Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!!!!!!!!

έγινε κάτι? έπεσε κανένα κοπάδι μέλισσες? σφήκες??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

που πήγατε όλες?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα μαράκι, ρένα, λιάνα και χρύσα!

επιτέλους βρε! κίνηση στο καφέ μας! και έλεγα ότι βαρέσαμε διάλυση!!!

όλα καλά? εμένα η διάθεσή μου είναι σούπερ σήμερα, δεν ξέρω γιατί... σε λίγο πάω ανδοκρινολόγο με τις μετρήσεις της περασμένης εβδομάδας να δούμε τι θα μου πει και μετά στο γυναικολόγο για το ίδιο θέμα... μετά κωτσόβολο για στεγνωτήριο (πρώτα σκέφτομαι την ευκολία μου και μετά το δωμάτιο του μωρού - το οποίο με έχει ταράξει στο μπουνίδι απο το πρωί), μετά λεω να πάμε θεσ/νίκη για αγορά... και βλέπουμε!

εσείς? νέα???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημέρα μαράκι, ρένα, λιάνα και χρύσα!

επιτέλους βρε! κίνηση στο καφέ μας! και έλεγα ότι βαρέσαμε διάλυση!!!

όλα καλά? εμένα η διάθεσή μου είναι σούπερ σήμερα, δεν ξέρω γιατί... σε λίγο πάω ανδοκρινολόγο με τις μετρήσεις της περασμένης εβδομάδας να δούμε τι θα μου πει και μετά στο γυναικολόγο για το ίδιο θέμα... μετά κωτσόβολο για στεγνωτήριο (πρώτα σκέφτομαι την ευκολία μου και μετά το δωμάτιο του μωρού - το οποίο με έχει ταράξει στο μπουνίδι απο το πρωί), μετά λεω να πάμε θεσ/νίκη για αγορά... και βλέπουμε!

εσείς? νέα???

Αααααααααχ μου αρεσει το προγραμμα σου κυριως το κομματι με τα ψωνια:lol::roll::roll:...ειναι το αγαπημενο μου και μου φτιαχνει παντα την διαθεση!!!

Καλημερουδια Ισι μου:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα!!!

Μας φλιτάρανε μάλλον... και έπεσε εξαφανιζόλ :tongue:

Αλλά είμαστε ανθεκτικοί καθότι Έλληνες!!! :mrgreen:

Τι κάνετε κοριτσούδια μου;

Εμείς καλά, μόνο που ζεσταινόμαστε...

Αχ αν αρχίσω κι εγώ να μετράω... θα πάει μακριά η βαλίτσα... λοιπόν για να υπολογίσω... "22 και σήμερα :rolleyes:"

Χθες πήγαμε μια βόλτα στο ΛΗΤΩ να δούμε καρότσια (πάθαμε φρίκη αν και προετοιμασμένοι......), ρίξαμε και μια ματιά σε κρεβατάκια αλλά δεν την πάλευα άλλο, είχα κουραστεί πολύ και φύγαμε. Πήραμε μια γεύση πάντως... ανοιγόκλεισα της chicco και της peg perego, τα υπόλοιπα βαρέθηκα...... :P

Για πείτε εσείς τα νέα σας!

ploegisoula καλά αποτελέσματα σήμερα και απ' τους 2 γιατρούς! Η χαρά σου μάλλον πηγάζει από τα μπουνίδια της γκουγκούφκος σου ;)

tsipouraki δεν μου απάντησες; πως ήταν τα σπίτια που είδατε;

Renah σωστή!!!!!!!!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!

Καλημέρα Κοριτσάκια!!!!

Εδώ είμαι και εγώ βράζω στην αθήνα!

Άντε να ξυπνάμε σιγά σιγά!

bonjourakia λιάνα μας! θέλουμε φωτό με κοιλίτσα!!!!!!!

Καλημερα και απο μενα....

Αρχιζω και γω να μετραω λοιπον...11+ σημερα!!!!Αντε γιατι το χεσαμε το θεμα...Ολο δουλεια δουλεια...εχουμε και παιδια να κανουμε ε;;;;

Γουστάρω!!!!!! να μετράω κι εγώ μέχρι την άδειά μου??? χιχιχιχιιιι

απαπαπαπαααααα :mrgreen:

Καλημερα κοριτσια μου!!!!

Τι παθαμε ολες καλε και εξαφανιστηκαμε????

έλα μου ντε! μας φλλλλιτάρανε;;;;;;

άντε να μαζευόμαστε παρακαλώ!

εσείς? νέα???

είσαι τόσο ανεβασμένη που με ανέβασες κι εμένα!!!!

δεν ήμουν πεσμένη... αλλά με ζέστη και δουλειά ... έχω κι ένα κ@λοσπιτι να σχεδιάσω που δεν γουστάρω καθόλου..... μπλιαχ αλλά ....

έβαλα καφέ, άναψα αρκουδίσιον και ένα χαμόγελο! πάμε δυναμικά!

με το καλό οι εξετάσεις και τα ψώνια! κι εγω έχω στεγνωτήριο (μαζί με πλυντήριο) αλλά με τον Αλ Γκορ στο σπίτι... δεν το πολυχρησιμοποιώ....... χιχιχιχιι (δεν έχει αδικο αλλά καμιά φορά προτιμώ την βολή μου από το περιβάλλον ... ντροπή μου αλλά είναι η αλήθεια! )

Καλημέρα!!!

tsipouraki δεν μου απάντησες; πως ήταν τα σπίτια που είδατε;

Αγγελική μου καλά ήταν αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας! η αλήθεια είναι ότι ψάχνοντας στο κέντρο της αθήνας - κοντά σε μετρό και σε λογικά λεφτάκια μόνο παλιά βρίσκουμε.... το οποίο δεν με πειράζει πολύ αλλά εξαρτάτε και από την ποιότητα της κατασκευής. Είπαμε να το σκεφτούμε, να δούμε κι αλλα και αποφασίζουμε χαλαρά. :)

Διαφημίσεις

Αρχιζω και γω να μετραω λοιπον...11+ σημερα!!!!Αντε γιατι το χεσαμε το θεμα...Ολο δουλεια δουλεια...εχουμε και παιδια να κανουμε ε;;;;

ρένα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου μόνο που εγώ έχω 19+ σήμερα.

ploegisi άντε θα δεις το γκουγκουφω σήμερα τυχερή.

ααα και καλά ψώνια

Κοριτσάκια καλημέρα, καλα σας ακουω και σήμερα παρολο που η ζέστη είναι απίστευτη, εμεις σήμερα το απογευμα έχουμε γιατρό γιατι απο αυριο φευγουμε για διακοπές και μετα θα λείπει αυτός με άδεια.

Ploegisi καλα αποτελέσματα απο τους γιατρούς σου και καλά ψώνια αλλα και καφεδάκι στη Θεσσαλονικη φαντάζομαι.

Αγγελική μην απελπίζεσαι απο τις τιμές άλλωστε τα Λητώ είναι αρκετα ακριβα, θα ψάξεις λίγο και θα βρείς και καλές τιμούλες.

Γεια σου Χρυσα, Ρένα και Λιάνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γιωτίτσα μου διακοπούλες??? Μπράβο καλό μου! Αν θυμάμαι βόρειο εύβοια?

(μπορεί να τα έχω μπερδέψει εντελώς...... )

Μαράκι 19 + σήμερα? Πως κι έτσι?

Κλέλια που είσαι καλό μου ? Το βράδυ θα σου κάνουμε πάρτυ!!!!!! ;)

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βάσω για σένα είναι ψιλά γράμματα τα 40άρια, με τόση ζέστη εκεί μέσα... Μακάρι να βρίσκεσαι στο σπιτάκι σου ή όπου αλλού με φουλ A/C.

αχ βρε βασσακι φανταζομαι την ζεστη που θα τραβασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε καταλαβαινω...η μαμα μου εχει σουβλατζιδικο και οποτε παω ,ειδικα τωρα δεν υποφερεται ο καυσωνασ μπροστα σε τοσεσ φωτιεσ(μηχανημα γυρου,καρβουνα κτλ...).

κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ετσι ετσι ροκου μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια για το ντοπλερ θα φυγω κατα πασα πιθανοτητα στισ 19.30 το απογευματακι...

ειναι πολυ δυσκολο αν κ θα το ηθελα να καθησω...αλλα ποιοσ θα εχει το αγγελικακι!!!!?????!!ηδη απο τωρα αρχισα να χωνω ατομα...λιγο η αδελφη μου,λιγο ο πατερασ μου,ο αδελφουλησ ,ο αντρασ μου και η μαμα μου.....θα περασει η μερα.ολοι δουλευουν...απλα στισ κενεσ τουσ ωρεσ θα κανουν λιγο θηριο-sitting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτίτσα μου διακοπούλες??? Μπράβο καλό μου! Αν θυμάμαι βόρειο εύβοια?

(μπορεί να τα έχω μπερδέψει εντελώς...... )

Καλα θυμάσαι στα Βασιλικά Ευβοιας θα πάμε και σίγουρα κάποιες εκδρομούλες εκει γύρω και σε άλλες παραλίες. Εσεις έχετε αποφασίσει που θα πάτε τελικά?

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλημέρα!!

Δεν μετράω πια! Είμαι μία τελειωμένη :tongue: :tongue: :tongue:

Επίσης πρόλαβα και κατέθεσα κάτι αποδειξούλες στην ομαδική ασφάλεια - ισχύει από σήμερα με αναδρομική ισχύ την 1/3/2010. Είδατε πόσο με αγαπάει ο Θεούλης?? Το πρόλαβα!!

Έχω σήμερα γιατρούλη, θα έχετε νέα μου το απόγευμα (όχι το βράδυ, η μαμά λείπει διακοπές, δεν θα αργήσω σήμερα)...

Λοιπόν τσούπρες: αύριο θα πάω στην Δημόσια Τράπεζα Βλαστοκυττάρων για να παραλάβω το κιτ και να μας κάνουν ένα μίνι σεμινάριο ενημερωτικό. Δεν ξέρω σε ποιο γκρουπ θα προλάβω να πάω, των 11.00 ή των 12.30. Όπως και να έχει, αν έχετε απορίες γράψτε τις ώστε να τις ρωτήσω... Αυτό που θα κάνω είναι δωρεά βλαστοκυττάρων και φύλαξη ομφάλιου λώρου για δική μας χρήση...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερούδια!

Ρε παιδιά, τι ζέστη είναι αυτή;:mad:

Κλέλια περιμένουμε νέα σου το απόγευμα, όλα καλά θα είναι!

Ενδιαφέρον και για την Δημόσια τράπεζα!

Θα έχεις πολλά να μας πεις!

Πού ακριβώς θα πας;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσια για το ντοπλερ θα φυγω κατα πασα πιθανοτητα στισ 19.30 το απογευματακι...

ειναι πολυ δυσκολο αν κ θα το ηθελα να καθησω...αλλα ποιοσ θα εχει το αγγελικακι!!!!?????!!ηδη απο τωρα αρχισα να χωνω ατομα...λιγο η αδελφη μου,λιγο ο πατερασ μου,ο αδελφουλησ ,ο αντρασ μου και η μαμα μου.....θα περασει η μερα.ολοι δουλευουν...απλα στισ κενεσ τουσ ωρεσ θα κανουν λιγο θηριο-sitting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ένα βράδυ είναι.... χώσε τους, θα κοιμηθεί η πριγκίπισσα! πρωί πρωί θα φύγεις!!!!!!!! δεν το συζητώ είπα!!!!!

είναι τέλεια ευκαιρία να έχεις ντόπλερ την ίδια μέρα!

δεν πιστεύω στις συμπτώσεις...... οπότε φρόντισέ το!

Καλα θυμάσαι στα Βασιλικά Ευβοιας θα πάμε και σίγουρα κάποιες εκδρομούλες εκει γύρω και σε άλλες παραλίες. Εσεις έχετε αποφασίσει που θα πάτε τελικά?

εμεις στις σπέτσες :)

Καλημέρα!!

Δεν μετράω πια! Είμαι μία τελειωμένη :tongue: :tongue: :tongue:

Επίσης πρόλαβα και κατέθεσα κάτι αποδειξούλες στην ομαδική ασφάλεια - ισχύει από σήμερα με αναδρομική ισχύ την 1/3/2010. Είδατε πόσο με αγαπάει ο Θεούλης?? Το πρόλαβα!!

Έχω σήμερα γιατρούλη, θα έχετε νέα μου το απόγευμα (όχι το βράδυ, η μαμά λείπει διακοπές, δεν θα αργήσω σήμερα)...

..

<3 <3 <3

άλλος ένας κύκλος κλείνει... ένας νέος ανοίγει..... !!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...