Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια γειά σας, γυρισαμε απο το γιατρὀ, η μικρή μας είναι σούπερ, είναι μάλιστα και τρεις μέρες μεγαλύτερη, βάρος δεν μας είπε αλλα αφου είναι όλα καλά δεν μας νοιάζει και πολύ και κλείσαμε υπερηχο τρίτου τριμήνου και Doppler στις 9 Αυγούστου.

Νομιζω εχει και η Κλελια γιατρό σήμερα να δει τη μπουμπού της.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήρθαμεεεεεεε!! Μια χαρά είναι η σκατούλα μου!! Επίσης κλείσαμε doppler στο ΜΗΤΕΡΑ στις 24 Αυγούστου (λίγο αργά δεν είναι?), του είπα αν γίνεται 3D και μου είπε ότι απλά θα γυρίσουν το κουμπί και θα δούμε την μπουμπού μας!!! Επίσης ραντεβού πάλι στον γιατρούλη θα έχω 9 Αυγούστου.

Σχετικά με την καμπύλη, ρώτησε τον ενδοκρινολόγο του και του είπε ότι οι τιμές δεν είναι παθολογικές, απλά είναι ΟΛΕΣ οριακές, φλερτάρουν επικίνδυνα με τα όρια. Οπότε με πολύυυυυυυυυ μέτρο υδατάνθρακες, γλυκά κλπ. Πρέπει να κάνω μετρήσεις 1 ώρα μετά το φαγητό και να είναι μέχρι 125 (max 130). Θα το κάνω μέχρι και το Σάββατο και την Κυριακή θα τηλ τον γιατρούλη μου να μου πει τι θα κάνουμε. Αν είναι οκ, συνεχίζω, αλλιώς αυστηρή δίαιτα.

Αν κατάλαβα καλά θα κάνω την μικρή καμπύλη με τις 2 μετρήσεις (50 γραμ. γλυκόζη) σε 1 μήνα.

Μου έγραψε και την αναρρωτική, τώρα θα πάρω τηλ τον προϊστάμενό μου (χαρά που θα κάνειειειει... και μένα σκασίλα μουουου).

Γιατί είμαι σαν τον χάνο? Λόγω της ζέστης??

Γιωτίτσα τέλεια τα νέα σας!!

ploegisi να πάρεις της AEG!! Σιγά την διαφορά!! Ασχέτως αν το πληρώσει η πεθερά, που πολύ το θέλουμε, δεν είναι τόσο τραγική η διαφορά...

Βάσω στείλε μου πμ με το όνομα που έχεις λογαριασμό στο fb, όπως επίσης και με το e-mail σου, και θα σε καλέσω στην ομάδα μας

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

μπράβο ρε συ γιώτα!!! όλα τέλεια με τη μπεμπούλα σας!!! μια χαρά και το επόμενο ραντεβού! εμένα μου είπε ότι θα με βλέπει λίγο πιο συχνά πό δω και πέρα και πολύ χάρηκα!!!

κλέλια μου τέλεια τέλεια και τα δικά σου νέα! μεγαλώνει η μπουμπού σας!!! όσο για το ζάχαρο, μην αγχώνεσαι! είπαμε sweet october!!!

κι εγώ της AEG λέω, αλλά να δούμε! 100? είναι αυτά!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

1000 μπράβο γιωτίτσα και κλέλια!!!!!!:):):)

σούπερ τα μωρά σούπερ και οι μαμάδες τους!

ΣΚΟΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

κλέλια για τις μετρήσεις βάλε κι εσύ λίγο ... κολοκύθι στη ζωή σου... μπορείς!

(τίποτα δεν έχεις)

βασιόλα, σου έστειλα π.μ. να με βρεις (έτσι λέω μια αγαπημένη μου φίλη, βασιόλα, ελπίζω να σου αρέσει )

ειρήνη μου σε καταλαβαίνω... αλλά για δες το πάλι

τα ξαναμαζεύουμε ... τα ξαναμοιράζουμε! για λέγε πεθερά να πωρωθώ!!!!!!

κουμπαρούλα μου.... δεν θα σφαλιαρίσω κανένα... αλλά δεν μου περνάνε τα νεύρα.

όπου να είναι έρχεται η κοπέλα να κάνω κοτιές ( μανικιουρ, πεντικιουρ, μπικίνι) να γίνω ανθρωπος!

δεν σας ειπα αύριο εχω γυναικολόγο (τεστ παπ, και με την ευκαρία να του δείξω και τις εξετάσεις μου)

βρε λες για αυτό να έχω νεύρα και να μην το έχω καταλάβει? δεν αποκλειεται!

Διαφημίσεις

γεια σας μωρακια μου!!!!(σας μιλαει η εντος μπουμπου!!!)

τι κανετε?τι ωραια που περνατε!!!αντε σιγα σιγα ολες σταματατε την δουλεια!!!

εγω σκεφτομαι μη και δε προλαβω να φτιαξω την βαλιτσα μου,με τοσα που κανω.παντως σιγα σιγα θα αρχισω να την φτιαχνω,ποτε δε ξερουμε!!αλλωστε 10 Αυγουστου μπαινω στον μηνα μου ,αχ παναγιτσα μου...

να κερασω σαλατα του σεφ που τρωω τωρα???????θελετε????

κατα τα αλλα η ζεστη δεν παλευεται κοριτσιααααααααααααα,ποτε θα βρεξει???????????

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Γυναικολόγος?? Ε και αυτός θα σου πει: βουρ στον πατσά!! Τι Σεπτέμβρης τι Ιούλιος :tongue: :tongue: :tongue:

(Εξακολουθώ να είμαι σαν τον χάνο :|)

μπα δεν το βλέπω.... προς το παρόν

κάτσε βρε φιλενάδα να χάσω καμιά 15 κιλά να γίνω άνθρωπος!

για πες γλεντάς σήμερα;;;;;;; !!!!!! :):):)

κατα τα αλλα η ζεστη δεν παλευεται κοριτσιααααααααααααα,ποτε θα βρεξει???????????

γειά σου μπουμπού και νενα :) όντως είχα αποπνικτικά σήμερα, έχει απίστευτη υγρασία!

νένα και η δική μου σήμερα αν μπορούσε να μιλήσει δεν ξέρω... λογοδιάρροια θα την έπιανε.!!! τι να θέλει να μου πει το χρυσούλι μου?

όλη μέρα πια??? τον ασταμάτητο!!! και κάτι κλωτσομπουνίδια δυνατά τρομάρα της!!! βρε τρώω, εκεί! βρε νηστική, πάλι!!! η σκατούλα!

δε με λες εσύ? γιατί να βρέξει? για να ανάψει ακόμη περισσότερο η ζέστη?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

δε θα το πιστεψετεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!Βρεχειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!χαχαχααχ στα ξαφνικα εντελως,σηκωσε και ενα αερα!!!τελεια,αρχιζει να δροσιζει ελεφρως!!!

ploegisoula μου σου λεει η μικρη ας την κοπανισω τωρα που μπορω γιατι μετα δυσκολα τα πραγματα!!!!βγαζει το αχτι το παιδι σου!!

γεια σου τσιπουριτσα μου!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!

Τι σας είπα; τέρμα το εξαφανιζόλ, είμαστε ανθεκτικές ωσάν τις κατσαρίδες…..

Τρελή ζέστη σήμερα………… και εγώ η προκόπο που μου τη βάρεσε να φτιάξω γεμιστά….; έβρασε το σπίτι απʼ το φούρνο και δεν έβαζα ac γιατί είχα ανοιχτό και το θερμοσίφωνα και έτσι τα είδα όλα…. Τέλος πάντων πάει κι αυτό. Τουλάχιστον αύριο θα έχουμε φαγάκι (και μεθαύριο, ποιος θα φάει ένα ολόκληρο ταψί;;; )

Αχχχχχχχ τώρα σκέφτομαι πως θα στεγνώσω τα μαλλιά μου……. ;;;;

τσιπουράκι μη βιαστείτε, να δείτε πολλά σπιτάκια και μετά νʼ αποφασίσετε! Γιατί έχεις νεύρα καλό μου; Όλα τέλεια θα είναι αύριο, να είσαι ήρεμη και χωρίς σκέψεις! Είναι ημέρα περιποίησης σήμερα έ; άντε να σου περάσουν και τα νευράκια.

Γιωτίτσα μπράβο για το ζουζούνι σου και καλές διακοπούλες!!! Όντως είναι ακριβά στο ΛΗΤΩ αλλά δεν ξέρω αν έχω και το κουράγιο να το ψάξω πολύ, κουράζομαι εύκολα γαμ@το...

Αχ βρε Ειρηνάκι μακάρι να αλλάξει κάτι και να έρθεις στη γκαστρωσυνάντηση. Αυτή η Αγγελικούλα φάτσα φόρα το βρακί;;;! Τη ρίξατε τη βουτίτσα σας τελικά;

Clelia είδες το μωρό σου, μια χαρούλα!!!. Τέλος το μαρτύριο με τη δουλειά και τη μετακίνηση, άντε να χαλαρώσεις και να κάνεις τις ετοιμασίες για το δωμάτιο της γκ@μενάρας!!!! Αλήθεια, βρήκες λύση με τη ντουλάπα; Να μας ενημερώσεις αύριο για τα βλαστοκύτταρα, αν μάθεις κάτι ενδιαφέρον!

Μαράκι μεγεια το μαλλί!

Βάσω λογικά θα σε προλάβω, εγώ έχω στις 8! Στείλε μου πμ με το όνομά σου στο fb!

Vasdeli γλύκες είναι τα μωρά σου!!!!!! Τα καμάρωσα στο φβ! 2ο τρίμηνο βρε θηρίο;;;; Μπράβο με το καλό και στο μήνα σου!!!!!!

Νενάκι εσύ σε λιγότερο από μήνα «μπαίνεις στο μήνα σου» τι καλά!!!! Έπιασαν και οι ευχές σου για τη βροχούλα!

Ploegisi εμένα όταν μου κάνει τέτοια η μπουμπού μου κατουριέμαι απʼ τη χαρά μου!!!!

Renah λιγομίλητη σήμερα, φαντάζομαι λόγω ζέστης βαριέσαι και να γράψεις…

Λιάνα θα κάνεις μαθήματα ανώδυνου; Που;

Ελένη το Doppler λογικά όλοι το συστήνουν, μίλα με το γιατρό σου καλύτερα να το διευκρινίσεις.

Chrisaki που γυρνάς;

Η Stone κάνει διακοπούλες; δε θυμάμαι; Για την ellain θυμάμαι! Η Δέσποινα που χάθηκε πάλι; Η Ηρώ;;;;;;;;;;;;;;;;

Όνειρα γλυκά κοριτσούδια μου!!!!!!

Και για να είναι ακόμα καλύτερα:

:arrow:http://www.youtube.com/watch?v=F_mb3tSM_U0

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Kαλημερα καλημερα!!!

Λοιπον θα το πω και ας θεωρειθεί διαφήμιση!!!!;)

πηρα χθες τα πραγματακια απο την Νενα μας!!!

Κοριτσια ειναι τελεια λεμε!!!!Πολυ καλη δουλεια!!!Μπραβο Νενακι!!Μπραβο σου!!!Εννοειται οτι πρωι πρωι ηρθα στη δουλεια με το κενουριο μου κολιε..χαχαχαχα.Εντυπωσιακο!!

Μου κανει εντυπωση παντως...Η δικια μου ενδοκρινολογος με πολυ χειροτερες τιμες με εχει πολυ χαλαρα ακομη!!!Καθε γιατρος τα δικα του !!

Στην πρωτη δε εγκυμοσυνη που ειχα τιμες σας της clelia θεωρειθηκαν εντος οριων αν και οριακες και ουτε που ξανασχοληθηκαμε!!Τεσπα!!

Αγγελικη αντικαθιστω την κοπελα στο τηλ κεντρο που πηρε αδεια και γινεται χαμος και δεν προλαβαινω να γραψω.....Παντως πολυ δυσκολη δουλεια...Χαμος !!!Τηγλεφωνα ο καθενας να λεει τα δικα του..Καλα απο συναδελφικοτητα δεν το συζητω ε;;;Καμια δεν πηρε τον κ..ο της να ρθει να κατσει στο κεντρο!!Ειναι δυσκολη δουλεια πραγματικα και δεν ενδείκνειται γαι εγκυμονουσες αλλα....που...αντε μη συγχιστω πρωι πρωι!!Αντιθετως ολη μερα .Ελα να μας φτιαξεις αυτο και ελα να δεις και εκεινο....!!Γαιδαρες!!!Λες και δεν γινανε μανες....

Παω να παιξω κανενα παιχνιδακι..οσο ειμαι ακομα χαλαρα!!

καλημέρα επιτέλους παρασκευή σήμερα αν και έχουμε έα γεμάτο σ/κ από βαφτίσεις την κυριακή από το πρωι το βράδυ θα ξεμπερδέψουμε.

αχ ρένα μου κάνε υπομονή λίγο ακόμη και μετά σπίτι μας γιατί και εγώ δεν την παλεύω άλλο.

εγώ στην 1η εγκυμοσύνη είχα ξεκινήσει στον έβδομο τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού τώρα δεν ξέρω να ξανακάνω; δεν έχω μιλήσει και με την μαία μου ακόμη.

μπράβο ρε κλέλια τέλεια η μικρή. εγώ από τις εξετάσεις μου στο γιό μου είδα ότι dopler είχα κάνει στην 37 εβδόμαδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...