Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έλα βρε Γιωτίτσα μου!

Δεν ειδοποίησες και είχα αρχίσει να τρώω τα λυσσακά μου!!! Φτου φτου σκόρδα σου κοπέλα μου. Αφού είναι όλα καλά δε σε μαλώνω!

Για την καμπύλη όντως έχει γίνει χαμός εδώ. Περιμένω κι εγώ τη σειρά μου, άγνωστο το πότε. Στις 21/7 έχω γιατρό και λογικά τότε θα μου πει.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Clelia και ellain τυχερούλες ετοιμάζεστε!

Clelia για τις ντουλάπες δεν ξέρω κάτι, δυστυχώς...

ellain κιλάκι το παπάκι σου!!! Μπράβο!!!

Όσο για το ζύγισμα με συμφέρει το "απο τοτε που καταλαβες την εγκυμοσυνη" γιατί έτσι είμαι 4+, αλλιώς αν μετράμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (με τα χαμένα...) πάμε στα 8++, οπότε θα υπολογίζω από το φυσιολογικό μου, γιατί τα κιλάκια τα έχασα μέσα σε 4 ημέρες που είχα αφυδατωθεί, οπότε δε μετράνε..... και δε με συμφέρει επίσης :tongue:

Αλλά πέρα από την πλάκα, νομίζω αυτό είναι το σωστό!

tsipouraki (για τα παπά), είχαμε πάει σε 2 μαγαζιά και δεν τα είχαν στο χρώμα και στο Νο μου... και πέρασε ο ζουζουνέλος μου από τη "Βιοτεχνία ή κάτι τέτοιο" και μου τα πήρε! Με ενθουσίασε χθες! Αν μπορέσω θα τα βάλω φωτο απ' το σπίτι. Είναι παπά για περπάτημα...

ploegisi εγώ αλλάζω μήνα κάθε 28 (σύμφωνα με την ΠΗΤ μου 28/10), αλλά σύμφωνα με το τικεράκι μου πάντα βγαίνει λίγες ημέρες νωρίτερα, οπότε πάω μέσω τίκερ. Ο γιατρός δεν μετράει μήνες κι εγώ το κάνω για τυπικούς λόγους... όταν με ρωτάνε να ξέρω τι θα απαντάω :mrgreen: )

Ειρηνάκι τι έκανες στο ΙΚΑ; Άντε είδα τα κατάφερες τελικά με το γκρουπάκι μας! ΓΙΟΥΠΙ!!!

Επίσης μπήκε και το vasdelion!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Γεια σας κορίτσια!:D

Γυρίσαμε από τις διακοπές μας και περάσαμε πολύ όμορφα!

Είπα να πω τώρα ένα γεια και θα σας διαβάσω αναλυτικά το βράδυ!( πολυλογούδες μου!)

Ας με ενημερώσει κάποια, η Κλειώ τι αποτελέσματα είχε με την καμπύλη;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Τσιπούρα είδες πόσο μα πόσο όμορφη είμαι??? Πείτε μου κι άλλα!! Την ψωνίζω και μου αρέσει :tongue: :tongue: :tongue:

Κλελια μου..πολυ ομορφη εισαι..και ηθελα να σου πω.... :oops::oops::oops:

βγαλε κοπελα μου αυτη την φωτο απο το προφιλ του φαις..μα τοσο ομορφη ..γιατι αυτη την φωτο;;;;;;;

Σορρυ κοριτσια γουστα ειναι αυτα..οταν ειδα την φωτο στο προφιλ ..οκ μια χαρα ομορφουαλ ..συμπαθεστατη..αλλα οταν μπηκα και ειδα τις αλλες φωτο της Κλελιαςςς.....επαθα πλακα λεμε!!!Αλλα μαλλον το κανει για να μην της την πεφτουνε ε;;;χαχαχα:wink:;-):wink:;-)

Γιωτιτσα....κολοκυθι βραστο με λεμονι..ολα τα λεφτα....!!!

Δεν έλεγα καλύτερα για τα νούμερα του joker; :mrgreen:

Καλώς το vasdelaki! :D

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Είπα να πω τώρα ένα γεια και θα σας διαβάσω αναλυτικά το βράδυ!( πολυλογούδες μου!)

Ας με ενημερώσει κάποια, η Κλειώ τι αποτελέσματα είχε με την καμπύλη;

Μια χαρα αποτελεσματα ειχε..αστην να γκρινιαζει...εδω να δεις τι γινεται...χτυπησαμε κατι 200αρια οι αλλες!!!!

Α έκανα και καμπυλη σακχἀρου και βγήκε χάλια οπότε με βλέπω όταν πάω τα αποτελέσματα στην ενδοκρινολόγο να με τρελλάνει στην διατροφή.

Φιλάκια πολλα σε όλες.

γιωτουλα καλωσ ηλθεσ στο κλαμπ των ζαχαρενιων μαμαδων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(οχι οτι οι υπολοιπεσ δεν ειναι...λεμε για να παρηγορουμαστε εμεισ οι κολοκυθοφαγοι....χε χε)

Ειρηνάκι τι έκανες στο ΙΚΑ; Άντε είδα τα κατάφερες τελικά με το γκρουπάκι μας! ΓΙΟΥΠΙ!!!

ειχα να γραψω εμβολιο τησ μικρησ να μασ το κανει ο παιδοντοκτορ οταν ελθει....,να κανω κατι αναλυσεισ κ να γραψω κ ενα δελτιο μετακινησησ που θα σασ ελθω(αυτο τελικα επειτα απο ωρεσ αναμονησ δεν το καταφερα.....)

...και ειχε σε μεγαλα χαρτια...<<οι εγκυεσ προηγουνται>>αλλα ενα πραμα,κανεισ δεν το εβλεπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μετα επιασαν τον καυγα ,δεν ειχα κ ραντεβου κ εφυγα...:?:???::?

κουριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ντοπλερ εχω 28/7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σασ λεει κατι?????????????????????αλλα θα ελθω πρωι ,θα κανω το τουρ στα ντοκτορια κ φευγω απογευμα...:(:(:(

DnfMp3.pngqTarp3.png

Τσα!! Ξύπνησα με μούρη φράπα...

Λοιπόν, μου έστειλαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ορίστε η καμπύλη:

0' --> 91

60' --> 173

120' --> 151

180' --> 125.

Πήρε ο άντρας μου τον γιατρούλη μου και του είπε ότι για να έχουμε πρόβλημα, πρέπει 2 τιμές να βρεθούν παθολογικές και τώρα βρέθηκε μόνο μία (στα 120'), ενώ άλλες 2 βρέθηκαν οριακές. Είναι φυσιολογικές μεν, οριακές δε, απλά αγγίζουν τα όρια. Θα έπρεπε ο οργανισμός μου να έχει αντιδράσει λίγο καλύτερα και να μειώσει περισσότερο το ζάχαρο.

Θα ρωτήσει αύριο ενδοκρινολόγο και θα μας πει...

Αυτάααα. Πάω να κάνω ντουσάκι...

ΧΧΧ

Vasdelaki ιδού!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ειχα να γραψω εμβολιο τησ μικρησ να μασ το κανει ο παιδοντοκτορ οταν ελθει....,να κανω κατι αναλυσεισ κ να γραψω κ ενα δελτιο μετακινησησ που θα σασ ελθω(αυτο τελικα επειτα απο ωρεσ αναμονησ δεν το καταφερα.....)

...και ειχε σε μεγαλα χαρτια...<<οι εγκυεσ προηγουνται>>αλλα ενα πραμα,κανεισ δεν το εβλεπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μετα επιασαν τον καυγα ,δεν ειχα κ ραντεβου κ εφυγα...:?:???::?

κουριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ντοπλερ εχω 28/7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σασ λεει κατι?????????????????????αλλα θα ελθω πρωι ,θα κανω το τουρ στα ντοκτορια κ φευγω απογευμα...:(:(:(

Κατάλαβα... τα γνωστά ξεκατινιάσματα... :mad:

28/7 βρε θηρίο, super!!!!! Θα ελέγξω στο group τη συμμετοχή σου!!!! Θα τα πούμε από κοντά! ΟΥΑΟΥ!!! Πολύ χάρηκα!!!!!!!! :D

Καλά από τη χαρά μου, δεν είδα το κ φευγω απογευμα... :(

Κρίμα δεν μπορείς να καθίσεις λίγο παραπάνω;;;;;

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ευχαριστώ κορίτσια!

Εγώ τα βρίσκω μια χαρά, καμιά τιμή παθολογική Κλειώ...

Στην σελίδα του Ζούπα, του γνωστού διαβητολόγου έχει τα εξής:

Ανώτατες φυσιολογικές τιμές

0: 90-105

60: 165-190

120: 145-165

180: 125-145

Αν μία ή δύο τιμές είναι παθολογικές τότε υπάρχει διαβήτης κύησης.

Στόχοι

Ζάχαρο νηστείας: <95

Ζάχαρο 1 ώρα μετά το γεύμα: <130-140

Ζάχαρο υο ώρες μετά: <120

Σας φιλώ όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια!

Εγώ τα βρίσκω μια χαρά, καμιά τιμή παθολογική Κλειώ...

Στην σελίδα του Ζούπα, του γνωστού διαβητολόγου έχει τα εξής:

Ανώτατες φυσιολογικές τιμές

0: 90-105 91

60: 165-190 213(εδω τσιμπησα τιμουλα..:tongue:)

120: 145-165 168

180: 125-145 103

Αν μία ή δύο τιμές είναι παθολογικές τότε υπάρχει διαβήτης κύησης.

Στόχοι

Ζάχαρο νηστείας: <95

Ζάχαρο 1 ώρα μετά το γεύμα: <130-140

Ζάχαρο υο ώρες μετά: <120

Σας φιλώ όλες!

βασδελουκακι ευχαριστουμε για την παραθεση που μασ εκανεσ...

τοτε λογικα με αυτον τον καθηγητη εχω τσιμπησει σχεδον την 1 τιμουλα στο 60...

την παρασκευη που θα παω ενδοκρινολογο θα δειξει....

....ενω τησ μικροβιολογου οι τιμεσ ειναι....

0 70-120

60 70-180

120 70-120

180 70-110

τελειωσ διαφορετικεσ.........:confused::confused::confused:

DnfMp3.pngqTarp3.png

κοριτσακια με εχετε αγχωσει με την καμπυλη. Ο εδω γιατρος ειπε οτι δεν χρειαζεται να την κανω, με βαση τις μετρησεις του μωρου και καποιους αλλους δεικτες στο πραγραμμα που χρησιμοποιει. Αλλα την αλλη Δευτερα που εχω ραντεβου στον καινουριο γιατρο που ειναι old fashioned, με βλεπω να την χτυπαω κι εγω μια καμπυλη, ετσι για το καλο. Εχω αρχισει να αγχωνομαι... Θα δειξει.

Γιωτιτσα καλως ηρθες κοριτσακι, δεν σε μαλωνουμε, αλλα την επομενη φορα θα στειλουμε τσιπουρα!

Κλελια νομιζω οτι το βαρος λογικα μετριεται απο τοτε που συνειδητοποιεις την εγκυμοσυνη, εμενα ο γιατρος μου με ζυγισε μετα την αυχενικη, δηλαδη τα προηγουμενα κιλα δεν μετρανε?! (με συμφερει!!! :P ).

Για τα ραφια, σιγουρα θα βρεις σε ΙΚΕΑ, αφου εχεις τεραστιες ντουλαπες θα σου χωρεσουν μια χαρα!

Vasdeli καλως μας ηρθες ανανεωνεμη και φρεσκια!! ελπιζω να περασες σουπερρρρρ!!

Λοιπον κοριτσακια μου ηρθε η ωρα του αποχωρισμου, θα ξαπλωσω λιγο και μετα θα παω για νυχια και κατι τελευταιες δουλιτσες και θα προσπαθησω να κοιμηθω νωρις. Ευχηθειτε μου καλο ταξιδι (ειμαι λιγο τρομοκρατημενη, γιατι θα ειμαι μονη μου), δεν ξερω ποτε θα τα ξαναπουμε μεσα στην εβδομαδα, σας το λεω για να μην ανησυχησετε (οχι σαν καποιες καποιες, ονοματα δεν λεμε!!!χιχιχιχι). Παντως θα σας σκεφτομαι. Σας φιλω μια μια, να προσεχετε εν τη απουσια μου!!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλώς την μικρογκατρσούλα μας!!!!!!!! <3

τυχαίο; δεν νομίζω!

απλά δεν θα φύγεις το απόγευμα! θα φύγεις την επομένη το πρωί!!!!!!!!!

δεν το συζητώ καν! φιλι

Λοιπον κοριτσακια μου ηρθε η ωρα του αποχωρισμου, θα ξαπλωσω λιγο και μετα θα παω για νυχια και κατι τελευταιες δουλιτσες και θα προσπαθησω να κοιμηθω νωρις. Ευχηθειτε μου καλο ταξιδι (ειμαι λιγο τρομοκρατημενη, γιατι θα ειμαι μονη μου), δεν ξερω ποτε θα τα ξαναπουμε μεσα στην εβδομαδα, σας το λεω για να μην ανησυχησετε (οχι σαν καποιες καποιες, ονοματα δεν λεμε!!!χιχιχιχι). Παντως θα σας σκεφτομαι. Σας φιλω μια μια, να προσεχετε εν τη απουσια μου!!!!

Καλό ταξιδάκι! όλα θα πάνε μια χαρούλα! ένα τσουπ και θα είσαι κοντά μας!

πάει κλείνει κι αυτός ο κύκλος Ελενα μου

(συγκινήθηκα κι εγώ, θυμάμαι στην αρχή που μας έλεγες πως θα περάσει ο καιρός να έρθεις... πέρασε γρήγορα και Δόξα τω Θεούλη όλα καλά είναι!)

Τωρα θα σου ευχηθώ Καλή Αντάμωση!

!!!! εχεις π.μ!!!!!!!

Καλό ταξίδι ellain μου, να μην ανησυχείς για το ταξίδι, θα είναι τέλειο και επιπλέον θα είσαι στη σκέψη μας, οπότε όλα καλά!!!!! <3

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...