτσιδα μου...

ε εννοειται οτι σηκωθηκα κ ξυπνησα για τα καλα..:rolleyes::rolleyes:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Μελενιες μου γεια σας και απο εμενα!!!!

Μπηκα στα πεταχτα να ευχηθω καλο ΣΚ και να δω τα νεακια απο τους γιατρους.ολα σουπερ τα βρηκα μπραβο μας!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιωτιτσα και Κλελουκο αλλαξατε πανες ενταξει??:tongue::tongue::tongue:

εγω απο το πρωι ειμαι στα τηλεφωνα....ο ανηψουλης μου ειναι αρρωστουλης το γιαβρι μου και μαζι με αυτον η φρεσκοεγχειρησμενη αδερφουλα μου , ο γαμπρουλης μου και η μανουλα μου:cry:.....μονο ο μπαμπακας την εχει γλιτωσει και εγω ειμαι σνιφ που δεν μπορω να τους βοηθησω!!!!!!

φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας!!!!παω να ετοιμασω φαι να κανω μπανιο και να ετοιμασω πραγματακια.....δεν εχω ορεξη καθολου μιλαμε:roll::roll::roll:ειμαι λιγο σνιφ σημερις

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Σχετικά με την καμπύλη, ρώτησε τον ενδοκρινολόγο του και του είπε ότι οι τιμές δεν είναι παθολογικές, απλά είναι ΟΛΕΣ οριακές, φλερτάρουν επικίνδυνα με τα όρια. Οπότε με πολύυυυυυυυυ μέτρο υδατάνθρακες, γλυκά κλπ. Πρέπει να κάνω μετρήσεις 1 ώρα μετά το φαγητό και να είναι μέχρι 125 (max 130). Θα το κάνω μέχρι και το Σάββατο και την Κυριακή θα τηλ τον γιατρούλη μου να μου πει τι θα κάνουμε. Αν είναι οκ, συνεχίζω, αλλιώς αυστηρή δίαιτα.

Τα έλεγα εγώ, δεν τα έλεγα;

Με λίγη προσοχή και με τις μετρήσεις δεν θα χρειαστείς αυστηρή δίαιτα....

Κορίτσια, δεν είμαι καλά:?....πλησιάζω την επικίνδυνη βδομάδα....

Θέλω να δω το μωρό μου τώώώρα και το επόμενο ραντεβού είναι μετά από 2 εβδομάδες!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

επέστρεψα!!! ΤΕΛΟΣ με το ΤΕΒΕ!!! επιτέλους!!! πηγα νοσοκομέιο και έκανα χαμό για να πάρψ το χαρτί που ήθελα! μέχρι το διοικητή έφτασα!!! αλλά... τέλοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!

πεσμένες όμως σας βλέπω...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Μελενιες μου γεια σας και απο εμενα!!!!

Μπηκα στα πεταχτα να ευχηθω καλο ΣΚ και να δω τα νεακια απο τους γιατρους.ολα σουπερ τα βρηκα μπραβο μας!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιωτιτσα και Κλελουκο αλλαξατε πανες ενταξει??:tongue::tongue::tongue:

εγω απο το πρωι ειμαι στα τηλεφωνα....ο ανηψουλης μου ειναι αρρωστουλης το γιαβρι μου και μαζι με αυτον η φρεσκοεγχειρησμενη αδερφουλα μου , ο γαμπρουλης μου και η μανουλα μου:cry:.....μονο ο μπαμπακας την εχει γλιτωσει και εγω ειμαι σνιφ που δεν μπορω να τους βοηθησω!!!!!!

φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας!!!!παω να ετοιμασω φαι να κανω μπανιο και να ετοιμασω πραγματακια.....δεν εχω ορεξη καθολου μιλαμε:roll::roll::roll:ειμαι λιγο σνιφ σημερις

Χρύσα φεύγετε διακοπές; Καλά να περάσετε!

Περαστικά στους δικούς σου! Σύντομα θα είναι όλοι καλά! Μη στεναχωριέσαι, λογικό βέβαια είναι να σου χαλάει τη διάθεση αλλά τι μπορείς να κάνεις;

Vasdeli υπομονή!!! Όλα θα πάνε καλά! Think positive!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Koριτσάκια καλημέρα και φιλάκια πολλα, εμείς σήμερα φευγουμε για τις διακοπές μας και θα εχω μαζι μου το ασυρματο ιντερνετ κα το λαπτοπ και αν εχω σήμα θα τα λέμε απο την παραλία.

Clelia τελεια και τα δικά σου νεα απο την μπεμπούλα σου, οσο για την ενδοκρινολόγο και μένα μια απο τα ίδια μου είπε με αποκορύφωμα το να χάσω λίγο βάρος, απο που απο τα 4 μιση που εχω πάρει σύνολο;

Χρύσα ακόμα πάνες αλλάζω απο τη χαρά μου.

Ειρήνη καλα αποτελέσματα απο την ενδοκρινολόγο.

Αγγελικούλα σε καταλαβαίνω απόλυτα οτι απο εδω και πέρα θα είναι πολύ δύσκολο να ψάχνεις αλλα ρίξε μια ματιά και στον Αστερία εχει σελίδα στο ίντερνετ με κατάλογο και εχει πολύ καλές τιμές.

Vasdeli σε θέλω ανεβασμένη, εσυ προσπαθείς να ανεβάσεις όλο τον κόσμο κράτα λίγο και για σένα.

Κοριτσάκια μου να έχετε ενα υπέροχο ΣΚ και ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ και ελπίζω να τα λέμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Αχ, κορίτσια!

Σας ευχαριστώ για τα εμψυχωτικά σας λόγια....

Δεν ξέρω πώς μου έκατσε έτσι αυτό το διάστημα....πριν λίγο όμως κάτι ένιωσα και ηρέμησα κάπως!

Γιωτίτσα, καλές διακοπές! Καλά να περάσετε!

Ελένη μου, τι κουκλάκια παιδάκια έχεις!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γιωτίτσα καλά να περάσετε! Να γυρίσετε πίσω ανανεωμένοι!!!

Vasdeli σε ευχαριστώ πολύ! Και εσείς είστε μια πολύ όμορφη οικογένεια!!!

Πάω να βάλω να φάμε! Σήμερα δεν μαγείρεψα :D έφτιαξε χθες ο άντρας μου παστίτσιο και θα τρώμε για 2-3 μέρες. Ένα μεγάλο ταψί έκανε και δεν είναι και από τα αγαπημένα μου φαγητά αλλά να μην είμαι και αχάριστη :tongue:!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Vasdeli κατ' αρχήν δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο να φοβάσαι!! Αν όμως θέλεις να ηρεμήσεις, πήγαινε σε κάποιο κέντρο να δεις το σκατουλίνι σου που θα κάνει κωλοτούμπες... Αν και δεν χρειάζεται, απλά για την ψυχολογία σου το λέω...

Οι 2 μετρήσεις πάντως που έκανα από χθες βγήκαν SUPER!! Έκοψα βέβαια τα γλυκά μαχαίρι... Νομίζω ότι ξέρω τι φταίει: τώρα που είμαι έγκυος τρώω 2-3 μικρά σοκολατάκια κάθε μέρα, και όπου βρω ευκαιρία το τσιμπάω το γλυκό. Έλα όμως που μέχρι πρότινος εγώ δεν έτρωγα γλυκά (και αλκοόλ και γλυκά --> ΝΑ μια φακλάνα)!! Οπότε ο οργανισμός μου έπαθε κλακάζ, μάλλον...

Αγγελική παιδί μου γιατί να στεγνώσεις την μαλλούρα?? Άσε την να ανεμίζει...

Ελένη έχεις άντρα που φτιάχνει παστίτσιο?? Για στείλε τον από δω να εκπαιδεύσει τον δικό μου που μόνο ρεβύθια της κακιάς ώρας ξέρει να φτιάχνει όπως και τηγανιτά ΜΕΣΑ στο λάδι (μπλιεεεε)!!

Χρύσα, cheer up!! Μπόρα ήταν και πέρασε!!

Renah πλησιάζει η ώρα για την έναρξη του Σαβ/κου!!!

Ploegisi γιατί έκανες χαμό?? Δεν σου έδιναν το μαραφετάκι?? Γιατί??

Εμείς πήγαμε το πρωί στο ΙΚΑ. Ο παλιο-τζαναμπέτης σκ@το-γιατρός δεν ήθελε να μου γράψει την αναρρωτική, έπρεπε λέει να δει μετρήσεις από καρδιοτοκογράφο (by the way, στην 28η εβδομάδα δεν "στέκεται" ο καρδιοτοκογράφος στην γκαστρούλα, μου το έχει πει ο γιατρούλης μου). Τέσπα, επειδή συνοδευόμουν από τον άντρα μου, την έγραψε, αλλά γκρίνιαζε (και χ@στηκε η φοράδα στο αλώνι). Πήγαμε στο ΙΚΕΑ, πήραμε κάτι σαν ντουλαπάκι και ραφάκι τα οποία χωράνε στην ντουλάπα, μια χαρά μου φαίνονται!! Έτσι κάπως τα ήθελα!!

Δεν υπήρχε όμως χρόνος για την Δημόσια Τράπεζα Βλαστοκυττάρων αγαπούλες μου... Καλύτερα όμως, διότι ήμασταν λίγο κουφέτα... Θα πάμε λογικά την Τετάρτη που είναι ο σύζυγος βραδινός... Θα σας ενημερώσω πάντως.

Υ.Γ. Με το ΙΚΑ δεν τελείωσα, μου έκλεισαν ραντεβού για επιτροπή στις 27/7 (!!), μου είπαν βέβαια ότι θα με καλύψουν στην δουλειά μου με σημερινή ημερομηνία...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Angelique1981 Λιάνα θα κάνεις μαθήματα ανώδυνου; Που;

Δεν έχω ιδέα. Το ψάχνω αλλά δεν έχω μάθει τίποτα.

Clelia κανόνισα να πάω και εγώ για ενημέρωση στην Τράπεζα Ομφαλοπλασκουντιακού Αίματος την Δευτέρα στις 16,00.

Κοριτάκια ζεσταίνομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λέμε να φύγουμε και εμείς σκ γιατί δεν την παλεύω και πολύ!

Φιλάκια σε όλες!

Γεια σας και απο εμενα πεπελες...εχω μερες να μπω γιατι εχω αρρωστο το μελινακι με 39 πυρετο και δεν πεφτει γαμω το @%@ μου..το απογευμα θα την παμε παιδιατρο..ειμαι πολυ στενοχωρημενη..το σκατουλι μου κλαιει συνεχεια και ειμαστε ολη μερα αγκαλια.. δεν μπορω να το βλεπω ετσι το παιδακι μου..:cry::cry::cry: νομιζω οτι δεν ειναι ιωση αλλα τα δοντια της γιατι βγαζει 3 τραπεζιτες μαζι και ολη μερα ειναι με κατι στο στομα αλλα το ντοκτορι λεει οτι δεν δικαιολογειται τοσο υψηλος πυρετος:cry::cry: τι να πω??

ο μπεμπακος απο την αλλη ειναι πολυ καλα..εφτασε τα 1350 γραμμαρια και ειναι 2 εβδομαδες μεγαλυτερος:confused:..αλλα ευτυχως οχι γιατι ειναι χοντρος (λογω ζαχαρου) απλα ειναι πολυ μεγαλος μου ειπαν..

εκανα και αιματολογικες και ο αιματοκριτης ανεβηκε στο 34 (ενω εχω 2 μηνες να παρω σιδηρο:tongue:) και οι εξετασεις ζαχαρου σουπερ (75 νηστικη και 84 μια ωρα μετα το φαγητο)..οποτε οπως καταλαβατε στη συναντηση θα σαβουριασω ανετα:mrgreen:

αα..και πηρα μονο 1 κιλακι αυτο το μηνα!!:mrgreen::mrgreen:

σας φιλω και ελπιζω να ξαναμπω γρηγορα να διαβασω και κανενα νεο γιατι ολο στα κλεφτα μπαινω και δεν προλαβαινω να σας διαβασω!! φιλια σε ολα τα μπεμπακια (μεσα και εξω απο τις κοιλιες)!!!

ααα!!!!!!!ελενη και βικυ τα παιδια σας ειναι κουκλια!!!! τελειες οι φωτο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...