Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

vasdeli μου, είναι κοντά στο ΣΩΤΗΡΙΑ αν έχω καταλάβει καλά (τα στοιχεία τα έχω σπίτι). Μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγα να κάνω ιδιωτική φύλαξη, ευτυχώς όμως που προβλήθηκε το ντοκυμαντέρ του ΕΞΑΝΤΑ και μας ενημέρωσε η τσιπουρίτσα, αλλιώς χαμπάρι δεν θα έπαιρνα... Άσε που στην τελική δεν έχω δει την εκπομπή, παρακολούθησα όμως συζητήσεις στο φόρουμ και από τα λίγα, αποφάσισα την δημόσια δωρεά...

Όσο για την ζέστη, πλακώνεις τον Αλ Γκορ στα χαστούκια (ή στα φιλιά - δεν ξέρω τι πιάνει πιο πολύ) και τον πείθεις να το λειτουργήσεις και αυτό το φουκαριάρικο...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

v

Όσο για την ζέστη, πλακώνεις τον Αλ Γκορ στα χαστούκια (ή στα φιλιά - δεν ξέρω τι πιάνει πιο πολύ) και τον πείθεις να το λειτουργήσεις και αυτό το φουκαριάρικο...

:P :p :P

την ώρα που μαζεύομαι στο σπίτι δεν ζεσταίνομαι τόσο πολύ πλεον! ευτυχώς στη δουλειά έχει δροσιά γιατί δεν παλεύεται αλλιώς!

με εκνευρίζει η ζέστη έξω γιατί δεν αντέχω να κοιτάξω για σπίτι...... σκάω!

χτεσ ειχαμε το κρεβατι ,σε μια απο τισ καλυτερεσ και πιο παλια μου φιλη...παντρευεται το σαββατο!!αλλα η αγγελικη ειχε γρινα...ξυπνη απο τισ 7 το πρωι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:παν τωσ την ριξαμε στο κρεβατι για το γουρι που λενε και αυτη μουνταρε εναν μπεμπη 6,5 μηνων...!!!!!!!!!!!!!!!ολοι εσκασαν στα γελια...μετα σηκωσε και το φουστανι τησ να δειξει του φωτογραφου το βρακι τησ!!!!!!...απορρω σε ποιον εμοιασε...:confused::confused::confused:

vasdelaki τι κανεισ?πωσ πασ με την εσωτερικη μπουμπουκα?

τελικα δεν μου ειπεσ σε ποια περιοχη μενεισ στο γειτονικο μασ νησι?

DnfMp3.pngqTarp3.png

vasdeli μου, είναι κοντά στο ΣΩΤΗΡΙΑ αν έχω καταλάβει καλά (τα στοιχεία τα έχω σπίτι). Μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγα να κάνω ιδιωτική φύλαξη, ευτυχώς όμως που προβλήθηκε το ντοκυμαντέρ του ΕΞΑΝΤΑ και μας ενημέρωσε η τσιπουρίτσα, αλλιώς χαμπάρι δεν θα έπαιρνα... Άσε που στην τελική δεν έχω δει την εκπομπή, παρακολούθησα όμως συζητήσεις στο φόρουμ και από τα λίγα, αποφάσισα την δημόσια δωρεά...

Αν και είναι νωρίς για μένα, πιστεύω ότι κι εγώ στη Δημόσια θα πάω...

Vasdelakion καλή σου ημέρα! τί κάνει η μπουμπου? ελπίζω να μην σε ταλαιπωρεί...... :)

Όχι, ψαράκι μου, όλα καλά!! Τώρα στο β' τρίμηνο μια χαρά, τέρμα και οι αναγούλες!!! Σήμερα ζυγίστηκα, είμαι +2, όλα καλά μέχρι στιγμής!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

χτεσ ειχαμε το κρεβατι ,σε μια απο τισ καλυτερεσ και πιο παλια μου φιλη...παντρευεται το σαββατο!!αλλα η αγγελικη ειχε γρινα...ξυπνη απο τισ 7 το πρωι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:παν τωσ την ριξαμε στο κρεβατι για το γουρι που λενε και αυτη μουνταρε εναν μπεμπη 6,5 μηνων...!!!!!!!!!!!!!!!ολοι εσκασαν στα γελια...μετα σηκωσε και το φουστανι τησ να δειξει του φωτογραφου το βρακι τησ!!!!!!...απορρω σε ποιον εμοιασε...:confused::confused::confused:

vasdelaki τι κανεισ?πωσ πασ με την εσωτερικη μπουμπουκα?

τελικα δεν μου ειπεσ σε ποια περιοχη μενεισ στο γειτονικο μασ νησι?

Ειρήνη, ετοιμάσου για άλλα κολπά σε λίγα χρόνια με την μικρούλα σου!:P

Έχεις πμ

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

χαίρομαι vasdelakion!

ειρήνη το παιδί είναι σούπερ! αλλά γιατί νοιώθω ότι υπεκφεύγεις λίγο .... σχετικά με την συνάντησή μας??? !!!

καλά τι να σας πω? κοιτάω αγγελίες για σπίτια και ορισμένες λενε:

Οχι ζώα!!!

Οχι παιδιά!!!!!!

ήμαρτον παναγιά μου! τί άνθρωποι!:?

Ειρήνη το παιδάκι σου είναι μία τσόντα :D Και εγώ έτσι θα την κάνω!!

Τσιπούρα φαντάσου να μπλέξεις με τέτοιους ανθρώπους, είναι κακοί άνθρωποι. Μπορείς να καταλάβεις βέβαια πώς θα φέρονται στους νοικάρηδές τους.

Επίσης βάσει συντάγματος, μπορεί καθένας μας να έχει από 2 κατοικίδια ζώα στο διαμέρισμά του - ιδιόκτητο ή νοικιασμένο. Ακόμα και συμφωνητικό να έχει υπογράψει ότι δεν πρόκειται να αποκτήσει κατοικίδια, αυτό είναι άκυρο, παράνομο και καταχρηστικό, αφού ο νόμος του Συντάγματος εννοείται είναι πιο ισχυρός από οποιοδήποτε συμφωνητικό ή ρύθμιση ή ο,τιδήποτε.

Εννοείται πως το παραπάνω ισχύει για τα παιδιά - αυτά χωρίς περιορισμό στον αριθμό :D. Δλδ μπορεί κάποιος να νοικιάσει γκαρσονιέρα και να κάνει 7 παιδιά, κανείς δεν μπορεί να πει κάτι. Απλά δεν ανανεώνει το συμβόλαιο στον νοικάρη του, μπορεί να του πει πχ ότι θα χρειαστεί το σπίτι για ιδιόχρηση κλπ.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μπορεί ο νοικάρης να κάνει μια μηνυσάρα ΝΑ σε αυτόν που του απαγορεύει να έχει σκυλιά, γατιά, παιδιά!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Τσιπούρα φαντάσου να μπλέξεις με τέτοιους ανθρώπους, είναι κακοί άνθρωποι. Μπορείς να καταλάβεις βέβαια πώς θα φέρονται στους νοικάρηδές τους.

Επίσης βάσει συντάγματος, μπορεί καθένας μας να έχει από 2 κατοικίδια ζώα στο διαμέρισμά του - ιδιόκτητο ή νοικιασμένο. Ακόμα και συμφωνητικό να έχει υπογράψει ότι δεν πρόκειται να αποκτήσει κατοικίδια, αυτό είναι άκυρο, παράνομο και καταχρηστικό, αφού ο νόμος του Συντάγματος εννοείται είναι πιο ισχυρός από οποιοδήποτε συμφωνητικό ή ρύθμιση ή ο,τιδήποτε.

Εννοείται πως το παραπάνω ισχύει για τα παιδιά - αυτά χωρίς περιορισμό στον αριθμό :D. Δλδ μπορεί κάποιος να νοικιάσει γκαρσονιέρα και να κάνει 7 παιδιά, κανείς δεν μπορεί να πει κάτι. Απλά δεν ανανεώνει το συμβόλαιο στον νοικάρη του, μπορεί να του πει πχ ότι θα χρειαστεί το σπίτι για ιδιόχρηση κλπ.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μπορεί ο νοικάρης να κάνει μια μηνυσάρα ΝΑ σε αυτόν που του απαγορεύει να έχει σκυλιά, γατιά, παιδιά!!

εννοείτε!!!! πάντα είχα ζωα και δεν θα το συζήταγα καν!!!!!! τον ξέρω τον νόμο μια χαρά, μου έχει χρειαστεί στο παρελθόν!!!!!

αλλά και μόνο που το γράφουν μου γυρνάνε τα άντερα, έξαλλη γίνομαι!

άκου εκει : οχι παιδια, όχι ζώα? δεν μας χε... κυρά μου κι εσύ και το κ@λοσπιτό σου;!!!!! αν έχω χρόνο θα πάρω τηλ και θα την ρωτήσω αν εχει πρόβλημα που έχω 2 κατσικούλες!!!!! χιχιχιιι

μαράκι :)

clelia μου αν μπορεις ενημέρωσε μας αναλυτικά με τηλεφωνα κτλ. Εμένα με ενδιαφέρει πολυ.

Αλήθεια εσείς οι ήδη μανούλες που ξέρετε για μαθήματα ανώδυνου τοκετού ποτε είναι καλό να ξεκινήσουμε;

αν έχω χρόνο θα πάρω τηλ και θα την ρωτήσω αν εχει πρόβλημα που έχω 2 κατσικούλες!!!!! χιχιχιιι

αχαχαχα!! Να το κάνεις! Να πάρεις από το κινητό και να ηχογραφήσεις την συνομιλία ώστε να την ανεβάσεις στο fb!! αχαχαχα

liana, αξιώθηκα και βρήκα τα στοιχεία της δημόσιας τράπεζας:

Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος

Σωρανού Εφεσίου 4 Αθήνα 115 27 Τηλ: 210 6597697

hcbb.bioacademy.gr

Κάνουν σεμινάρια καθημερινά (και Σάββατο μου είπαν κάποιοι συνάδελφοι) σε 2 γκρουπ: στις 11.00 και στις 12.30. Εκεί παραλαμβάνεις το κιτ και συμμετέχεις σε ενημερωτική συζήτηση όπου μπορείς να ρωτήσεις ό,τι θες.

Αν κάποιος θέλει μπορεί να γίνει συνάντηση κατόπιν ραντεβού και το απόγευμα.

Για όσους μένουν επαρχία, ακολουθούνται άλλες διαδικασίες τις οποίες δεν γνωρίζω.

Όμως στο τηλέφωνο που παρέθεσα παραπάνω υπάρχει ηχογραφημένο μνμ και αναφέρει τα πάντα. Μετά από αυτό το μνμ αν περιμένεις μπορείς να μιλήσεις με κάποιον και να σε εξυπηρετήσει...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...