Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειρηνη μου ταρζανάκι η Αγγελικουλα σου, αστην όμως να εκφραστεί, να την χαίρεσαι που είναι τόσο ζωηρη και όπως λεει και μια γνωστή διαφήμιση ΄λερωθείτε άφοβα΄.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πεπελάρες μου,

Καλή σας ημέρα και γλυκιά σαν κολοκύθια με φιλιά!

Καλα σας διαβάζω με τις ώρες, καταρχήν με συγκηνίσατε πολύ που με αναζητήσατε και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και υπόσχομαι όταν είναι να ξαναλείψω να σας ειδοποιήσω. Καλά τρελλαθηκα με το κολοκύθι POWER θα γίνει το εμβλημα μας μου φαίνεται γιατι είμαστε πολλές οι γλυκούλες. Οι τιμές μου είναι με 75gr γλυκόζης:

Εγω της είπα οτι μέχρι να γεννήσω θα ξαναείναι εγκυος, εχω ένα προαίσθημα.

σε συγκινήσαμε;;; άμα σου ρίξω καμιά ξανάστροφη να δεις συγκίνηση σκατούλα ε σκατούλα !!!!

<3 <3 <3 με τρόμαξες! αλλά είμαι πολύ πολύ χαρούμενη που όλα είναι τέλεια!

λυπάμαι πραγματικά για την νύφη σου, το ξέρεις και χωρίς να στο πω

με το καλό όλα θα γίνουν

για το facebook, εγώ θα σου προτείνω να ανοίξεις ένα λογαριασμό με ψευδωνημο και να μπαίνεις μόνο στο δικό μας γκρουπάκι που είναι κρυφό! οπότε και θα τα λέμε και δεν θα σε βλέπει κανεις άλλος εφόσον δεν το θέλεις! σκέψου :)

φιλί

Καλημέρα!! 1 + σήμερα!!! Και η αυριανή θα είναι κουτσουρεμένη ημέρα καθώς θα πάρω 2 ώρες άδεια και θα πάω 2 ώρες αργότερα στην δουλειά :D

Σήμερα κοιμήθηκα 4,5 ώρες :tongue:

.

έλα και περνάει η ώρα!!!!!! YES YES YES!

περαστικά για το κεφαλάκι σου, ήμου 3 εβδομάδες τα χάλια μου- είχα τρομάξει πλέον - αλλά τελικά φαίνεται ότι ήταν το αρκουδίσιον, γύρισα τα περσίδες και τώρα καλύτερα!

Καλημερα σας κοριτσακια μου.

Ξερετε φυσικα ποιο ειναι το τραγουδι του sweet october power....

0-i-2k2mWOQ

έλα βρε ροκού μου!!!!!!

κάτι ακούω για άγχος.... μαζέψου γιατί θα αγριέψω

μια χαρά σε βρίσκω, κόψε το άγχος και όλα μια χαρά θα είναι!

άντε ας πιούμε ένα mojito kolokithi για να χαλαρώσουμε!

Clelia μου το πρόβλημα είναι ότι δεν τρώω συνέχεια κολοκύθια... αλλά αν? θυμηθώ (μετά απ' όλα τ' άλλα) βάζω και κανά κολοκυθάκι στη διατροφή... κατάλαβες τώρα γιατί προδικάζω.... :mrgreen:

Αλλά ναι θα το αντιμετωπίσουμε!!!

Η υπογραφή σου έχει γίνει άλλο ένα απ' τα σλόγκαν μας: Εγώ για σένα γυρνώ ανάποδα όλη τη γη!!!!

<3

Αγγελική μου εσύ ακόμα με την σκέψη και το έριξες στα κολοκύθια????

φάε τώρα που μπορείς.... χιχιχιιιιι

Ειρήνη εννοείτε ότι θα είσαι στη συνάντηση μας!!!!!!! Κανόνισέ το γιατί έχω αγριέψει σήμερα όπως βλέπεις!

όσο για το σλόγκαν της Κλέλιας..... το ακούω και στον ύπνο μου ακόμα!

Κοριτσάρες μου έχω συγκινηθεί με την Ελενα

Εκλεισε ένας κύκλος και με γύρισε πίσω, στην αρχή της γνωριμίας μας ....

Καμιά φορά το ξεχνάω... λέτε να είναι κακό ή καλό; για καλό το νοιώθω...... με μία πικρή γεύση που σιγά σιγά γίνεται πιο απαλή.

Μάλλον την επισκιάζει η γεύση από το κολοκύθι! χιχιχιχιχιχιι άντε γιατι το χόντρυνα πρωινιάτικα!

Σας φιλώ μάτσα μούτσα!!!!!!:-D:grin::-D

Γιώτα έχει δίκιο η τσιπούρα: μην μπαίνεις με το ψευδώνυμο του συζύγου, μπορεί μια μέρα να θέλεις να τον θάψεις βρε παιδί, μην εκτεθείς!! Ή να μας πεις κάτι δικό σου, ή να ανεβάσεις φωτογραφία που δεν θέλει ο ίδιος να είναι στο ίντερνετ... Μην μπλέκεις με δικά του πράγματα...

Τσιπούρα: είναι το σύμπαν, στο έχω ξαναγράψει...

mohito κολοκύθι μπλιαααααα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γιώτα έχει δίκιο η τσιπούρα: μην μπαίνεις με το ψευδώνυμο του συζύγου, μπορεί μια μέρα να θέλεις να τον θάψεις βρε παιδί, μην εκτεθείς!! Ή να μας πεις κάτι δικό σου, ή να ανεβάσεις φωτογραφία που δεν θέλει ο ίδιος να είναι στο ίντερνετ... Μην μπλέκεις με δικά του πράγματα.

Μάλλον θα ανοίξω τελικά δικό μου λογαριασμό αλλα πρεπει να μου κάνει μαθήματα πρώτα γιατι το ρημάδι το φατσοβιβλίο δεν το συμπάθησα πολύ ποτε και δεν ξέρω καθόλου να το δουλευω.:confused:

Τσιπουριτσα μην βαράς εχεις απόλυτο δίκιο, αλλα πιστευα οτι θα έμπαινα απο εκει να τα λέμε αλλα ένας κεραυνός είχε καταστρέψει την κεραία του ίνερνετ. Δεν ήθελα να σας αγχώσω.

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!τι κανετε?

ημουν απο το σαββατο λαγονησι,στη μαμα μου,και επεστρεψα χθες το μεσημερι.καλα ηταν,εκανα και 2 μπανακια!

τι ζεστη ειναι αυτη?πω πωωωω...και εχουμε δρομο ακομα!με κλιματιστικο κοιμηθηκαμε χθες βραδυ.και τωρα δουλευει κανονικα...αφου εβαλα και τη λαρα,λαμπραντορακι,μεσα σημερα.θα ψηνοταν η κακομοιρα στη βεραντα!40αρι χτυπαει εξω...και τωρα κοιμαται εδω διπλα μου!ειναι μια κουκλα!

η μικρη κουκλα μου ειναι ησυχη σημερα,την εχω 'ακουσει' μονο 3-4 φορες...λετε να εγινε κοτοπουλο κι αυτη απο τη ζεστη?τι να πω?

στις 21/07 εχουμε το doppler.

αυτα τα νεα μας!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Γιωτίτσα και τσιπούρα οκ, θα το πάρω χαλαρά και θα ΣΥΝΕΧΙΣΩ να τρώω, (μέχρι την καμπύλη :tongue:)

Γιωτίτσα σε περιμένουμε στο fb <3

Τσιπουρίτσα κάθε μέρα και καλύτερα βρε! ;) <3

Ειρήνη! Αχ αυτή η Αγγελικούλα!!!! Ζουζουνάκι γλυκό!!!!!!

Βάσω για σένα είναι ψιλά γράμματα τα 40άρια, με τόση ζέστη εκεί μέσα... Μακάρι να βρίσκεσαι στο σπιτάκι σου ή όπου αλλού με φουλ A/C.

Με το καλό και το doppler. Στον Ελευθεριάδη φαντάζομαι ε; τι ώρα έχεις, γιατί έχω κι εγώ Χασιάκο στις 21/7 στις 20:00 αν θυμάμαι καλά.... ελπίζω να τα πούμε από κοντά!!!!!!

(πριν τη μεγάλη συνάντηση)

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

άντε φεύγω, εξαφανιζόλ έπεσε σήμερα;

βασούλα έχεις φατσοβιβλίο? αν όχι θέλεις να κάνεις μόνο για εμάς ; (κρυφό γκρουπάκι είμαστε)

Αγγελική μου να σου παραγγείλω τί θέλω να φας και για μένα που σήμερα έχω λυσσάξει ... το στ@νιό μου???!!!!! γκρ!

Κλέλια ... μόνο Αυριο!

Για πες τσιπουράκι! Αν και σήμερα το παράκανα με το μαμ... έφαγα στη δουλειά σαντουιτσάκι με τυρί, κοτόπουλο (μπέικον και πατάτες) :mrgreen:, συν κρουασάν σοκολάτας.... λύσσαξα η σκασμένη... όσο πρόσεξα χθες τόσο οργίασα σήμερα. :rolleyes:

Clelia να βάλεις κι άλλα τραγουδάκια! :D

Α θα πάμε βολτούλα σήμερα να δούμε bebe πραγματάκια, για την ακρίβεια θα φάμε την πρώτη μας κρυάδα :P

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

κι εγώ εξαφανίστηκα σήμερα (πλάκωσε δουλειά αναπάντεχα και πάλι)... αλλά τι παθατε όλες? που είστε?

anyway, θα τα πούμε ελπίζω πιο ήρεμα αύριο!!!

φιλάκια κοριτσούδια!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!!

Τι παθαμε ολες καλε και εξαφανιστηκαμε????

Κλελουκοοοοοοο......καμια και μισο σημερααααααααα.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γεια σου Λιανα μου τι κανετε εσεις???φουσκωνεται φουσκωνεται:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα και απο μενα....

Αρχιζω και γω να μετραω λοιπον...11+ σημερα!!!!Αντε γιατι το χεσαμε το θεμα...Ολο δουλεια δουλεια...εχουμε και παιδια να κανουμε ε;;;;

:D:D:Dετσιιιιιιιιι...ετσιιιιιιιιιιιιι................:D:D:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...