Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το site είναι αρκετά ενημερωτικό.

Σκοπεύω να πάμε και εμείς αλλά μάλλον για Αύγουστο μας βλέπω.

Liana που σκοπεύεις να κάνεις μαθήματα; Δεν έχω ξανακάνει για να σου πω πότε είναι κατάλληλη στιγμή αλλά καλά θα ήταν να αρχίσεις να το ψάχνεις σιγά σιγά.

Doppler θα κάνετε όλες σας; Ο γιατρός δε μου ανέφερε τίποτα αλλά μάλλον θα το ξέχασε. Πότε γίνεται ξέρετε;

Ενώ μου είχε πει να πάω στην 28η εβδομάδα για να κάνουμε και την ενεσούλα τον πήρα τηλέφωνο πριν λίγες μέρες και μου λέει δεν χρειάζεται να στη κάνω εγώ. Ευτυχώς σήμερα έμαθα ότι μια γειτόνισσα είναι νοσηλεύτρια και θα της ζητήσω να μου τη κάνει αυτή. Στο γυναικολόγο μάλλον θα πάω στο τέλος του μήνα.

Αυτό με το σκύλο το βρήκαμε και εμείς πολλές φορές μπροστά μας. Ξέρω ότι επιτρέπεται από το νόμο αλλά θέλω να έχω καλή σχέση με τον ιδιοκτήτη και να είμαι ειλικρινής μαζί του.

Τσιπούρα ξάχνετε για σπίτι; Με το καλό! Αλήθεια με τις εξετάσεις σου τι έγινε; Πήγες στην ενδοκρινολόγο; Έχω χάσει μερικά επεισόδια.

Καλό μεσημέρι!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βαριέμαι απίστευτα!!!! θέλω ξάπλα, dvd και παγωτό!!!!!! γκρ!

Ελένη μου πήγα στην ενδοκρινολόγο, όλα καλά είναι!

πήγα και στην διαιτολόγο (το γνωστό μας κολοκύθι.... ) γιατί έχει παραγίνει το κακό.... και μετά το καλοκαίρι θα κάνουμε εκδρομές στην Ελεύθερη Καβάλα....

προς το παρόν... απλά κάνουμε προπονητικές :cool:

Κι εγώ δεν λέω ψέμματα για τα γατιά... αλλά αν είναι έτσι ο άλλος δεν τον θέλω εγώ ...... οπότε adios!

εσεις πότε θα φύγετε για διακοπές?

Η Δέσποινα μας έσκασε τη βόμβα και μετά εξαφανιζολ κι αυτη! έλα ντόκτωρ να μας πεις τα νέα σου!!!!!!

Σιγά σιγά θα κάνει εμφάνιση και η Ελενα :)

Ηρω??? no comment....ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να είναι όλα καλά!

Για εμάς δεν έχει φέτος διακοπές. Άλλωστε το δοκιμάσαμε δυο Σαββατοκύριακα και το ξανασκεφτήκαμε :tongue: Είναι λίγο δύσκολο, όχι ακατόρθωτο, με δυο παιδιά να τα κυνηγάς συνέχεια και λόγω ζέστης και προχωρημένης εγκυμοσύνης. Στις άλλες εγκυμοσύνες δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα, τελευταίο μήνα αποφασίσαμε να επισκεφτούμε τη Ρώμη και την Πομποία και μια χαρά ήμουν. Τώρα όμως με τη ζέστη δεν αντέχω!

Η Δέσποινα κάτι διάβασα ότι ανεβαίνει Θεσ/νικη. Του χρόνου η συνάντηση θα γίνει βόρεια!!!

Από την Ηρώ κανένα νέο ακόμα; Ελπίζω και εγώ να είναι καλά!

Ίσως θα έπρεπε να ανταλλάξουμε κάποια στιγμή και τα κινητά μας άλλωστε μπορεί να τα χρειαστούμε και για τη συνάντηση.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

καλησπερα!

λιωσαμεεεεεεεεεεε...τι ωραια που θα ηταν να ημασταν διακοπουλες...καλα να περασουν τα κοριτσακια που ειναι ηδη η θα πανε διακοπες!στις υπολοιπες...υπομονη!

εμεις θα κανουμε κανενα μπανακι στο λαγονησι-αναβυσσο,αλλα θα πηγαινοερχομαστε αθηνα λογω δουλειας.κατι ειναι κι αυτο...

αγγελικη ραντεβου εχω στον ελευθεριαδη στις 7...λες να τα πουμε?

κοριτσακια μου περασα ενα ...δυσκολο πρωινο στο μαγαζι...σφιξαν οι ζεστεςςςςς!ηρθα σπιτι,εβαλα το κλιματιστικο και αραξα...τωρα πειναωωωωωωωωωω...τι να φτιαξω?

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Βασούλα!! Πότε σταματάς από την δουλειά?? Είναι και δική σου, θα σταματήσεις ή όσο αντέχεις??

Τώρα τι να σου πω να φτιάξεις?? Εγώ πάντως χθες έφτιαξα πατάτες στον φούρνο και χταπόδι στην κατσαρόλα. Μετά τα έβαλα σε ένα μπολ και έβαλα πάπρικα και ήταν μια χαρά...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγώ όμως τσιπουρίδιο θα το σχολιάσω:

Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!!

Σε 2 εβδομάδες η δίαιτά σου θα έχει εμφανή αποτελέσματα... Και οι κόποι σου θα φέρουν αποτέλεσμα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Βασούλα!! Πότε σταματάς από την δουλειά?? Είναι και δική σου, θα σταματήσεις ή όσο αντέχεις??

Τώρα τι να σου πω να φτιάξεις?? Εγώ πάντως χθες έφτιαξα πατάτες στον φούρνο και χταπόδι στην κατσαρόλα. Μετά τα έβαλα σε ένα μπολ και έβαλα πάπρικα και ήταν μια χαρά...

το μαγαζι το εχω με τον ξαδερφο μου,αρα...οικογενειακη υποθεση!;)

λεω να σταματησω απο τελος του μηνα.αφενος κοβει η δουλεια τον αυγουστο και αφετερου δεν με βλεπω να αντεχω σε τοσο υψηλες θερμοκρασιες στον 8ο μηνα!!!

μακαροναδα τελικα...νοστιμη και ευκολη λυση κοριτσια!:P

Διαφημίσεις

ναι μωρέ, το ξέρω και να σου πω και την αλήθεια δεν με νοιάζει πολύ το φαι αυτή τη στιγμή....

αλλά σήμερα έχω παρα πολλά νεύρα... αλλά πάρα πολλά!

ποιος σε πειραξε κοριτσαρα?εεε?:):):)

κανεις βρε Βασιόλα μου....

δεν ξέρω... έχω πάρα πολλά νεύρα μα πάρα πολλά......!!!!!!

υπομονή, θα μου περάσουν!

τέλεια η μακαρονάδα σου... μιαμ.....

την χάρηκα ιντερνετικά :)

βάσω φτιάξε ένα λογαριασμό το facebook με ψευδόνυμο μόνο για εμάς! εχουμε φτιάξει κρυφό γκρουπάκι και βάζουμε φωτο τα λέμε κλπ

κι εμείς μακαρονάδα φάγαμε σήμερα... light! 1,5 φλυτζάνι μακαρόνια με τριμμένη ντομάτα και κατσικίσιο τυράκι! και φυσικά σαλάτα!

εγώ δηλαδή γιατί το αμόρε του δωσε και κατάλαβε! έκανε μια σάλτσα... και τι δεν έβαλε μέσα...

δεν πήγαμε θεσ/νίκη τελικά, πολλή ζέστη ρε κορίτσια, μόνο για περπάτημα δεν ήταν σήμερα!!!

επίσης δεν αποφάσισα ποιο στεγνωτήριο να πάρω! είδα ένα AEG 660? και ένα pitsos 560?... εγώ το AEG θέλω, αλλά να δούμε! κάτι άκουσα (πήρε το αυτί μου) ότι θέλει να το πληρώσει η πεθερά...

όσο για τα βλαστικύτταρα, αντίστοιχη ενημέρωση γίνεται στη θεσ/νίκη στο παπανικολάου κάθε τετάρτη... κάπου είχα γραμμένο το τηλέφωνο, δεν μπορώ να το βρω. λέω να πάμε μετά τις διακοπες!

βασούλα υπομονή κοπέλα μου! δύσκολη η δουλειά σου, αλλά στην κυριολεξία, δεν πρόκειται να πεινάσετε ποτέ!!!

κουμπαρα μου σου πέρασαν τα νευράκια? να σου μιλήσουμε ή θα μας έρθει καμιά ξανάστροφη??? :mrgreen:

ελένη εμένα doppler μου κάνει ο γιατρός μου! την προηγούμενη φορά έκανε ένα δοκιμαστικό, αλλά επειδή ήταν νωρίς, θα το ξανακάνουμε είπε... έχω ραντεβού την επόμενη παρασκευή

μαράκι δεν είδα τη μπεμπούλα μου σήμερα! ενημερωτικά πήγα στο γιατρό! για 10'

ειρήνη η μικρή σου σούπερ! πολύ μου αρέσεουν τα ανεξέλεγκτα κοριτσάκια!!! να μην κρέμονται από τη φούστα της μαμάς!!!

κλέλια είσαι άλλη μια που θα μας κάνει να ζηλεύουμε εμάς τις εργαζόμενες αυτοαπασχολούμενες... σκασμένες όλες...:tongue:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Όχι, ψαράκι μου, όλα καλά!! Τώρα στο β' τρίμηνο μια χαρά, τέρμα και οι αναγούλες!!! Σήμερα ζυγίστηκα, είμαι +2, όλα καλά μέχρι στιγμής!

μπραβο βρε βασδελουκω..μπηκεσ στο 2ο τριμηνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε με το καλο να μπεισ και στον 9ο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και απο κιλακια μια χαρα!!!!!!

σου εστειλα μην..

ειρήνη το παιδί είναι σούπερ! αλλά γιατί νοιώθω ότι υπεκφεύγεις λίγο .... σχετικά με την συνάντησή μας??? !!!

αχ βρε τσιπουρακι μου...δεν υπεκφευγω αλλα δεν γινεται....το στεφανι θα δουλευει σε 2 δουλειεσ,αντε να παρει ρεπο απο την μια αλλα την αλλη?ηδη τουσ εκανα ωραρια για σιτινκ μεχρι τισ 8 που θα γυρισω...μετα αρχιζει το ζορι(η μαμα σχολαει κατα τισ 12 ,μπαμπασ 2-3)αρα ποιοσ θα την εχει το βραδινο τησ??????και μην μου πεισ για καμια πεθερα....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Για όσους μένουν επαρχία, ακολουθούνται άλλες διαδικασίες τις οποίες δεν γνωρίζω.

Όμως στο τηλέφωνο που παρέθεσα παραπάνω υπάρχει ηχογραφημένο μνμ και αναφέρει τα πάντα. Μετά από αυτό το μνμ αν περιμένεις μπορείς να μιλήσεις με κάποιον και να σε εξυπηρετήσει...

ετσι ακριβωσ εκανα κ στο αγγελικακι...ακουσα το μηνυμα κ μετα τουσ μιλησα κ συνενοηθηκα!

κοριτσια σασ το ειχα πει κι εγω παλαιοτερα....στην πρωτη μου εγκυμοσυνη το θεωρουσα αυτονοητο να τα φυλαξω ιδιωτικα,μαλιστα ειχα κανει ενεργειεσ να μου στειλουν κιτ κτλ...

στην αγγελικη που ειχα και χρονο διαβασα αρκετα ,ειδα κ εκπομπεσ ενημερωθηκα και καταληξα στην δημοσια!!!!!

και με γιατρουσ που το συζητησα(μαλιστα ο ενασ ηταν ο αιματολογοσ μου)μου ειπαν οτι ω μη γεννητω εαν χρειαστουν ,θα μπορουν να χρησιμοποιησουν το δειγμα μονο εωσ 8 (δεν θυμαμαι ακριβωσ τον αριθμο κιλων...)κιλα παιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δηλαδη εαν αυτοσ που τα χρειαστει ειναι 60 π.χ οπωσ και να εχει θα χρειαστει τα δικα του συν αλλων 6 ανθρωπων τα οποια θα χορηγηθουν απο τισ δημοσιεσ τραπεζεσ...

εγώ σήμερα θα φάω κοτοπουλο βραστό με χόρτα.....

το αφήνω ασχολίαστο......:twisted:

καλε μια χαρα..μιαμ μιαμ..ειδικα τα χορταρακια!!!!

παμε για μπλουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...