Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλό ταξίδι να έχεις ελενάκι μου! να προσέχεις πολύ και να είσαι σίγουρη ότι οι σκέψη μας θα είναι μαζί σου! με το καλό να σε δεχτούν και και οι γονείς σου!

εμείς εδώ θα μαστε και θα σε περιμένουμε! άντε, πάει κι αυτό! από δω και πέρα κύπρος = διακοπές! με το καλό να έρθει και ο αντρούλης σου και να κάνετε μια νέα υπέροχη αρχή!!!

γιώτα και vasdeli καλώς μας ήρθατε!!! εγώ δε μαλώνω κανέναν!!! :wink:

α! γιώτα μην αγχώνεσαι για την καμπύλη! wellcome to the club!!!

ενημέρωσε κανείς τη γιώτα για το γκρουπάκι μας? (ή μήπως τελικά να αρχίσω να μαλώνω αυτές που δεν πρέπει???)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Vasdeli μου!!! Καλώς μας ήρθες!!!

Η καμπύλη μου, σύμφωνα με τον Ζούπα, μου βγήκε χάλια βρε :tongue: :tongue: :tongue:

Σκασίλα μου!!

Ο γιατρούλης μου τηλ. σήμερα και μου είπε ότι δεν βρήκε τον ενδοκρινολόγο που τον εμπιστεύεται, αλλά έναν που δεν τον χωνεύει :D. Αυτός λοιπόν (ο αχώνευτος) του είπε ότι οι τιμές μου είναι οριακές, αλλά με διατροφή και μετρήσεις ζαχάρου (με το μηχανηματάκι, με επιπλέον καμπύλη? δεν ξέρω) όλα θα είναι μια χαρά. Ο γιατρούλης μου όμως θέλει να βρει τον ενδοκρινολόγο που αγαπάει, αυτό θα γίνει την Πέμπτη, την Πέμπτη ούτως ή άλλως έχουμε ραντεβού, οπότε θα μας πει το απόγευμα...

ellain λογικά όντως από τότε που καταλάβαμε την εγκυμοσύνη θα έπρεπε να υπολογίσουμε κιλά, απλά εγώ είμαι λίγο υστερική με τα κιλά μου και τα έχω υπολογίσει από μέσα Ιανουαρίου που γκαστρώθηκα :tongue:

Με το καλό να μας έρθεις!! Να μην αγχώνεσαι, θα περάσει σαν νερό το ταξίδι!!! Φιλούρες!!

Ρένα!! Τόσο όμορφη με έχεις βρε!! :oops: Να φανταστείς την φωτογραφία που έχω στο προφίλ, την θεωρώ από τις καλυτερότερές μου!! χιχιχι

Ειρήνη, κάνε κάτι μωρέ για την 28η Ιουλίου!! Αφού θα είσαι εδώ, θα έχεις ταξιδέψει, δεν μπορείς να κάνεις κάτι?? Κάτι???????

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Α καλά!! Μάλλον κοιμόμουν όρθια... Ή έβλεπα τους στόχους... Who knows :tongue:

Ρε συ πονάει το κεφάλι μου, σαν ψύξη ένα πράμα!!

Γμτ, κάθε μέρα και από κάτι η ζαβή!!

GEXxp3.png

γειά σας κορίτσια!

τι μου κάνετε; κάτι για καμπύλες ζαχάρου διαβάζω (ψυχραιμία!), κάτι για ταξιδάκια (με το καλό να επιστρέψεις Έλενα), ελπίζω να σας διαβάσω αργότερα αναλυτικότερα αν και μου κάνει κόλπα το ποντίκι μου και συνεχώς γυρίζει πίσω τις σελίδες. Προς το παρόν διαβασα μόνο την τελευταία σελίδα, σας βρήκα και ανανεωμένες στο facebook, δυναμικές και κούκλες όλες σας και πολύ χάρηκα.

Εμάς ο OΤΕ (αν και έχουμε άλλη εταιρεία) μας άφησε μια εβδομάδα χωρίς γραμμή, κάποιος μάλλον έκοψε τα καλώδια! Ευτυχώς σήμερα το μεσημεράκι είμαστε πάλι on line. Το Σαββατοκύριακο φύγαμε, περάσαμε αρκετά καλά, έχει έρθει και ο πατέρας μου από την Παρασκευή, αυτά είναι πάνω κάτω τα νέα μας.

Καλό βράδυ σε όλες και πολλά φιλιά!!!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Καλα σας διαβάζω με τις ώρες, καταρχήν με συγκηνίσατε πολύ που με αναζητήσατε και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και υπόσχομαι όταν είναι να ξαναλείψω να σας ειδοποιήσω. Καλά τρελλαθηκα με το κολοκύθι POWER θα γίνει το εμβλημα μας μου φαίνεται γιατι είμαστε πολλές οι γλυκούλες. Οι τιμές μου είναι με 75gr γλυκόζης:

0' -68

60' -186

120' -166

φαντάζομαι οτι θα μου πεί διατροφή και περπάτημα 10 λεπτά μετα το φαγητό.

Αγγελικούλα μου γλυκιά αν και αργησα λίγο να σου ευχηθω σου ευχομαι απο καρδίας να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι οπως είστε και τώρα. Αν και με τέτοιο σύζυγο που όπως καταλαβα σου έχει τρελλη αδυναμία αυτο είναι σίγουρο.

Titis καλως μας ήρθες και με το καλό το μωράκι σου.

Δέσποινα συγχαρητήρια για την προαγωγή του συζύγου και μην στεναχωριάσαι καθε αρχή και δύσκολή αλλα όταν στρώσουν τα πράγματα και μπείτε σε μια σειρά θα είσαι πολύ καλύτερα απο οτι εδώ στην Αθήνα.

Ellain καλό ταξίδι, καλή επιστροφή στην πατρίδα και να δεις πόσο γρήγορα θα περάσουν οι είκοσι μέρες με τόσο κόσμο που έχεις να δείς εδω.

Vasdeli καλώς ήρθες ελπίζω να πέρασες τέλεια στις διακοπές.

Clelia περαστικά σου, ελπίζω να μην είναι ψύξη.

Δεν θυμάμαι προς το παρόν άλλα, αλλα διαβαζοντας τα χαιρόμουν που διαβαζα οτι τα μωράκια σας είναι καλά και πολλα απο αυτα αρκετα μεγαλούτσικα.

Εν τω μεταξυ ζηλευω πολυ που όλες γνωρίζεσται μεσω fb , εγω δεν έχω γιατι δεν είμαι πολύ φάν του αλλα έχει το μαναράκι μου και αν δεν έχετε πρόβλημα να σας δω και να με δείτε μέσω του συγύζου μου το λέτε και σας στέλνω το όνομα.

Εμεις είχαμε και ενα δυσάρεστο γέγονος, δυστυχως η νύφη μου απέβαλε το μωράκι της, σήμερα έκανε την απόξεση και το μόνο θετικό είναι οτι ήταν πολύ νωρίς και δεν είχε προλάβει καλα καλα να το συνειδητοποιήσει, άλλωστε έχει ένα γιό 13 μηνών που αξίζει για δέκα παιδιά, αυτο το παιδάκι το λατρευουμε. Εγω της είπα οτι μέχρι να γεννήσω θα ξαναείναι εγκυος, εχω ένα προαίσθημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλημέρα!! 1 + σήμερα!!! Και η αυριανή θα είναι κουτσουρεμένη ημέρα καθώς θα πάρω 2 ώρες άδεια και θα πάω 2 ώρες αργότερα στην δουλειά :D

Σήμερα κοιμήθηκα 4,5 ώρες :tongue:

Γιωτίτσα πολύ λυπάμαι για την νύφη σου :(, εύχομαι να είναι το τελευταίο κακό που της συμβαίνει στην ζωή της...

Το κεφάλι μου πονάει πολύ λιγότερο, δεν είναι τόσο έντονες οι σουβλιές, ίσα που υπάρχουν για να τις θυμάμαι...

GEXxp3.png

Καλημερα σας κοριτσακια μου.

Ξερετε φυσικα ποιο ειναι το τραγουδι του sweet october power....

0-i-2k2mWOQ

Πηγα ενδοκρινολογο-διαβητολογο χθες!

Μου πε υγεινη διατροφη χωρις συγκεκριμενη διαιτα.Μου πε οτι ειμαι στο +/- δηλαδη δεν μπορει να με χαρακτηρισει διαβητικη.Να κανω εξεταση αντισωματα θυροειδη γιατι ενας δεικτης ηταν πεσμενος κι αν βγει εστω και ενα θετικο αυτο επηρεαζει την καμπυλη.Μετα απο δυο βδομαδες διατροφης να κανω μια μετρηση πριν και μετα το πρωινο σε ενα εργαστηριο αλλα μηχανακι δε μου δινει ακομα γιατι με ειδε πολυ αγχωδη(ελα ρε που το ειδε αυτο;;;;:confused::confused::D:D:D)και ετσι οπως ειμαι ολη μερα θα μετριεμαι και θα τιναξω τις μετρησεις στα υψη!!!!!Ο συζυγος-ενω δεν ειχε βγαλει αχαν τοση ωρα- πεταχτηκε και συμφωνησε ''Ναι ναι πωπωπ ολη μερα θα μετραει μεχρι να γεννησει...'' οποτε περιμενει αυτες τις εξετασεις και βλεπουμε........Και επειδη η μια τιμη ηταν υπογλυκαιμικη δηλαδη η καμουλη ηταν αλλοπροσαλη πιθανολογει οτι μπορει να ανεβασα την τιμη απο τον πανικο μου!!!Αυτα....Παντως που διαιτα δεν μου πε κατι ιδιαιτερο!!!

Α επισης μου εκανε χιλιες ερωτησεις και λογω ιστορικου και ελαχιστων κιλων δικων μου και του μωρου μου πε οτι επισης δεν δικαοιλογειται και δεν μπορει να με χαρακτηρισει διαβητικη.Αυτα τα νεα μου λοιπον!!

(οι τιμες μου ηταν 88-212-157-52)

Ellain Καλο ταξιδι κοριτσι μου.Καλως να μας ερθεις!!

Γιωτιτσα λυπαμαι γαι την νυφη σου .Με το καλο να ερθει το επομενο!

vasdeli καλως ηρθες!!!!

cleliaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα!!:D

ρένα τώρα για τις τιμές δεν έχω ιδέα αλλά αφού σου είπε ότι σε γενικές γραμμές όλα είναι εντάξει αυτό είναι καλό.

εγώ θα πάω την άλλη βδομάδα για την καμπύλη, για να δούμε τι θα βγει

ρεκ κλέλια όσο πληδιάζουν οι μέρες να σταματήσεις τη δουλειά κοιμάσαι πιο πολύ ε;; τυχερή τέλος σήμερα, αλλίμονο από εμάς που θα φάμε για ένα μήνα ακόμα τις ζέστες:twisted:

γιωτίτσα με το καλό να έρθει το επόμενο μωράκι.

Καλημέρα κοριτσούδια!!!!

Ελένη και πάλι online, τι καλά!

Γιωτίτσα ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!! Όσο για το κολοκύθι power μας βλέπω καταδικασμένες... βάζω κι εμένα μέσα, που ακόμα δεν έχω κάνει την καμπύλη :rolleyes:. Λυπάμαι πολύ για τη νύφη σου...

(Στείλε με πμ το όνομα συζύγου στο fb να σου στείλουμε όλο το κατεβατό με τα δικά μας και πρόσκληση στο group)

Clelouko ήρθε η ώρα!!!!! Περαστικούλια βρε!

Renah θα μπει στο μενού και το κολοκυθάκι βεβαίως βεβαίως... welcome :roll: (ουφ μου' ρχετε.....)

Τσιπουράκι πως ήταν τα σπίτια που είδατε; Σας άρεσε κανένα; (Να μην ξεχάσω... σε ξαναέφαγα εχθές με μπόλικη πράσινη σαλάτα) :mrgreen:

Καλημέρα Μαράκι! Και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Αγγελική κορίτσι μου!! Μην επηρεάζεσαι από τα αποτελέσματά μας καλέ!! Πάντα ξεκινάμε ότι όλα θα βγουν super. Τώρα, αν βγουν κάπως αλλιώς, σιγά μωρέ, θα το αντιμετωπίσουμε... Καλή καρδιά... Άλλωστε είναι κάτι προσωρινό...

Μην μου τρελλαίνεσαι από πριν... Και μην τρως κολοκύθια συνέχεια, φάε και κάτι διαφορετικό, εσύ δεν έχεις ανάγκη :tongue:

GEXxp3.png

Clelia μου το πρόβλημα είναι ότι δεν τρώω συνέχεια κολοκύθια... αλλά αν? θυμηθώ (μετά απ' όλα τ' άλλα) βάζω και κανά κολοκυθάκι στη διατροφή... κατάλαβες τώρα γιατί προδικάζω.... :mrgreen:

Αλλά ναι θα το αντιμετωπίσουμε!!!

Η υπογραφή σου έχει γίνει άλλο ένα απ' τα σλόγκαν μας: Εγώ για σένα γυρνώ ανάποδα όλη τη γη!!!!

<3

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Η υπογραφή σου έχει γίνει άλλο ένα απ' τα σλόγκαν μας: Εγώ για σένα γυρνώ ανάποδα όλη τη γη!!!!

<3

Nαι, ναι, ναι!!

I like it lot-a lot-a lot!!

Θα βάλω και άλλα τραγουδάκια στο fb που εκφράζουν πώς νιώθω για το μωρό μου :D

GEXxp3.png

Kαλημέρα κοριτσάκια, ευχαριστω για τις ευχες σας για τη νύφη μου, όλα καλα θα πάνε είμαι σίγουρη.

Αγγελικούλα μην αγχώνεσαι απο τώρα για την καμπύλη, μπορεί η δικια σου να είναι σουπερ, αλλωστε τώρα το καλοκαίρι το να τρώμε ψητα και σαλάτες είναι πολυ πιο ευκολο λογω ζἐστης.

Στην έξοδο μας θα το ρίξουμε εξω στο φαγητό, για μια φορα δεν πειράζει βρε αδερφέ.

Φιλακια πολλα σε όλα τα κορίτσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτιτσα πραγματικα λυπαμαι για την νυφη σου!!!!!!ευχομαι συντομα να αποκτησει μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλελουκακι για την φωτο θα συμφωνησω κι εγω!!!!!!εισαι ακομα πιο γλυκια κ ομορφη στισ αλλεσ φωτο!!!!

αχ το πρωι κατεβηκα στην μαμα μου ,να τουσ δω μαζι με την αγγελικη...αχ τι εκανε κοριτσια......

αφου πεταξε παπουτσια βγηκε στην βεραντα ξυπολιτη (ναι ναι ξυπολιτη πριγκιψ..)μαυρεσ οι πατουσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αφου περπατησε κτλ επεσε για μπουσουλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενα σασ λεω.ηταν πλεον τοσο βρωμικια που ειχα σταματησει πλεον να τησ φωναζω και παρακολουθουσα σαστισμενη!!!!!!!!!??!!!!!!!!επειτα πηγε σε ενα καφασι με ντοματεσ ...ολεσ οι ντοματεσ βγηκαν εξω κ ξαναμπηκαν (απο την ιδια ευτυχωσ...)

δεν ξερω τι ειχε παθει σημερα ...αφινιασε!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ μετα δεν καθαριζε ουτε καν στο πληντυριο να την εβαζα!!χε χε!!!!

σασ τα λεω για να δειτε τι σασ περιμενει του χρονου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α και να εχω την μαμα μου να λεει<ειδεσ που καθοσουν κ αποστειρωνεσ τοσουσ μηνεσ?>>

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...