Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τσιπουρα για να μην αγχωνεσε.....τα λεω εσενα να τα βλεπω εγω...

λοιπον και στην αγγελικουλα μου αλλα και τωρα ο υπερηχοσ μου εβγαζε αποκλιση μια ολοκληρη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι καλα διαβασεσ!!!!και τωρα εγραφε 6w+2d ενω εγω ημουν 7w+2d!!!!!μαλιστα περσυ στην αγγελικουλα τα ειχα παιξει!!!!!νομιζα οτι ειχε σταματησει να αναπτυσετε το μωρο και αλλα τετοια(προφανωσ οτι σκευτοσουν κ εσυ...)!!!περασα πολυ δραμα!!

παρολα αυτα δεν ξερω πωσ γινεται και στον επομενο υπερηχο(σε αλλο ιατρειο) που ειχα κανει 10εβδομαδων ,οπωσ και στην αυχενικη 12 εβδομαδων οι ηλικιεσ συνεπιπταν πληρωσ!!!!!!οσο δηλαδη ημουν ,τοσο εδειχνε και το μωρο!!!!!!!(????!!!!!)

κι επειδη την πατησα και φετοσ (ηταν στο ιδιο κεντρο ο υπερηχοσ που εκανα...)θεωρησα οτι μαλλον το μηχανημα εκει δεν το υπολογισε οπωσ πρεπει!!!!

αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω να σε καθησυχασα εστω και λιγο...

DnfMp3.pngqTarp3.png

αχ βρε κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ, με βοηθάτε πολύ να ηρεμήσω !!!!!

τον υπέρηχο μου το κάνει ο γιατρός στο δικό του ιατρείο

κόντεψα να σαλτάρω την παρασκευή το βράδυ! :oops:

μακάρι να είναι όλα καλά!!!!!!:)

αχ βρε κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ, με βοηθάτε πολύ να ηρεμήσω !!!!!

τον υπέρηχο μου το κάνει ο γιατρός στο δικό του ιατρείο

κόντεψα να σαλτάρω την παρασκευή το βράδυ! :oops:

μακάρι να είναι όλα καλά!!!!!!:)

θα ειναι ολα καλα !!!!!!!!!να μην στεναχωριεσαι και θα πανε ολα τελεια τσιπουριτσα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

nenaki - 10/9 Σέρρες

despina100 - 2/10 Eλενα

chris 81 - 2/10 στη Θεσσαλονικη αλλα που ζε ξερω

Ελένη - 3/10 Έλενα

clelia - 4/10 Μητέρα

irini83 - 05/10 χιος

ellain - 11/10 Ιασώ (ή Έλενα, θα δείξει...)

tsipoura - 12/10 Ιασώ

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα.

ploegisi - 12/10 Βέροια

Φωτεινη - 12/10 ΙΑΣΩ

Γκρετα - 15/10 Θεσσαλονίκη (ακόμα δεν έκανα έφοδο στις κλινικές.

maraki32 - 21/10 Λητώ

Stone - 20/10/2010 Διαβαλκανικό

renah -12/10/2010 Θρακη (δεν ξερω ακομη σε ποια πολη θα γεννησω...)

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλημερα κια καλο μηνα σε ολες!!!!

Το ΣΚ σας χανω γιατι δεν ανοιγω τον υπολογιστη στο σπιτι, ειμαι ολη την εβδομαδα μπροστα απο το παλιομηχανημα(ειναι ολα πανω του ασυρματα και τρωω τρελη ακτινοβολια) και το ΣΚ επιβαλλω στον εαυτο μου αποτοξινωση. Ωστοσο μου λειπει η παρεουλα σας!

Συγχαρητηρια σε οσα κοριτσια πηγαν γιατρο Παρασκευη και ακουσαν καρδουλες, μεγαλωσαν τα μωρακια τους (ολοκληρα εκατοστα!!!θηρια εγιναν!!) και πανε για αυχενικες αυτον τον μηνα!!

Επισησ clelia ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ αν και κατα πολυ καθυστερημενα!

Εγω περασα ενα πολυ ησυχο ως ψοφιο θα ελεγα ΣαβΚυρ. Πιο πολυ μειναμε σπιτι, ξεκουραση και τηλεοραση. Εχεις τοσες ωρες στην διαθεση σου και δεν μπορεις να κανεις και τιποτα πονηρο...με πιανετε?! ;) Υπομονη, για το παιδι μου...χαχαχχα

Εχω πολλη αγωνια, βρε κοριτσια, αν δεν το ηξερα οτι ειμαι εγκυος δεν θα καταλαβαινα τιποτα. Μιλαμε εκτος απο το στηθος, δεν εχω τι πο τα!!Και φοβαμαι. Περιμενω να παω Τεταρτη στο γιατρο να δω τι θα μου πει

ΦΩΤΕΙΝΗ και ΤΣΙΠΟΥΡΑ ,οπως βλεπω θα μας τα φαει το ΙΑΣΩ....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain σε ευχαριστώ πολύ-πολύ για τις ευχές σου!! Και σε εσένα σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς κοπέλα μου!!

Και εγώ δεν νιώθω έγκυος (πέρα από κάτι συχνοουρίες και 2-3 φορές που με έχουν πιάσει κάτι πονοκέφαλοι που συνδυάζονται με τάση για εμετό). Απλά είμαστε από τις τυχερές, δεν πρέπει να ανησυχούμε (αυτό το λέω για να το διαβάζω και εγώ!!)

nenaki - 10/9 Σέρρες

despina100 - 2/10 Eλενα

Ελένη - 3/10 Έλενα

clelia - 4/10 Μητέρα

irini83 - 05/10 χιος

tsipoura - 12/10 Ιασώ

ploegisi - 12/10 Βέροια

Φωτεινη - 12/10 ΙΑΣΩ

maraki32 - 21/10 Λητώ

Επεξεργάστηκαν by Clelia

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ούτε εγώ έχω τρελά συμπτώματα εκτός από την νύστα και το στήθος....

καλό είναι, αλλά πεινάω (να κι αλλο σύμπτωμα) :)

οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν αναγούλες κλπ έτσι μου λένε όλοι

ellain και φωτεινή αν ισχύσουν και οι ημερομηνίες έτοιμο το βλέπω το 3κλινο στο ΙΑΣΩ !!!!!!!!

Koritsia eiste tuxeres...Ego exo ena mina tora,apo tin ekti evdomada os tora pou mpaino sti dekati,anagoules apo to mesimeri kai meta kai mia i duo fores ti mera emetous...Den troo sxedon tipota,ki exo arxisei na oneireuomai fagita....O,ti exo dokimasei pantos to vgazo,opote apofasisa na min troo para mono fruganies kai kanena froutaki...Ypomoni ax ax..

Διαφημίσεις

Καλωσήρθες amelie!! Mε το καλό, καλή λευτεριά!!

Έχεις αναφέρει στον γιατρό σου ότι ταλαιπωρείσαι από εμετούς? Μήπως χρειάζεται να πάρεις κάποια επιπλέον βιταμίνη? Πάντως από ό,τι διάβασα τα συμπτώματα με αναγούλες κλπ κορυφώνονται είναι πιο έντονα την 9η εβδομάδα και διαρκούν μέχρι την 14η εβδομάδα...

nenaki - 10/9 Σέρρες

amelie3 - 28/9

despina100 - 2/10 Eλενα

Ελένη - 3/10 Έλενα

clelia - 4/10 Μητέρα

irini83 - 05/10 χιος

tsipoura - 12/10 Ιασώ

ploegisi - 12/10 Βέροια

Φωτεινη - 12/10 ΙΑΣΩ

maraki32 - 21/10 Λητώ

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

clelia και tsipoura δηλαδη να μην ανησυχω ρε κοριτσια? Γιατι η μανα μου μου ειπε χθες οτι ειμαι παλαβη και μαλλον αντι για τον γυναικολογο να παω σε ψυχολογο... :) (κανε μανα να δεις καλο...)

amelie καλωσηρθες!! με το καλο κι εσενα το μωρακι σου !!

tsipoura αν δεν τα καταφερω να βρω καποιον που να μου αρεσει στο Ελενα, το εχω το τρικλινο στο Ιασω που ειναι ο γυναικολογος μου. Κρατηστε κρεβατιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

(υ.γ. εφαγα μια τσιπουρα το Σαββατο φανταστικη, καθως την ξεκοκκαλιζα σε σκεφτηκα γιατι ελεγα ποσο ηθελα να φαω τσιπουρα και γελαγα και μου λεει ο αντρας μου " καλα κοιτας το ψαρι και γελας...?"χαχαχαχχαχα αντε να του εξηγησω οτι μιλαω με μια κοπελα που την λενε τσιπουρα!!!)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

elain: με κάνεις και ξεκαρδίζομαι!!!!!!!!!!!!!!

το σκέφτομαι κι εγώ για το Ελενα γιατί εκτός από από πολύ καλό, είναι και λογικό στις τιμές, άντε έλεγα στο Λητώ σχετικά λογικά τα πράγματα θα τα καταφέρουμε

στο Ιασώ όμως γδέρνουν...........

αλλά είναι ο γιατρός στην μέση βλέπεις, καλός συστημένος μου δημιουργεί ασφάλεια, δεν μου αρέσει η ιδέα να αλλάζω κιόλας

ο ίδιος κάνει τις εξετάσεις στο ΙΑΣΩ (αυχενικές διαφάνειες κλπ....) είναι σούπερ σε αυτά

τι να πω;

αλλά μάλλον σε Δρομοκαίτειο μας βλέπω εμάς τις 2 ή Αιγινίτειο (βολεύει είναι στο κέντρο). Φωτεινή μαζί μας;;;;;;;;

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

elain: με κάνεις και ξεκαρδίζομαι!!!!!!!!!!!!!!

το σκέφτομαι κι εγώ για το Ελενα γιατί εκτός από από πολύ καλό, είναι και λογικό στις τιμές, άντε έλεγα στο Λητώ σχετικά λογικά τα πράγματα θα τα καταφέρουμε

στο Ιασώ όμως γδέρνουν...........

αλλά είναι ο γιατρός στην μέση βλέπεις, καλός συστημένος μου δημιουργεί ασφάλεια, δεν μου αρέσει η ιδέα να αλλάζω κιόλας

ο ίδιος κάνει τις εξετάσεις στο ΙΑΣΩ (αυχενικές διαφάνειες κλπ....) είναι σούπερ σε αυτά

τι να πω;

αλλά μάλλον σε Δρομοκαίτειο μας βλέπω εμάς τις 2 ή Αιγινίτειο (βολεύει είναι στο κέντρο). Φωτεινή μαζί μας;;;;;;;;

ΑΑΑΑΑ στο Δρομοκαιτειο εχω κλεισμενη ηδη σουιτα , μου την εχει κανει δωρεα ο κουμπαρος μου γιατι εκει λεει θα με πανε μ'αυτα που κανω :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

τώρα διάβασα τα νέα σας!!!!

τί καλά όλα!!!!! μπράβο μας! σκόρδα καλέ!!!!!!!!!

τα δικά μας νέα όπως σας είπα πριν είναι καλά, ο προγεννητικός μια χαρά, είδαμε την καρδούλα να πάλλεται :) πολύ συγκινητικό!!!!!!

ο ντόκτορ ζήτησε να μας δει σε 4 εβδομάδες και να κάνουμε και την αυχενική κάπου τότε :)

μετά που φύγαμε είδα την φωτό από τον υπέρηχο προβληματίστηκα πολύ (τρελή έγινα για να πω την αλήθεια)

αν ξέρετε να με βοηθήσετε να καταλάβω - είδα ότι κι αλλες έχουν την ίδια απορία

ενώ πάνω σε σχέση με την ΤΗΠ (αλλά και επειδή ξέρω πότε έγινε η σύλληψη) έλεγε 7 W 3 D κάτω έλεγε 6 W 6 D και δίπλα 23/10 που φαντάζομαι ότι είναι ΠΗΤ???? ενώ παντού το υπολογίζουν μέχρι στιγμής 12 /10!!!!!!! αχ δεν καταλαβαίνω

αυτά τα είδα μετά που φύγαμε, τρόμαξα ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν αναπτύσετε σωστά το μωρό, τσακώθηκα με τον καλό μου, αφήστε τα..........

ευτυχώς είχαμε κανονίσει να φύγουμε το σκ με φίλους οπότε ηρέμησα και χαλάρωσα και προσπαθησα να σκέφτομαι ότι ο γιατρός είπε πως όλα είναι μια χαρά!

μήπως ξέρετε να μου εξηγήσετε;;;;;;;;;;;;;;:?

φιλιά

που εισαι βρε ζαργανα??? τι ανησυχιες ειναι αυτες παιδι μου??? ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο που γραφει ο υπερηχος!! αν προσεξεις παντα δινουν την υπερηχογραφικη ηλικια του εμβρυου με ενα +_ 5 ημερων. Δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαφορα αναμεσα στην ημερολογιακή και την υπερηχογραφικη ηλικια. 4 μερες δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις. ασε που ειναι και πολυ νωρις ακομα για να μετρανε με ακριβεια. οσο περναει ο καιρος θα δεις που θα συμπιπτουν τελειως. οσον αφορα την ΠΗΤ να ξερεις οτι πολλοι γιατροι την υπολογιζουν διαφορετικα. αλλοι προσθετουν μια εβδομαδα αλλοι 10 μερες αλλοι 14!!μπαχαλο λεμε. να μην σε απασχολει καθολου ποτε ειναι η πητ (σαμπως τοτε νομιζεις θα γεννησεις??? σπανια γινεται αυτο!!εγω στην πρωτη γεννησα 2 μερες μετα την ΠΗΤ και παλι κοντα επεσα!!! ξερεις ποσες κοπελες γεννουν 2 και 3 εβδομαδες νωριτερα???)

ελα μην αγχωνεσαι!!!!μια χαρα ειναι ολα!!!

κοριτσια ειχα μερες να μπω και δεν τα εχω διαβασει ολα!!πανικος γινεται!!! clelia μου χρονια πολλα και απο εμενα (αν και αργησα λιγο:oops::oops::oops:)

Καλο μηνα!!!! Ανοιξη επιτελους!!!

Για κανα καφε θα παμε τωρα που καλοκαιριαζει ή θα περιμενετε να γινουμε τουμπανο πρωτα ολες???:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...